2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel Anneler,

Biliyorum bu sıcaklarda hamilelik zor geçiyordur, vücudunuzdaki su kaybını engellemek için bol bol su tüketin ödemler için akşamları yürüyüş yapmayı da ihmal etmeyin. Az kaldı bebeğinizi koklayıp göğsünüze yatıracağınız inanılmaz günler sizi bekliyor. 19 mart normal doğumlu bir prens annesiyim, deneyimleri bir blogda paylaşıyorum.

Hepinize sağlıklı gönlünüzdeki gibi bir doğum dilerim.

Doğum Hikayem ; ANNESİNİN PRENSİ: 268 Günlük Muhteşem Yolculuk

Emzirirken Meme Bakımı nasıl olmalı : ANNESİNİN PRENSİ: Emzirirken Meme Bakımı Nasıl Olmalı

Gebelik Şekeri Olanlar ; ANNESİNİN PRENSİ: Gestasyonel (gebeliğe bağlı) DİYABET

0-3 ay bebekleriniz için uyku düzeni oluşturmak ; ANNESİNİN PRENSİ: Haziran 2013

bende hep doğumda öleceğimi hissediyrmmm. ama araştırdımm bir çok hamile böyle şeyler düşüneblyrmuşşş.. umarım benmki de öle bişeydirrr.. kızımıı kimseyeee güvenppte bırakamam..

Doğumdan sonrası beni de düşündürüyor açıkçası. Annemle aram çok iyi değil az çok biliyosunuz, ablam beni çok seviyo ama sürekli de sinir ediyo sebebini anlayamıyorum. Kayınvalidem evde köpeğimiz olduğu için hayatta bakamaz. Eşim ilgilenir ama bir erkek ne kadar yapabilir.

Geçen hastanede kaldığımda eşim ertesi gün çalışmak zorunda olduğu için beni bekleyemedi ablam bekledi. Çıldırttı beni kızlar. Daha içeri girdi ne biçim özel hastane burası dökülüyo resmen diye bi başladı. Laptopunu almış internet için şifre alın diye ilk girişte eşimin ve eniştemin başının etini yedi. Ben acılarımı çok belli etmediğim için beni görünce seni hastaneye boşuna yatırmışlar dedi. İlla sürekli üfleyip püflemem mi gerekiyor acaba Gece hemşire nst için tekrar geleceğini söylediğinde bana baktı 12den sonra ne diye gelcek gelmesin dedi. Uykusu bölünecek ya Sabah bildiğimiz kahvaltı getirdiler ve hiç fena değildi ben hastane yemeği yiyemiyorum dedi. Ben daha hastaneden çıkmadan kuaföre gitmem lazım saçımı boyatıcam sen otur bişey olursa enişteni ararsın o gelir seni alır dedi. Gitmeden önce öğle yemeği getirdiler dur bari çıkmadan önce karnımı doyurup öyle gideyim dedi. Oturdu bi güzel yemek yedi. Oysa ki sabah ben hastane yemeği yiyemem deyip Allahın domatesini peynirini yememişti. Şİmdi söyleyin ben mi abartıyorum yoksa siz de aynı derece sinir olur muydunuz.

Doğumdan sonra beni evde 15-20 gün bekleyeceğini söylüyor ama yapı itibarı ile sürekli bana karşı böyle terslikler yapıyor ama aynı zamanda beni çok sevdiğini söylüyor. Bir taraftan da sürekli yarış halinde gibi, bi defasında eşim ablan seni çok kıskanıyo demişti ama ben konduramadım. Yani kardeş kardeşi neden kıskansın ki kocaman insanlarız. Çocukken olur böyle şeyler. Nolcak bilmiyorum valla normal zamanda görmezden geliyorum ama lohusayken patlarsam abla kardeş ilişkimiz zedelenir. Bunun stresini yaşıyorum şuan:S

Hadi bakalım güzel haberlerle gel canım. Nstde ne çıkacak merakla bekliyoruz

senle kardeş olma ihtimalimiz ne acaba bu kadar mı aynı olur...

