2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende 2 gündür göbeğimin aşağıya doğru indiğini hissediyorum.. üst tarafım boşalıyor. acaba bebeğin ağırlığından mı kaynaklanıyor ?

günaydın kızlar yorgunluktan iyice uyumuşum zor uyandım ya
dün geç vakitte girebildim topiğe geçmişe bakayım dedim ama uyku daha ağır bastı okuyamadım şimdi bakayım bi dün yoktum neler konuşulmuş :)

Gunaydinlar. ben evime dondum. simdi dr a gidiyorum. ogleden sonra herseyi anlatcam ins. opuorum sizleri

Canımmm evine dönmene sevindim :) Merakla bekliyorum gelişmeleri herşey gönlünce olsun

Sanki karnın ufak olunca bebek zayıf oluyor sinir şeyler! Böyle yorum yapanlar birde koca koca kadınlar ya insan sinir oluyor. Sanki kendileri doğurmadı her hamilelik bir değil ki... Bana da iş dönüşü bir tane teyze bıkmadan usanmadan her gördüğünde sen daha izne ayrılmadın mı diye soruyor Gıcık ya dün akşam yine karşılaştık yine sordu ayy çok da şişirmiş bu çocuk seni hala izne çıkmadınmıııı? Bana böyle diyen kadın belki 120 kilo var Hayır ben çocuğumla daha fazla kalayım diye çalışıyorum sıkıyorum dişimi sana ne oluyor? Yükü taşıyan benim onca yolu gelip giden benim ona ne dokunuyorsa artık...

furuzan ben nigdeliyim nigdede oturuyorm.nevsehir bze 40 dakika..o kadar cok gittimki...kucuk bi sehir ama derli toplu yasamasi kolay..bde gezip gorebilecegn cok yer var bn yillardr gderm daha hla gormedgm yerler var.turistik bi yer... 5n1Ke cnm bnde hamileligimn ilk 3 ayi kanamayla gcti..snra iyiydm ama doktorm hep erken dogum riskn olucak cnku ailende bu var sen bile erkn dogmusn diyodu..24.hftada proluton depotla bsladim 29da nidilat ...ama doktorum onlem aldi eger almasa smdiye dogurmustm blki..bnide gorumcemle kiyasladilr hep..o raht bi hamilelik gcirdi hep laf dokundurdulr..sanki bunu vn istedm bi dunya ilaci bi keyfime iciyrm..herkes hamile oluyomus flan ne laflar...ceken bilir cnm sallamiyrm hcbirini artk cok agldm cnku gamile halimle zoruma gdiyodu..cnm az daha sabir bebislerimizi kucagmiza alinca gecicek hepsi..

neresiymis orasi ben maltepe sahildeyim valla ufur ufurrr bura cik gelll :))

Kalıbın internetteki tanıtımından bi resim koymuştum daha önce ama kendiminkileri de çeker eklerim canım.

Tesekkur ederım kedıcıkler beklıyorum :)

Kilo alımı ile bebeğin kilosu ilintili olsaydı ilk kızım da aldığım 26 kg :) ile kızım en az 10 kg doğmalıydı. 3.330 dogdu bu bebekte 9 kg aldım bakalım kac dogacak bılgı verırım :)

ben geçen yılda gidememiştim sorma yaa acaba lohusalık sendromuda eklenip biz iyice daralmayalım doğumdan sonra korkularım çok yaa :) huggıes çok güzel yeni çıkanları pek sevimli dimi

kızlar bende 2 gündür göbeğimin aşağıya doğru indiğini hissediyorum.. üst tarafım boşalıyor. acaba bebeğin ağırlığından mı kaynaklanıyor ?

canım benımde öyle dün işyerıme bir kadın geldi :)
göğüsten 4 parmak aşağıya düşünce göbek ozman doğurususun dedi.
benımki düştüde benım oğlan rahatına düşkün gelmeye niyetı yok .

