2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hea :)) Zaten baksana benim koca kızı onla gurur duysun diye kendine ayrı bi bakmaya başladı, ben de artık doğumdan sonra bakıma çekerim kendimi. Bi de çocuğa huzurlu bir yuva sağladık mı tamamdır:))İdoşla ilgili çok güzel planlarım var zaten. Birlikte boyama yapıcaz, kitap okıycaz, sinemaya gidicez. Onunla çok vakit geçirmek istiyorum. Hayal dünyasını kısıtlamadan, sen yapamazsın cümlesini kurmadan büyütmek istiyorum. Allah ömür verirse çok iyi bir anne olacağıma eminim :))

Son düzenleme:

Bende bende :) hic şüphe duymadım kendimden :) herkes aynı şeyi söylüyor . Umarım güçlü bir kızım olur dedim gecen gun arkadasıma . Dondü dedi senin kızının güçsüz olma imkanı var mı ?

Yaşadıklarımızın nedeni bence zaten buydu . Ne yapmalı ne yapmamalı bizden daha iyi bilen yok :)

kızlar Kraftbaby.com - oyun parkını kullann varmıı,memnun olmadıgınız bı yerı varmıı!!bız bu hafta sonu kızımıza bu park yatagı aldık!!nasıl guzelmı kızlar!!aklımda hep gracoyla chıcco vardı!gracoyu gozumle gorunce cok kucuk geldı!!bıde memnun degıllermıs,!Ikı dukkan da aynısını soyledı!ıkısıde bırbırınden habersız kraftın calıpsosunu onerdı!bızde dayanamadık aldık!kırmızı turuncu renklı olanını!!eve gelınce hemen kurduk!cok hosumuza gıttı!!sız ne dersınızz

sanırım hepimiz aynı düşüncelerdeyiz.. şimdi lohusa dönemlerimizi düşünüp başımıza gelebileceklerle sinir stres oluyoruz.. nasıl olacak valla bende bilmiyorum. bende evımde ben degıstırmedıgım surece bır baskasının bırseyı degıstırmesıne kıl olurum.. kv annem ve görümcem gecen temızlıge geldi.. kv ve gorumcemın arkasından herşeyı eskı halıne getirdim. acaba ınadınamı yapıyorlar bılıncsızcemı yada kendı zevklerıne gore degısırıyor düşün düşlün cvp bulamadım.. bir çamaşır katlama bile farklıdır herkesin. ben bunu bile kayırıyorum allah biliyor ya çok sorunlar yaşayacağız sanırım kızlarr her kafadan farklı sesler. yok emmiyorsa mama yap aç kalmasın yok öyle yapma bilmem ne hep onalrın dedikleri olsun isterler.. off offf temızlıkte anneciğim kadın yer siliyor kaynana gelip kontrol eder gibi burayıda sıldınmı dıo anneme cinlerim tepeme çıktı yeminlee kendi işine bak dıcektın annem sesını bıle cıkarmadı sildim dedi sadece ben bozuldum laf soylememek ıcın sıktım kendımı. bebek oluncada annemi yönetir valla agzını acıpta bişey demez bende hepten kudururum bakalım ne günler bekliyor bizleriii

ben ikincisinden aldım canım.hatta bide aynı marka göğüs pompası aldım ondada varmış çiftledik biberonları ama yedek başlıkta al bence ben 2li yedek başlıkta aldım.

Eki Görüntüle 747341 Eki Görüntüle 747342

kızlar sizce hangisinii almalıyımm....:44:
butikbebede var alıcak olanlarda bakabilirr

canım ilkini al mutlaka, natural seri o. en yeni çıkan. aynı anne memesi gibi ve koliğe karşı çok etkili.
http://www................../2013/04/08/anne-adaylarina-tavsiyeler-2-natural-seri/
diğeri de iyidir ama bundan 1 tane olsun mutlaka derim ben.
natural seriden olmayan avent pompaya da uyumlu olabiliyor bildiğim kadarı ile.

Kızlar anne ve kardeşler hakkında yazdıklarınızı okudum da üzülüyorum çok.. Onlar bizim canımızdan değil mi.. En çok nazımızı onların çekmesi gerekmez mi.. Utandım ben de.. Şükürsüzmüyüm neyim. İyiki kız kardeşlerim var.. Bazen azarladıklarım kızdıklarım onlar benm.( en büyük dayanaklarım iyi ki varlar.. Bazen kızımın bir kız kardeşe ihtiyacı olcak diye düşünmeden edemiyorum..
İnşallah bebişleriniz bu açığı fazlasıyla kapatır.. Çok mutlu olursunuz hem arkadaş hem anne evlat gbi.. Benm de hayalim bu. En yakın arkadaşım olsun kızım istiyorum, herşeyini paylaşabilmek, ona güven verebilmek ve her an yanında olduğumu bilmesini istiyorum..

