2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın minnoşların anneleri,akşam rüyamda bebeğimi emziriken yavrum boynunun üstüne doğru düşüyor nefes alamıyordu ayy ne krokunç bişeydi,kocamda başka kadınla öpüşüyorduu orasını burasını mincıklıyordu çok üzücü bir uyku geçirmişim (
çok şükür hepsi rüyaymış:))

slmm kızlar nasılsınızz. ben bir tuhafımm sankii. ayaklarımın altı ağrıyor, bacaklarımm sızlıyorr, şeyimm bile sızlıyrr bu normal mii

Evet canİm hala çalışıyorum bir haftam kaldı tatile insallah. Ay çOk merak ediyorum ne zaman doğacak yavrum nasil bisey çıkacak içimden:) sürpriz yumurtalara kavuşmaya az kaldı:)

Günaydın cnm ooo az kalmış şimdiden gözün aydın diim :) tatil dedinya benim aklım denize kuma güneşe gitti valla biz tatile gidemeyecekmiyiz diye üzüyorum kendimi her gün .. seninde ilk dimi off hemde ne merak ediyorum benim gıcık kocama diyorum nasıl bişey olacak diye oda diyor sana benzerse çirkin olurda bana benzerse güzel manyahh bencil şey işte

ayy bi doğursakta şu kabuslardan kurtulsak ciddiye alma canım hepsi yalan :)

günaydın güzeller.. aranıza bi kaç gündür pek katılamıyorum.. kız kardeşim bilgisayar canavarıdır. bana bilgisayar düşmüyor pek :) herkes iyidir umarım..

gunaydin guzeller havalar istanbulda olanlar icin soyluyorum sansimiza serin gidiyor ohhhh ufur ufuurrr cok dua etmistim sicak olmasin diye :))

canım bende istanbuldayım ama burda yağmur sıcağı var dal bile kımıldamıyor. sen ne tarafındasın :)

Canım benim straforum 2 parçalı değildi tam bir simit şeklindeydi arkasının düz olması belki daha güzel olabilir. Kapıda daha düzgün durur sanki. Elinle tut bi bak bakalım nasıl güzel duracak ona göre karar verirsin.

Hayırlı uğurlu olsun canımmmm kızının uğuruyla yerleştin demek çok sevindim darısı tüm bekleyenlerin başına olsun

Emin ol sınavın çok güzel geçecek canım :) Ben bu sene hiç çalışmadığım halde sınıfı geçtim. Normalde de hiç çalışmıyordum ama mutlaka takıntım kalmıştı Bu sene kızım yardım etti sınavda o söyledi ben yaptım Hayırlısı olsun inşallah

herkese günaydınnn:)

dün yine hastane de serum yedim arkadaşlar. nst de 4 dakikada bir sancı çıktı. serum sonrası sancılar cokkk azalmıstı eve cıktık geldık.yaramaz kızım başaşağı konumdaydı şimdi yine yukarı çıkmış. bu kaçıncı pozisyon değiştirmesi anlamadık. herşey yolunda giderse eğer doğum tarihimizi aldık
22 temmuz.

ama hiç sanmıyorum ki o vakte kadar dursun. nedense içimden hep 12 temmuz geçiyor. belimde buruk bir ağrı var ve karnım nasıl kasılıyor tarif edemem. hakkımızda hayırlısı. çok az kaldııı

gebeliğinin başından beri yatan kanamalarla iğne ilaçlarla uğraşan biri olarak seni öyle iyi anlıyorum kiiii
ama az kaldı mutlu sona artık iyice rahatladım ben. afakanlar basıyordu hiç bitmiycek gibi geliyordu ama bak bitti işte... benim son iki haftam yatakta geçecek. bitti allaha bin şükür. gebeliğimden birşey anlamadım ama olsun kuzucum iyi olsunda.

heee şuna hala dayanamıyorum ve yapılan yorumlar oylesıne ofkelendırıp canımı yakıyorkı anlatamam. abuk sabuk moral vermeler bırılerıyle karsılastırmalar. cektıgını kucuk gormeler. hepsı allahından bulsun. agızlarını acamasınlar bos bos konusmak ıcın...
bana 3 ay yatmıs bırını gosterıp bak oda cok cektı senın gıbı denıldıgında allah b...nı versın dıyesım gelıyor artık. ben 8 aydır yatıyorum neremden ılac kullanıyım dıye ferrım sasmıs sus be kadın susssss. sankı bana fayası dokunuyor baska bırının yatmıs olması. ancak ve ancak keske olmasaydı deyıp uzulurum bırak 3 ayı bır ay yatan ıcın bıle. ancak ceken yasayan anlar....

