- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.421
Ben Bacağımı Elimle Kaldırmadan Yapamıyorum Artık, Destek Almam Gerekiyor Mutlaka Elimden.Şu yerde bacak bacak üstüne atma hareketini yapabiliyor musun ? Test edelim bakalım doğruluk payı nedir. Bu hareketi yaparken dimdik oturmak gerekiyormuş dene ve yaz şekerim bekliyorum :))
Mutasyonumu unutmuşum hehehhehe baktım kağıdına tekrar ne günlerdi unutuluyo demekki.. Homozigot 1298cc galiba buydu. Fraksiparin 0.3 kullanıyorum ben. Dr um doğumdan sonra hemen bırakmayız belki de demişti.. Bisüre daha kullanırsın dedi şok olmuştum niye diye? Vücut tembelleşiceği için pıhtılaşman olmasın diye tedbir amaçlı dedi.. Ben de anlamadım :)
Nefesim yetmediğine ve hala reflüm olduğuna göre benim kız daha aşağı inmedi demektir. Kendimi oksijen tüpüne bağlatasım var ya da nefesimin yetmesi için hiç kımıldamadan öylece durmam gerekiyor
canım aç kaldığımda özellikle çok oluyor, işyerinin merdivenlerinde düşüp bayılcam bi gün,
Bende yolda yürürken ya biri birden delinirse karnıma tekme atarsa ya da bıçak alır saplarsa diye korkuyorum. Bunu esime söylediğimde once gülüp sonra sacmalama insanlar hamile görünce kaçıyor çarpmayalım diye demişti. Ama ben hala korkuyorum. Yalnız degilsin arkadasım bende deliyim :)
yedik kafayı iyice... Benim eşim de güldü bana ne var bunda ben de soruyorum senin gibi göbeği sivri birini görünce dedi. Benim eşim de hamile sizinki kaç aylık falan diyorum hiç aklıma gelmedi böyle bişey düşünüleceği dedi. Sen niye soruyosun sorma diye ona da terslendim
benimde tek gen banada aynısını söyledi doğumdaki kanamaya göre karar vericem doğum sonrası iğne kullanımına dedi, bir süre kullanman gerekebilir dedi.gelişimi nasıl gidiyor senin sıkıntı yoktur inş.
Ben Bacağımı Elimle Kaldırmadan Yapamıyorum Artık, Destek Almam Gerekiyor Mutlaka Elimden.
ayyy inan dün gece ben de aynı şeyi kocama söyledimsadece yatağın nevresim takımını değiştirdim, odaya geldim ama nefes nefeseyim dilim dışarda böylee bizimkine dedim yaa nolur bana bi oksijen tüpü bul onunla gezeyim bu ne yaaa 5 dk iş yapmaya gelemiyoruumm
kızlar bişey danışıcam;
annem bu zamana kadar bir kez bile gelip evimi temizlemedi,yardım etmedi vs... şimdi tutturmuş doğumdan sonra gelip bende kalacaksın diye. evleri çok büyük 4+1 oturma odası ve mutfak bir. bana ordaki kanepeye yatak hazırlayacakmış arka taraflarda yalnız bunalırsın dedi. ancak bahsettiği yerde yemek pişiyor teras var yol geçen hanı gibi bir de bayram öncesi,temizlik hastasıdır,büyük kızıma bile sürekli " ellerini sil,dökmeden ye,balkona çıkma ...." gibi onlarca telkinde bulunuyor. ben anne olarak çocuklarımın herşeyden daha öncelikli olduğunu düşünürüm yani evin dağılması ve ya kirlenmesi için kalbini kırmam ama annem öyle değil. ayrıca aynı şehirde değiliz aramızda 45 dk yol var. hergün eşin de gelip gitsin diyor ve bu nerdeyse imkansız,çünkü çok çalışıyor. aslında asıl mesele ben annemin bu konuda yeterince samimi olmadığını düşünüyorum,çünkü bi kaç defadır sana gelmek istiyorum kızımda havuza girer sıkılıyor dedim,müsayit olmadıklarını,yola tek başıma çıkmamın doğru olmadığını,yürüyemediğimi söyledi durdu. o kadar zıt geliyor ki söyledikleri ve tavırları. özetle ben doğumda orada rahat edemeyeceğimi düşünüyorum,psikolojim bozulacak.ilk doğumumda sezaryen olmuştu,kimse yanımda yoktu hatta akşam 5te doğum yaptım sabah 9 da hastane odasında tek başımaydım çünkü eşim işe gitmişti ve annemde eve.
