- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.301
Evet canİm hala çalışıyorum bir haftam kaldı tatile insallah. Ay çOk merak ediyorum ne zaman doğacak yavrum nasil bisey çıkacak içimden:) sürpriz yumurtalara kavuşmaya az kaldı:)
günaydın minnoşların anneleri,akşam rüyamda bebeğimi emziriken yavrum boynunun üstüne doğru düşüyor nefes alamıyordu ayy ne krokunç bişeydi,kocamda başka kadınla öpüşüyorduu orasını burasını mincıklıyorduçok üzücü bir uyku geçirmişim (
çok şükür hepsi rüyaymış:))
gunaydin guzeller havalar istanbulda olanlar icin soyluyorum sansimiza serin gidiyor ohhhh ufur ufuurrr cok dua etmistim sicak olmasin diye :))
Fıstıklar hatırlarsanız kapı süsü yapmaya niyetlenmiştim ama halkası çirkin olmuştu becerememiştim.
İnternetten strafor yuvarlak aldım şimdi 27 cm falan çapı. Onu keçeyle kaplayıp üzerine süsler takıcam.
Sorum şu: Strafor 2 parça halinde geldi, yani ön ve arka olarak düşünün. Her 2 parça da önden bakınca kabarık, arkasını çevirince (kapıya asılan sırt kısmı) düz)
Bu 2 parçayı yapıştırıp mı kullansam yoksa tek yüzey yeter mi?
Bana yeter gibi geldi ama tecrübe etmiş arkadaşlar varsa yardım edebilirler mi? Bilemedim...:26:
Bugun kızımı gördük. 32 hafta 1günlük olmuş. Kilosu da 1820g orta aralıkta kilosu dedi. Kemik yapısı çok iyi dedi. Boyu 47cm olmuş:)
Birde memur olarak atamam yapıldı bugun çok mutluyum. Milli eğitim bakanlığı memur Nevşehir:) Nevşehir nasıl bir yer bilen var mı:)
Doğum izni falan nasıl yapacağız onu bilmiyorum.
Günaydın canlar.sabahın köründe uyanıverdik yine.FURUZAN,hayırlı olsun canım ataman.nasıl isterdim memur olmayı,ben hamilelikten değil işin stresi huzursuz ettiği için çoğunlukla çok erken uyanıyorum.saat 5'ti uyandığımda.işimi çok seviyorum ama bu firma psikoloji falan bırakmadı.Allah isteyen herkese daha iyi kapılar açsın inşallah.ANGYSANGEL ve PENCERE ,kızlar evet artık iyice sıkılmışsınızdır yatmaktan ve dışarı çıkamamaktan,Allah sabır versin ama çok az kaldı kızlar,bir süre sonra azıcık popom yer göreydi diye dertleşicez burada.herkese çoooook güzel günler olsun.ha bu arada yarın kpss sınavına giricem,tabiki hiç çalışmadım,nasıl umuyorsam kazanmayı ama yinede kızlar bana dua eder misiniz?Allah hayırlı kapılar açsın karşımıza.hepinizi kocaman öpüyorum canlar.biz kalkıp hazırlanalım kızımla
cnm bnm ilgin icin saol..ne guzrl anlatmisin...sonunda pamuguma kavusucami bilmk beni rahtlatiyo.kocamn ailesine gore bnm yptgm naz herkes hamile oluyomus flan filan kulagima geliyo..bn bayiliyrm ev hapsine ilac icmeye igne olmaya..ceken bilir ama esim ynmda cok sukur..snde kulaklarini tika cnm agzi olan konusuyo..melegn gelince herseyi unutucaksn..bu kdr guzrl varliklara kavusmk o kadar kolay degilmis bazi seyleri asmak gerekiyo bzmkide oyle ..sende bna ne zamn istersen yazabilirsn cnm bnm..
şu anda kayınvalidem evimde temizlik yapıyor ve ben izliyorum. bir garip hallerdeyimm a dostlaarr
herkese günaydınnn:)
dün yine hastane de serum yedim arkadaşlar. nst de 4 dakikada bir sancı çıktı. serum sonrası sancılar cokkk azalmıstı eve cıktık geldık.yaramaz kızım başaşağı konumdaydı şimdi yine yukarı çıkmış. bu kaçıncı pozisyon değiştirmesi anlamadık. herşey yolunda giderse eğer doğum tarihimizi aldık
22 temmuz.
ama hiç sanmıyorum ki o vakte kadar dursun. nedense içimden hep 12 temmuz geçiyor. belimde buruk bir ağrı var ve karnım nasıl kasılıyor tarif edemem. hakkımızda hayırlısı. çok az kaldııı
gebeliğinin başından beri yatan kanamalarla iğne ilaçlarla uğraşan biri olarak seni öyle iyi anlıyorum kiiii
ama az kaldı mutlu sona artık iyice rahatladım ben. afakanlar basıyordu hiç bitmiycek gibi geliyordu ama bak bitti işte... benim son iki haftam yatakta geçecek. bitti allaha bin şükür. gebeliğimden birşey anlamadım ama olsun kuzucum iyi olsunda.
