- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.941
slm arkadaşlar...normalde ağustos 16 doğumdu ama ben 04.07.2013 perşembe 06.25te 33+5 de normal doğum yaptım.kızım erken geldi ve küvezde şimdi.ciğerlei tam gelişmediği için oradaama şimdilik herşey normal.çooooooooooookkkkkkkkk duaya ihtiyacımız var:26:üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
Kizlar cok acil bsey sorucam.bnm bidik sonunda dogum pozisyonuna dondu 10 gun oldu..bazen assa taraflarda kucuk kucuk dokunuyo gbi hissediyrm ama tekme degil..ustlerde de kipirdiyo cnku elleri flanmiki o..yda cokmu assa indi bu minis:-(
hilal mi ipek mi kuzum dogacak daha anası isim bulamadı
Kizlar dunku yogunlukta gelmedi az lnce tekrar denedim simdi oldu.
Tebrikler! 125TL ve uzeri alisverisinizde sadece bugun gecerli,aninda 40TL indirim kazandiniz. Indirim kodunuz : PK093F19100 Tum ebebeklerde gecerlidir.
acilllll kızlar kullandığınız magnezyumun adı nedir ben eczaneden magvital 365 aldım doğrumudur dr un verdiği reçeteyi kaybettim de
boşver çatlayan kalçaların olsun bebeğin sağlıklı olsun.
canım burası kalabalık biraz orada yazdıkların gozden kaçmış oluyor.ben kedim yazdıklarımı bile bulamıyorum:)))sayfayı takip etmek zor olabiliyor.hele bir iki gün açmadım mı hepten kaçırıyorum:))
teşekkür ederim cevapladığın için,yok mu başka fikir verecek yorum yapacak arkadaş ?
slm arkadaşlar...normalde ağustos 16 doğumdu ama ben 04.07.2013 perşembe 06.25te 33+5 de normal doğum yaptım.kızım erken geldi ve küvezde şimdi.ciğerlei tam gelişmediği için oradaama şimdilik herşey normal.çooooooooooookkkkkkkkk duaya ihtiyacımız var:26:üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
Günaydın teyzeler buda benım minik kızımın minik odasıııı:)
Eki Görüntüle 750637 Eki Görüntüle 750638 Eki Görüntüle 750639 Eki Görüntüle 750640 Eki Görüntüle 750641 Eki Görüntüle 750642 Eki Görüntüle 750643
nasya canım günaydın...nasıl desem bilmiyorum oda muhteşem olmuş ben cok fazla araştırma yapmadım ama resimlerde gördüğüm oda mükemmel denebilir düzeyde güzel herseyiyle cok uyumlu döşenmiş o pembe bebek odalarına nazaran cok sade ve şık göze de cok hoş geliyo güle güle kullansın miniğimiz sağlıcakla inş ellerine sağlık annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?