- 25 Nisan 2012
- 229
- 41
- 118
- 40
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.781
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? geçmişi okuyup tek tek cevaplamak zor olduğumdan rahatsızlık yaşayan herkeze geçmiş olsun diyorum .ben bu hamileliğimde şunu farkettim insan ne kadar bilirse o kadar korkuyor malesef..ilk gebeliğimde yok bu kontrolde bebeğimin kalp atışını duycam mı yok boş gebelik mi yok dış gebelik mi hiç birşey düşünüp telaşlamıyordum çünkü bunlardan bi haberdim..fakat şimdi burada ve başka sitelerde komşularla muhabbette o kadar hamilelik hikayeleri vss duyuyoruz ki insan ürküyor yok bnmde öyle olur mu vss..mesela henüz 1 kez dr a gittim 2. kez gitme zamanım gelmesine rağmen kalp atışını duyacakmıyım diye içten içe korktuğumu farkettim.ç..aslında üstümüze düşeni güzel yaptıkttan sonra herşey olacağına varır ALLAH hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin sizle paylaşmak istedim..
kesinlikle özel sigorta süper ben kendim sgklıyım ama eşimin çalıştığı işyeri özel sigorta yaptı ben de ondan faydalanıyorum. hastanelerde yüzde 80ini karşılıyor muayenehanelerde ise yüzde yüz karşılıyor bana da doğum için 7500 tl paket verdiler yani doğumda ve tedavilerde kullanmam için.Kızımızı doktora götürüyoruz 5 kuruş ödemeden çıkıyoruz Allaha çok şükür allah hastalık vermesin de keşke sende devam etseydin yüzde yüzmüş doğum ne güzel
Keske canım ,dogum yüzde yüz ve limitsizdi, neyse en azindan sgk liyim evdede olsam hala calisanim ben.Bir yonden sansliyim aslinda kizimin zamaninda hastanenin sgk anlasmasi yoktu. Simdi var fark oduyoruz. Senin sigortan dogumu yüzde kaç karşılıyor?
çoookk güzel bi noktaya parmak bastın araştıra araştıra b...kunu çıkarıyoruz afedersinn....
özlemciğim çok güzel değinmişsin allaha dua edlim tek çaremiz o ondan başka kimse değiştiremez hiçbirşeyi.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? geçmişi okuyup tek tek cevaplamak zor olduğumdan rahatsızlık yaşayan herkeze geçmiş olsun diyorum .ben bu hamileliğimde şunu farkettim insan ne kadar bilirse o kadar korkuyor malesef..ilk gebeliğimde yok bu kontrolde bebeğimin kalp atışını duycam mı yok boş gebelik mi yok dış gebelik mi hiç birşey düşünüp telaşlamıyordum çünkü bunlardan bi haberdim..fakat şimdi burada ve başka sitelerde komşularla muhabbette o kadar hamilelik hikayeleri vss duyuyoruz ki insan ürküyor yok bnmde öyle olur mu vss..mesela henüz 1 kez dr a gittim 2. kez gitme zamanım gelmesine rağmen kalp atışını duyacakmıyım diye içten içe korktuğumu farkettim.ç..aslında üstümüze düşeni güzel yaptıkttan sonra herşey olacağına varır ALLAH hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin sizle paylaşmak istedim..
çoookk güzel bi noktaya parmak bastın araştıra araştıra b...kunu çıkarıyoruz afedersinn....[/Q
:*
hahaha güldürdün be arkadaşım sana katılıyorum malesef biraz öyle yapıyoruz..ama ne yapalım kadınız meraklıyız:))
ben kızımı doktora götürdüğümde ilaç isimleri vs hakkında konuşunca dr bön bön baıyo suratıma ne bilmiş diye heralde ee hazırlıklı gidiyoruzz artıkkkk..
Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz yeni evliyiz ve işim gereği 2 sene hamile kalmamam lazım. Eşim korunmayı istemiyor yani kondom kullanmıyyor, ne dediysem ikna edemedim. bendede tansiyon sorunu olduğundan doktor doğum kontrol vermiyor. adetim tam 2 ay gecikti. 1 ay önce gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı. ondan ondan 1 hafta sonra kan testi yaptım ve 0.563 çıktı yani yine negatif. ama adet olmayınca 5 gün önce tekrar evde gebelik testi yaptım sonuç yine negatif. şu an sigortam olmadığı için doktora gidemiyorm malsef, son bi kaç gündür göğüslerim ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor. ben önceden de adet olmadan önce aynı belirtileri 1 hafta önce yaşardım ama akıntım da çoğalırdı şimdi akıntı yok gibi. benim asıl sorum mesela adet gecikten sonra ki cinsel ilişkilerde hamile kalma riski olayı var mı? sonuçta yumurtalıklar çatlamıyo yenilenmiyor? lütfen bi yorum yapın kafayı yicem.
Canım şimdi ben sana ne desem bilemedim . Bir kere adetin iki ay gecikmiş yani bu sebepsiz yere olan bir şey değildir. Pko rahatsızlığın falan var mı? Onceden de basına gelmismiydi? Yani senin bir doktora görünmen şart aslında saglik Ocağı'na git en azından orda daha çok yardımcı olurlar sana. Hamile kalma meselesine gelince korunmaya devam etmelisin iki ay adet olmadıysan yumurtlamanda bir düzensizlik var bir kere. Ne zaman oluştuğunu kestiremeyiz. Küçük bir ihtimalde olsa riske atma ama dedigim gibi bu saglik ihmal etme bir doktora görün.
ya geçmişteki yazıları okudum kızlar korku saldı boş gebelik kalp atışı duyamama normalde böyle kötü düşünmemeye çalışıyordum dr.a gitmeme az kaldı bi tuhaf oldum çarşambayıda güzel haberler alarak bi geçirsem hayırlısıyla.
canım bu haberleri alınca hepimiz cok tuhaf oluyoruz korku yasıyoruzben kalp atışlarını duydum dr bana 10 sonrasına randevu verdi ve ben hala korkuyorum ya bişey olursa die o kadar olusuz hikayeler var ki insan ister istemez etkileniyor kaybetme korkusu sarıyor rabbım bebeklerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?