- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.721
Günaydın kızlarrrr.. Bugün kızımı yüzmeye götürüyo babasıBayramoğlu'na gidiyoruz dayımın yazlığına.. Güzel bi pazar olur inş hepimiz için:)
Kızlar benm bi sıkıntım var , dün alışveriş merkezinde gezerken alttan öyle bi sancı girdiki bıçak sokması gbi hoplattı, saniye sürüyor ama gün içinde 4 5 kere rahat oldu yerimden hoplattı bazen.. Sabaha karşı karın ağrısı da oluyo birkaç gündür adet sancısı gbiuyandırıyor beni şekil değiştirince geçiyor sanki.. Biliyorum Dr a sormak lazım ama eşime bile yansıtmıyorum. Yarın söylesem bişey olmaz herhalde bi dra gideriz olmassa. olmasın bişey o bıçak sokması çok korkunç oluyo. Yürümeye korkuyorum artık. Ama havuza gidiyorum
, yormıycam ki kendimi offf
kızlar ben dedım dun demı eksık gedık getırmezler ınsallh bebek odaısnı dıe ,veeee tabıkıde eksik gedık geldııı sıfonyerımızı baaska bırıyle karıştırmışlar salı gelcekmıs kulplar stıceerlar yok deli olmamak elde degılallhtan pıskolojımı hazırlamıştım kesın bı salaklık yapacakalr dıe
ya sorma benimde sifonyerim istedigim gibi gelmedi kucuk kutular cizmistim pembe onlarda beyaz geldi...ayna istedim figurlu onlar desen igrenc olmus figrleri guya ressam yapacakti...el yazisi yazacakti kizin adini pofffffff gorsseniz aynayi igrenc asmadik zaten geri goturdum bakalim ne getircekler yerine.....malesef cok kotu bu isler turkiyede
Günaydın kızlarrrr.. Bugün kızımı yüzmeye götürüyo babasıBayramoğlu'na gidiyoruz dayımın yazlığına.. Güzel bi pazar olur inş hepimiz için:)
Kızlar benm bi sıkıntım var , dün alışveriş merkezinde gezerken alttan öyle bi sancı girdiki bıçak sokması gbi hoplattı, saniye sürüyor ama gün içinde 4 5 kere rahat oldu yerimden hoplattı bazen.. Sabaha karşı karın ağrısı da oluyo birkaç gündür adet sancısı gbiuyandırıyor beni şekil değiştirince geçiyor sanki.. Biliyorum Dr a sormak lazım ama eşime bile yansıtmıyorum. Yarın söylesem bişey olmaz herhalde bi dra gideriz olmassa. olmasın bişey o bıçak sokması çok korkunç oluyo. Yürümeye korkuyorum artık. Ama havuza gidiyorum, yormıycam ki kendimi offf
canım takvmin...
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 15-08-2013
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 39 gün kaldı.
Bebeğiniz doğum başlamadan önce aşşağıya doğru inebilir, ancak bu her bebek için geçerli değildir. Eğer bebek aşağıya doğru inerse, oturduğunuzda kucağızda bir boşluk, nefes alıp vermede bir kolaylık, fazla mide kapasitesi (yük aşağıya kaydığı için), fazla kasık ağrısı, sık idarara çıkma, hatta sık idrar kaçırma hissetmeye başlarsınız. Doğum öncesi ziyaretlerinizde doktorunuz bebeğinizin kasıklarınıza doğru inip inmediğini kontrol edecektir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2490 gr. - Yaklaşık boyu : 46.2 cm. (Baştan Topuğa)
günaydınlar herkeseee
herkes iyidir inşallah cuma akşamından annenemize gittik dün gece döndük özledik sizi biraz geçmişe baktım ama tam bitmedi :) geri kalanıda okuyayım bakalım neler kaynatmışsınz..
minik kuşumun takvimide neler diyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?