2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genel anestezi olursa ben öyle sakıncalı şeyler sayıklayabilirim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvah eyvah

bende bendeesaçma sapan konuşmaktan cok tırsıyomm neyse simdiden psikolojimiziii buna hazırlamayalımdaa bünyede hazırlık yapmasın saçmalama konusundaaa

herşey hazırr canım bizdede bizde kızımızı bekliyoruzzz çantayıdaa girişee koyduk acil durumlar içinn
9 temmuzda randevumuz var bakalım doktorumuz ne dicekkk

daha erken canım seninki döner bence,
bende dün kontrole gittim daha yeni döndü benim cimciime, başı aşağıya gelmiş dedi doktor. bu haftaya kadar hep yukarıdaydı,

bu arada 2 kilo vermişim kızlar, az dikat edlince veriliyo sanırım, bundan sonra hiç almadan tamamalrım umarım bu sürei

stacım nerelerdesin sen, iyisindir umarım.
sorun hakkında bir fikrim yok malesef.
sen nasılsın bebeğin nasıl, direnç düzeldimi, azkaldı atlattık sanırım riskli dönemleri.

güzel bir haber canım...gelişmelerden bizide haberdar et..

stacım nerelerdesin sen, iyisindir umarım.
sorun hakkında bir fikrim yok malesef.
sen nasılsın bebeğin nasıl, direnç düzeldimi, azkaldı atlattık sanırım riskli dönemleri.

Canım buralardayim telden takipteyim şükür geldik 35 haftaya kadar ignelere devam en son nstye girdim sıkıntı yoktu şimdilik rahatız sende durumlar nasıl?

arkadaşlar günleriniz nasıl geçiyor.ben yaz tatiline girdim gündüzleri evdeyim ve çok uyuyorum.sanırım sıkıntıdan hiç bişey yapmıyorum yemek dışında çünkü.akşamları eşim çok yorgun olmazsa yürüyüş yapıyorum.

arkadaşlar dün gece birden sağ kasığımın altına çok kötü bi sancı girdi geçti 3-4 sn sürdü, bugünde sol bacağımın kasıkla birleştiği yer ağrıyor yürürken baskı yapıyor

Eki Görüntüle 748836

kızlarr bısey sorcammmm bu battanıyelerııı nasıl yıkıyorsunuzzz makınadaa??? yada yıkayınca formunda bozulma oluyormuuu

canım buna benzer bende vardı.kapattığın yerde ayıcık ve sallanan bacakları vardı..senin ki ile dokusu aynı....makinada granül sabun ile hassas narin programında yıkadım...yıkama bitince tekrardan durulama yaptırdım...çamaşır ipine astım.. bir sıkıntı olmadı..

merhaba annişler yine evde tek başıma oturuyorum ev dandini ama toplamaya başlayamadım bir türlü canım isttemiyor.
kocam dışarda keyif yaparak hafta sonunu karşılarken hafta sonu ve onun gittiği akşamlar bana temizlik yapmak düşüyor şu halimde de zorlanıyorum istemiyorum amaben yapmazsam böyle kalacak görümcem vardı o iki gün akşama kadar evde sadece oturdu yemek bile yapmadı ben akşama kadar çalışıp bir de bunlarla uğraşıyorum

pehhh öyle iş mi olur yavvvv

senin grevin gelmiş ben sana söliyim şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…