2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bi de akropolü aradım sgklılara muayene 50 tl imiş ama özel sigortanla gidince 150 tl imiş (
buraya gelmeniz lazım bakmamız için provizyon için dedi
sen sgklı gideceksin değil mi özel sig.var mı

hrs de telde fiyat vermedi ...

Evet canım yaa çok üzüntü yasadık biz bu topikte inşallah bunda sonra olmaz. Mutlu haberlerini alırsın inşallah az kalmış . Benim bidahaki muayenem ayın 25 inde.

ooff benim muayenem de 26 ocakta hem muayene hem ikili test için gidicem inş ama dah a2 hafta var ya içimde ne oluyo ne bitiyo görmek istiyorummmm

sgk ile özel sigortanın farkı ne canım burda duydum . bir de kızlar ben özel bir hastaneye gidiyorum sgklıyım. fark ödüyorum muayene falan için. doğumda nasıl oluyor peki özel hastaneye sgklı olarak gidersek

inş. canım annelik bebeğin ana rahmine girdikten sonra başlıyo şimdiden böyle meraklanma oluyo doğunca kimbilir nekadar tedirgin olur insan

aynen :44: ''telefende fiyet veremeyeröz'' dedi uyuz

özel sigorta değil bizimki sgk. Olaya bak ya niye sigortayla gidince 150 tlmiş lalaaa

Son düzenleme:
ama kızlar birden doktorda şaşırdı bebek hareket etti diye bende şok oldum beklemiyordum sizde bir an önce görürsünüz inşallah karnımda bir can taşıdığımı daha net anladım onun hareketiyle

canım özel hastanelerde sgk ile gittiğinde farklı fiyat özel sigortanla gittiğinde farklı fiyat söylüyorlar. Doğumda da öyle olur sen hastaneye gittiğinde sor sgklıya fiyatınız ne kadar diye

Son düzenleme:

bende senin gibi poregestan hap kullanıyorum halsizlik baş dönmesi ve uyku yapıyor inşallah 12 haftadan sonra kullanmam doktorum 12 haftadan sonra progestoron hormonunu bebek üretecek sen şimdi yeterince üretemediğin için destekleyici veriyoruz dedi canım ben elevit kullanıyorum ayrıca folik asit ve mutivitamin olarak geçiyor

Canım bu özel sigortayı ben de tam olarak bilmiyorum da, poli biraz bahsetti. Benim eşim de bugün araştırmış biraz. Zaten gebelikten en az 6 ay kadar önce başvurmuş olmanız gerekiyo falan demişler. Sigortaya bi miktar para yatırıyosun sanırım. sonra muayenelerde falan hastaneye para ödemiyosun. Tabii sigorta şirketininin anlaşmalı olduğu hastanelerde. yani bizler bunun için her halükarda geç kaldık. daha evel yaptırmış olmak gerekiyodu.

diğer sorunun cevabı ise şöyle, ben de özle hastaneye gidiyorum. Her hastanenin belirlediği doğum ücreti var. Ona göre konuşup görüşebilirsin. Misal benim gittiğim hastane 2012 yılında 2000 tl demişti doğum için. şimdi zam gelmiştir belki tabi o işin ayrıntısı. Böyle işte kuzum

aynen :44: ''telefende fiyet veremeyeröz'' dedi uyuz

özel sigorta değil bizimki sgk. Olaya bak ya niye sigortayla gidince 150 tlmiş lalaaa

hahahahha evt veremeyomuuşşşş oraya kadar gidecek zamanım var mı bakalım dimi amaaa
bir de sgk ile testleri en uygun nerde yaparlar acepppp....:26:

canım oözel sigorta seninde dediğin gibi başta belirli bir miktar ödüyorsun ve muayene ücreti almıyorlar sadece ama bizim hesaba göre pek bişey fark etmiyo hemen hemen bizim muayene ücretine denk geliyor.biz o özel sigorta olayını tercih etmedik çünkü başka bir özel hastanede tavsiye edilen bir doktora başladık.

Kizlarr bi kac gundur bulantilarim baslamisti ama hic kusmadim. bugun neredeyse hic bulantim olmadi acaba bir sorun mu varr ( cuma gunu 6+2 de kalp atislarini duymamistik haftaya cagirdi. doktor. cok korkuyorum sorun var diye

Merhaba, benim de SAT 22 Kasim. Gec dollenme olduğunu düşünerek 2013 eylul annelerine katıldım :) 4 Ocak'ta ben de senİn gibi doktora gittim, vajinal ultrasonla yolk sac göründü ancak bebek görünmedi. Senin kontrolün vajinal ultrasonla mıydı? Doktor olumsuz birşey söylemedi, ancak ben de senin gibi endişeliyim. Bundan önceki gebeliğimde bebek hiç görünmedi ve gebelik kürtajla sonlandırıldı. Doktora gittin mi bir daha, gelişmeleri yazabilir misin?

Caymazsam yarin ikinci kontrolüme gidiyorum ben de. Umarım moralim düzgün dönerim eve.

işte bnde bundan bhsedıorm yakın gorulen kısılerle konusuluo dger kısılerın soyledıklerı pek gorulmuo bu sekılde zten cogalma olmaz cnm ben bundan bhsedıorm

kızzlar bulantım sanki azaldı gibi bugün evin işini yapabildim biraz. Kaç gündür mutfağa bile giremiyordum oğlum var birde siz düşünün yani.. İnşallah geçer ama sütten hala çok tiksiniyorum bırakın içmeyi şişesini görsem öğürüyorum

sorma canım progestan içeyim şuan bile zor duruyorum zaten ayakta uzun süre kalmıyorum. sürekli yatıyorum. inşallah bu hapa gerek kalmaz da şu lekelenmeler biter. benim probiotic multivitamin yazıyor içinde folik asitte var. ben zaten çok fazla herşeyden yemeye özen gösteriyorum folik asit değeri yüksek yiyeceklerden fındık fıstık ceviz.ayrıca hiç sevmezdim meyve sebze balık tavuk filan da yiyorum kansızlık olduğu için.birde çok fazla su içiyorum. en önemlisi oymuş hamilelikte ısrarla etrafımdaki herkes bol su tüket diyorlar. bende bi 10 15 bardak içiyorum. seninde aklında bulunsun bol bol su iç.

cnm bence kesınlıkle vazgecme kntrolune gıt bol dua et hersey guzel olucaktr emınım

hahahahha evt veremeyomuuşşşş oraya kadar gidecek zamanım var mı bakalım dimi amaaa
bir de sgk ile testleri en uygun nerde yaparlar acepppp....:26:

heç valla. söylese ölür sanki.
Kuzum lina diye bi yerden bahsediyolardı maltepede olması lazım. orası da testler için uygunmuş sanırım. Oraya bi sorsan ? aha bu Lina Kadn Sal Merkezi-Kadn Doum-nfertilite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…