- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.641
amin cnm saol bnm tahmınım öyle ama ıns 40 gün kalmaz zaten ewimiz karsı karsıya sımdıden dua edıyorum ıns kolay bı dogumum olur cabk toparlanırım da gider ewe :) bırakın almasınlar ya ınanın ben heycansız olmasını tercıh ederdım korkuyom cocugumu alıp gıdecek dıye hayal kurmaktan uyuyamıyomus :) bı kere dedıkı sutum olsa ben bıle emzırırım yuhhh
kızlar acil bana bişiler diyiverin çatlayacağımm tuvalete çıkamıyorum 5 gündür fenalaştım ..ter basıo karnımın ağrısından sabah kahvaltıdan sonra kötüleştim bole baygınlık ver gelıo halsızlıkle karnım cok gergin tuvalete çıkmam lazım sanırım cıkamıyorumm deliricemm sırtlarıma batıo artıkkayısıda işe yaramadııı
Yok artık çok istiyorsa yapsın bir tane tıpta her şey mümkün artık
kızlar acil bana bişiler diyiverin çatlayacağımm tuvalete çıkamıyorum 5 gündür fenalaştım ..ter basıo karnımın ağrısından sabah kahvaltıdan sonra kötüleştim bole baygınlık ver gelıo halsızlıkle karnım cok gergin tuvalete çıkmam lazım sanırım cıkamıyorumm deliricemm sırtlarıma batıo artıkkayısıda işe yaramadııı
Üfff böyle hafta sonları birileri yapışınca nefret ediyorum biz müsade etmiş olsaydık belki aynı durumda olacaktık ... Ama biz her fırsatta başbaşa olmak istediğimizi vurguladık o yüzden rahatız çok şükürBu arad bizim ağva işi yattıhiç bir otelde yer yok. 1 yerde var orasında çok pahalı değmez. Yarın günübirlik kerpe tarafına gidicez görümcemlerle. Off bi haftasonunu onlarsız geçirmek istiyorum. Olmuyor.
Sizlerin tersine bende görümcem yada eşimin tarafından bebek kıyafeti gelince sinir oluyorum. Abuk sabuk gidip lcw Den alıyor. Bilen biri söylemiş güvenliymiş. Kırk tane etiket oluyor onlarda. Dün oturdum etiketleri ayıkladım kıyafetlerden. Sinirden bazılarını söktüm. Sonra diktim. Hep iş yani.
Her alışverişe heveslendiğinde söylüyorum daha eşimle alışverişe çıkamadık doğru dürüst hevesimizi alamadık ev kıyafet dolu diye. Anlatamıyorum. Geçen diyoki anasına bişi beğendiremiyoruz ama ben bebişe alıcam. Anası giydirmezse bize geldikçe ben giydiririm. İçiimden nah işareti yaptım. Benim kızıma benim istemediğim bişi giydirecek yolarım adamı.
Ama eşime söyledim kibarca ablanla teyzeme biri dur desin diye. Teyzemde alıyor sürekli. Ama kaliteli ve kibar şeyler alıyor. Onada bir emekli maaşıyla kendinden kısıpta alıyor diye kızıyorum.
Yani gıcığım ben alanlar yaranamıyor bana
Canım aç karna 3 tane incir kaynat iç o da iyi gelir bir de activia yoğurt dene o da iyi geliyor ... Olmadı sabahları acı biber ye yanına da bol domates rahatlatır biraz
utanmasaa dogurcak zaten :) kızlar bu kasılma denılen sey nasıl oluyo ya ben bı turlu anlamıyorm suan mesela karnım cok sert bu kasılmamı oluyo :):) bıde ıkı gundur kasıklarımda agrı var ve sankı bebegım kasınkalrmda oynuyo onceden yukarda oynardı acaba asagımı ındı ki bılemedm
cnm bu activia yararmı işe diosun gerçekten aldirim eşime hemen zararlı değil değilmi o yoğur hamılelıkte ..ay gerrcekten fenalardayım ne yatabılıom ne bısy ole dumdduz oturuyorum bebekte kıpırdayamıo kıpırdayınca hmn cnm yanıyor patlayacaıgm bişeyde yiyemez oldum
Canım bütün karnın taş gibi oluyor ve sanki böyle biri karnına yumruk atmış tuhaf bir his oluyor ... Bazen bebek de toplanıyor bir yerde onla karıştırma
Dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım bebe programı var makinamda onda yıkadım arka balkonum bahçeye bakıyor orada kurudular şimdi ütülemeye gidiyorum :)
Bakalım kaç saatte bitecek ütü işi :)
Canım ben kimseden bir şey beklemiyorum ki bu bebeği yaparken başkalarına güvenip yapmadık çok şükür eşim de ben de çalışıyoruz kimsenin desteğine de ihtiyacımız yok benim bunları söylemekteki amacım biz bu kadar heyecanlıyken onların böyle sakin olması tuhaf geliyor
vala kızlar hepsını denıcem yarınnnnnbugun kahvaltıyı ıyı yapmıştım ıyce sıstım sanırım şimdide sıcak su kaynattım 3-4 kayısı yedım ustune ıcecegım yrn sabahta acılen hepsını yapmam lazım yoksa çatlıcam gerçekten cok saolunn sancım var fena
sanırım yanlış anlaşılma oldu zaten size istinaden yazmadım genel olarak yazdım bende bu duyguları yaşamış biri olarak insan ister istemez bekliyor sevdiklerinin de kendiyle aynı heyecanı yaşamasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?