2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlemciğim çok güzel değinmişsin allaha dua edlim tek çaremiz o ondan başka kimse değiştiremez hiçbirşeyi.

çoookk güzel bi noktaya parmak bastın araştıra araştıra b...kunu çıkarıyoruz afedersinn....

Son düzenleme:

Keske canım ,dogum yüzde yüz ve limitsizdi, neyse en azindan sgk liyim evdede olsam hala calisanim ben.Bir yonden sansliyim aslinda kizimin zamaninda hastanenin sgk anlasmasi yoktu. Simdi var fark oduyoruz. Senin sigortan dogumu yüzde kaç karşılıyor?

benim yüzde 80 kuzum hastanelerde de doğum 5000i buluyor 1000 lira cepten gidecek yanii

Evet canım yalnız ciddi ciddi çok şanssız bir ay geçirdi topigimiz. Ben kızımda da takip ediyordum kk yi. Yazmıyordum o zamanlar ama her gün okuyordum. Sadece bir düşük yaşandı topikte başka fire vermedi. Bu sefer sıkıntı çoktu ya .maya takvimi kısmen doğru herhalde:)

hahaha güldürdün be arkadaşım sana katılıyorum malesef biraz öyle yapıyoruz..ama ne yapalım kadınız meraklıyız:))

ben kızımı doktora götürdüğümde ilaç isimleri vs hakkında konuşunca dr bön bön baıyo suratıma ne bilmiş diye heralde ee hazırlıklı gidiyoruzz artıkkkk..

Soylediklerinin altina imzami atiyorum, cok dogru.

herkese iyi akşamlarr kızlarrr pazartesi görüşmek üzere sağlıkla kalın bebişlerimizi ve bizi Allah korusun
inşallah güzell haberlerle gelirsiniz

ben kızımı doktora götürdüğümde ilaç isimleri vs hakkında konuşunca dr bön bön baıyo suratıma ne bilmiş diye heralde ee hazırlıklı gidiyoruzz artıkkkk..

hepimiz gerçekten çok okuyoruz nerdeyse artık bir çoğumuzun evinde net var ve her türlü bilgiye ulaşmak daha da kolay..

Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz yeni evliyiz ve işim gereği 2 sene hamile kalmamam lazım. Eşim korunmayı istemiyor yani kondom kullanmıyyor, ne dediysem ikna edemedim. bendede tansiyon sorunu olduğundan doktor doğum kontrol vermiyor. adetim tam 2 ay gecikti. 1 ay önce gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı. ondan ondan 1 hafta sonra kan testi yaptım ve 0.563 çıktı yani yine negatif. ama adet olmayınca 5 gün önce tekrar evde gebelik testi yaptım sonuç yine negatif. şu an sigortam olmadığı için doktora gidemiyorm malsef, son bi kaç gündür göğüslerim ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor. ben önceden de adet olmadan önce aynı belirtileri 1 hafta önce yaşardım ama akıntım da çoğalırdı şimdi akıntı yok gibi. benim asıl sorum mesela adet gecikten sonra ki cinsel ilişkilerde hamile kalma riski olayı var mı? sonuçta yumurtalıklar çatlamıyo yenilenmiyor? lütfen bi yorum yapın kafayı yicem.

Canım şimdi ben sana ne desem bilemedim . Bir kere adetin iki ay gecikmiş yani bu sebepsiz yere olan bir şey değildir. Pko rahatsızlığın falan var mı? Onceden de basına gelmismiydi? Yani senin bir doktora görünmen şart aslında saglik Ocağı'na git en azından orda daha çok yardımcı olurlar sana. Hamile kalma meselesine gelince korunmaya devam etmelisin iki ay adet olmadıysan yumurtlamanda bir düzensizlik var bir kere. Ne zaman oluştuğunu kestiremeyiz. Küçük bir ihtimalde olsa riske atma ama dedigim gibi bu saglik ihmal etme bir doktora görün.

açıkçası şu an hamile olup olmadığım daha önemli istemiyorum çünkü. benim adetim hep düzensizdi genetik bizde ailemdede öyle ama bu ay taktım işte. son günlerde adet sancıları var. adet olmadan 1 hafta önce hep başlardı son 3-4 gündür var. ayın 15 inde tam 2 ay olacak gecikmesi 3 tane test yaptım hepsi negatif, 4 gün öncede evde gebelik testi yaptım ama o da negatif çıktı sanırım stresten olmuyo

canım büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçirebilirsin dr.a görünmelisin kadın doğum devlet hastanelerinin aciline git acillerin hepsi ücretsiz

canım bu haberleri alınca hepimiz cok tuhaf oluyoruz korku yasıyoruzben kalp atışlarını duydum dr bana 10 sonrasına randevu verdi ve ben hala korkuyorum ya bişey olursa die o kadar olusuz hikayeler var ki insan ister istemez etkileniyor kaybetme korkusu sarıyor rabbım bebeklerimizi korusun

elfaes sen nerdesin kız topik topik senimi arıcam ben. akşam eşim gelmedi herhalde dosyadan birşey bakıcaktın:::))))birşey olmıcak Allahın izniyle.güzel bir bebeğin doğacak inşallah sonrada benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…