2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde sat 20 kasım ben haftaya gidicem 8 haftalık olunca ozaman görünür ve inş. kalp atışını duyarız bence sende acele etme çünkü dr.dan gelince kendi kendini yiyo insan biraz daha bekle derim.korkular bendede var dua etmekten başka çaremiz yok

anladım canım. Ben de öyle tahmin etmiştim. İyi bari yaptırmadığımıza üzülmeyelim inşallah doktorunla iyi anlaşırsın

Gözün aydın canım Ben bu bulantısı çok olup hiç bişey yiyip içemeyen arkadaşlarımıza çoh üzülüyorum sütten bu kadar tiksindin madem, yoğurt ve peynir tüketmeye çalış bence bol bol

Son düzenleme:

canım sen ankarada mısın bu hrc ankara daki mi? ya ben afyonda görev yapıyorum da.yazın memlekete gidip ankara da da doğumu düşünüyoruz çok kararsızım.bende bu hrc hakkında ve doktorlar hakkında bilgi edinmek istiyorum.

evt canım Ankaradayım daha hastaneye karra veremedim .
Benim sigortamla anlaşmalı olması lazım o da ayrı bir konu hrs hakkında araştırma yapıyoruz lady de yapacak sana da haber veririz inş.
Afyona da yeni güzel hastaneler açıldı diye biliyorum bi arkadaşım orda da

progestandan tiksindim resmen.cok uyusturuo gunde 3 tane ıcıorm 3 kutu bıtrdım ayın 28ınde kntrol var umarım keser artık lekelenmelerde bıter ıns o zamana

KIZLAR TANSİYONUM YERLERDE GEZİYORUM ÖĞLENDEN BERİ... GÖZLERİM KARARIO KALBİM COK HIZLI ATIO AĞZIMDA HİSSEDİOM EVDE TEKIMDE korkuom:S naPMALIYIM ?? BİŞEY DİYİN NOLURR....

evet canım afyon da park hastanesine gidiyorum doktorum ismail teker çok övdüler yeni başladık.inş. haftaya ikili tarama için gideceğiz.ama doğuma nerede yapacağıma karar vermedim.

Ozel saglik sigortası eğer ne icin yaptırdığını bilirsen çok güzel bir şey . Benim bekarken vardı evlenincede uç yıl devam ettim keske hala devam ediyor olsaydı, sigortacinin ihmalkarligindan dolayı bitmişti. Benimkisi sadece yatarak tedavi idi. Yani ameliyat, yatarak tedavi dogum, ileri tanı yöntemleri ve acil durumlar falan. Sadece yatarak tedavi olduğu icin makul bir fiyata yaptırmıştım. Basıma agir bir şey gelirse devlet hastanelerinde uğraşmayım diye. Dogum da sinirsizdi ve benim adını bildigim en iyi hastanelere anlaşmalıydı. Kızımın doğumunun tamamını karşıladılar. Antalya'nın en iyi hastanesinde spinal sezeryan oldum. Onun dısında kullanmadım. İhtiyacım olmadı çok şükür. Doğumdan sonra yine yaptıracağım halı hazırda hamilelere yapmıyorlar. Basıma bir şey gelirde sgk ya muhtaç kalırım diye korkuyorum çünkü. Sadece adı ozel olmayan gercek ozel hastaneler bambaşka çünkü. Ve yatarak tedavileri çok pahalı. Ayakta tedaviye gelince o kadarını ödeyebilecek gucteyim. Özele devam.

Son düzenleme:
KIZLAR TANSİYONUM YERLERDE GEZİYORUM ÖĞLENDEN BERİ... GÖZLERİM KARARIO KALBİM COK HIZLI ATIO AĞZIMDA HİSSEDİOM EVDE TEKIMDE korkuom:S naPMALIYIM ?? BİŞEY DİYİN NOLURR....

kimse yokmu gelip seni bi doktora götürse eşin nezaman gelecek uzan biraz istersen yanlış bişeyler söylemek istemem şimdi

geçmiş olsun canım..tansiyon düşüklüğü normaldir benimde 8 e5 kadar düşüyo biraz sallıo açıkçası yatıp dinlenmen gerekiyor..

