2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kavunda işe yarar bolbol ye..kola ve muzdan uzak dur cnmm..inş. düzelirsinnn...

pişik kremi almam lazım sizce ne alayım

ben nivea aldm onu tawsiye ettiler bepantoll de olabilirmiş

Neyse güzel anneler ben duşa giriyorum sonra da kuaföre gideyim de akşam için hazırlanayım hepinizi çok öpüyoruz

ben de 2 hata önce o durumu yaşadım bende çok korktum..ama nidilat ii geldi sanırım ama iki gündür belimde ağrım başladı fakat dinlenince geçiyor..inş senin de geçer cesaretli ol benim cesaretim yoktu çok abarttığımı düşünüyorum ve dr sana da der belki ama ben 2 haftadır bi wcye kalktım ayağa ya yattım ya da tv karşısında uzun oturdumm...

tek ben değilmişim sabahın 4ünde uyandım 13.30 kadar uyanıktım 2 saat uyumuşum kendime geldim....bi de diyorlarki bol bol uyu depola nerde acıkınca tepiniyor canım kızıım.

Neyse güzel anneler ben duşa giriyorum sonra da kuaföre gideyim de akşam için hazırlanayım hepinizi çok öpüyoruz

ahhhhhhhhhhh kuaförrr müü :))) halimi bir görsenizz saçlarımm bembeyaz olduuu. 40 a kadar da boyamayı düşnmyrmm. bazen alıştığımı hissediyrmm ama bazende aynaya bakmak bile istemyrmm... kolayy gelsinnn sanaa çokk güzell ol inş. :)

İşin tuhafı ben başbaşa olalım demiyorum :) görümcem hariç herkes olur diyorum. Başka arkadaşları istedik beraber gidelim diye onların programı varmış gene görümceye kaldık. Bi tane ablası var eşimede bişi demek istemiyorum. Benimde bi tane Abi'm var

cnm kabızlıktan ben de çok çekiyorum. bi ara düzelmişti şimdi yine kötü. benimki tıkanınca hiçbişey açmıyo valla. dupalac filan da işe yaramıyor çok sıkışınca bi bardak magnesie calsie (2 kaşık-müshil niyetine) içiyorum. tüm midemi boşaltıyor.

Son düzenleme:
sağ elim davul gibi şiş! üstelik tam 4 saat oldu bir nebze inmedi.. sadece şiş olsa yine iyi...bir de fena ağrı yapıyor ki parmaklarımı kapatamıyorum resmen ne yapsam bilemedimmmm

selam anneler bakıyorum bazıların doğumları iyiyce yaklaşıyor sanırm ben en sonlardan olcam hala 34 cu haftasındayım.Sizinle paylaşayım ama sütü artıran iyecekleri.aslında nette çok şey bulurusnuz da ben sadece kendim denediklerimi ve memnun kaldıklqarımı yazamak istedim.Humanın emzik annele riçin çay granul şeklinde pembe hem sıcak hem soğuk suyla içilir doğuma 10 gün öncesi içilmeye başlanırsa faydası varmış.ama ben ancak doğumdan sonra dr ban asöyleyip almıştım.Bol bol dereotlu cacık yedim.her slatada her yemekte bol bol kuru soğan koydum çok çok süt yapıyor gerçekten.tahin helvası her sütlü tatlısı aşure hepsi çok süt yapıyor.Ama benim en sevdiğim şey ayva komposto oldu hem kilo aldırmıyor hem inanılmaz süt yaptı.en çok bunu tavsiye ediyorum.Kaysı taze kuur komposto çok iyiy gelmişti hele doğumdan sonra büyük tuvaletini yapmayı korkuyordum ıkınmak istemiyordum kayısı kompostosu iyi geliyordu kabızlığı önliyor.Beyaz üzüm beyaz dut incir bunlarda taze kuru fark etmiyor bol bol yiyin.Kuru şeklini kulanırsanız akşamdan birkaç incir suya ıslatın sabah aç karnına suyla birlikte iyiyn bunu gün üç kez yiyebili,risniz kabsa önler bol bol süt yapar.Yalnız aynı günde inciri üzümü beyaz dutu karıştırmamak gerekiyormuş.yerseniz biirni iyyin.boze yoğurt ayran süt peynir bunlar süt ürünleri için süt yapr derler.Bilmiyorum çok öyle büyük bir etkisi varmı söyliyemem zaten normal olarak tüketiğim bir şey.fazlası tüketirse kansızlık yaparlar onun için sütüm çok olsun çok süt içeyim tavsiyeem olmaz.ve ne önemliis sütüm yok demeyceksiniz düşünmeyeceksiniz bol bol su saf su içmelisiniz sütütn büyük oranı suymuş zaten.ilk baştasn zaten çok süt olmaz bbeğin ihtiyaca kadr olur daha sonra bebk emdikçe süt geliyor.Fazlasını sağıp buzlukta saklayabilirisniz bazen hasta olup ilaç alamk zorunda kalırsanız o sütten veririsiniz acil bir şey çıktı dışırıya çıktınız bebek evde kalırsa o sütten verebilir.

