2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oooo Aydınlı olmuşsun sen artık canım :) Aydının sıcağı da fenadır şimdi. Karacasu yaylası var orda hava serin oluyo özellikle akşamları... Ben sanırım 3 yıldır hiç gitmedim

Evet cnm. 10 yıl Aydında yaşadım. Sonra 4 yıl İzmirde, şimdi tekrar Aydın'a döndüm.
Sorma sıcaklar çok fena burda. nefes alınmıyor valla,şu iki üç gündür yine biraz iyi.

Dua oku canım bir bardak suya suyun birazını iç birazı ilede yüzünü yıka fatiha nas felak ihlas :)

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyy. bugün kontrolde nst ye bağlandımm. benimle ilgilenen ebe çokk iyiydii,, ,inş. doğumda da o olur yanımdaa. çokk şeker bişeydiiii yaa. bebğin kalp atışlarını duyunca nasıll heyecnlaa gülmeye başaladııı, çekk sevyrmm ya bebekleri diyrrr.. çok samimi ve sıcakk geldii banaa :)

kızlar ikeadan emzirme koltuğu gibi kullanmak için sallanan koltuk almak istiyordum. Hevesim vardı. Stoklara girmiş. Şimdi kararsız kaldım. 300 lira yaklaşık olarak 40 lira da kargo toplam 340 lira. Gereksiz mi acaba? Eşim de sonradan oturma odasına koyarız koltukların renginden olsun hem ben de bebeği orda sallarım diyor. Acaba gereksiz masraf mı? yoksa hevesim kalmasın diye alsam mı?

İkinci bebeğim olduğu için tecrübelerime dayanarak söylüyorum , illa olması gereken bir şey değildir sallanan koltuk , evinde rahat ettiğin her köşede emzirebilirsin meleğini. 300 tl de az para değil , ben olsam başka bir ihtiyacım için kullanırdım sanırım :) ama yine de karar senin..

hoşgeldinn canım böle şeker insanlara herzaman yerimiz var

Çok teşekkür ederiz Denizimle birlikte geldik o halde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…