- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.321
Gunaydinlar. ben evime dondum. simdi dr a gidiyorum. ogleden sonra herseyi anlatcam ins. opuorum sizleri
Kızlar bu arada son 3 gün içinde 4 kişi karnın aşağı inmiş, kilo da almamışsın karnın çok küçük, bebek zayıf galiba falan dedi. Aşağı yukarı buna benzer şeyler işte. Karnımın şekli böyle dedim , en başından beri aşağıda gidiyor dedim bebeğin kilosu normal sınırlar içerisinde , hem sağlıklı olsun da önemli değil dedim geçiştirdim. 9 kilo aldım ayrıca. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama yediklerimin çoğu bana yarıyor malesef. bunu zaten takıntı yaptım bi de böyle konuşup iyice moral bozuyorlar. İnsan bi moral verir.
Böyle çok bilip konuşan insanlara deli oluyorum yaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
günaydın güzeller.. aranıza bi kaç gündür pek katılamıyorum.. kız kardeşim bilgisayar canavarıdır. bana bilgisayar düşmüyor pek :) herkes iyidir umarım..
canım bende istanbuldayım ama burda yağmur sıcağı var dal bile kımıldamıyor. sen ne tarafındasın :)
Kalıbın internetteki tanıtımından bi resim koymuştum daha önce ama kendiminkileri de çeker eklerim canım.
ben geçen yılda gidememiştimsorma yaa acaba lohusalık sendromuda eklenip biz iyice daralmayalım doğumdan sonra korkularım çok yaa :) huggıes çok güzel yeni çıkanları pek sevimli dimi
kızlar bende 2 gündür göbeğimin aşağıya doğru indiğini hissediyorum.. üst tarafım boşalıyor. acaba bebeğin ağırlığından mı kaynaklanıyor ?
Ben kendim sağlıklı olsun sağlıklı büyüsün de varsın zayıf olsun diye düşünüyorum. Ama yine de kafama takılıyor. insanlar konuşunca daha bi sinir oluyorum işte....Cnm sen millete bakma . Zayıf bebek sağlıksızdır diye birşey yok. iç karnın geniştir senin
Vallahi her doğuran profesör oluyor heralde. Herkesin hamileliği farklı, doğumu farklı, çocuğu farklı! Ben 65 ile hamile kaldım. 74'üm şu anda. Ben anneme söyledim geriye düşmeye başladı kilosu diye. Canım benim olsun kızım doğumdan sonra güzelce emsin kilo alsın önemli olan o. Sağlıklı olsun diye dua et sen dedi. Kayınvalideme hiç söylemedim. İyi iyi diye geçiştiriyorum. Bişey söyler sinirimi zıplatır diye....yahuu ne bilmiş insanlar varmış bir biz bilmiyomuşuzz hepsi doktor olmuş meğer kız sende var ağızlarının payını valla hamilelik pisikolojisiyle yırtarım hepinizi de
bende tam 9 kilo aldım kaçla hamile kaldın peki :26: ben 70 ile başladım şimdi 79bende çok takıyorum o bebek kilosunu hemende kayınvalideme dert yandım tabii oda olsun sağlıklı olsun diyeceğine yaa ben sana ye diyorumda beni dinlemiyorsun diyor o çocuk bi zayıf doğsunda görüşürüz o zaman diye şaka yapıyor güya amann oğlum benim oğlum ben büyütüyorum karnımda sizenee bee
Ya valla bir değil iki değil anlaşmış gibi konuşulunca iyice sinirlendim. Demek ki bir araya gelip beni konuşup bu cümleleri söylüyorlar. Çünkü hepsi aynı siteden komşularım. Sonra da bana aşağı yukarı aynı cümleler kuruluyor.Sanki karnın ufak olunca bebek zayıf oluyor sinir şeyler! Böyle yorum yapanlar birde koca koca kadınlar ya insan sinir oluyor. Sanki kendileri doğurmadı her hamilelik bir değil ki... Bana da iş dönüşü bir tane teyze bıkmadan usanmadan her gördüğünde sen daha izne ayrılmadın mı diye soruyorGıcık ya dün akşam yine karşılaştık yine sordu ayy çok da şişirmiş bu çocuk seni hala izne çıkmadınmıııı? Bana böyle diyen kadın belki 120 kilo var Hayır ben çocuğumla daha fazla kalayım diye çalışıyorum sıkıyorum dişimi sana ne oluyor? Yükü taşıyan benim onca yolu gelip giden benim ona ne dokunuyorsa artık...