Allahım bize güç wersinde hemen toparlanalımm kendi başımızın çaresine bakalım inş. :)

dert etmeyin kızlar..bgnlerde geçicek...rahatça hamileleğimizin songünlerini geçirelimmm....sen rahat olurdan bebekte öyle olur diolar bakalımmm nasıl olcak bebeklerimiss :) önce sağlıklı olsunlardaa

Ben de bazen isyan ediyorum bi alışmışsınız o yapar o becerir diye herkesin işine geliyo dayanamıyorum artık diyorum :) Annemden yana çok sıkıntım yok herşeyime koşmaya çalışır sağolsun. Yine de beni sürekli başımın çaresine bakabilir olarak görmelerinden sıkılmıyor değilim. Kayınvalidem normalde akıllı insanı delirtir seviyede bi kadındır söylediği yaptığı herşeyi kafaya taksam şimdiye kadar ruh sağlığım kalmazdı. Annem bizim düğün zamanımızda 3 ay öncesi psikiyatra gidip baya yoğun tedavi gördü haplarla sakin kalabildi kadın Bana hep söyler zaten seni ben büyütmedim sanki 35 yaş olgunluğunda doğmuşsun diye :)

Ayy ne güzel söyledin canım mutlu insanlar yeşersin mutlu bi orman kuralım

Ben de eminim harika bi anne olacaksın canım

Kızlar hayatta hiçbir şeyi kafaya takmaya değmez. Allah hiç kimseyi bir başkasına muhtaç bırakmasın. inşallah doğum sonrasında bir an önce iyileşiriz de kimseye de ihtiyacımız kalmaz. annem de kayınvalidem de bana çok yakın bu yüzden çok şanslıyım ama yine de kısa sürede ayağa kalkabilirim diye normal doğuma karar verdim bir aksilik olmazsa. çoğumuz naz yapmayı bilmiyoruz bütün sorun da ondan kaynaklanıyor. benim annem de kayınvalidem de can atıyorlar yardımcı olmak için ama ağzım alışmış gerek yok demeye gerek olsa da yok diyorum. gerçi dün ilk yüzsüzlüğümü yaptım ve ikisine de ramazanda sizde yemek yiyecez dedim. bir akşam birine, diğer akşam birine gidicez. ev işlerine de birkaç aydır temizlikçi geliyor. ben de çalışıyorum ve artık kendimi üzmeme kararı aldım. ne temizliği ne yemeği ne düzeni dert edip de bebeğimi de kendimi de üzmycem bundan sonra.

slm kızlar bugun bnm doktor kontrlm vardı herseyın normal goukmesıne ragmen ewe cok mutsuz uzgun döndum doktorlardan hastanelerden yana hıc sansım yok.hamılelıgımın basında cok ıyı bı doktorm vardı ozele gidiyordum ama doktorm 20 haftalıkken sehır dısına yerlestı bende hastanemı degıstrdm . bu gıttıgım hastanede arkadasım dogum yaptı dogumuna bnm doktorm gırdı onunda doktoru aynıydı kızı 7 cm catala alıp paramparca ettıler resmen dogumdan sonra tekrar amelıyata alıp dıkıs yaptılar ben bu olaydan sonra korktum devlete dondum sımdı ıyı hos herseyde bu doktor 2 aydır gıdıyrm ne cocugun kılosunu ne boyunu gelısımını hıc bıseyıne bakmıyo suyu ıyı dıyo nstye baglıyo yolluyo smdı gene hersey guzel yapcak bısey yok 2 hafta sonra gel dedı . tekrar doktor degıstırsemmı degıstırmessem bılemıyorum son ayım artık bıktım ya ne yapmalıym sızce ?

Aynen cnm bnm annemle kv birer zitt kutup..dun beni aramis kv kizi dogum ypti emiyo bebek ins sennde sutun olur diyo.bu sut olayndan bildgn bktim 3 .aymdan beri sutun olur ins anne suth gbi yok.ya tmm bnde bliyrm bnde isterm ama olmzsa napim yani ..dua ediyrm bu yuzden eger sutum az olursa hergub konusucak ve annemde susmaz cvp verir ortalik karisir

işin kotusu devlete gectıkten sonra kılosunu soylemıyolar dıye ozel hastaneye gıdıp baktıyaım bı kılosuna gene devlete dewam ederım dedım gıttım kılosunu 2 kusur ıste temmuz sonu agustos bası dogum olur dedı yolladı benı :):) ben zaten bılıyorum dogum temmz sonu yada agustosun ılk haftası olcak kılosu desen zaten 2 kusur ne yaaa sanırım ben cok sanısızım :)

