- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.481
Evet ya cocuklarimizla birlikte tam bir aile oluyoruz şimdi. İlkokulda öğrendiğimiz çekirdek ailemiz var artık bizim. Eşlerimizle mutluyuz . Huzurlu bir evimiz az ya da çok pisen asımız var. İnsan daha ne ister .
Bundan sonra hersey çok daha guzel olacak. Tam kadin kadin olacağız . Biz guzel yetiştireceğiz cocuklarımızı. Mutlu insanlar yeşerecek :) ben biliyorum ...
Hea :)) Zaten baksana benim koca kızı onla gurur duysun diye kendine ayrı bi bakmaya başladı, ben de artık doğumdan sonra bakıma çekerim kendimi. Bi de çocuğa huzurlu bir yuva sağladık mı tamamdır:))İdoşla ilgili çok güzel planlarım var zaten. Birlikte boyama yapıcaz, kitap okıycaz, sinemaya gidicez.Onunla çok vakit geçirmek istiyorum. Hayal dünyasını kısıtlamadan, sen yapamazsın cümlesini kurmadan büyütmek istiyorum. Allah ömür verirse çok iyi bir anne olacağıma eminim :))
Herkes aynı dertten muzdarip anlaşılan ; doğum sonrası beni şimdiden strese sokuyor . Doğumdan 15 gün önce annenle gelelim dedi kayınvalidem ; neyse onu hallettik , 3 gün önce gelin sonrası önemli öncesi değil dedim . Benim huyum da gariptir evimde bir şeyin yeri değişse uyuyamam , lohusalıkta bunu düşünmezsin diyor annem ama beni de tanıyor diyorum ya huyum garip bi bakıma Galip Derviş misaliyim :) Annem beni tanıdığın için mümkün olduğunca istediğim gibi yapar yapmadığı anda nazım da geçer ne desem alınmaz .Ama kayınvalide öyle olmuyor ; alınabilir , o kendince bildiğini yapacak haklı olarak ben de kendi istediğim gibi olsun diyeceğim , en ufak söz alınganlığa neden olup en güzel zamanlarda strese neden olacak . Kayınvalidenin fikri , 40 gün ikisi de kalacaktı ; sonra yarı yarı yapın sizlerin de evi , evde çocukları var vs. dedim o konuda da ikna ettim .
İnşallah gerek kalmaz , kendi kendimize hallederiz ; ben çok kalabalığa gelemem ; hem sıcak hem lohusalık vs. derken çıldırabilirim :) Bunları düşünürken şimdiden stres yapma bunlar yaşanacaksa zaten o zaman yeterince stres olacaksın diyorum kendi kendime bakalım hayırlısı artık :)
ben ikincisinden aldım canım.hatta bide aynı marka göğüs pompası aldım ondada varmış çiftledik biberonlarıama yedek başlıkta al bence ben 2li yedek başlıkta aldım.
Eki Görüntüle 747341 Eki Görüntüle 747342
kızlar sizce hangisinii almalıyımm....:44:
butikbebede var alıcak olanlarda bakabilirr
Böyle bir başlık atar atmaz doğuruyorum anlaşılır diye korktum ama silmiycem.bu ailelerin sizleri üvey evlat olarak görme nedeni bence şunlar: (demeç bildiriyormuşum gibi oldu ama) aylardır takip ettiğim kadarıyla bizim Ağustos anneleri olmak gibi bir ortak noktamız dışında bi de çok güçlü,kendine yetebilen,başının çaresine bakmayı oldukça becerip mızmızlanmayan bir yapımızda var.ablalar,kardeşler ağlanıp ağlanıp duygu sömürüsü yapıp bütün ilgiyi üzerlerine çektikleri için biz pastadan payı alamıyoruz ama hamilelik hormonları şu dönem pik yaptığı için ekstra ilgi bekleyip bari şu dönemde ilgi beklerken bulamayınca üzülüyoruz işte.zaten hepimiz şu dönemde kendimizi bile tanıyamıyoruz,normalde yine kendi yağımızla kavruluruz ama hormonlar buna müsade etmiyor işte.hele bir doğuralımda biz yine eskisi gibi dimdik ayakta durup kendine,eşine ve en önemlisi bebeğine yeten güçlü kadınlar olucaz merak etmeyin.ben hep şunun için dua ederim,Allahım benîm elime koluma ağrı acı dert verme de hem kendime hem de etrafımdakilere fayda sağlayabileyim derim.hepinizin benim gibi olduğunu biliyordum zaten
Evet ya cocuklarimizla birlikte tam bir aile oluyoruz şimdi. İlkokulda öğrendiğimiz çekirdek ailemiz var artık bizim. Eşlerimizle mutluyuz . Huzurlu bir evimiz az ya da çok pisen asımız var. İnsan daha ne ister .
