2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım allah bağışlasın bebişin yardımcısı olsun inşallah bir an önce çıkar kuvözden dualarımız sizinle

Güzel bir günden herkese merhabalar...
Bu hafta da su gibi geçip gitsin,bebeklerimize bir adım daha yaklaşalım inşallah...
Öpüyorum sizleri

Doğum yapan arkadaşlarım da bebeklerini güle güle büyütsünler.. Vaktinde bize de nasip olur inşallah

Son düzenleme:
Kizlar cok acil bsey sorucam.bnm bidik sonunda dogum pozisyonuna dondu 10 gun oldu..bazen assa taraflarda kucuk kucuk dokunuyo gbi hissediyrm ama tekme degil..ustlerde de kipirdiyo cnku elleri flanmiki o..yda cokmu assa indi bu minis:-(

Canım benım bebeğiminde kafası çok aşağıda hareketleri tam vajinanın üstünde hissediyorum başının oynattıkça hissedersin normal yani

hilal mi ipek mi kuzum dogacak daha anası isim bulamadı

Kızın sağlıcakla doğsun inşallah..Benim fikrimi sorarsan Hilal isim güzel ama çok fazla kişide var... İpek bebeğe daha çok yakışıyor ama başka alternatif isimler varsa aklında onları da yaz...Hani illa bu 2 isimden birisi olacak diyorsan İpek derim.Hayırlısı olsun canım

hilal mi ipek mi kuzum dogacak daha anası isim bulamadı

Canım bence 2 isimde çok güzel.senin gibi bende bulamadım henüz isim.bu isimleri bende düşündüm ama eşimle ortak bir karara varamadık.sadede gelirsem son 2-3 yıldır ipek ismi çok konuldu,ben o kadar çok duydum ki vazgeçtim koymaktan.belki de bana öyle denk gelmiştir.ben oyumu HİLAL'den yana kullanıyorum sırf bu nedenden dolayı

Kizlar dunku yogunlukta gelmedi az lnce tekrar denedim simdi oldu.

Tebrikler! 125TL ve uzeri alisverisinizde sadece bugun gecerli,aninda 40TL indirim kazandiniz. Indirim kodunuz : PK093F19100 Tum ebebeklerde gecerlidir.

Günaydın kızlar dün yazlığa gittik akşam geç döndük ter içinde uyandım duş alayım sonra kahvaltı sonrada ana sağlığa gitcem. takvime bakayım neler diyor :)

Medcim bebişine maşallah çok tatlı. ekrandan seni çirkin seni diye sevdim. rabbim bahtını güzel eylesin

acilllll kızlar kullandığınız magnezyumun adı nedir ben eczaneden magvital 365 aldım doğrumudur dr un verdiği reçeteyi kaybettim de

özlem selam canım banada doktor magvital 365 verdi iyi geliyo kasıklarım rahatladı baya...

boşver çatlayan kalçaların olsun bebeğin sağlıklı olsun.

aynen canım allahım bebeğimi sağlıklı zamanında versin inş olan bi çatlak olsun takmıyorum artık

evet baya kalabalık dediğin gibi öle slm falan yazsan görülcek gibi değil,ne kadar cok ağustos annesi varmış dedim burayı görünce

teşekkür ederim cevapladığın için,yok mu başka fikir verecek yorum yapacak arkadaş ?

benimde ilk doğumum canım, 3 takım eşofman bir de gecelik aldım. 3 üde lohusa pijamsı değil ama ben bilmeden öle aldım.minikinde dediği mantıklı geldi aslında bana ama işte durumlar neyi gösterir bilmiyoz ya kanama cok olursa dye de illaki yedek olmalı dye düşünüyorum bende..

canım allah yardımcın olsun ciğerleri gelişince cıkar inş küvezden içini ferah tut baska bi sıkınıtı olmamış ya buna şükür..dua et,bi de hayırlısı böleymiş de sevin allahım ona göre ayarlamıştır herseyi.cabuk görmmüş oldun bebişini bundan sonrası daha güzel olur inş allah analı babalı büyütsün..yalnız bişey sorucam doktorun falan uyarmışmıydı seni hiç dikkat et bebek aşağıda falan dye,yoksa tamamen sürpriz mi oldu senin için merak ettim de

kızlarrr selam nasılsınız sizlere bişey sorucam rize,artvin,trabzon taraflarında oturanlar var mı içinizde?bunu sormamın nedeni hangi doktorlara gidiyosunuz ve hangi hastanede doğum yapacaksınız diye fikir almak..hiç umudum yok ama bi ihtimal belki vardır benimle aynı şehirde olan diye düşünüyorum bende artvinin bi ilçesindeyim hala doğum yapmak için doğru dürüst bi karar vermiş değilim rahat olsun dye özle hastane istiyorum ama bi de devlete gitmem sezeryan olurum korkusu var bazıları devletin artık iyi olduğunu bazıları da ne olursa olsun özel hastane olması gerektiğini savunuyo ama bende bi türlü net karara varamadım bulunduğum yerde de kısıtlı imkanlar var malum baya kararsızım ilk doğumum ve endişeliyim:26::26::26::26: bana yardımcı olursanız cok sevinirim

nasya canım günaydın... nasıl desem bilmiyorum oda muhteşem olmuş ben cok fazla araştırma yapmadım ama resimlerde gördüğüm oda mükemmel denebilir düzeyde güzel herseyiyle cok uyumlu döşenmiş o pembe bebek odalarına nazaran cok sade ve şık göze de cok hoş geliyo güle güle kullansın miniğimiz sağlıcakla inş ellerine sağlık annesi

Günaydın katre teyzemizzz o kadar güzel şeyler yazmışsınki canım çok mutlu oldum inanki güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…