- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.681
evin karşıdada düğün var düğünde hayatı teşbih yapmışım ve bilimum uzun havalar çalıoooooooooooo psikolojim bozulllduuu rakı açasım geldişuanki şarkı dayanacakkk gücüm kalmadııı artıkkk artııkkk ben ölürsem halın nolaaacakkk seninnnnn oyyy oyyyy
bugün kontrolümüz vardı. eşimin yalancısıyım ben bakamadım 10 tüp kan aldılar. sonra tatlı bişeyler ye gel dediler. nstye girdik sancı çıkmadı. sancı odasında ebe, normal doğum istiyorsan alttan muayene yapılacak, sezeryan istiyorsan yapılmayacak dedi. çatıya bakılacakmış. sezeryan dedim ve muayene olmadım. bebişin kalp atışları çok hızlı gibi geldi bana ama dr. bişey demedi. ultrasonda suyumuz, kilomuz normal çıktı. 23-24 temmuz doğum tarihi. yani bebişimize kavuşmaya 17-18 gün kaldı :) haftaya tekrar nstye girecekmişiz. ayrıca 37.hafta çalışamaz raporu alıcaz. nstnin orada doğumhane vardı kapısı açık. küçük sıradan bi oda gibi gördüm. çatal vardı üstünde kullan at alt açma. artık yüz ifadem nasıl olduysa ebe sen bakma hiç oraya, orayla işin yok senin dedi. çatal beni korkutmaya yetti.
bugün halılarım geliyor, perşembe temizlik yapıldı, ben de tül, perde, örtü, evde ne varsa yıkadım. daha dün gibi mide bulantılarından konuşuyorduk, şimdi nst, temizlik, son hazırlıklardan bahsediyoruz. inşallah yakında bebişlerimiz hakkında konuşucaz. haziran annelerine bakıyorum da hepsi perişan gaz, uykusuzluk, pamukçuk, göğüs yaralarıama yine de bebişlere kavuşmak paha biçilemez bir mutluluk..
Ben de az önce boyamayı düşündüm ama bakalım artık doktoruma danışayım da karar veririm...ahhhhhhhhhhh kuaförrr müü :))) halimi bir görsenizz saçlarımm bembeyaz olduuu. 40 a kadar da boyamayı düşnmyrmm. bazen alıştığımı hissediyrmm ama bazende aynaya bakmak bile istemyrmm... kolayy gelsinnn sanaa çokk güzell ol inş. :)
:)İşin tuhafı ben başbaşa olalım demiyorum :) görümcem hariç herkes olur diyorum. Başka arkadaşları istedik beraber gidelim diye onların programı varmış gene görümceye kaldık. Bi tane ablası var eşimede bişi demek istemiyorum. Benimde bi tane Abi'm var
Canım ılık suyla yıka güzelce sabunla masaj yap belki iyi gelir ...sağ elim davul gibi şiş! üstelik tam 4 saat oldu bir nebze inmedi.. sadece şiş olsa yine iyi...bir de fena ağrı yapıyor ki parmaklarımı kapatamıyorum resmenne yapsam bilemedimmmm
Ailelerimizn hakkı ödenmez insan böyle zamanlarda anlıyor kıymetlerini ...Senn anlattiklarnda kndmi gordm ..bnmle alay eder gbi bi hurc gonderms..icndeki orulmus yelekleri sze anlatamam ayakta durur resmen..renkler cirt mor cirt turuncu.bbm onlari gydirmicrm belli yani..isin kotusu kndi flan ormemis 4 yil once dogan torununa hediye olarak getrmisler bunlari..dolap kokuyo ..resmn alayy eder gbi..bde gecen bni aradi kizi dogum ypti bn daha gelip senn bebege bseyler alicaktm smdi istanbula gdicem bde sana gelemedm isten gucte diyo.is guc dedigide aksama kdr cay sigara..kndninden iyicr nefret ettrdi yani bnm ailemn aldiklarini saymam imkansz..