Kod:
canım aktiviA SORMUŞSUN RAHAT OL BOL BOL YE ASLINDA O DİYER YOĞURTLARDAN DAHA İYİY DOĞAL YOĞURDA YAKIN YANİ.oĞLUM 7 AYLIKKEN KABIS OLMUŞTU DR DA İLAÇVERMEDEN ÖNCE ÖNCE AKTİVİA DENEYİN DEMİŞTİ OLMADI O ZMAN İLAÇ VERCEM DEDİ.yANİ BEBEĞE VER DEDİYSE DR HAMİLEYE DE OLUR.

Senn anlattiklarnda kndmi gordm ..bnmle alay eder gbi bi hurc gonderms..icndeki orulmus yelekleri sze anlatamam ayakta durur resmen..renkler cirt mor cirt turuncu.bbm onlari gydirmicrm belli yani..isin kotusu kndi flan ormemis 4 yil once dogan torununa hediye olarak getrmisler bunlari..dolap kokuyo ..resmn alayy eder gbi..bde gecen bni aradi kizi dogum ypti bn daha gelip senn bebege bseyler alicaktm smdi istanbula gdicem bde sana gelemedm isten gucte diyo.is guc dedigide aksama kdr cay sigara..kndninden iyicr nefret ettrdi yani bnm ailemn aldiklarini saymam imkansz..

Canlarım ciğerlerim minik mucizeler taşıyan dostlarım güzel dualarınız ve temennileriniz için hepiciğinize çok teşekkür ederim.Sınava çalışmayınca nasıl geçerse sınav benimkide öyle geçti ama.Allah herkesin hakkında hayırlısını eylesin ama gönlümden de inşallah olsun diye dua ediyorum.biraz da kısmet bu işler,ben sonbahar dönemi ales sınavına girip iyi bir puan almıştım hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce.yalova Üniversitesi daha yeni açıldı belki akademik kariyer adına bişeyler yaparım diye ama daha önce düşükle ve dinlenmekle sonuçlanan 2 gebelik yaşadığım için göze alamadım ve kayıt yaptırmayınca başka birine vesile olmuşumdur diye düşünürüm hep.belki bende iyi bir puan alamasamda (ki öyle de olacak) şansına olur bir yerler.bugünde herkesi bir hamaratlık tutmuş yahu,bebek kıyafetleri yıkamalar,temizliğe girişenler,halıları yıkamaya verenler falan.....kolay gelsin hamarat canlarım!!!!! Seyyah bacımda süslenip püslenip gezmelere vurmuş kendini,arasta'da hayata dönmüş.kaynanalarıda napsak bende bilemiyorum???herzaman anammmm derim başka bişey demem.ne kadar cefa çekmiş hala da çekiyor bir anlatsam,çoğu zaman benim annem anneyse kaynanam ne? derim.biz de bu akşam düğüncüyüz.eşimin en yakın arkadaşının oğlu sünnet oluyor ve doğru düzgün giyecek bişey almadığıma üzülüyorum.2 pantolon ve 1 etekle idare ettim bugüne kadar ama bu düğün seneye olacakken bu yıla alındı bende böyle gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakaldım.hepiciğinizi miniklerinizle öpüyorum.inşallah sizi üzecek hiçbirşey olmaz.pardon ya telefondan girdiğim için unutabiliyorum ve alıntıda pek yapamıyorum ama RÜZGARCIM inşallah çok mutlusundur ve aynı şeyleri bi daha yaşamazsın.çok sevindim senin adına.oğluşun ve sen çok tatlısınız