ya bunlar nasıl insanlar ben anlamıyorum sütün olması önce senin bünyene sonra allaha kalmış bişey onu önceden kimse bilemezki baskı yapmanın anlamı ne kaldıki ondan çok sen istersin yavrunu anne sütü ile beslemeyi cık cık cık allahım doğumdan sonra bizi neler beklıyor ya kv ve anneler of düşündükçe ateş basıyo

nidilat dün bitti ve sanki savaşatan çıkmış gibi uyuyorum ben ve kızım kendimize geldik bizi çok sarstı ama bitti...inş kont ii geçer cuam günü gideceğiz...kızım o ilacı alırken çok hareketli idi sanki kızgın taşın üstünde hopluyordu bu gün o da bende çok sakiniz okşarsam hareket ediyor ama ben buradayım der gibi değil sakin..inş bi sıkıntı yoktur...ben de uzun zamandan sonra ilk defa bu gün 8 de uyandım bişeyler atıştırıp tekrar uyumuşum 12 de kalktım amam nasıl mutluyum anlatamam arkadaşlar....
gelelim lohusalık dönemine ben onu şu 15 günlük dinlenme sürecinde aştım diyebilim eşim ve bendik ve eşim benim kont işlerii yaptı ama nasıl onu şurayya bunu şuraya şura temizlenecek çamaşır yıkanacak şu bu baktım herkes senin gibi iş yapmıyor yapamaz da sırf ben kendimi yoruyorum amaaan dedim olur hepsi de ve kızımı kucağıma alayım tekrar herşey yerini bulur dedim ve saldım ama her şey bizim düzenimz gibi gitsin dersek kendimizi yıpratıyoruz benden söylemesi...anne ile aynı şekilde iş yapmıyoruz ki tutun hiç bi kan bağı olmayan farklı yapıda bi kv ile aynı iş yapalım...herkes kendine göre yapar torunlara bakar giderler diye düşünüyorum...
aslında bnde çok rahat biri değilim ama bunu yapabilmeliyim kızım için...
kraf yatak sormuş bi arkadaş ben de kraft aldım ve gerçektende hoşuma gitti kızım onda çok mutlu olacak inş....

kızlar zaman geçmek bilmiyor hayırlısı ile şu mübarek günler hürmetine çocuklarımızı sğlıklı olarak kucağıza alırız....

canım ilk önce bir kadın zor doğum yapmış sorun yaşamöış sen de sorunlar yaşayacaksın anlamına gelmiyor.ama dr na güvenmiyorsan memenun değilsen bi bak başka dr için.benim dr da çok konuşmaz çok anlatmaz ama buna rağmen çok iyiy dr çok dikkatli davranıyor hamile kadını hassa olduğu anlıyor ve çok rahatlatıcı bir insan.ama şu var doğum zaman dr durmadan yanında olmayacak o ne kdar iyi olsada seninle ilgilene ebe ve hemşireler çok önemli.İlk çoğcumda ebe çok iyyidi çok memenun kaldım.Hep çok dikkatli davrandı her çatı muayenede özür diledi benden acıdığını biliyorum diyordu ama bu bebeğin iyiyli için demesi beni rahatlatıyordu.bi araştır sen başka dr başka hastane için hangisi daha çok göven veririse oraya gidersin.

Sağol canım evet ben de duydum memenin o şekilde verilmesi gerektiğini. İnşallah emer hep kendimi çok iştahlı güzel güzel emen bir bebek olacağına inandırıyorum

Niplette: Düz veya içe dönük göğüs uçlarının tedavisi « Bebeğim Oldu bu ürün aklında bulunsun.Nasıl birşey hiç bir fikrim yok ama araştırcam.

Bu çok güzel bişeye benziyor daha önce de bakmıştım minnacık şeyin fiyatı çok pahalıydı internette. Bebek mağazalarından bakayım unutmazsam teşekkürler :)

slm arkadaşlar,doktordan geldim az önce.kızım 2.300 gr olmuş.iri bi bebek olacak dedi doktor.2 hafta önden gidiyomuş.39.haftada sezeryanla almayı düşünüyo.ben normal doğum istiyodum ama ya,tüp bebekle hamile kaldım birde bebek iri olunca sezeryan tek yol olacak sanırım,hayırlısı artık.birde tansiyonum biraz yüksek çıktı,tansiyon takibi istedi.2 hafta sonra tekrar görüşücez bakalım.

haklısın cnm sımdıkı doktor fena degıl ama merak edıyorum ıste kılosunu boyunu gelısımını en son 20 haftalıkken ogrendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…