Cnm sen millete bakma . Zayıf bebek sağlıksızdır diye birşey yok. iç karnın geniştir senin
Ben kendim sağlıklı olsun sağlıklı büyüsün de varsın zayıf olsun diye düşünüyorum. Ama yine de kafama takılıyor. insanlar konuşunca daha bi sinir oluyorum işte....

Vallahi her doğuran profesör oluyor heralde. Herkesin hamileliği farklı, doğumu farklı, çocuğu farklı! Ben 65 ile hamile kaldım. 74'üm şu anda. Ben anneme söyledim geriye düşmeye başladı kilosu diye. Canım benim olsun kızım doğumdan sonra güzelce emsin kilo alsın önemli olan o. Sağlıklı olsun diye dua et sen dedi. Kayınvalideme hiç söylemedim. İyi iyi diye geçiştiriyorum. Bişey söyler sinirimi zıplatır diye....

Ya valla bir değil iki değil anlaşmış gibi konuşulunca iyice sinirlendim. Demek ki bir araya gelip beni konuşup bu cümleleri söylüyorlar. Çünkü hepsi aynı siteden komşularım. Sonra da bana aşağı yukarı aynı cümleler kuruluyor. İzne çıkmadın mı sorusu bana kayınvalidemden geliyor sürekli.

Çok tatlı yaaaaa. Önce inanamadım. Gerçekten o ilk yorumu yazanın mı bebeği? Miniğe öyle poz mu verdirmişler. Allahım ye ısır işte

Günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz ama bir kaç gündür nidilat kullanmama rağmen kasılmalarım oluyor ve 20 sn kadar sürüyor birazcık korkuyorum , belki de işe geldiğim için olabilir diyorum çünkü evde uzanınca bu kadar kasılma yaşamıyorum ...

hamarat hatunun halii başka valla bravo canım...çalışıyosun bide gidip yemek yapıp misafir ağırlaa ancak alkışlarımmmkolay gelsin canım görüşürüss meleğine ve kendine ii bak cok yormaaa
Ohhhoo tatlım yemek yaptım arada çamaşır attım ütü yaptım eşim geldi yemeğimizi yedik beklediğimiz misafirler gelmedi onun yerine kv kp geldi onlarla oturduk birazcık kv giderken çamaşırların bittiğini gördü serip gitti bir saat elini tuttum makinadan çıkarmasın çamaşırlarımı diye yine de çıkardı serdi gitti sağolsun ... Üff ben çamaşır konusunda hassasım biraz kimsenin ellemesini istemem ama sanırım son zamanlarda bunu aşmam gerekecek ...
Oyyy hepimiz yaklaştık sonlara Allah rahat doğumlar hepimize ....
Maşallah uzun bir kız geliyor
Ayy canım başarılar umarım istediğin gibi olur :))
Canım bazen kulak asmamak gerekiyor ama insan yapamıyor değil mi bana da yorum yapıldığı zaman ya da kötü tecrübeler anlatıldığında ister istemez sinirleniyorum zaten ilk bebek neler olacağını bilmiyoruz bir de saçma sapan olaylar anlatılınca insan çok geriliyor yahu
Vallahi benim de hayatta hiç hoşlanmadığım şey ben yokken eve girilmesidir. Biz evliliğimizin ilk günlerinde bunun çok kavgasını yaptık eşimle, bir gün kapı zilimiz bozulmuştu eşim de benden habersiz kp 'e söylemiş o da gayet rahat gelip yaptırmış,akşam eve bir geldim içerde toz var duvar tozu, hayatımın şokunu yaşadım, o gün evden çıkarken ortalıkta bir şeyler bırakmış olabilirdim -ki bırakmam ama kp ve yanındaki adamın gelip öyle bir manzara görmeleri hoş olur muydu ?? Zaten bu olay son oldu fena bir yaygara yaptıştım eşime...
Canım son haftalarda olduğumuz için olabilir ben henüz yaşamadım bebeğim ters duruyor çünkü ...
Çok tatlı , çok huzurlu canım benim ...

