- 25 Nisan 2012
- 229
- 41
- 118
- 40
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.761
Merhaba, benim de SAT 22 Kasim. Gec dollenme olduğunu düşünerek 2013 eylul annelerine katıldım :) 4 Ocak'ta ben de senİn gibi doktora gittim, vajinal ultrasonla yolk sac göründü ancak bebek görünmedi. Senin kontrolün vajinal ultrasonla mıydı? Doktor olumsuz birşey söylemedi, ancak ben de senin gibi endişeliyim. Bundan önceki gebeliğimde bebek hiç görünmedi ve gebelik kürtajla sonlandırıldı. Doktora gittin mi bir daha, gelişmeleri yazabilir misin?
Caymazsam yarin ikinci kontrolüme gidiyorum ben de. Umarım moralim düzgün dönerim eve.
canım oözel sigorta seninde dediğin gibi başta belirli bir miktar ödüyorsun ve muayene ücreti almıyorlar sadece ama bizim hesaba göre pek bişey fark etmiyo hemen hemen bizim muayene ücretine denk geliyor.biz o özel sigorta olayını tercih etmedik çünkü başka bir özel hastanede tavsiye edilen bir doktora başladık.
kızzlar bulantım sanki azaldı gibi bugün evin işini yapabildim biraz. Kaç gündür mutfağa bile giremiyordum oğlum var birde siz düşünün yani.. İnşallah geçer ama sütten hala çok tiksiniyorum bırakın içmeyi şişesini görsem öğürüyorum
vallaa kuzum dalgalandım da duruldum koştum ardından yoruldummm
ben ikili testte kendi doktoruma gidicem inş.,Müge Hnm demiştimya
eşim bir de hrs den bahsetti işyerindeki bi hamile arkadaşı çok övmüş orda fiyatlar nasıl acaba sen oraya gittin mi veya araştırdın mı sen napırosun bu arada nereye gidiyosun
canım sen ankarada mısın bu hrc ankara daki mi? ya ben afyonda görev yapıyorum da.yazın memlekete gidip ankara da da doğumu düşünüyoruz çok kararsızım.bende bu hrc hakkında ve doktorlar hakkında bilgi edinmek istiyorum.
sorma canım progestan içeyim şuan bile zor duruyorum zaten ayakta uzun süre kalmıyorum. sürekli yatıyorum. inşallah bu hapa gerek kalmaz da şu lekelenmeler biter. benim probiotic multivitamin yazıyor içinde folik asitte var. ben zaten çok fazla herşeyden yemeye özen gösteriyorum folik asit değeri yüksek yiyeceklerden fındık fıstık ceviz.ayrıca hiç sevmezdim meyve sebze balık tavuk filan da yiyorum kansızlık olduğu için.birde çok fazla su içiyorum. en önemlisi oymuş hamilelikte ısrarla etrafımdaki herkes bol su tüket diyorlar. bende bi 10 15 bardak içiyorum. seninde aklında bulunsun bol bol su iç.
heç valla. söylese ölür sanki.
Kuzum lina diye bi yerden bahsediyolardı maltepede olması lazım. orası da testler için uygunmuş sanırım. Oraya bi sorsan ? aha bu Lina Kadn Sal Merkezi-Kadn Doum-nfertilite
evt canım Ankaradayım daha hastaneye karra veremedim .
Benim sigortamla anlaşmalı olması lazım o da ayrı bir konu hrs hakkında araştırma yapıyoruz lady de yapacak sana da haber veririz inş.
Afyona da yeni güzel hastaneler açıldı diye biliyorum bi arkadaşım orda da
KIZLAR TANSİYONUM YERLERDE GEZİYORUM ÖĞLENDEN BERİ... GÖZLERİM KARARIO KALBİM COK HIZLI ATIO AĞZIMDA HİSSEDİOMEVDE TEKIMDE korkuom:S naPMALIYIM ?? BİŞEY DİYİN NOLURR....