eve geldikten sonrada tıpkı şimdi olduğu gibi bana gel ben bakarım sana dedi bende evde rahat edeceğimi söyledim ve lohusalık sürecimi tek başıma geçirdim. üstelik o dönem aynı şehirde yaşıyorduk ve aramızda sadece 200 metre mesafe vardı.
sizce ne yapayım?:26:
canım cok haklısın bazen bunalıp insan cok kızıp böle düşünebiliyo işte..kendi annen nasıl bu kadar rahatmış çok şaşırdım gercektenallah yardımcın olsun.seni okuyunca düşündüm biraz bazen kızgınlıklar insanı kötü şeyler düşünmeye sevk ediyo işte.bizimde iki annede gelecek.bi de taşınma işleri var bizim doğumdan önce baska yere tayinimiz cıktı oraya gidicez bu ay içinde.o yüzden annemde gelcek kv de. ama ne yalan sölim kv hiç istemiyorum aslında.ama onunda torunu dyorum kendi kendime böyle yapma dye geçiştiriyorum.allah hayırlı olanı nasip etsin hakkmızda ne diyelim..
kızlar bişey danışıcam;
annem bu zamana kadar bir kez bile gelip evimi temizlemedi,yardım etmedi vs... şimdi tutturmuş doğumdan sonra gelip bende kalacaksın diye. evleri çok büyük 4+1 oturma odası ve mutfak bir. bana ordaki kanepeye yatak hazırlayacakmış arka taraflarda yalnız bunalırsın dedi. ancak bahsettiği yerde yemek pişiyor teras var yol geçen hanı gibi bir de bayram öncesi,temizlik hastasıdır,büyük kızıma bile sürekli " ellerini sil,dökmeden ye,balkona çıkma ...." gibi onlarca telkinde bulunuyor. ben anne olarak çocuklarımın herşeyden daha öncelikli olduğunu düşünürüm yani evin dağılması ve ya kirlenmesi için kalbini kırmam ama annem öyle değil. ayrıca aynı şehirde değiliz aramızda 45 dk yol var. hergün eşin de gelip gitsin diyor ve bu nerdeyse imkansız,çünkü çok çalışıyor. aslında asıl mesele ben annemin bu konuda yeterince samimi olmadığını düşünüyorum,çünkü bi kaç defadır sana gelmek istiyorum kızımda havuza girer sıkılıyor dedim,müsayit olmadıklarını,yola tek başıma çıkmamın doğru olmadığını,yürüyemediğimi söyledi durdu. o kadar zıt geliyor ki söyledikleri ve tavırları. özetle ben doğumda orada rahat edemeyeceğimi düşünüyorum,psikolojim bozulacak.ilk doğumumda sezaryen olmuştu,kimse yanımda yoktu hatta akşam 5te doğum yaptım sabah 9 da hastane odasında tek başımaydım çünkü eşim işe gitmişti ve annemde eve.
eve geldikten sonrada tıpkı şimdi olduğu gibi bana gel ben bakarım sana dedi bende evde rahat edeceğimi söyledim ve lohusalık sürecimi tek başıma geçirdim. üstelik o dönem aynı şehirde yaşıyorduk ve aramızda sadece 200 metre mesafe vardı.
kızlar bişey danışıcam;
Kızlar size en içten duygularımı açmak istiyorum dün gece bu düşüncemi ilk kez eşime açtım bana güldü :) Haklı belki gülmekte ama ne yapayım psikolojim beni artık iyice paranoyak yapmış
Neyse sadede geliyorum; mesela yolda gören birileri falan soruyorlar aaa bebek kaç aylık diye ben bu insanlara cevap vermeye çekiniyorum. Sanki niyetleri kötü olabilirmiş, beni kaçırıp bebeğimi karnımdan çalabilirlermiş gibi geliyor :18: Sizde de böyle paranoyalar var mı?
Cumartesi Günü Canım. Ama Benim Büyük İhtimal Zorunlu Sezeryan OlacakAyy o zaman belki de girdi doğum kanalına:)) kontrolün ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?