2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çalışacak halim benim de yok ama çalışırken evimi çok özlüyodum 2 gün iznimde işi yetiştirmeye çalışıyodum falan şimdi 3 haftadır evdeyim ilk günler yoğundu temizlik vs derken ama hergün kahvaltı yemek çookkk sıkıldımm yaaa

Slm kızlar.. Bi komşumuzun kızının 1. yaş doğum günüsündeyiz kocayla, bi bakayım dedim size de.. Bizim de böyle günlerimiz olcak ahh ahh burası çocuk bebek kaynıyo kızlar nevrim döndü resmen yandık mı ne

inş. bisde görürüs o günleri :) 1.yaş kutlamaları....bende çok özeniyorum bakalım hayırlısıylaa önce sağlıklı doğum sonra 40 mewlütümüzü yapalım onada sıra gelir inş. :))

Benimde bazen oluyodu bole yakin bir arkadasim var eczaci o bana bi ilac verdi cok mecbur kalinca kullandim mutlaka ise yariyor ama sen yinede de sor doktoruna cnm ben yan etki hic bisi yasamdm bole zamanlarda kullandm DULCOLAX diye bi ilac jelatin kapsuller var icinde bitkisel ayrica ins. Yardimci olur

bende tam olarak aynı şeyleri yaşıyorum.işe giderken artık şu okul bi kapansa diyodum.şimdi de evde çok sıkılıyorum.sürekli uykum geliyo.ama yinede evde olmak bu sıcak havada daha güzel.

arkadaşlar normal doğum mu sezeryan mı diye bi konu vardı bugün.benim salı günü kontrolüm var,belli olur heralde doğum şeklim.ama ben normal doğum çok istiyorum,sezeryandan korkuyorum bende.bakalım ne diyecek doktor.

birde bebeklere alışverişten bahsedilmiş,benim ne eşimin ailesi nede benim ailemden şu ana kadar bişey alan olmadı.aldılarsa da benim haberim yok.ufak tafek hazırlıkları var tabi,annem odasını almak istedi aldırmadık.dahası biz bile henüz alışveriş yapmadık.bu konuda çok rahatız bakalım nolucak.sadece gardırop siparişi verdi yaptırıyoruz.

cnm çok azz kalmşşş....ikinci annede sen mi olacaksın bakalım topicte :)) günü bilmek çok güsel ya büyük heyecan..darısı bize

2. Anne mi?Tdtsi benden once olan arkadaslar var,topik annemiz cekirge var.. Gerci normal dogum istiyorlarsa bizden sonra olabilir ama hic bu acidan dusunmemistim. Saglikla gelsin bebisler..

Cnm ya aksine ben sanki sadece emicek uyucak ben de oturup tezimi yazicam gibime geliyor. Normalde boylesi iyimser bi insan degilimdir. Ama bu hamilelik bana bi rahatlik pozitiflik verdi. Esim 3-4 ayi gozden cikar bisey yapamazsin diyor. Ben de uslu olacak benim oglum biraz pozitif olsana diyorum. Pek bi polyana oldum da bazen de dogmmdan sonra bosluga dusmekten korkuyorum. Uykusuz geceler gaz vs. Hic aklima gelmiyor valla. Kendime ben de sasiriyorum.

Ben 30.haftadan beri evdeyim. İlk haftalar ayni cook sıkildim. Ama sonra sancilarimdan filan kurtulunca iyiki birakmisim diyorum yoksa erken dogum yapacaktim. Evde ne kadar sıkilsak da evde olmak buyuk nimet bu sicaklarda.bi de kuran okuyorum ben gunluk rahatlatiyor beni.

Allah sabir versin de ben dayanamiyorum artik ya :'( bugun fenalardayim. adet sancilarim var, bas agrisi, koltuktan kalkamiyom. pozisyon bile degisemiom. delicesine terliorum. nefes almak ayri bi efor istiyo... Allahim nolur hayir ve saglikla gelsin artik tosbagam, dayanacak gucum kalmadi...

Cnm birak odayi biz bi tek mobilya besik siparis ettik katalogdan o bile yanlis geldi. Millet nasil is yapiyor anlamiyorum. Hele ozel siparis filan cok zr hic girmem oyle ise. Gelinlik diktirmek mobilya yaptirmak filan delirtirler valla adami. Gozumun gordugunu alirim ki onu bile eksik gedik yapiyolar.

