2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrrr.. Bugün kızımı yüzmeye götürüyo babası Bayramoğlu'na gidiyoruz dayımın yazlığına.. Güzel bi pazar olur inş hepimiz için:)
Kızlar benm bi sıkıntım var , dün alışveriş merkezinde gezerken alttan öyle bi sancı girdiki bıçak sokması gbi hoplattı, saniye sürüyor ama gün içinde 4 5 kere rahat oldu yerimden hoplattı bazen.. Sabaha karşı karın ağrısı da oluyo birkaç gündür adet sancısı gbi uyandırıyor beni şekil değiştirince geçiyor sanki.. Biliyorum Dr a sormak lazım ama eşime bile yansıtmıyorum. Yarın söylesem bişey olmaz herhalde bi dra gideriz olmassa. olmasın bişey o bıçak sokması çok korkunç oluyo. Yürümeye korkuyorum artık. Ama havuza gidiyorum, yormıycam ki kendimi offf

Günaydın tontişler nasılsınız bakalım biz uzak kaldık bu aralar okumaya çalışıyorum ama ipin ucu kaçtımı tutulmuo özlüyorum sizleri bugün ebebek şifresine ihtiyacım var özellikle 50 ltlik alıp kullanmayacak olan varsa özelden Msj atarsa çok sevinirim öpüyoruz hepinizi oğluşumla

Canım bana yakına geliyorsun bende Darıca'da oturuyorum iyi eğlenceler

Günaydın kızlar kahvaltımı etmeden bir uğrayayım dedim. Herkese mutlu pazarlar:))

Tiner kokusundan dolayı sağlıklı düşünemiyolar mıdır nedir Herkesin başı dertte bu mobilyacılarla, hiç bi işi düzgün yapmıyolar.

İyi yüzmeler canım:))

günaydınlar herkeseee
herkes iyidir inşallah cuma akşamından annenemize gittik dün gece döndük özledik sizi biraz geçmişe baktım ama tam bitmedi :) geri kalanıda okuyayım bakalım neler kaynatmışsınz..
minik kuşumun takvimide neler diyor bakalım

Günaydınlar,mutlu pazarlar.

Çok şükür rahat bir gece geçirdik oğluşla wc ye kalkışlar işkence olmadı.Sanırım gün içindeki yorgunlukta geceye çok etki ediyor.
Rüyamda oğluşun doğdunu gördüm.Maşallah 3.700 gr doğduğunu söylüyorlar bende seviniyorum. :))

Ang nst sancı çıkmamış çok sevindim.Darısı yarın ki kontrolde başıma :)

Gunaydin sekerciklerrr nasilsinizzz ins hepiniz sancisiz agrisiz rahat bir uyku cekip dinlenmissinizdir! Ben hic uyuyamadim dun gece

Kızlar konuyla alakası yok ama mutfağında krem yada beyaz akrilip dolap olup kullanan var mı memnun mu

Gunaydin kizlar bikacgundur bende giremiyorum telefondan giriyorum simdide gece rahat uyudum ama hic kahvalti edesim yok meyve yiyorum...
Ellerim ayaklarim sisti iyice hele yuzum balon gibi oldu....az kaldi minnosumu kucagima alicam insallah.telden girdigim icib takvimi goremiyorum.... carsamba gunu doktor kontrolumuz var...

canım takvmin...
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 15-08-2013
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 39 gün kaldı.
Bebeğiniz doğum başlamadan önce aşşağıya doğru inebilir, ancak bu her bebek için geçerli değildir. Eğer bebek aşağıya doğru inerse, oturduğunuzda kucağızda bir boşluk, nefes alıp vermede bir kolaylık, fazla mide kapasitesi (yük aşağıya kaydığı için), fazla kasık ağrısı, sık idarara çıkma, hatta sık idrar kaçırma hissetmeye başlarsınız. Doğum öncesi ziyaretlerinizde doktorunuz bebeğinizin kasıklarınıza doğru inip inmediğini kontrol edecektir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2490 gr. - Yaklaşık boyu : 46.2 cm. (Baştan Topuğa)

Ayyyy tesekkur ederim canimmm

39 gune dusmus aman ya Rabbi!!!!!! Heyecan dorukta.karnim henuz asagi inmedi ama aras bey asagilarda cok geziyo bazen kasiklarimi tekmeliyorrr yerim ben senin o minik ayaklariniiiii.....

herkese günaydın kızlarr. umarım herkes iyidir.. bu sabah yürüyüş yaparken köpek saldırdııı. çok korktumm nerdyse düşecktimm bir de. yani bu korkuyla bugün doğurmadıysammm daha da doğurmam galibaaa..

herkese günaydın kızlarr. umarım herkes iyidir.. bu sabah yürüyüş yaparken köpek saldırdııı. çok korktumm nerdyse düşecktimm bir de. yani bu korkuyla bugün doğurmadıysammm daha da doğurmam galibaaa.. kzıım da korkmuş mudur acabaa

Arkadasım bu gün merhaba bebek izleyecez dımı inşallah şiveyi alıp indirimi kapicaz hadi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…