- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.741
herkese günaydın kızlarr. umarım herkes iyidir.. bu sabah yürüyüş yaparken köpek saldırdııı. çok korktumm nerdyse düşecktimm bir de. yani bu korkuyla bugün doğurmadıysammm daha da doğurmam galibaaa.. kzıım da korkmuş mudur acabaa
selam kızlar nasılsınız ? biz bebişimle gayet iyiyiz ama bu kez sizlerle tatsız bir olay paylaşıcam
bebek odasının eksiklerini almak için eşimle dışarı çıkmıştık gündüz vakti. biz dışarıdayken eve hırsız girmiş
kilitli olduğu halde çelik kapıyı açmışlar kapıda epey bir hasar var. eşimle eve geldiğimizde büyük bir şok yaşadım. düşünsenize bir de bu halimle
nasıl insanlar bunlar böyle yaao kadar üzüldüm ki anlatamam.. evde pek bir şey bulamamış ama alyanslarımı, yüzüklerimi alması beni kahretti. ellerim şişti diye takamıyordum gözlerine dizlerine dursun inşallah!!!!!!!!!!
Günaydınlar,mutlu pazarlar.
Çok şükür rahat bir gece geçirdik oğluşla wc ye kalkışlar işkence olmadı.Sanırım gün içindeki yorgunlukta geceye çok etki ediyor.
Rüyamda oğluşun doğdunu gördüm.Maşallah 3.700 gr doğduğunu söylüyorlar bende seviniyorum. :))
Ang nst sancı çıkmamış çok sevindim.Darısı yarın ki kontrolde başıma :)
Gecmis olsun canım dikkat et kendine
Günaydın kızlarrrr.. Bugün kızımı yüzmeye götürüyo babasıBayramoğlu'na gidiyoruz dayımın yazlığına.. Güzel bi pazar olur inş hepimiz için:)
Kızlar benm bi sıkıntım var , dün alışveriş merkezinde gezerken alttan öyle bi sancı girdiki bıçak sokması gbi hoplattı, saniye sürüyor ama gün içinde 4 5 kere rahat oldu yerimden hoplattı bazen.. Sabaha karşı karın ağrısı da oluyo birkaç gündür adet sancısı gbiuyandırıyor beni şekil değiştirince geçiyor sanki.. Biliyorum Dr a sormak lazım ama eşime bile yansıtmıyorum. Yarın söylesem bişey olmaz herhalde bi dra gideriz olmassa. olmasın bişey o bıçak sokması çok korkunç oluyo. Yürümeye korkuyorum artık. Ama havuza gidiyorum, yormıycam ki kendimi offf
Allah sabir versin de ben dayanamiyorum artik ya :'( bugun fenalardayim. adet sancilarim var, bas agrisi, koltuktan kalkamiyom. pozisyon bile degisemiom. delicesine terliorum. nefes almak ayri bi efor istiyo... Allahim nolur hayir ve saglikla gelsin artik tosbagam, dayanacak gucum kalmadi...
Oğlum 2800 gr olmus teyzeleri
Ben Cok farkını görmedim beyazla normal primanin, ilk zaman oğlumun cok pisigi oluyo diye ondan kullandım sonra normalini aldım , her markette olmuyo çünkü , baska marka kullanınca pisik oluyor ama primanin kendi icinde fark etmiyor ,bu arada oglus 2 yasında kızlar , en az 3-4 kez kaka yapıyor , bugün 6 yi buldu , doğacak bebis te boyle olursa bez yardımı icin belediyeye başvururuz artık
canım drf gelir gelmez bize haber ver no olur seni çok merak ettim.günaydın kızlar ağdadan geliyorum pztesi doktor kontrolüm vardı hazırlık olsun dedim
gittimki ne göreyim kadın özel bölgemi alırken aaaaaa buda ne dedi ver aynayı bende bakayım dedim rahimden birşeyler sanırım eşi sarkıyo şimdi dr a gidicem sanırım açılma olmuş
kasıntılarım çok artmıştı bakalım hayırlısı sanırım yaklaştım
son haftalr öyle oluyor canım doğum yaklaşınca göbek hepten aşaya sarkıyor kolay doğum yaparsın o zman.Bebişe da maşallah bir iki hafta daha dayansınsın sonra isterse çıkabilir artık:)))ilk bebişmde sonuna kadar yukardaydı göbeğim ama buna rağmen kolayKızlar merhaba size bir şey danışacagım dün çok net bir şekilde karnımın biraz aşşagıya indiğini farkettim sizce doğum yakınmıdır?? Bebişimde maşallah 3 kilo şuan Birde ztn çok sık wc ye gidiyordum şimdi iyice arttı hatta sanki altıma kaçırmışım gibi sanıyorum o derece yani böyle olan varmı??
günaydın kızlar ağdadan geliyorum pztesi doktor kontrolüm vardı hazırlık olsun dedim
gittimki ne göreyim kadın özel bölgemi alırken aaaaaa buda ne dedi ver aynayı bende bakayım dedim rahimden birşeyler sanırım eşi sarkıyo şimdi dr a gidicem sanırım açılma olmuş
kasıntılarım çok artmıştı bakalım hayırlısı sanırım yaklaştım
son haftalr öygeliyor ole oluyor canım doğum yaklaşınca göbek hepten aşaya sarkıyor kolay doğum yaparsın o zman.Bebişe da maşallah bir iki hafta daha dayansınsın sonra isterse çıkabilir artık:)))ilk bebişmde sonuna kadar yukardaydı göbeğim ama buna rağmen kolay
dı doğumum şimdi çoktan aşaya düştü umudediyorum bu doğumum daha da çabuk olur.
merhaba bebek basladıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?