- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.741
Pazartesi akropolde randevumuz var işte. Işın hanımla. Beğendim beğendim beğenmedim, ben de doktorsuzum. Medicana olabilir diye düşünüyorum.
Bu hrs yi ben de çok duydum. İyi duydum yani. Ama neden araştırmadım niye hiç elim gitmedi ben de bilmiyorum, dur ben girişeyim şu işe
bekle
ya geçmişteki yazıları okudum kızlar korku saldı boş gebelik kalp atışı duyamama normalde böyle kötü düşünmemeye çalışıyordum dr.a gitmeme az kaldı bi tuhaf oldum çarşambayıda güzel haberler alarak bi geçirsem hayırlısıyla.
Evet canım yaa çok üzüntü yasadık biz bu topikte inşallah bunda sonra olmaz. Mutlu haberlerini alırsın inşallah az kalmış . Benim bidahaki muayenem ayın 25 inde.
ben bi de akropolü aradım sgklılara muayene 50 tl imiş ama özel sigortanla gidince 150 tl imiş(
buraya gelmeniz lazım bakmamız için provizyon için dedi
sen sgklı gideceksin değil mi özel sig.var mı
hrs de telde fiyat vermedi ...
sgk ile özel sigortanın farkı ne canım burda duydum . bir de kızlar ben özel bir hastaneye gidiyorum sgklıyım. fark ödüyorum muayene falan için. doğumda nasıl oluyor peki özel hastaneye sgklı olarak gidersek
canım sen ikili test yaptıracak mısın bu gittiğinde ?
kızlar merhabalar. Bende tanıtayım kendimi o zaman.
Ben esra bursa'danım 23 yaşındayım ev hanımıyım. 5 aylık evliyim. 6+4 bebeğim var. 5 ay sonra mucizem geldi. Bebeğim biraz nazlı malesef.kanamalarım ne az ne çok kahverengi şekilde devam ediyor ama ben ona kanama demiyorum lekelenme diyorum.
Benim doktorum folik asit vermedi kullandığım ilaçlarımı yazayım
multibionta günde 1 tane
gynoferon sabah aç karnına
progestan sabah akşam vajinadan alınacaktı ama dışarı çıktığı için doktor ağızdan al dedi malesef oda çok halsizlik ve baş dönmesi yapıyor.
Benim kullandığım ilaçlar bunlar yalnız bu multibiontayı devlet karşılamıyor. Fiyatıda 41 tl bakalım ne kadar devam edicez. çok güzel bir vitamin. çok enerjik tutuyor beni.
sgk ile özel sigortanın farkı ne canım burda duydum . bir de kızlar ben özel bir hastaneye gidiyorum sgklıyım. fark ödüyorum muayene falan için. doğumda nasıl oluyor peki özel hastaneye sgklı olarak gidersek
aynen :44: ''telefende fiyet veremeyeröz'' dedi uyuz
özel sigorta değil bizimki sgk. Olaya bak ya niye sigortayla gidince 150 tlmiş lalaaa
Canım bu özel sigortayı ben de tam olarak bilmiyorum da, poli biraz bahsetti. Benim eşim de bugün araştırmış biraz. Zaten gebelikten en az 6 ay kadar önce başvurmuş olmanız gerekiyo falan demişler. Sigortaya bi miktar para yatırıyosun sanırım. sonra muayenelerde falan hastaneye para ödemiyosun. Tabii sigorta şirketininin anlaşmalı olduğu hastanelerde. yani bizler bunun için her halükarda geç kaldık. daha evel yaptırmış olmak gerekiyodu.
diğer sorunun cevabı ise şöyle, ben de özle hastaneye gidiyorum. Her hastanenin belirlediği doğum ücreti var. Ona göre konuşup görüşebilirsin. Misal benim gittiğim hastane 2012 yılında 2000 tl demişti doğum için. şimdi zam gelmiştir belki tabi o işin ayrıntısı. Böyle işte kuzum
Kizlarr bi kac gundur bulantilarim baslamisti ama hic kusmadim. bugun neredeyse hic bulantim olmadi acaba bir sorun mu varr( cuma gunu 6+2 de kalp atislarini duymamistik haftaya cagirdi. doktor. cok korkuyorum sorun var diye
Kendi adıma söyleyim, bilgi sahibi oldugum her konuya yazmaya çalışıyorum yetiştiğim kadarıyla, ama kendimi daha yakın hissettiğim bir kaç kisi var ki sayıları sohbetlerimiz arttıkça artacaktır tabi , Bu da normal bence, biraz duygusal biraz mantık :)
bende senin gibi poregestan hap kullanıyorum halsizlik baş dönmesi ve uyku yapıyor inşallah 12 haftadan sonra kullanmam doktorum 12 haftadan sonra progestoron hormonunu bebek üretecek sen şimdi yeterince üretemediğin için destekleyici veriyoruz dedi canım ben elevit kullanıyorum ayrıca folik asit ve mutivitamin olarak geçiyor
Merhaba, benim de SAT 22 Kasim. Gec dollenme olduğunu düşünerek 2013 eylul annelerine katıldım :) 4 Ocak'ta ben de senİn gibi doktora gittim, vajinal ultrasonla yolk sac göründü ancak bebek görünmedi. Senin kontrolün vajinal ultrasonla mıydı? Doktor olumsuz birşey söylemedi, ancak ben de senin gibi endişeliyim. Bundan önceki gebeliğimde bebek hiç görünmedi ve gebelik kürtajla sonlandırıldı. Doktora gittin mi bir daha, gelişmeleri yazabilir misin?
Caymazsam yarin ikinci kontrolüme gidiyorum ben de. Umarım moralim düzgün dönerim eve.
hahahahhaevt veremeyomuuşşşş oraya kadar gidecek zamanım var mı bakalım dimi amaaa
bir de sgk ile testleri en uygun nerde yaparlar acepppp....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?