- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.281
Ayni gun benimdebizimkide erken gelmesse eger agustos basi gibi dusunuyoruz. Bakalim dr. En son ne dicek
bizde çok özlüyoruzz sizleriiievde net elimin altında ama iş yerine benzemiyor giremiyorum nedense...
MAsalcık iyi.. evimizi temizledik çantamız hazırr gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla
Senin minik nasıl canım bi yaramazlık yoktur inşallah hiç kimsede
bn artk gercrkten cok skldm.kocamdan ayri kaldm zaten 1 aydr annemdeydm..smdi annem grip oldu bna gecmesn diye babanneme gldm 2 gundr burdaym..doktor disari ckmamida yasaklamisti zaten patlama noktasndaymm kocamda bugun cehennemn ziminda bi yerde cekmde telfn zor cekiyo...oturup saatlerce aglamk istiyorm 29.hftadn beri evdeym sdece doktora o da arabayla...zaten kocam yanmda degl butun evlenenlere dusman oldm smdi annem hsta burdaym boyle derin derin nefes almk istiyrm bildgn deoresyona girdm imdat diye bagirasm var
aynısı bendede var cnm bugün farkettim ama ben hiç durmuyorum hep dışarlardayım ayaktayım :44:
sen çalışıyordun dimi cm?
şeker kokusu kapı süsünü çok beğendim ne tatlı olmuş ya maşallah
nst'de yan yana olurmuşuz :) Saatler yakınsa karşılaşırız orada .
İnşallah sağlıkla doğsunlar da kendi istedikleri tarih ya da belirlediğimiz tarih göreceğiz :)
Canim benim , sayfalari atlayarak okuyorum...yazdiklarina denk gelince yazmadan gecmek istemedim...bende 1, 5 aydir hep evdeyim, yatiyorum birde yalnizim genelde..inan seni cook iyi anliyorum...insanlara cok kolay geliyo bazen boos konusup canimi cook siktilar aglattilar depresyonada girdim ama sunu anladim ki bizi kendimizden ve Allah anlayis verirse esimizden bska anlicak kimse yok..oda her zaman olmuyo iste...ins.sag salim kavusuruz bebislerimize..sikildikca yaz ben de gordukce sana yazarimhep inandigim Allah bir yandan alirsa baska taraftan bi guzellik gonderiyo...kalbini ferah tut hersey kisa zaman da yoluna girecek en cook 50 gun gerci benimde o kadar sabrim yok o da ayri bi olay ya neyse
Ben Eskişehir'liyim acıbademe gidiyorum hulusi beye ama tanser'de bir arkadaşım doğum yaptı çok memnun :))Ben de Tanser Bey'e gidiyorum :) Eskişehirli değilim ama methini çok duymuştum hakikaten de çok memnun kaldım ; hem bilgi açısından hem de ilgi , güler yüz açısından . İnşallah hayırlısı ile sağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi .
Hastanede önemli ; yeni doğan yoğun bakımı olan bir hastane , çocuk Dr.larının da iyi olduğunu söylüyorlar . Yoğun bakıma gerek kalmaz umarım ama önlem almak da fayda var .
Doğum tarihlerimiz de yakınmış ; her gittiğimde bakıyorum hemen hemen gelenler yakın diyorum ya hep aynı gün doğum yaparsak diye de korkuyorum :)
Bugun kızımı gördük. 32 hafta 1günlük olmuş. Kilosu da 1820g orta aralıkta kilosu dedi. Kemik yapısı çok iyi dedi. Boyu 47cm olmuş:)
Birde memur olarak atamam yapıldı bugun çok mutluyum. Milli eğitim bakanlığı memur Nevşehir:) Nevşehir nasıl bir yer bilen var mı:)
Doğum izni falan nasıl yapacağız onu bilmiyorum.[/QUOT
Hayırlı olsun tebrik ederim. Bende atanamadım bir daha ki sefere İnşallah. Kızını da maşallah uzun boylu olucak :))
aynen bende bazen ne vardıı geldin ankaralaraa diorummm ...kocişkom var işte oda benim canım ama aileden uzak bi şehirde yaşamak zor gercektennnyinede Allah sağlık versin huzur mutluluk versin....ne zman başımız sıkışsa yetişebilecek ailerimiz var cok sükürrr
ayy peşpeşe öğrenicez inş.. tabi gün belirlerseeben sezeryan istiyorum aslında ama bakalım doktor ne dicekkk...
artıkk gün belli olsun istiyorum ona göre hazırlık yapmak istiyorum ....tabi kızım süpriz yapmazsaaa baş tacı minnoşum benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?