Çok tatlı yaaaaa. Önce inanamadım. Gerçekten o ilk yorumu yazanın mı bebeği? Miniğe öyle poz mu verdirmişler. Allahım ye ısır işteMerhaba Bebeğin sayfasındaki şu fotoyu gördünüz mü kızlar :)
https://www.facebook.com/photo.php?...88880721.64634.207992629345287&type=1&theater
Ohhhoo tatlım yemek yaptım arada çamaşır attım ütü yaptım eşim geldi yemeğimizi yedik beklediğimiz misafirler gelmedi onun yerine kv kp geldi onlarla oturduk birazcık kv giderken çamaşırların bittiğini gördü serip gitti bir saat elini tuttum makinadan çıkarmasın çamaşırlarımı diye yine de çıkardı serdi gitti sağolsun ... Üff ben çamaşır konusunda hassasım biraz kimsenin ellemesini istemem ama sanırım son zamanlarda bunu aşmam gerekecek ...hamarat hatunun halii başka valla bravo canım...çalışıyosun bide gidip yemek yapıp misafir ağırlaa ancak alkışlarımmmkolay gelsin canım görüşürüss meleğine ve kendine ii bak cok yormaaa
Oyyy hepimiz yaklaştık sonlara Allah rahat doğumlar hepimize ....merhaba annşişler bakıyorum hazırlıklar tamamlanmış şekerler süsler maşallah.rabbim korusun bebişlerimizi amin. ben bugün nst ye girdim ve dktor sancıların sıklaşmış dedi nerdeyse doğuracakmışım okadar sıkmış valla şaşırdım kaldım haftalık gidicem nst ye artık benimki acele ediyo sanırım :18:üstelik kilsu da biraz fazla şimdiden 3 kg olmuş. :26:
Maşallah uzun bir kız geliyorBugun kızımı gördük. 32 hafta 1günlük olmuş. Kilosu da 1820g orta aralıkta kilosu dedi. Kemik yapısı çok iyi dedi. Boyu 47cm olmuş:)
Birde memur olarak atamam yapıldı bugun çok mutluyum. Milli eğitim bakanlığı memur Nevşehir:) Nevşehir nasıl bir yer bilen var mı:)
Doğum izni falan nasıl yapacağız onu bilmiyorum.
Ayy canım başarılar umarım istediğin gibi olur :))Günaydın canlar.sabahın köründe uyanıverdik yine.FURUZAN,hayırlı olsun canım ataman.nasıl isterdim memur olmayı,ben hamilelikten değil işin stresi huzursuz ettiği için çoğunlukla çok erken uyanıyorum.saat 5'ti uyandığımda.işimi çok seviyorum ama bu firma psikoloji falan bırakmadı.Allah isteyen herkese daha iyi kapılar açsın inşallah.ANGYSANGEL ve PENCERE ,kızlar evet artık iyice sıkılmışsınızdır yatmaktan ve dışarı çıkamamaktan,Allah sabır versin ama çok az kaldı kızlar,bir süre sonra azıcık popom yer göreydi diye dertleşicez burada.herkese çoooook güzel günler olsun.ha bu arada yarın kpss sınavına giricem,tabiki hiç çalışmadım,nasıl umuyorsam kazanmayı ama yinede kızlar bana dua eder misiniz?Allah hayırlı kapılar açsın karşımıza.hepinizi kocaman öpüyorum canlar.biz kalkıp hazırlanalım kızımla
Canım bazen kulak asmamak gerekiyor ama insan yapamıyor değil mi bana da yorum yapıldığı zaman ya da kötü tecrübeler anlatıldığında ister istemez sinirleniyorum zaten ilk bebek neler olacağını bilmiyoruz bir de saçma sapan olaylar anlatılınca insan çok geriliyor yahuherkese günaydınnn:)
dün yine hastane de serum yedim arkadaşlar. nst de 4 dakikada bir sancı çıktı. serum sonrası sancılar cokkk azalmıstı eve cıktık geldık.yaramaz kızım başaşağı konumdaydı şimdi yine yukarı çıkmış. bu kaçıncı pozisyon değiştirmesi anlamadık. herşey yolunda giderse eğer doğum tarihimizi aldık
22 temmuz.
