- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.661
vala kızlar hepsını denıcem yarınnnnnbugun kahvaltıyı ıyı yapmıştım ıyce sıstım sanırım şimdide sıcak su kaynattım 3-4 kayısı yedım ustune ıcecegım yrn sabahta acılen hepsını yapmam lazım yoksa çatlıcam gerçekten cok saolunn sancım var fena
pişik kremi almam lazım sizce ne alayım
pişik kremi almam lazım sizce ne alayım
dun normal kontrolumuze gittik. Nst cektik duzenli sancilar cikti. dr yatis verdi. 8 tane nidilat 2 ciger gelistirici igne ve 2 saatte bir nst cekildi. gece sancilar biraz duzeldi ama gunduz yine cikti. bebegim cok kucuk. cok uzuluyorum. sanirim bu aksam hastanedeyim yine
Neyse güzel anneler ben duşa giriyorum sonra da kuaföre gideyim de akşam için hazırlanayım hepinizi çok öpüyoruz
Üfff böyle hafta sonları birileri yapışınca nefret ediyorum biz müsade etmiş olsaydık belki aynı durumda olacaktık ... Ama biz her fırsatta başbaşa olmak istediğimizi vurguladık o yüzden rahatız çok şükür
vala kızlar hepsını denıcem yarınnnnnbugun kahvaltıyı ıyı yapmıştım ıyce sıstım sanırım şimdide sıcak su kaynattım 3-4 kayısı yedım ustune ıcecegım yrn sabahta acılen hepsını yapmam lazım yoksa çatlıcam gerçekten cok saolunn sancım var fena
canım aktiviA SORMUŞSUN RAHAT OL BOL BOL YE ASLINDA O DİYER YOĞURTLARDAN DAHA İYİY DOĞAL YOĞURDA YAKIN YANİ.oĞLUM 7 AYLIKKEN KABIS OLMUŞTU DR DA İLAÇVERMEDEN ÖNCE ÖNCE AKTİVİA DENEYİN DEMİŞTİ OLMADI O ZMAN İLAÇ VERCEM DEDİ.yANİ BEBEĞE VER DEDİYSE DR HAMİLEYE DE OLUR.kızlar acil bana bişiler diyiverin çatlayacağımm tuvalete çıkamıyorum 5 gündür fenalaştım ..ter basıo karnımın ağrısından sabah kahvaltıdan sonra kötüleştim bole baygınlık ver gelıo halsızlıkle karnım cok gergin tuvalete çıkmam lazım sanırım cıkamıyorumm deliricemm sırtlarıma batıo artıkkayısıda işe yaramadııı
tabi ki kimse kimseden birşey beklemiyor ama sonuçta onlarında torunları onuru insan ilgi bekliyo hepimiz biliyoruz ki hamile döneminde çok hassasız ben kendi adıma konuşayım benim eşimin ailesi evlenirken hiçbirşeyimize karışmadılar olan borcu eşimin üstüne attılar biz halen borç ödüyoruz tabi ki onlara güvenerek çocuk yapmadım ama insanı enayi yerine koymanında anlamı yok benim annem babam nasıl alıyosa onlarda alıcak ben çok taviz verdim eşimi seviyorum diye sesim çıkmadı ama artık öyle olmucak ki ben birazda şunun için yaptım babam anneme demiş tamam artık alma kayınvalideside alır herşeyi bizmi alcaz demiş haklı adam kayınpeder birgün bile sormadı borçları ödüyonuz mu diye ama babam sorar kızım ödeyebiliyomusunuz çünkü ben çalışmıyorum eşim çalışıyo yoksa ben isticek olsam düğünümde isterdim hep tamam dedim ama bebeğimde böyle olmayacak
her gece rüyamda doğum yaptığımı görüyrmm. korkuyorumm artıkkk yavştan yavaştann
bende bende korkuyorum helede dün benle aynı haftada olan arkadaşım aniden doğurunca iice tırsık oldum( 18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?