bugün biraz fazla mı kalabalık bu topic, aşağıda 52 kullanıcı diyor
maşallah ne çok ağustos annesi var

benim kistim ne zamandan beri var bilmiom ama 12 cm civarlarında epey büyük yani ve aldırmaya mecburum yumurtalığımın birini tamamen kaplamış nerdeyse, belki o yumurtalık da alınacak bilemiyorum
o yüzden biraz detaylı bi operasyon olacak, bence doktorum bu yüzden genel anestezi olmamı istio. ama seninki belki farklıdır çabuk halledilebilecek bişeyse tek epiduralle kurtarabilirsin.

evet iki işlem yPTIRMAK da mantıklı diil ama bi taraftan da oğlumu ilk be görmek koklamak istiyorum o duyguyu yaşamak istiyorum tam ayrıntılarıyla konuşucam bir dahaki kontrolde
cnm saol tombiş bi oğlan çocuğu bizi beklio heralde içerde

evet ben de aynı şekilde düşünüyorum hayırlısı ama dr tam net bişi desin diye beklicem bakalım
sanrım sezaryen olmayı tercih ederdim ben

red bence en mantıklısı kendini sinir stresten uzak tutmak adına evde kalman.
maşallah her işini kendin yapabilirsin sağolsun kızın da sana epey yardımcı olacak gibi, kafan rahat olsun en önemlisi o

senle kardeş olma ihtimalimiz ne acaba bu kadar mı aynı olur...

Ahahaha iyi tek değilmişim. Yav bi insan bi insana durup dururken sen güzel olabilirsin ama ben seksiyim neden der. Kafasından ne geçiyor bilmiyorum canım. Düşünürken sesli düşündü o an sonra lafı geçiştirdi ben şaşkın şakın bakıyodum o ara

aslında benimde bir yanım sezeryan ol diyor ama aspirini bırakalıda 10 gün olacak ozaman kadar kapanırmı o damar bilmiyorum yoksa küvezlerdede süründürmek istemiyorum yavrumu

canım çok fazla bir bilgi sahibi değilim ama başka bir topicte bi arkadaşta bu sorunu yaşıyordu oda sezeyan olmuştu o geldi aklıma.. ama tabiki en iyi kararı yine doktorun vericek ... inşallah korktuğun gibi olmaz sen güzel düşün sağlıklı olsun inşallah

aynen sıcak herşeyi canım istemiyo helede o saydıklarının hiçbirini sadece karpuz yiyorum :) birazda yoğurt sütü hiç içmiyorum sende dikkat et cnm senin dahada dikkat etmen gerek

Off arasta tabi ki haklisin kim olsa sınır olur. Ne yapsak bilmiyorum hep beraber toplanalım anasını satayım bir yere hepimiz birbirimize bakalım kızlar. Ne zor ismiş bunlar.

Kimi iyi niyetli elinden birşey gelmiyor, kimi istese herseyi yapar ama bencil, kimi kıskanç vs...

canım samimi bulmuyorsan bence evde tekte kalsan gitme derim ben.. Yalnız olmak kötüdür ama İlk kızında da başedebilmişsin bunda daha tecrübeli bir anne olacaksın. Evindeki rahatı sürekli seni diken üstünde tutacak bi evde bulamazsın daha çok huzursuz olursun gibi geldi..

bende hep doğumda öleceğimi hissediyrmmm. ama araştırdımm bir çok hamile böyle şeyler düşüneblyrmuşşş.. umarım benmki de öle bişeydirrr.. kızımıı kimseyeee güvenppte bırakamam..

kızlaaar..birine muhtaç olmak çok zor ama ameliyatlı olcazz kendi kendimizee yapamayızz...kim olursa yanınızda dayanmalısınızz şimdi böyle diyorum ama lohusalık psikolojisi neler yaptırır bilemem...benmde annem gelcek...kayınwalidemde gelcek sanırım aynı anda umarm tartışma bişşi çıkmazzzz şimdiden banada dert oluo

canım ya

bende senin gibi düşünüyorum benim kimsem yok olanlardanda kimseyi istemiyorum sakinliğe ihtiyacım var geçen doğumda ablam geldi 3hafta öncesinden gelmişti eniştem yanlız kaldı ablamın maddi durumuda iyi değil ve yaşlı kadın gelip bide burda hastalandı

