2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne tesadüf bizim evinde karşısında düğün var tam tersi oynak havalar çalıyor şıngır şıngır kıvırası geliyo insann olduğum yerde kıvırıyom

cnm çok azz kalmşşş....ikinci annede sen mi olacaksın bakalım topicte :)) günü bilmek çok güsel ya büyük heyecan..darısı bize

Kızlar bebişimin ütüleri bitti çok şükür sadece dolabına yerleşecek çocuk odasında bazam var tek kişilik onun üzerine çarşaf ile sardım hepsini toz olmasın diye pazartesi de dolabına koyacağım kısmet olursa yarın evi temizlicez eşim ile eve iş getirmezse tabi. halılarımı kaldıracağım sermicem yeni halı olduğu için çok toz çıkıyor. yıkamaya vereceğim temmuz 15ten sonra bakalım önce doktora gidelim ne dicek doktor amcamız.

Herkes kayınvalidesinin birşey almadığından bahsetmiş. Benim kayınvalidem aldı. Ama annem daha çok aldı. Kendim aldım. Kimseden birşey beklemedim. Beklemem de ama anneme demiştim abimin ilk çocuğuna aldın bizimkilerede alacaksın diye o da aldı. hemde paya bir ödeme yaptı :)

Allah bizlere ve eşlerimize güç kuvvet sağlık versin herşey alırız. Dünyaya getiriyorsak çıplak gezdirecek değiliz ya :) Rabbim bizleri evlat acısı göstermesin. Evlatsız koymasın. Gerisi boş

Ben de az önce boyamayı düşündüm ama bakalım artık doktoruma danışayım da karar veririm...
:)
sağ elim davul gibi şiş! üstelik tam 4 saat oldu bir nebze inmedi.. sadece şiş olsa yine iyi...bir de fena ağrı yapıyor ki parmaklarımı kapatamıyorum resmen ne yapsam bilemedimmmm
Canım ılık suyla yıka güzelce sabunla masaj yap belki iyi gelir ...
Ailelerimizn hakkı ödenmez insan böyle zamanlarda anlıyor kıymetlerini ...

Ay daha gezmelere gitmedim kuaförden geldim üstümü giyindim komşum kapımı çaldı kahveye çağırdı beni ben kaçtım kızlar eşim gelince gideriz artık hadi öptük hepinizi :)

Ben Cok farkını görmedim beyazla normal primanin, ilk zaman oğlumun cok pisigi oluyo diye ondan kullandım sonra normalini aldım , her markette olmuyo çünkü , baska marka kullanınca pisik oluyor ama primanin kendi icinde fark etmiyor ,bu arada oglus 2 yasında kızlar , en az 3-4 kez kaka yapıyor , bugün 6 yi buldu , doğacak bebis te boyle olursa bez yardımı icin belediyeye başvururuz artık

bu kabızlık ıcın cvp veren arkadaslaırm hepınıze cok teşekkür ederım not ettım hepsını deneyecegım kayısı ve sıcak su denedım banamısın demedı yarın aç karnınada denıyecegım ,actıvıa yoğurtta alcam sımdıde kivi aldırdım yocem aksam yemegıde bulgur pılav ve yoğurt yıcem başka bısy yıyemem patlıcam çocukta hareket etcek yer bulamıo zavallım

cnm benm tup bebek o tedavı surecınde ıcmıstım banada yaramadıydı pazartesiye kadr gecmesse arıcam artık dayanamıyorum dıe..bu arada canım ( magnesie calsie ) nedir????:44::44:

sağ elim davul gibi şiş! üstelik tam 4 saat oldu bir nebze inmedi.. sadece şiş olsa yine iyi...bir de fena ağrı yapıyor ki parmaklarımı kapatamıyorum resmen ne yapsam bilemedimmmm

canım benımde ellerım kotulestı bu hafta gecen hafta kontrolde sorudum dedım battanıye bıle tutamıyorum dedı tutma ztn dedi dr. olcak ödem dedi normal yani ki ole bı tepkı verdı :44:

iyi akşamlar annelerrr

Herkes doğum konusun da piskolojimi bozuyor yaa, çok beklemez bak yakında dogurursun yok bunlar 34 35 te dogurdu bilmem ne diyenler doldu etrafımda negüzel moral veriyorlar insanaa çıldırmalıkk.. ben belki 40 haftayı geçiricem alalala

42 haftaya kadar yolu varmışş. geçen gün nst ye bağlandığımda ebe öle demiştii. belki 42 de gelcekk minklerr :))

Bizimde evin karşısında sünnet düğünü var kafam şiştiii.
Camı kapadım sıcak oluyor,hiç düşünmüyorlar hasta,yaşlı ve hamişleri yahu :))))))))

Son düzenleme:
kızlar ben dedım dun demı eksık gedık getırmezler ınsallh bebek odaısnı dıe ,veeee tabıkıde eksik gedık geldııı sıfonyerımızı baaska bırıyle karıştırmışlar salı gelcekmıs kulplar stıceerlar yok deli olmamak elde degıl allhtan pıskolojımı hazırlamıştım kesın bı salaklık yapacakalr dıe

ya sorma benimde sifonyerim istedigim gibi gelmedi kucuk kutular cizmistim pembe onlarda beyaz geldi...ayna istedim figurlu onlar desen igrenc olmus figrleri guya ressam yapacakti...el yazisi yazacakti kizin adini pofffffff gorsseniz aynayi igrenc asmadik zaten geri goturdum bakalim ne getircekler yerine.....malesef cok kotu bu isler turkiyede

kizlar elim ayagim titriyo valla allah korudu bizi...esimle taksime gitmistik aksam uzeri yemek yedik bi baktim polis ayaklandi taksime girisleri kapatti...zor kactik oldum korkudan...simdi bakioruz tvde yine gaz ve su sikmslar bizden 5 dakika sonra... bu halimle gaz yiyodum az daha

gecmis olsun cnm

bu aralar taksme gidilmez ateş ve barut orda hazır ve nazır bişey olsada ateş patlasa diye bekleyenler fırsatçılar çok çoook geçmiş olsun eyube gidin sultanahmete gidin daha sakin

bu aralar taksme gidilmez ateş ve barut orda hazır ve nazır bişey olsada ateş patlasa diye bekleyenler fırsatçılar çok çoook geçmiş olsun eyube gidin sultanahmete gidin daha sakin

bi kac arkadasimiz ordaydi aradilar gittik olay yoktur diye ama bi daha asla gitmem yani...esim bisey olmaz korkma diiye diye goturdu beni ama oda pisman oldu icinemi dogdu olay cikacqgi diyo valla dogduuu yaa

slm kızlar ben bugünlerde çok gerginim bana özel bi durummu acaba hepinizmi aynısınız yaa bildiğiniz gibi değil başım ağrıyo sürekli çok sıkıldım sankiii herşey batıyo bana ağlamak istiyorummm işe gidip stres atıyomuşum meğer komşuların muhabbeti açmıyo sürekli yemek iş vs.. ev hiçç akıl karı değillll

polianna haklısın cnm bende izindeyimm iş hayatı ne güselmiş diyorummm hergün süslen püslen git :)

ewde otur otur wakit geçmio iş yemek bıktırıo walla..

çalışırken sıkılıoduk şimdi o günleri özledik walla...

ama çalışcak halimde pek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…