2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm arada gir ya özledik valla gerçi bende evde pek fazla giremiyorum ama evimi bi gör halıları yıkattım bugünde en son örtüleri falan yıkadım temizlikçi ancak cumartesi gelecek eşimde dalga geçip duruo bi bu haldeyken doğurda gör die bende bi hazır etseydim evimi rahatlıcam burda temizlikçide karaborsa randevuyla geliolar valla

Ev temizlikleri başlamış.. Kaçıncı haftada temizliyorsunuz kızlar. Benm doğum 28 Ağustos sata göre.. Nezaman dip köşe yapmalıyım sizce.. Halılar yıkamaya da verilecek, gerçi kirletemedim sayılır ama bebek doğmadan temizlensin sonra uğraşamam herhalde ..

Canim benim , sayfalari atlayarak okuyorum...yazdiklarina denk gelince yazmadan gecmek istemedim...bende 1, 5 aydir hep evdeyim, yatiyorum birde yalnizim genelde..inan seni cook iyi anliyorum...insanlara cok kolay geliyo bazen boos konusup canimi cook siktilar aglattilar depresyonada girdim ama sunu anladim ki bizi kendimizden ve Allah anlayis verirse esimizden bska anlicak kimse yok..oda her zaman olmuyo iste...ins.sag salim kavusuruz bebislerimize..sikildikca yaz ben de gordukce sana yazarim hep inandigim Allah bir yandan alirsa baska taraftan bi guzellik gonderiyo...kalbini ferah tut hersey kisa zaman da yoluna girecek en cook 50 gun gerci benimde o kadar sabrim yok o da ayri bi olay ya neyse

Evet canİm hala çalışıyorum bir haftam kaldı tatile insallah. Ay çOk merak ediyorum ne zaman doğacak yavrum nasil bisey çıkacak içimden:) sürpriz yumurtalara kavuşmaya az kaldı:)

Bugunku randevumuzda bitti cok sukur hersey yolunda ama goremedik yuzunu kilosu bile tam hesaplayamadi drumuz cunku benim ayrobik kizim katlanmis cok tuhaf duruyodu zten sabah kalktigimdada bir migde bulantisi afedersiniz bir istifar etme durumu vardi oda bebegin pozisyonundanmis cok yukarda kafasi falan gogsumun altinda toplaniyo sanki oda migdemi bulandiriyormus haftaya hastane randevumuza kaldik artik

ii geceler kızlar bugün çok yorucu birgündü evim temizlendi dip köşe ben fazla birşey yapmadım ama yinede çok yoruldum...
neler kaynatmışınız bi bakalım geçmişe :)

Şeker hatimler nabıosunuz bakalım biz uzak kaldık buralardan ama aklım sizde okumaya çalışıyorum ara ara doğuran falan oldumu die merak ediyorum bizim günlerimiz çok hareketli bu aralar Hergün yapılcak bişi gidilecek bi yer oluo bugün ufaktan temizlik yaptım halılarımı vericem en kısa sürede annem memleketten gelsin hamur işi sarma falan yapıp buzluğa koymayı düşünüyorum doğumdan sonra gelen misafirler için az kaldı kızlar ya zaman azaldıkça merak ve heyecanım artıo Allah hepimizin yardımcısı olsun öpüyorum sizi

cnm bnm ilgin icin saol..ne guzrl anlatmisin...sonunda pamuguma kavusucami bilmk beni rahtlatiyo.kocamn ailesine gore bnm yptgm naz herkes hamile oluyomus flan filan kulagima geliyo..bn bayiliyrm ev hapsine ilac icmeye igne olmaya..ceken bilir ama esim ynmda cok sukur..snde kulaklarini tika cnm agzi olan konusuyo..melegn gelince herseyi unutucaksn..bu kdr guzrl varliklara kavusmk o kadar kolay degilmis bazi seyleri asmak gerekiyo bzmkide oyle ..sende bna ne zamn istersen yazabilirsn cnm bnm..