şu anda kayınvalidem evimde temizlik yapıyor ve ben izliyorum. bir garip hallerdeyimm a dostlaarr

ohh iyiymiş canım. ben de tatile gittim geldim evimi temizlemişler görümce ile kayınvalide. anneme diyorum ki, tamam iyi güzel de ben yokken evime girmeleri canımı sıktı annem de sana iyilik yaramıyor diyor ama napim hiç hoşuma gitmedi açıkçası.

canım geçmiş olsun aslında bu bebeler böyle acele ediyolar ama yine içerde ne kadar çok durularsa o kadar iyidir her zaman umarım zamanında gelir yavrucun seninkide kararsız demek çıksammııı çıkmasammı diyip pozisyon değiştiriyor

ay evet tatil anlayışımız değişti bu sene hastanede tatil yapıcaz:)benimde ilk canım.
Olsun inşallah hepimiz seneye bezli bebeklerimizle huggıes lıttle swımmers bağlayarak şıp şıp gezdiririz bebelerimizi :)))

Hadi hayırlı olsun ataman olmuş :) Biz balayına Nevşehir i tercih etmiştik daha doğrusu sadece ben istemiştim :) ama güzel bir yer merkezi öyle çok büyük değildi ama gezilecek yerleri çok fazla .. Nevşehir denince hemen ik günlerin heyecanı gelir aklıma ah ahhh

ben geçen yılda gidememiştim sorma yaa acaba lohusalık sendromuda eklenip biz iyice daralmayalım doğumdan sonra korkularım çok yaa :) huggıes çok güzel yeni çıkanları pek sevimli dimi

furuzan tebrik ederim canım çok iyi olmuş artık izin konularında falan pek sıkıntı çekmezsin. bebeğinin kilosu ve boyu için de koca bir maşallah :)

Yalova allah gönlüne göre versin, bütün sıkıntılarını alsın canım. inşallah yarın ki sınavın çok süper geçer de istediğin yere girersin. sen ve senin gibi sınava girecek herkese başarılar...

Günaydın Hanımlar;
Tabii ki yaşasın cumaaaaaaa Bu hafta meleğim için çalıştım. Bir hafayı doğum sonrasına eklemiş oldum bile:))) Allahım 3 hafta kadar çalışmayı nasip ederse bir ayı aktarmak istiyorum doğum sonrasına.

FİRUZANmelek canım hayırlı olsun. Bebeğin sana uğur getirmiş. İşe başlar sonra hemen doğum iznini başlatırsun. Raporlarını göndermeyi unutma sakın.

Kızlar bu arada son 3 gün içinde 4 kişi karnın aşağı inmiş, kilo da almamışsın karnın çok küçük, bebek zayıf galiba falan dedi. Aşağı yukarı buna benzer şeyler işte. Karnımın şekli böyle dedim , en başından beri aşağıda gidiyor dedim bebeğin kilosu normal sınırlar içerisinde , hem sağlıklı olsun da önemli değil dedim geçiştirdim. 9 kilo aldım ayrıca. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama yediklerimin çoğu bana yarıyor malesef. bunu zaten takıntı yaptım bi de böyle konuşup iyice moral bozuyorlar. İnsan bi moral verir.

Böyle çok bilip konuşan insanlara deli oluyorum yaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cnm sen millete bakma . Zayıf bebek sağlıksızdır diye birşey yok. iç karnın geniştir senin

yahuu ne bilmiş insanlar varmış bir biz bilmiyomuşuzz hepsi doktor olmuş meğer kız sende var ağızlarının payını valla hamilelik pisikolojisiyle yırtarım hepinizi de

bende tam 9 kilo aldım kaçla hamile kaldın peki :26: ben 70 ile başladım şimdi 79 bende çok takıyorum o bebek kilosunu hemende kayınvalideme dert yandım tabii oda olsun sağlıklı olsun diyeceğine yaa ben sana ye diyorumda beni dinlemiyorsun diyor o çocuk bi zayıf doğsunda görüşürüz o zaman diye şaka yapıyor güya amann oğlum benim oğlum ben büyütüyorum karnımda sizenee bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…