bugün kontrolümüz vardı. eşimin yalancısıyım ben bakamadım 10 tüp kan aldılar. sonra tatlı bişeyler ye gel dediler. nstye girdik sancı çıkmadı. sancı odasında ebe, normal doğum istiyorsan alttan muayene yapılacak, sezeryan istiyorsan yapılmayacak dedi. çatıya bakılacakmış. sezeryan dedim ve muayene olmadım. bebişin kalp atışları çok hızlı gibi geldi bana ama dr. bişey demedi. ultrasonda suyumuz, kilomuz normal çıktı. 23-24 temmuz doğum tarihi. yani bebişimize kavuşmaya 17-18 gün kaldı :) haftaya tekrar nstye girecekmişiz. ayrıca 37.hafta çalışamaz raporu alıcaz. nstnin orada doğumhane vardı kapısı açık. küçük sıradan bi oda gibi gördüm. çatal vardı üstünde kullan at alt açma. artık yüz ifadem nasıl olduysa ebe sen bakma hiç oraya, orayla işin yok senin dedi. çatal beni korkutmaya yetti.

bugün halılarım geliyor, perşembe temizlik yapıldı, ben de tül, perde, örtü, evde ne varsa yıkadım. daha dün gibi mide bulantılarından konuşuyorduk, şimdi nst, temizlik, son hazırlıklardan bahsediyoruz. inşallah yakında bebişlerimiz hakkında konuşucaz. haziran annelerine bakıyorum da hepsi perişan gaz, uykusuzluk, pamukçuk, göğüs yaraları ama yine de bebişlere kavuşmak paha biçilemez bir mutluluk..

KIZLAR FİKİR VEREYİM İLK ÇOCUĞUMDA BABY OMO DETERJANI KULLANIDIM ÇOK MEMENUN KALDIM LEKELR SORUNSUZ ÇIKTI HEP.farklı stoz sabunları bvar ama kullanmadığım için bilemiyorum yine omo baby kullnacam.Bebek şampoyanı falan sebamed kullanıyoruz oğlum için bu bebek de onunla olcak.ama pişik kreemi olark en baştan sebamed kullandım daha sonra arkonun küçük mehlemler var zeytin yağlı arkdaş tavsiye etmişti gerçketn çok iyiy çıktı ucuz ve işe yarayan bişey.arkdaşlar mustelanın kozmetiği kullandılar çok memenunlar.Şimdi bakıyorum nette organik ürünlewri de var ama kullanmadığım için bişey diyemem.Şişe biberonlar emzikler için temizliğiciler var heme hemen her bebek mağzasında var artık onlardan kullandım hep.

bide size sorayım bez olarak ne aldınız oğlumda prima kullandım ama şimdi yeni beyaz pakatli prima var o nasıl farkı ne acaba merak ettim.çevrenizde fikir vern varsa bi yazayın .

Cnm.o kabizliktan gazdan ben cok cekiyorum progestan igneleri ypiyomus doktor oyle diyo.duphalac iciyrm ama o da karin agrisi yapiyo.sabh ac karnina 1 su bardagina ilim su koy.1 tatli kasigi bal bi kac damla limon koy karistr ic iyi geliyo

Canım senin doğuma çok az kalmış yaaaa,ben haddim olmayarak senin yerine telaş oldum.Tam FİKRİYE'ye cevap yazıyordum bende Ağustos sonu doğurucam yalnız değilsin,bizim daha doğumlara epey var diye ama senin yazdıklarını okuyunca tırstım.gerçi mutlu olmak lazım,hepimiz bunu bekledik ama bir tarafımızda acaba yetebilecek miyim,bakabilecek miyim,doğurabilecek miyim diye endişelere başladık.galiba el kadar bebeler korkutmaya başladı bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…