ama hiç sanmıyorum ki o vakte kadar dursun. nedense içimden hep 12 temmuz geçiyor. belimde buruk bir ağrı var ve karnım nasıl kasılıyor tarif edemem. hakkımızda hayırlısı. çok az kaldııı
Temmuz annesi oluyorsun ay sizi okudukça kalbim nasıl çarpıyor az kaldı bebekleri kucağımıza almaya çok az :)
gebeliğinin başından beri yatan kanamalarla iğne ilaçlarla uğraşan biri olarak seni öyle iyi anlıyorum kiiii
ama az kaldı mutlu sona artık iyice rahatladım ben. afakanlar basıyordu hiç bitmiycek gibi geliyordu ama bak bitti işte... benim son iki haftam yatakta geçecek. bitti allaha bin şükür. gebeliğimden birşey anlamadım ama olsun kuzucum iyi olsunda.
heee şuna hala dayanamıyorum ve yapılan yorumlar oylesıne ofkelendırıp canımı yakıyorkı anlatamam. abuk sabuk moral vermeler bırılerıyle karsılastırmalar. cektıgını kucuk gormeler. hepsı allahından bulsun. agızlarını acamasınlar bos bos konusmak ıcın...
bana 3 ay yatmıs bırını gosterıp bak oda cok cektı senın gıbı denıldıgında allah b...nı versın dıyesım gelıyor artık. ben 8 aydır yatıyorum neremden ılac kullanıyım dıye ferrım sasmıs sus be kadın susssss. sankı bana fayası dokunuyor baska bırının yatmıs olması. ancak ve ancak keske olmasaydı deyıp uzulurum bırak 3 ayı bır ay yatan ıcın bıle. ancak ceken yasayan anlar....
Vallahi benim de hayatta hiç hoşlanmadığım şey ben yokken eve girilmesidir. Biz evliliğimizin ilk günlerinde bunun çok kavgasını yaptık eşimle, bir gün kapı zilimiz bozulmuştu eşim de benden habersiz kp 'e söylemiş o da gayet rahat gelip yaptırmış,akşam eve bir geldim içerde toz var duvar tozu, hayatımın şokunu yaşadım, o gün evden çıkarken ortalıkta bir şeyler bırakmış olabilirdim -ki bırakmam ama kp ve yanındaki adamın gelip öyle bir manzara görmeleri hoş olur muydu ?? Zaten bu olay son oldu fena bir yaygara yaptıştım eşime...ohh iyiymiş canım. ben de tatile gittim geldim evimi temizlemişler görümce ile kayınvalide. anneme diyorum ki, tamam iyi güzel de ben yokken evime girmeleri canımı sıktıannem de sana iyilik yaramıyor diyor ama napim hiç hoşuma gitmedi açıkçası.
Canım son haftalarda olduğumuz için olabilir ben henüz yaşamadım bebeğim ters duruyor çünkü ...kızlar bende 2 gündür göbeğimin aşağıya doğru indiğini hissediyorum.. üst tarafım boşalıyor. acaba bebeğin ağırlığından mı kaynaklanıyor ?