Bugun kızımı gördük. 32 hafta 1günlük olmuş. Kilosu da 1820g orta aralıkta kilosu dedi. Kemik yapısı çok iyi dedi. Boyu 47cm olmuş:)

Birde memur olarak atamam yapıldı bugun çok mutluyum. Milli eğitim bakanlığı memur Nevşehir:) Nevşehir nasıl bir yer bilen var mı:)

Doğum izni falan nasıl yapacağız onu bilmiyorum.

Ben Eskişehir'liyim acıbademe gidiyorum hulusi beye ama tanser'de bir arkadaşım doğum yaptı çok memnun :))

Son düzenleme:
Günaydın canlar.sabahın köründe uyanıverdik yine.FURUZAN,hayırlı olsun canım ataman.nasıl isterdim memur olmayı,ben hamilelikten değil işin stresi huzursuz ettiği için çoğunlukla çok erken uyanıyorum.saat 5'ti uyandığımda.işimi çok seviyorum ama bu firma psikoloji falan bırakmadı.Allah isteyen herkese daha iyi kapılar açsın inşallah.ANGYSANGEL ve PENCERE ,kızlar evet artık iyice sıkılmışsınızdır yatmaktan ve dışarı çıkamamaktan,Allah sabır versin ama çok az kaldı kızlar,bir süre sonra azıcık popom yer göreydi diye dertleşicez burada.herkese çoooook güzel günler olsun.ha bu arada yarın kpss sınavına giricem,tabiki hiç çalışmadım,nasıl umuyorsam kazanmayı ama yinede kızlar bana dua eder misiniz?Allah hayırlı kapılar açsın karşımıza.hepinizi kocaman öpüyorum canlar.biz kalkıp hazırlanalım kızımla

Bugun nobet bende sanirim oglum uyutmadi simdide oh oh uyutmadim seni der gibi gobek atiyo icimde kizlar daha erken sizlere gore ben taaa 8.25 dogurcam niye bu kadar sikinti bu gidisle 8in basinda dogurcam valla sirtimdaki kaburgalarim agriyo ilk once sol tarafimdi dedim cok sola yattim ondardir iki hafta cektim daha agrisi gecmeden sag tarafimda basladi gece sagdan sola donerken resmen aglama durumuna geliyorum sirt ustu hic olmuyor ne sagda bes dakika kalabiliyorum nede solda boyle olunca uyku bana el salliyo ben gidiyorum diye bide saga yattigim zanan sanci giriyo adet sancisi gibi sola donunce 5 dakika sonra geciyor uffff cok sag sol dedim dimi ( ogluuumm bi gelseydin

Kizlar dunde bahsetmistim ruyalarim cok garip bugun oglum karnimdan ayagini cikartiyodu bende annemle babama gosteriyorum hatta elleyip seviyoruz sonra bebegimi karnimdan cikariyorum daha erken diyorum avuclarimin arasinda organlari gelisiyo tirnaklari buyuyo ve cinsiyeti kiz isim dusunuyorum

Kizlar bu cinsiyet meselesi cok kafami karistiriyor acikcasi doktorum israrla erkek diyo ruyalarim israrla kiz diyo hamile kaldigimdan beri hep kiz goruyorum dogunca hersey netlesecekte esyalar neolur bilmiyorum
Cok uzattim cenem dustu sabah sabah siz uyuyun ben karnimi doyurayim fil gibi herseyi yutuyorum 18 kilo aldim

günaydın kızlar doğumlara az kaldı son haftalarımız hayırlısıyla kurtuluruz inşallah

benim karnım biraz aşağıya indi görenlerde öyle söylüyor ama tahminim 3, 4 haftam var benim yinede hayırlısı sizinkiler ne alemde oğlumda hamileyken doğum sırasında sancı çekerken inmişti .yani kimin ne zaman ineceği değişiyor

Herkese günaydın güzel anneler ve minnoşları. haftanın son günü çabucak geçer inşallah çalışan herkese..

ben de anneme çok düşkünüm. bazen aklıma bile gelince gözlerim doluyor. 4 yıl ayrıydım evden üniv okurken ama o zaman zor gelmiyordu. evlenince ayrı kalmak daha zor geliyor. her ayrılışımız gözyaşı inşallah onun gibi bir anne olabilirim diyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…