2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canım dikkat et kendine

oh canım çok üzüzcü bir olay yaşadığınız şoku düşünemiyorum en korktuğum şey eve hırsız girmesidir aslında bişey çalacak diye değilde canımıza zarar verir diye.Bişey kabedince insan üzülür ama yaşlılar doğru der mala gitsin caqna gitmesin.Kaybedilcek bir şeyiniz varmış daha iyi altın gitsin sizin canınıza zaraqr gelmesin.ilerde yenisini alırsın canım mal alınır.Kendini üzme boşuna.Allahtan belanı bulur hırsız.

bu ruya ben de gördüm:))))sanırm doğum yaklaşınca ruyamızda giriyor.am aruya olsa bile güzel duygular yaşatıyor.Alalhın izni,yle bebişlerimiiz kucağımızda alırız.

canım dün aynısını yaşadım dışırdaydık zor döndüm evde.Aslında bende çoktan oluyor böyle iki aydır yani.bu da genelde uzun süre ayakta durduğumda yada fazla yürüyüş yaptığımda.yorulmuşsunudur.Dinlemen lazım.Bu haftalarda artık tepoyu yavaşlatmak lazım.Dr sormadımben korkuyorum sormayı altan muane eder diye(ama bu hafta kontrolde sorcam.

canım az kalmış zaten 10 gun falan şimdi kendi halinden yoruluyorsun ama bebiş gelsin bu günleri istersin:))))bebekl geldimi bundan sonra 24 saat iş başında:)))son günlerin tadını çıkartmaya çalış.:)

sağol canım o zmana ben de bildiğimi alayım.Ben de primadan memnunum başka da denemiştim ama çok kötü pişik olmuştu oğlum sanırm alıştığı bezi değiştirmemek lazım.Büyük olun küçük oğlunla birlikte bezi atarlar belki:)benim büyük oğlum ancak 3 yaşında bezi bıraktırdı.ama her çocuk farklı ablamın küçük oğlu 1.5 yaşındayken bezden kurtuldu.Belkide küçüklerde daha şanslı oluruz ama bunu şimdiden düşünmeyelim.

günaydın kızlar ağdadan geliyorum pztesi doktor kontrolüm vardı hazırlık olsun dedim

gittimki ne göreyim kadın özel bölgemi alırken aaaaaa buda ne dedi ver aynayı bende bakayım dedim rahimden birşeyler sanırım eşi sarkıyo şimdi dr a gidicem sanırım açılma olmuş

kasıntılarım çok artmıştı bakalım hayırlısı sanırım yaklaştım

Kızlar merhaba size bir şey danışacagım dün çok net bir şekilde karnımın biraz aşşagıya indiğini farkettim sizce doğum yakınmıdır?? Bebişimde maşallah 3 kilo şuan Birde ztn çok sık wc ye gidiyordum şimdi iyice arttı hatta sanki altıma kaçırmışım gibi sanıyorum o derece yani böyle olan varmı??

Günaydın kızlar el ve ayak agrisiyla uyandım dün yoruldum temizlikcim 9da gitti aksam pesinde dolaşmaktaan perde yikamaktan aksam pertim çıktı ama evim mis gibi oldu zaten 2 haftadir yikanmadik çöp kalmadi bugün de kizimin nevresimini yikicam kurcam

canım drf gelir gelmez bize haber ver no olur seni çok merak ettim.

son haftalr öyle oluyor canım doğum yaklaşınca göbek hepten aşaya sarkıyor kolay doğum yaparsın o zman.Bebişe da maşallah bir iki hafta daha dayansınsın sonra isterse çıkabilir artık:)))ilk bebişmde sonuna kadar yukardaydı göbeğim ama buna rağmen kolay

dı doğumum şimdi çoktan aşaya düştü umudediyorum bu doğumum daha da çabuk olur.

hayırlıısı olsunn canmm inş. dr gelince haber et bizee. merakla beklyrzzz...:))

Ay hadi cnm inşallah bencede bi iki hafta daha dursun sonra isterse çıkabilir :) Cnm o kadar yukardaki karnım anlamam mümkün değil hemen hissettim hadi hayırlısı inşallah dediğin gibi kolay bir doğum olur..Fazla beklemez gibime geliyor biraz erken indi sanki aşşagıya ama hadi hayırlısııı tecrübemde yokki sadece tahmin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…