Canım uzat ayaklarını dinlen, gebelikte çok normal düşük tansiyon bir zararida yok. İcebilirsen şekerli birseyler iç. Şerbet bile olabilir.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun. Doktora gidebilsen keşke bi şekilde Eşin yok galiba. Çok kötü olursan 112 falan arayıp yardım isteyebilrsin. En azından yardımcı olabiliyolar yönlendiriyolar. tansiyonunun düşük olduğundan emin misin canımsın yanlış bi şey söylemek de olmaz şimdi.

linayı bende çok duydum yenimahalledeymiş

maltepeyi nerden uydurdum acaba :)

Her şeyi de bilir benim guzum her şeyiiiiii

Son düzenleme:

anı tansıyon dusuklugu oluo gozlerın falan kararabılıo uzan cnm dınlen panık yapma gcmıs olsun

kesinlikle özel sigorta süper ben kendim sgklıyım ama eşimin çalıştığı işyeri özel sigorta yaptı ben de ondan faydalanıyorum. hastanelerde yüzde 80ini karşılıyor muayenehanelerde ise yüzde yüz karşılıyor bana da doğum için 7500 tl paket verdiler yani doğumda ve tedavilerde kullanmam için.Kızımızı doktora götürüyoruz 5 kuruş ödemeden çıkıyoruz Allaha çok şükür allah hastalık vermesin de keşke sende devam etseydin yüzde yüzmüş doğum ne güzel

Son düzenleme:
kimse yokmu gelip seni bi doktora götürse eşin nezaman gelecek uzan biraz istersen yanlış bişeyler söylemek istemem şimdi

geçmiş olsun canım..tansiyon düşüklüğü normaldir benimde 8 e5 kadar düşüyo biraz sallıo açıkçası yatıp dinlenmen gerekiyor..

Canım uzat ayaklarını dinlen, gebelikte çok normal düşük tansiyon bir zararida yok. İcebilirsen şekerli birseyler iç. Şerbet bile olabilir.

anı tansıyon dusuklugu oluo gozlerın falan kararabılıo uzan cnm dınlen panık yapma gcmıs olsun

YANLIZIM SUAN KIZLAR BALKONA CIKIP NEFES ALIP GIRIYORUM ICERI GİRİNCE NEFESIM KESILIO EŞİMDE 8 DEN ONCE GELMEZ...DR MUAYENSI YRN WC GİDİOM KORKUDAN BISEY VARMI DIE AĞDECE KULLANDIGIM JEL GELMIŞ GERİ ..COK SUKUR ORDA BISY YOK...dün anasaglıkta ölçtüler 10,5 5,5tu inş geçer kızlarrr saolun

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? geçmişi okuyup tek tek cevaplamak zor olduğumdan rahatsızlık yaşayan herkeze geçmiş olsun diyorum .ben bu hamileliğimde şunu farkettim insan ne kadar bilirse o kadar korkuyor malesef..ilk gebeliğimde yok bu kontrolde bebeğimin kalp atışını duycam mı yok boş gebelik mi yok dış gebelik mi hiç birşey düşünüp telaşlamıyordum çünkü bunlardan bi haberdim..fakat şimdi burada ve başka sitelerde komşularla muhabbette o kadar hamilelik hikayeleri vss duyuyoruz ki insan ürküyor yok bnmde öyle olur mu vss..mesela henüz 1 kez dr a gittim 2. kez gitme zamanım gelmesine rağmen kalp atışını duyacakmıyım diye içten içe korktuğumu farkettim.ç..aslında üstümüze düşeni güzel yaptıkttan sonra herşey olacağına varır ALLAH hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin sizle paylaşmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…