KIZLAR TANSİYONUM YERLERDE GEZİYORUM ÖĞLENDEN BERİ... GÖZLERİM KARARIO KALBİM COK HIZLI ATIO AĞZIMDA HİSSEDİOMEVDE TEKIMDE korkuom:S naPMALIYIM ?? BİŞEY DİYİN NOLURR....
linayı bende çok duydum yenimahalledeymiş
Ozel saglik sigortası eğer ne icin yaptırdığını bilirsen çok güzel bir şey . Benim bekarken vardı evlenincede uç yıl devam ettim keske hala devam ediyor olsaydı, sigortacinin ihmalkarligindan dolayı bitmişti. Benimkisi sadece yatarak tedavi idi. Yani ameliyat, yatarak tedavi dogum, ileri tanı yöntemleri ve acil durumlar falan. Sadece yatarak tedavi olduğu icin makul bir fiyata yaptırmıştım. Basıma agir bir şey gelirse devlet hastanelerinde uğraşmayım diye. Dogum da sinirsizdi ve benim adını bildigim en iyi hastanelere anlaşmalıydı. Kızımın doğumunun tamamını karşıladılar. Antalya'nın en iyi hastanesinde spinal sezeryan oldum. Onun dısında kullanmadım. İhtiyacım olmadı çok şükür. Doğumdan sonra yine yaptıracağım halı hazırda hamilelere yapmıyorlar. Basıma bir şey gelirde sgk ya muhtaç kalırım diye korkuyorum çünkü. Sadece adı ozel olmayan gercek ozel hastaneler bambaşka çünkü. Ve yatarak tedavileri çok pahalı. Ayakta tedaviye gelince o kadarını ödeyebilecek gucteyim. Özele devam.
Ozel saglik sigortası eğer ne icin yaptırdığını bilirsen çok güzel bir şey . Benim bekarken vardı evlenincede uç yıl devam ettim keske hala devam ediyor olsaydı, sigortacinin ihmalkarligindan dolayı bitmişti. Benimkisi sadece yatarak tedavi idi. Yani ameliyat, yatarak tedavi dogum, ileri tanı yöntemleri ve acil durumlar falan. Sadece yatarak tedavi olduğu icin makul bir fiyata yaptırmıştım. Basıma agir bir şey gelirse devlet hastanelerinde uğraşmayım diye. Dogum da sinirsizdi ve benim adını bildigim en iyi hastanelere anlaşmalıydı. Kızımın doğumunun tamamını karşıladılar. Antalya'nın en iyi hastanesinde spinal sezeryan oldum. Onun dısında kullanmadım. İhtiyacım olmadı çok şükür. Doğumdan sonra yine yaptıracağım halı hazırda hamilelere yapmıyorlar. Basıma bir şey gelirde sgk ya muhtaç kalırım diye korkuyorum çünkü. Sadece adı ozel olmayan gercek ozel hastaneler bambaşka çünkü. Ve yatarak tedavileri çok pahalı. Ayakta tedaviye gelince o kadarını ödeyebilecek gucteyim. Özele devam.
. Coraspin 100 mg gebeliğin 32.haftasına kadar kullanılıyor. 32.haftadan sonra kullanılmıyor diye biliyorum. Daha önce düşük yaşadığın ve varis problemin olduğu için bence kullanmalısın.
ben kullanıyorum canım coraspin kanın pıhtılasmasını önlüyor kullanmakta fayda var derim..endişelenme
kimse yokmu gelip seni bi doktora götürse eşin nezaman gelecek uzan biraz istersen yanlış bişeyler söylemek istemem şimdi
geçmiş olsun canım..tansiyon düşüklüğü normaldir benimde 8 e5 kadar düşüyo biraz sallıo açıkçası yatıp dinlenmen gerekiyor..
Canım uzat ayaklarını dinlen, gebelikte çok normal düşük tansiyon bir zararida yok. İcebilirsen şekerli birseyler iç. Şerbet bile olabilir.
anı tansıyon dusuklugu oluo gozlerın falan kararabılıo uzan cnm dınlen panık yapma gcmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?