Çok tatlı yaaaaa. Önce inanamadım. Gerçekten o ilk yorumu yazanın mı bebeği? Miniğe öyle poz mu verdirmişler. Allahım ye ısır işte

Evet canım onun bebeğiymiş kadın zaten kendisi fotoğrafçıymış şengül pallıyla çalışıyor. Harika fotoğrafları var ya havludan kumsal mükemmel olmuş bayıldımmm

Günaydın uykusuz annelerrrrr

Vaaaaaaaaaaaay tebrikler gözün aydın canım harika bir haber buuuuuuuuuuuuuuuu

Canım rüyalar tersine çıkarmış öyle düşün :) Bu saatten sonra erkek değilse çok şaşırırdım şahsen

günaydınlaaar :) hayırlı cumalarr....bebişimin takwimine bakıyımmm..bgn malzeme bakmaya gidicem inş. beğenip alırım bebek şekeri için

Evet canım onun bebeğiymiş kadın zaten kendisi fotoğrafçıymış şengül pallıyla çalışıyor. Harika fotoğrafları var ya havludan kumsal mükemmel olmuş bayıldımmm

Ayyy nasıl baktıysam. Kumsalın havludan olduğunu farketmemişim bile. Şimdi yeniden baktım sen yazınca. Fikir mükemmelmiş. Allahım bizim miniklerin böyle cici fotoğrafları olacak mı yaaaaaa

neresiymis orasi ben maltepe sahildeyim valla ufur ufurrr bura cik gelll :))

aaaaa çok yakınız kız :) sizin üstünüzdeyim bende sancaktepe :) burası niye sıcak

amaniiiiiiiinnnn... tam 4 parmak

Valla canım ben bu dertten çok muzdaribim. aynı binada oturuyoruz ailesiyle eşim daha önce ayırmış dairesini bekarken yaşamış bir iki yıl bizim yaşadığımız dairede. anne de alışmış evi gelip temizliyor oğlunun yatağını topluyor falan. evlendik aynen devam.ben işe erken gidiyorum eşim benden sonra kalkıyor.eve bir geliyorum yatak toplanmış mutfaktaki bir iki geceden kalan bulaşıklar yıkanmış.daha bir haftalık evliyiz. eve bir geldim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. eşime sakin bir şekilde açıkladım.. ama gel gör ki ben kötü oldum.onlar iyilik yapıyormuş ben buna kötülükle karşılık veriyormuş.o benim annem sayılırmış.bunda utanacak kızacak ne varmış.. Allahım günlerce kendime gelemedim.. biliyorum kadın kötü niyetli değil ama benim yatağımı toplamak ne demek.. off yine sinirlerim depreşti.. neyse tabi ben sustum kaldım.şimdi aynen devam ediyor.. sustum artık yapacak bir şey yok. ben yokken çok rahat giriyorlar eve.. ben de dikkat ediyorum artık.tatile giderken de bildiğim için ona göre çıkıyorum evden.annem sayılırmışmış.. annem bir keree odama benden izinsiz girmemiştir ne şimdi ne de genç kızlığımda..dediğim gibi bıraktım artık ben üzülüyorum çünkü eşim onlardan yana.sinirlenmektense bıraktım kendi haline.gelsin evi toplasın, ütülerimi yapıyor,temizliğimi yapıyor, ben de evi ona göre bırakıp çıkıyorum artık..

sonunda bitti geçmiş maşallah size ya
geçmişe dalmışım tlfnuma bakmak gelmedi aklıma sessizdeymmiş eşim aramış duymamışım kapıcı aradı eşin seni arıyormuş merak etmiş bi telefonuna bak diye :) bi baktım 7 cevapsız. geri aradım yedim bi güzel fırçayı nerdesin sen öldüm meraktan çıkıp geliyodum diyo :) ayy aşkım benim yaa

Ve dua eden tüm canlar,çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için.umarım herkes ve ben de kpss ile yerleştiriliriz ve sınav çok güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…