heee şuna hala dayanamıyorum ve yapılan yorumlar oylesıne ofkelendırıp canımı yakıyorkı anlatamam. abuk sabuk moral vermeler bırılerıyle karsılastırmalar. cektıgını kucuk gormeler. hepsı allahından bulsun. agızlarını acamasınlar bos bos konusmak ıcın...
bana 3 ay yatmıs bırını gosterıp bak oda cok cektı senın gıbı denıldıgında allah b...nı versın dıyesım gelıyor artık. ben 8 aydır yatıyorum neremden ılac kullanıyım dıye ferrım sasmıs sus be kadın susssss. sankı bana fayası dokunuyor baska bırının yatmıs olması. ancak ve ancak keske olmasaydı deyıp uzulurum bırak 3 ayı bır ay yatan ıcın bıle. ancak ceken yasayan anlar....
günaydın cnm ooo az kalmış şimdiden gözün aydın diim :) tatil dedinya benim aklım denize kuma güneşe gitti vallaBiz tatile gidemeyecekmiyiz diye üzüyorum kendimi her gün .. Seninde ilk dimi off hemde ne merak ediyorum benim gıcık kocama diyorum nasıl bişey olacak diye oda diyor sana benzerse çirkin olurda bana benzerse güzel :d manyahh bencil şey işte
ayy bi doğursakta şu kabuslardan kurtulsak ciddiye alma canım hepsi yalan :)
ay evet tatil anlayışımız değişti bu sene hastanede tatil yapıcaz:)benimde ilk canım.
Olsun inşallah hepimiz seneye bezli bebeklerimizle huggıes lıttle swımmers bağlayarak şıp şıp gezdiririz bebelerimizi :)))
Bugun kızımı gördük. 32 hafta 1günlük olmuş. Kilosu da 1820g orta aralıkta kilosu dedi. Kemik yapısı çok iyi dedi. Boyu 47cm olmuş:)
Birde memur olarak atamam yapıldı bugun çok mutluyum. Milli eğitim bakanlığı memur Nevşehir:) Nevşehir nasıl bir yer bilen var mı:)
Doğum izni falan nasıl yapacağız onu bilmiyorum.
Günaydın canlar.sabahın köründe uyanıverdik yine.FURUZAN,hayırlı olsun canım ataman.nasıl isterdim memur olmayı,ben hamilelikten değil işin stresi huzursuz ettiği için çoğunlukla çok erken uyanıyorum.saat 5'ti uyandığımda.işimi çok seviyorum ama bu firma psikoloji falan bırakmadı.Allah isteyen herkese daha iyi kapılar açsın inşallah.ANGYSANGEL ve PENCERE ,kızlar evet artık iyice sıkılmışsınızdır yatmaktan ve dışarı çıkamamaktan,Allah sabır versin ama çok az kaldı kızlar,bir süre sonra azıcık popom yer göreydi diye dertleşicez burada.herkese çoooook güzel günler olsun.ha bu arada yarın kpss sınavına giricem,tabiki hiç çalışmadım,nasıl umuyorsam kazanmayı ama yinede kızlar bana dua eder misiniz?Allah hayırlı kapılar açsın karşımıza.hepinizi kocaman öpüyorum canlar.biz kalkıp hazırlanalım kızımla
Kızlar bu arada son 3 gün içinde 4 kişi karnın aşağı inmiş, kilo da almamışsın karnın çok küçük, bebek zayıf galiba falan dedi. Aşağı yukarı buna benzer şeyler işte. Karnımın şekli böyle dedim , en başından beri aşağıda gidiyor dedim bebeğin kilosu normal sınırlar içerisinde , hem sağlıklı olsun da önemli değil dedim geçiştirdim. 9 kilo aldım ayrıca. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama yediklerimin çoğu bana yarıyor malesef. bunu zaten takıntı yaptım bi de böyle konuşup iyice moral bozuyorlar. İnsan bi moral verir.
Böyle çok bilip konuşan insanlara deli oluyorum yaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlar bu arada son 3 gün içinde 4 kişi karnın aşağı inmiş, kilo da almamışsın karnın çok küçük, bebek zayıf galiba falan dedi. Aşağı yukarı buna benzer şeyler işte. Karnımın şekli böyle dedim , en başından beri aşağıda gidiyor dedim bebeğin kilosu normal sınırlar içerisinde , hem sağlıklı olsun da önemli değil dedim geçiştirdim. 9 kilo aldım ayrıca. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama yediklerimin çoğu bana yarıyor malesef. bunu zaten takıntı yaptım bi de böyle konuşup iyice moral bozuyorlar. İnsan bi moral verir.
Böyle çok bilip konuşan insanlara deli oluyorum yaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?