- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.701
polianna haklısın cnm bende izindeyimm iş hayatı ne güselmiş diyorummm hergün süslen püslen git :)
ewde otur otur wakit geçmio iş yemek bıktırıo walla..
çalışırken sıkılıoduk şimdi o günleri özledik walla...
ama çalışcak halimde pek yok..
Slm kızlar.. Bi komşumuzun kızının 1. yaş doğum günüsündeyiz kocayla, bi bakayım dedim size de.. Bizim de böyle günlerimiz olcak ahh ahh burası çocuk bebek kaynıyo kızlar nevrim döndü resmen yandık mı ne
kızlar acil bana bişiler diyiverin çatlayacağımm tuvalete çıkamıyorum 5 gündür fenalaştım ..ter basıo karnımın ağrısından sabah kahvaltıdan sonra kötüleştim bole baygınlık ver gelıo halsızlıkle karnım cok gergin tuvalete çıkmam lazım sanırım cıkamıyorumm deliricemm sırtlarıma batıo artıkkayısıda işe yaramadııı
polianna haklısın cnm bende izindeyimm iş hayatı ne güselmiş diyorummm hergün süslen püslen git :)
ewde otur otur wakit geçmio iş yemek bıktırıo walla..
çalışırken sıkılıoduk şimdi o günleri özledik walla...
ama çalışcak halimde pek yok..
cnm çok azz kalmşşş....ikinci annede sen mi olacaksın bakalım topicte :)) günü bilmek çok güsel ya büyük heyecan..darısı bize
Canım senin doğuma çok az kalmış yaaaa,ben haddim olmayarak senin yerine telaş oldum.Tam FİKRİYE'ye cevap yazıyordum bende Ağustos sonu doğurucam yalnız değilsin,bizim dahva doğumlara epey var diye ama senin yazdıklarını okuyunca tırstım.gerçi mutlu olmak lazım,hepimiz bunu bekledik ama bir tarafımızda acaba yetebilecek miyim,bakabilecek miyim,doğurabilecek miyim diye endişelere başladık.galiba el kadar bebeler korkutmaya başladı bizi.
çalışacak halim benim de yok ama çalışırken evimi çok özlüyodum 2 gün iznimde işi yetiştirmeye çalışıyodum falan şimdi 3 haftadır evdeyim ilk günler yoğundu temizlik vs derken ama hergün kahvaltı yemek çookkk sıkıldımm yaaa
kızlar ben dedım dun demı eksık gedık getırmezler ınsallh bebek odaısnı dıe ,veeee tabıkıde eksik gedık geldııı sıfonyerımızı baaska bırıyle karıştırmışlar salı gelcekmıs kulplar stıceerlar yok deli olmamak elde degılallhtan pıskolojımı hazırlamıştım kesın bı salaklık yapacakalr dıe
2. Anne mi?Tdtsi benden once olan arkadaslar var,topik annemiz cekirge var.. Gerci normal dogum istiyorlarsa bizden sonra olabilir ama hic bu acidan dusunmemistim. Saglikla gelsin bebisler..
Allah sabir versin de ben dayanamiyorum artik ya :'( bugun fenalardayim. adet sancilarim var, bas agrisi, koltuktan kalkamiyom. pozisyon bile degisemiom. delicesine terliorum. nefes almak ayri bi efor istiyo... Allahim nolur hayir ve saglikla gelsin artik tosbagam, dayanacak gucum kalmadi...
Bn mutluyum ya...nst ye grdk bugun hc sancimz yokmusbnm akilli kizm yernden memnun.boyle gderse allahn izniyle 37yi bulurz ins ilaclara devm ek olarak bde antibiyotik eklendi..kizimi goremedm :-(olsun guzel hberler aldimm cok sukur
Ne güzel haberler almışsın MELEK'cim yaaaa,bak ne güzel uslu uslu duruyor kızın.yalnızca biraz korkuttu yaramsz.erken doğurcam dedin dedin Ağustos sonu doğuracak olan ben bile senden önce doğururmuşum,ne gülerim o zaman.....öpüyoruz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?