- 15 Temmuz 2006
- 757
- 11
- 623
- 41
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.901
Oooo Aydınlı olmuşsun sen artık canım :) Aydının sıcağı da fenadır şimdi. Karacasu yaylası var orda hava serin oluyo özellikle akşamları... Ben sanırım 3 yıldır hiç gitmedim
oyy masallah bu ne hamaratlık böle canım...
benimde markete gitmem lazım ama kocişi beklicem alıcaklarımı tek başıma taşıyamam
yemekte yapmadım kociştende ses seda yok ufffff daraldım bugün ya neden böleyimkiii düzelmek istiyorummmmmmmmmm
Dua oku canım bir bardak suya suyun birazını iç birazı ilede yüzünü yıka fatiha nas felak ihlas :)
doğumdan sonra korse giycekmisiniz kızlar...ben LCW de korse gördüm acaba iyimidir yeni koleksiyon dioo bakan oldumuu...
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Korse - Pink
Ne güzel bir topik bu cıvıl cıvıl ben de Ağustos annesi olacağım büyük ihtimalle.. aranız da yerim var mı ? :)
Ne güzel bir topik bu cıvıl cıvıl ben de Ağustos annesi olacağım büyük ihtimalle.. aranız da yerim var mı ? :)
Tabi ki hoş geldin :)
Hoşgeldin canım tabi ki herkese yerimiz var dur ben göbeğimi çekeyim biraz hehh şöyle geç
aaa neden olmasınn :) hoşgeldin
Ben de korse giymeyi planlıyorum umarım çabuk iyileşiriz göbişler de uçar gider
kızlar ikeadan emzirme koltuğu gibi kullanmak için sallanan koltuk almak istiyordum. Hevesim vardı. Stoklara girmiş. Şimdi kararsız kaldım. 300 lira yaklaşık olarak 40 lira da kargo toplam 340 lira. Gereksiz mi acaba? Eşim de sonradan oturma odasına koyarız koltukların renginden olsun hem ben de bebeği orda sallarım diyor. Acaba gereksiz masraf mı? yoksa hevesim kalmasın diye alsam mı?
hoşgeldinn canım böle şeker insanlara herzaman yerimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?