Canlarım ciğerlerim minik mucizeler taşıyan dostlarım güzel dualarınız ve temennileriniz için hepiciğinize çok teşekkür ederim.Sınava çalışmayınca nasıl geçerse sınav benimkide öyle geçti ama.Allah herkesin hakkında hayırlısını eylesin ama gönlümden de inşallah olsun diye dua ediyorum.biraz da kısmet bu işler,ben sonbahar dönemi ales sınavına girip iyi bir puan almıştım hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce.yalova Üniversitesi daha yeni açıldı belki akademik kariyer adına bişeyler yaparım diye ama daha önce düşükle ve dinlenmekle sonuçlanan 2 gebelik yaşadığım için göze alamadım ve kayıt yaptırmayınca başka birine vesile olmuşumdur diye düşünürüm hep.belki bende iyi bir puan alamasamda (ki öyle de olacak) şansına olur bir yerler.bugünde herkesi bir hamaratlık tutmuş yahu,bebek kıyafetleri yıkamalar,temizliğe girişenler,halıları yıkamaya verenler falan.....kolay gelsin hamarat canlarım!!!!! Seyyah bacımda süslenip püslenip gezmelere vurmuş kendini,arasta'da hayata dönmüş.kaynanalarıda napsak bende bilemiyorum???herzaman anammmm derim başka bişey demem.ne kadar cefa çekmiş hala da çekiyor bir anlatsam,çoğu zaman benim annem anneyse kaynanam ne? derim.biz de bu akşam düğüncüyüz.eşimin en yakın arkadaşının oğlu sünnet oluyor ve doğru düzgün giyecek bişey almadığıma üzülüyorum.2 pantolon ve 1 etekle idare ettim bugüne kadar ama bu düğün seneye olacakken bu yıla alındı bende böyle gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakaldım.hepiciğinizi miniklerinizle öpüyorum.inşallah sizi üzecek hiçbirşey olmaz.pardon ya telefondan girdiğim için unutabiliyorum ve alıntıda pek yapamıyorum ama RÜZGARCIM inşallah çok mutlusundur ve aynı şeyleri bi daha yaşamazsın.çok sevindim senin adına.oğluşun ve sen çok tatlısınız
KIZLAR FİKİR VEREYİM İLK ÇOCUĞUMDA BABY OMO DETERJANI KULLANIDIM ÇOK MEMENUN KALDIM LEKELR SORUNSUZ ÇIKTI HEP.farklı stoz sabunları bvar ama kullanmadığım için bilemiyorum yine omo baby kullnacam.Bebek şampoyanı falan sebamed kullanıyoruz oğlum için bu bebek de onunla olcak.ama pişik kreemi olark en baştan sebamed kullandım daha sonra arkonun küçük mehlemler var zeytin yağlı arkdaş tavsiye etmişti gerçketn çok iyiy çıktı ucuz ve işe yarayan bişey.arkdaşlar mustelanın kozmetiği kullandılar çok memenunlar.Şimdi bakıyorum nette organik ürünlewri de var ama kullanmadığım için bişey diyemem.Şişe biberonlar emzikler için temizliğiciler var heme hemen her bebek mağzasında var artık onlardan kullandım hep.
bide size sorayım bez olarak ne aldınız oğlumda prima kullandım ama şimdi yeni beyaz pakatli prima var o nasıl farkı ne acaba merak ettim.çevrenizde fikir vern varsa bi yazayın .
cnm kabızlıktan ben de çok çekiyorum. bi ara düzelmişti şimdi yine kötü. benimki tıkanınca hiçbişey açmıyo valla. dupalac filan da işe yaramıyorçok sıkışınca bi bardak magnesie calsie (2 kaşık-müshil niyetine) içiyorum. tüm midemi boşaltıyor.
sağ elim davul gibi şiş! üstelik tam 4 saat oldu bir nebze inmedi.. sadece şiş olsa yine iyi...bir de fena ağrı yapıyor ki parmaklarımı kapatamıyorum resmenne yapsam bilemedimmmm
iyi akşamlar annelerrr
Herkes doğum konusun da piskolojimi bozuyor yaa, çok beklemez bak yakında dogurursun yok bunlar 34 35 te dogurdu bilmem ne diyenler doldu etrafımda negüzel moral veriyorlar insanaa çıldırmalıkk.. ben belki 40 haftayı geçiricem alalala
42 haftaya kadar yolu varmışş. geçen gün nst ye bağlandığımda ebe öle demiştii. belki 42 de gelcekk minklerr :))
belkide canm amaaa uyuzluk işte insanı delirtecekler illa ki..
kızlar ben dedım dun demı eksık gedık getırmezler ınsallh bebek odaısnı dıe ,veeee tabıkıde eksik gedık geldııı sıfonyerımızı baaska bırıyle karıştırmışlar salı gelcekmıs kulplar stıceerlar yok deli olmamak elde degılallhtan pıskolojımı hazırlamıştım kesın bı salaklık yapacakalr dıe
kizlar elim ayagim titriyo valla allah korudu bizi...esimle taksime gitmistik aksam uzeri yemek yedik bi baktim polis ayaklandi taksime girisleri kapatti...zor kactik oldum korkudan...simdi bakioruz tvde yine gaz ve su sikmslar bizden 5 dakika sonra... bu halimle gaz yiyodum az daha
kizlar elim ayagim titriyo valla allah korudu bizi...esimle taksime gitmistik aksam uzeri yemek yedik bi baktim polis ayaklandi taksime girisleri kapatti...zor kactik oldum korkudan...simdi bakioruz tvde yine gaz ve su sikmslar bizden 5 dakika sonra... bu halimle gaz yiyodum az daha
bu aralar taksme gidilmez ateş ve barut orda hazır ve nazır bişey olsada ateş patlasa diye bekleyenler fırsatçılar çok çoook geçmiş olsun eyube gidin sultanahmete gidin daha sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?