- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.261
Ben bi tek kalıbını aldım diğer malzemelerim sağolsun hostes komuşmdan...
Genel anestezi olursa ben öyle sakıncalı şeyler sayıklayabilirim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvah eyvah
bizde çok özlüyoruzz sizleriiievde net elimin altında ama iş yerine benzemiyor giremiyorum nedense...
MAsalcık iyi.. evimizi temizledik çantamız hazırr gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla
Senin minik nasıl canım bi yaramazlık yoktur inşallah hiç kimsede
evet hazırlıklar bitti coğumuzun herşeyi tamam çok sükürr bitek minnaklarımız eksik onlarda cok yakında aramıza katılıcak Allahın izniylee....
canım sende panik yapma maşallah bebişinin kilosu gayet ii artık gelsede Allahın izniyle bi sorun olmaz ...bizim ağustos bebişlerii cok aceleciii
evet ağustosu beklemicekler sanırım baya bi sıkılmışlar ki gelmeye çalışıyolarhadi hayırlısı inş.
Ben bi tek kalıbını aldım diğer malzemelerim sağolsun hostes komuşmdan...
kızlar benım göbegım baya aşağıya düştü agrım sızım yok.
acaba doğum baya yaklaştımı?
Örneği görme şansımız olur mu :) benim aklıma sabun hiç gelmemişti..
Hanımlar merhaba,
Şimdiye kadar çok katılamamıştım size ama evden çalışma konusunda izin aldım şirketten, biraz kaytarma şansım var artık :) Bugün tam 32. haftamı doldurdum, çalışabilir raporumu aldım, 37. haftaya kadar evdeyim.
2 hafta önce bebeğim doğum pozisyonu almıştı fakat bugünkü kontrolde kafasının yukarda olduğunu gördüm. Sizce bundan sonra dönme şansı nedir? Var mi 32. haftadan sonra bebeğinin pozisyonu değişen? Kendimi çok şartlandırmıyorum ne olur belli olmaz diye ama normal doğum istiyorum. Benim yaramaz niye yaptı bunu yav, aşağı aşağı vurmasından anlamalıydım :)
selam kızlar aramızda avukat vardı sanırım bişey danışmak istiyorum biz bu kredi dosya masraflarını geri almak için tüketici hakem heyetine başvurduk bizi haklı bulmuşlar 15 gün yasal süreç varmış bankanın ödeme yapması için banka bu ödemeyi nereye yapacak ayrıca araştırdığımda bankanın itiraz hakkı olduğunu ve mahkeme açtığını okudum böyle bi durumla karşılaşan varmı?
güzel bir haber canım...gelişmelerden bizide haberdar et..
stacım nerelerdesin sen, iyisindir umarım.
sorun hakkında bir fikrim yok malesef.
sen nasılsın bebeğin nasıl, direnç düzeldimi, azkaldı atlattık sanırım riskli dönemleri.
Eki Görüntüle 748836
kızlarr bısey sorcammmm bu battanıyelerııı nasıl yıkıyorsunuzzz makınadaa??? yada yıkayınca formunda bozulma oluyormuuu
Eki Görüntüle 748836
kızlarr bısey sorcammmm bu battanıyelerııı nasıl yıkıyorsunuzzz makınadaa??? yada yıkayınca formunda bozulma oluyormuuu
merhaba annişler yine evde tek başıma oturuyorum ev dandini ama toplamaya başlayamadım bir türlü canım isttemiyor.
kocam dışarda keyif yaparak hafta sonunu karşılarken hafta sonu ve onun gittiği akşamlar bana temizlik yapmak düşüyor şu halimde de zorlanıyorumistemiyorum amaben yapmazsam böyle kalacak görümcem vardı o iki gün akşama kadar evde sadece oturdu yemek bile yapmadı ben akşama kadar çalışıp bir de bunlarla uğraşıyorum
internetten halı alan varmı özel siparişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?