2. Anne mi?Tdtsi benden once olan arkadaslar var,topik annemiz cekirge var.. Gerci normal dogum istiyorlarsa bizden sonra olabilir ama hic bu acidan dusunmemistim. Saglikla gelsin bebisler..

daha önceki çocuklardan bahsetmiyorum ki bu topic in ilk annesi medvecezir oldu ikinciside sen mi olcaksın dedimm yanlış anladn heralde...yoksa ikinci yada üçüncü bebeğine hamile çok kişi war..biliyorum

Selamlar arkadaslar,
Bugun kontroldeydik, 2 750 gr sipamiz
Basi dogum kanalina girmis ay sonunu beklemez dedi
Telas yapma ama hazirllikli ol dedi
Bundan sonrasi erken dogum olmuyor geciktirmek icin igne yapsak miyadini gecer dedi.
Hatirlarsiniz doktorym baya uzakta yoldan cekiniyorum dedim telaslanma be seni yonlendirim dedi.
Iste boyle bebegim cok adagida oldugu icin bana biraz rahatdizlik veriyor.
Karnimdaki sertlesmeler kasilmaymis, ben bebegin haraketleri saniyordum.
Oruc icin yok dedi deneme bile bebegin dayanamaz dedi
Ay ne karisik yazdim. Telefondan bu kadar oluyor
Yuzde doksan ikinci dogumlar daha kolay oluyormus.
Aklima gelenlrt bunlar haftaya nts ye girecegm, somraki haftada kontrole gelirsin dedi. Bana kalirsa o zamana kadar dogmus olur. Nasib artik. Bugun gecmisi okuyamadim. Insallah herkes iyidir. Iyi geceler..

Bn mutluyum ya...nst ye grdk bugun hc sancimz yokmusbnm akilli kizm yernden memnun.boyle gderse allahn izniyle 37yi bulurz ins ilaclara devm ek olarak bde antibiyotik eklendi..kizimi goremedm :-(olsun guzel hberler aldimm cok sukur

Ruzgarcm karni oldukca buyuk bi hamis olarak sna katiliyrm cok sukur karin agrim yok ama terleme nefes darligi bas agrisi bndede var..bugun nst icin uzandgmda kldm oyle kocam belimden tutup kaldirdi..yaz hamileligi gerckten zormus bde sansimiza bu srne cok sicak..biraz daha sabir cnm allah sabrini veriyo bi sekilde hersey minnaklarimz icn..

Zaten düşünme canım öyle negatif şeyler,gör bak düşündüğün gibi de olacak herşey.içinden bir his çok sakin bir bebeğin olacak diyor,daha şimdiden o enerjiyi gönderiyorsunda.herşey gönlünüzce olsun bitanelerim.şimdi düğünden geldik,hemen bir bakayım dedim size,yarında ösym'ye İngilizce bilgimi ölçtürmeye gidicem.iyi uykular,tatlı rüyalar.erken merken doğurduğunuz rüyalar görmezsiniz inşallah.....

Bn mutluyum ya...nst ye grdk bugun hc sancimz yokmusbnm akilli kizm yernden memnun.boyle gderse allahn izniyle 37yi bulurz ins ilaclara devm ek olarak bde antibiyotik eklendi..kizimi goremedm :-(olsun guzel hberler aldimm cok sukur

Ne güzel haberler almışsın MELEK'cim yaaaa,bak ne güzel uslu uslu duruyor kızın.yalnızca biraz korkuttu yaramsz.erken doğurcam dedin dedin Ağustos sonu doğuracak olan ben bile senden önce doğururmuşum,ne gülerim o zaman.....öpüyoruz sizi

herkese iyi geceler. ağustos annesiyiz diye biliyordum ben yanlış siteye girdim galiba. ağustosa doğuracak kaldı mı diye soracağız artık galiba. ne aceleci çıktı bebişler. sıcakta duramadılar. bizim hala ağustos inşaallah...

Herkese iyi geceler bugün allah gönlüme göre verdi ne zamandır kendime hastane için güzel bir gecelik arıyordum bugün dagi de denizci bir gecelik buldum oğlumun hastane çıkışı da denizci anne oğul tam takır olacağız:) geceliğim bu sabahlığını da aldım öyle işte şimdi takvime bakıp uyuyalım:)

Cnm saol kocamda bugun kocamda oyle dedi bzi hop oturuo hop kaldrdi 40 hftayi doldurur daha cikmam dermis diye...yapabilir bnm kizm annesi gbi tersallah hepimize sagliklk guzel dogumlar nasip etsn cnm onemli olan zaman degil saglikli olmalari kuzularimizn bzdr eylusle opuyorz seni ve minnagi teyzemz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…