2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok artık çok istiyorsa yapsın bir tane tıpta her şey mümkün artık

Canım aç karna 3 tane incir kaynat iç o da iyi gelir bir de activia yoğurt dene o da iyi geliyor ... Olmadı sabahları acı biber ye yanına da bol domates rahatlatır biraz

Yok artık çok istiyorsa yapsın bir tane tıpta her şey mümkün artık

utanmasaa dogurcak zaten :) kızlar bu kasılma denılen sey nasıl oluyo ya ben bı turlu anlamıyorm suan mesela karnım cok sert bu kasılmamı oluyo :):) bıde ıkı gundur kasıklarımda agrı var ve sankı bebegım kasınkalrmda oynuyo onceden yukarda oynardı acaba asagımı ındı ki bılemedm

canım kivi bulabilirsen iyi olur 2 3 tane ye birini akşam yatrken ye

bulamazsan kuru inciri akşam 2 tane olabilir bir bardak suya koy sabah kalkınca aç karnına suyunu iç sonra incirleride yiyebilrisin işe yarar

ben oğlum kabızlık problemi olduğu için her çeşit yöntem var bende

bundan başka karpuz çok liflidir gelgit karpuz ye

Üfff böyle hafta sonları birileri yapışınca nefret ediyorum biz müsade etmiş olsaydık belki aynı durumda olacaktık ... Ama biz her fırsatta başbaşa olmak istediğimizi vurguladık o yüzden rahatız çok şükür

Canım aç karna 3 tane incir kaynat iç o da iyi gelir bir de activia yoğurt dene o da iyi geliyor ... Olmadı sabahları acı biber ye yanına da bol domates rahatlatır biraz

cnm bu activia yararmı işe diosun gerçekten aldirim eşime hemen zararlı değil değilmi o yoğur hamılelıkte ..ay gerrcekten fenalardayım ne yatabılıom ne bısy ole dumdduz oturuyorum bebekte kıpırdayamıo kıpırdayınca hmn cnm yanıyor patlayacaıgm bişeyde yiyemez oldum

Canım bütün karnın taş gibi oluyor ve sanki böyle biri karnına yumruk atmış tuhaf bir his oluyor ... Bazen bebek de toplanıyor bir yerde onla karıştırma

Yarar canım ben de bir dönem aynı sorunu yaşadım şimdi rahatım çok şükür sabah kahvaltı öncesinde dene bak hem inciri hem de activia yı bir zararı yok benim doktorum önermişti bana ama mümkünse aromasız olanından al ...

..
bende bu sabah yıkadımm, ama ütüleyecek halimm kalmadıı. yarın sabah erkenden kalkıp ütüleyecmm...

sanırım yanlış anlaşılma oldu zaten size istinaden yazmadım genel olarak yazdım bende bu duyguları yaşamış biri olarak insan ister istemez bekliyor sevdiklerinin de kendiyle aynı heyecanı yaşamasını

Son düzenleme:
vala kızlar hepsını denıcem yarınnnnn bugun kahvaltıyı ıyı yapmıştım ıyce sıstım sanırım şimdide sıcak su kaynattım 3-4 kayısı yedım ustune ıcecegım yrn sabahta acılen hepsını yapmam lazım yoksa çatlıcam gerçekten cok saolunn sancım var fena

tabi ki kimse kimseden birşey beklemiyor ama sonuçta onlarında torunları onuru insan ilgi bekliyo hepimiz biliyoruz ki hamile döneminde çok hassasız ben kendi adıma konuşayım benim eşimin ailesi evlenirken hiçbirşeyimize karışmadılar olan borcu eşimin üstüne attılar biz halen borç ödüyoruz tabi ki onlara güvenerek çocuk yapmadım ama insanı enayi yerine koymanında anlamı yok benim annem babam nasıl alıyosa onlarda alıcak ben çok taviz verdim eşimi seviyorum diye sesim çıkmadı ama artık öyle olmucak ki ben birazda şunun için yaptım babam anneme demiş tamam artık alma kayınvalideside alır herşeyi bizmi alcaz demiş haklı adam kayınpeder birgün bile sormadı borçları ödüyonuz mu diye ama babam sorar kızım ödeyebiliyomusunuz çünkü ben çalışmıyorum eşim çalışıyo yoksa ben isticek olsam düğünümde isterdim hep tamam dedim ama bebeğimde böyle olmayacak

tavsiyem bi tabağa zeytinyağı koy ekmeği batırıp batırıp ye bende çok işe yaradı

Canım ne kadar kötü bir durum olduğunu biliyorum.ABenim kız kardeşim ve arkadaşım hamileyken bu sorunu sık yaşamışlardı.Doktor duphalak diye bir şurup verdi.Çok işe yarıyor.Bende hamilelikten önce kullanmıştım.Ama sakın dozu kaçırma sonra maazallah cır cır olursun.

canım aç karnına bi yemek kaşığı zeytinyğı iç biliyorum içmesi zor ama bunu dene mutlaka 1 saate kalmaz tuvalete çıkarsın gör bak....yok olsanda farketmez iç hemen derim.....bide bol bol kuru kayısı ye ben bunların çok faydasını görüyorummm..geçmiş olsun

ayy kızzzalarrrr delirecemmm benim yeni temizlikçi pek bi yavaş çıktı sabah 9dan beri sadece mutfak ve salon bitti kafayı yedimmm öteki 3 dedimi bütün ev biterdi yaa bu da temiz yapıo belli ama ruhum daraldı elime alıp süpüresim gelio çıldıracağıımmm

evin karşıdada düğün var düğünde hayatı teşbih yapmışım ve bilimum uzun havalar çalıoooooooooooo psikolojim bozulllduuu rakı açasım geldişuanki şarkı dayanacakkk gücüm kalmadııı artıkkk artııkkk ben ölürsem halın nolaaacakkk seninnnnn oyyy oyyyy

sanırım yanlış anlaşılma oldu zaten size istinaden yazmadım genel olarak yazdım bende bu duyguları yaşamış biri olarak insan ister istemez bekliyor sevdiklerinin de kendiyle aynı heyecanı yaşamasını

Tatlım yanlış anlaşılma değil ben ne düşündüğümü açıkladım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…