Bundan sonra hersey çok daha guzel olacak. Tam kadin kadin olacağız . Biz guzel yetiştireceğiz cocuklarımızı. Mutlu insanlar yeşerecek :) ben biliyorum ...
Hea :)) Zaten baksana benim koca kızı onla gurur duysun diye kendine ayrı bi bakmaya başladı, ben de artık doğumdan sonra bakıma çekerim kendimi. Bi de çocuğa huzurlu bir yuva sağladık mı tamamdır:))İdoşla ilgili çok güzel planlarım var zaten. Birlikte boyama yapıcaz, kitap okıycaz, sinemaya gidicez.Onunla çok vakit geçirmek istiyorum. Hayal dünyasını kısıtlamadan, sen yapamazsın cümlesini kurmadan büyütmek istiyorum. Allah ömür verirse çok iyi bir anne olacağıma eminim :))
canım tavsiyelerin için saol umarım başarabiliriz bende evde düzen manyağıyım biraz belli kurallarım var bi başkası gelip evimde atıyorum bir biblo biraz farklı yere koysa onu düzeltmeden oturamam garip takıntılarım var evle ilgili doğumdan sonra evin kalabalığından o yüzden çok korkuyorum çünkü duramıycam kendimi tanıyorum zaten kv ve annem apayrı dünyalrın insanları tamamen farklılar evlendiğimizden beri toplasan 5 defa ancak görüşmüşlerdir ilk defa bu kadar uzun bir arada kalıcaklar o yüzden çok endişeliyim allah yardım etsin hepimize
Aynen cnm bnm annemle kv birer zitt kutup..dun beni aramis kv kizi dogum ypti emiyo bebek ins sennde sutun olur diyo.bu sut olayndan bildgn bktim 3 .aymdan beri sutun olur ins anne suth gbi yok.ya tmm bnde bliyrm bnde isterm ama olmzsa napim yani ..dua ediyrm bu yuzden eger sutum az olursa hergub konusucak ve annemde susmaz cvp verir ortalik karisir
slm kızlar bugun bnm doktor kontrlm vardı herseyın normal goukmesıne ragmen ewe cok mutsuz uzgun döndum doktorlardan hastanelerden yana hıc sansım yok.hamılelıgımın basında cok ıyı bı doktorm vardı ozele gidiyordum ama doktorm 20 haftalıkken sehır dısına yerlestı bende hastanemı degıstrdm . bu gıttıgım hastanede arkadasım dogum yaptı dogumuna bnm doktorm gırdı onunda doktoru aynıydı kızı 7 cm catala alıp paramparca ettıler resmen dogumdan sonra tekrar amelıyata alıp dıkıs yaptılar ben bu olaydan sonra korktum devlete dondum sımdı ıyı hos herseyde bu doktor 2 aydır gıdıyrm ne cocugun kılosunu ne boyunu gelısımını hıc bıseyıne bakmıyo suyu ıyı dıyo nstye baglıyo yolluyo smdı gene hersey guzel yapcak bısey yok 2 hafta sonra gel dedı . tekrar doktor degıstırsemmı degıstırmessem bılemıyorum son ayım artık bıktım ya ne yapmalıym sızce ?
canım yineden strese girme evet meme ucu güzel büyük olması bişr avantaj ama meme ucun düz diye bebek emeyecek diye birşey yok.Zaten emziirnce sadece meme ucu vermesi yanlışmış.Böyle durumlarda kahverengi bölgeyi tamamen vermek gerekiyormuş.Ben işte bu hata yapmışım.çok örnek var etrafımda aslında emmen bebek emmiyor emmmeyen emiyor.
Niplette: Düz veya içe dönük göğüs uçlarının tedavisi « Bebeğim Oldu bu ürün aklında bulunsun.Nasıl birşey hiç bir fikrim yok ama araştırcam.
canım ilk önce bir kadın zor doğum yapmış sorun yaşamöış sen de sorunlar yaşayacaksın anlamına gelmiyor.ama dr na güvenmiyorsan memenun değilsen bi bak başka dr için.benim dr da çok konuşmaz çok anlatmaz ama buna rağmen çok iyiy dr çok dikkatli davranıyor hamile kadını hassa olduğu anlıyor ve çok rahatlatıcı bir insan.ama şu var doğum zaman dr durmadan yanında olmayacak o ne kdar iyi olsada seninle ilgilene ebe ve hemşireler çok önemli.İlk çoğcumda ebe çok iyyidi çok memenun kaldım.Hep çok dikkatli davrandı her çatı muayenede özür diledi benden acıdığını biliyorum diyordu ama bu bebeğin iyiyli için demesi beni rahatlatıyordu.bi araştır sen başka dr başka hastane için hangisi daha çok göven veririse oraya gidersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?