Çok tatlı , çok huzurlu canım benim ...Merhaba Bebeğin sayfasındaki şu fotoyu gördünüz mü kızlar :)
https://www.facebook.com/photo.php?...88880721.64634.207992629345287&type=1&theater
Çok tatlı yaaaaa. Önce inanamadım. Gerçekten o ilk yorumu yazanın mı bebeği? Miniğe öyle poz mu verdirmişler. Allahım ye ısır işte
Bugun kızımı gördük. 32 hafta 1günlük olmuş. Kilosu da 1820g orta aralıkta kilosu dedi. Kemik yapısı çok iyi dedi. Boyu 47cm olmuş:)
Birde memur olarak atamam yapıldı bugun çok mutluyum. Milli eğitim bakanlığı memur Nevşehir:) Nevşehir nasıl bir yer bilen var mı:)
Doğum izni falan nasıl yapacağız onu bilmiyorum.
Bugun nobet bende sanirim oglum uyutmadi simdide oh oh uyutmadim seni der gibi gobek atiyo icimde kizlar daha erken sizlere gore ben taaa 8.25 dogurcam niye bu kadar sikinti bu gidisle 8in basinda dogurcam valla sirtimdaki kaburgalarim agriyo ilk once sol tarafimdi dedim cok sola yattim ondardir iki hafta cektim daha agrisi gecmeden sag tarafimda basladi gece sagdan sola donerken resmen aglama durumuna geliyorum sirt ustu hic olmuyor ne sagda bes dakika kalabiliyorum nede solda boyle olunca uyku bana el salliyo ben gidiyorum diye bide saga yattigim zanan sanci giriyo adet sancisi gibi sola donunce 5 dakika sonra geciyor uffff cok sag sol dedim dimi( ogluuumm bi gelseydin
Kizlar dunde bahsetmistim ruyalarim cok garip bugun oglum karnimdan ayagini cikartiyodu bende annemle babama gosteriyorum hatta elleyip seviyoruz sonra bebegimi karnimdan cikariyorum daha erken diyorum avuclarimin arasinda organlari gelisiyo tirnaklari buyuyo ve cinsiyeti kiz isim dusunuyorum
Kizlar bu cinsiyet meselesi cok kafami karistiriyor acikcasi doktorum israrla erkek diyo ruyalarim israrla kiz diyo hamile kaldigimdan beri hep kiz goruyorum dogunca hersey netlesecekte esyalar neolur bilmiyorum
Cok uzattim cenem dustu sabah sabah siz uyuyun ben karnimi doyurayim fil gibi herseyi yutuyorum 18 kilo aldim
Evet canım onun bebeğiymiş kadın zaten kendisi fotoğrafçıymış şengül pallıyla çalışıyor. Harika fotoğrafları var ya havludan kumsal mükemmel olmuş bayıldımmm
neresiymis orasi ben maltepe sahildeyim valla ufur ufurrr bura cik gelll :))
canım benımde öyle dün işyerıme bir kadın geldi :)
göğüsten 4 parmak aşağıya düşünce göbek ozman doğurususun dedi.
benımki düştüde benım oğlan rahatına düşkün gelmeye niyetı yok .
Vallahi benim de hayatta hiç hoşlanmadığım şey ben yokken eve girilmesidir. Biz evliliğimizin ilk günlerinde bunun çok kavgasını yaptık eşimle, bir gün kapı zilimiz bozulmuştu eşim de benden habersiz kp 'e söylemiş o da gayet rahat gelip yaptırmış,akşam eve bir geldim içerde toz var duvar tozu, hayatımın şokunu yaşadım, o gün evden çıkarken ortalıkta bir şeyler bırakmış olabilirdim -ki bırakmam ama kp ve yanındaki adamın gelip öyle bir manzara görmeleri hoş olur muydu ?? Zaten bu olay son oldu fena bir yaygara yaptıştım eşime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?