bide vicdan azabı çektim ne gerek var doğumdan sonra 7 g. gün gittdi ya 2 günde toprlanırız inşallah

benim birde oğlum var 5 yaşında babsı onunla ilgilensin yeter bende başımın çaresine bakarım ne yapalım

sen sezeryende tek başına hletmişsin eşin 1 hafta izin alıp sizinle ilgilense sende yavaş yavaş toparlanırsın inşallah

evede farklı biri insanıda yorar valla ruhen hemde fiziken

Benim ablamda aynı. Isı gücü kendi ile ilgilenmek dünya umrunda değil. Zavallı yaşlı ve hasta annem onun cocuklarını Yedirin içiriyor temizliyor okulunun serseriliklerinin derdini çekiyor.

canım galiba eşinin koyduğu teşhis doğru :// yine de insan en yakınına kesinlikle konduramıyor sanırım..

canım seni çok iyi anlıyorum bence evinde kal bi şekilde hastahaneye yakın olmam lazım falan dersin gidersen sinir küpü olacaksın buda sütünü falanda etkiler maşallah kızın zaten olgun bi çocukmuş eşinde dogum izni alırsa 3 gün bayag toparlarsın benim annemde millete dogumdan sonra yanıma getireceğim falan diyormuş ama gitmeyi hiç düşünmüyorum çok isterse kendi gelsin zaten alt katımda dayalı döşeli evi var gelsede bende kalmaz

Sağolun arkadaşlar paranoyaklıkta yalnız olmadığımı anladım Herkesin kurduğu şeyler var demek ki kendince :)

Ah canım ya anneni evine bağlayan bişey var mı? Onun senin evine gelmesi mantıklı olan. Keyfini bozup gelemiyorsa da gelmesin sen zaten başının çaresine daha önce de bakmışsın yine yaparsın hem ablası da yardım eder en azından huzurlu olursun Benim arkadaşımın annesi açık açık söyledi ben lohusa falan bakamam zaten becerikli bi insan değilim biliyosun hiç gelmesem daha iyi dedi Kızcağız napsın anne senden bişey beklemiyorum zaten demek zorunda kaldı kayınvalidesi 20 gün kaldı kızın evinde bütün işlerini halletti. Böyle kayınvalideler ve böyle kız anneleri de var...

Ablan daha büyüyememiş canım ondan böyle yapıyor Şu son yazdığına çok güldüm hakikaten ne düşünüyordu o an acaba niye pat diye böyle bişey söylesin :)

canım yaa kardeşler arasında olabilecek şeyler hiç beni şaşırtmıyor artık bende bi kardeş var ne diyeyim bilemiyorum dünya mal varlıgına sahip benim maaşımın hesabını yapar en basitinden.biraz önce geldi buraya bu sıcakta siyahmı giyiyorsun diyor kendi üzerinde de siyah tşört varken dedikten sonra da kendi üzerine bakıyor dedim artık pek bi seçeneğim yok ne olursa onu giyiyorum zaten ben siyah hastasıyımdır yaz kış farketmez ilkkez görüyor sanki işte maksat bi şekidle laf sokmak olsun da

İnsan bunları düşünmekten doğumu düşünemiyor. Şuan zerre kadar doğum korkum yok benim korkum sonrası :)

Al işte herkeste ayrı bi dert. Aynı anda ikisinin olması sıkıntı olabilir gerçekten.

Benim ablamda aynı. Isı gücü kendi ile ilgilenmek dünya umrunda değil. Zavallı yaşlı ve hasta annem onun cocuklarını Yedirin içiriyor temizliyor okulunun serseriliklerinin derdini çekiyor.

Yazık annene böyle ablalar olunca bir kardeşler sanırım daha olgun olmak durumunda kalıyoruz :S

canım galiba eşinin koyduğu teşhis doğru :// yine de insan en yakınına kesinlikle konduramıyor sanırım..

12 yaş var aramızda koca kadın neden kıskansın diye düşünüyorum ama gerçekten bazen eşimi doğrular nitelikte şeyler yapıyor buraya çok azını yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…