2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cucu masallh bebikona..guzel hberlerle gldin cok svndm soz dnliyo uzmuyo anneyi

Cücü haberler çok güzel çok sevindim canım 20 günün kaldı kızzzbakalım banada yarın ne diycek

aman canım allah bozmasın dilimizi ısıralım benım babam benı sever bilirdim ama hiç göstermezdi yakın durmazdı ama eşim öyle bi baba olmayacak bunun için kendimi ve çocuğumuzu çok şanslı görüyorum binlerce şükür

Canım ben en başından beri sezaryen istiyorum çünkü normal doğum yapacak kadar dirayetli değilim biliyorum o yüzden bebeği riske atamam hem bence önemli olan bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almak bence ne şekilde olduğu hiiiiç önemli değil

slm,ben aslında normal doğum istiyorum.ilk bebeğim,doktor bebek biraz iri olacak galiba dedi.üstelik tüp bebekle hamile kaldım.sanırım 39.haftada sezeryan olucam

aynen evde yanıyorum diye diye dolaşıyorum.bende bi an önce doğursam diyorum da daha vakit var.eşimde dalda geçiyo,kemal sunalın bi filmi varya,gardırop fuatın şapkasında sigara var hani,onu uyarıyolar yanıyosun fuat abi diye :) aynı o hesap işte

slm,ben aslında normal doğum istiyorum.ilk bebeğim,doktor bebek biraz iri olacak galiba dedi.üstelik tüp bebekle hamile kaldım.sanırım 39.haftada sezeryan olucam

benim ki de erken gelicek heralde. Sarı bi akıntı oldu ve nası sırt ağrısı var . Çok korkuyorum şu an. Allah yardımcım olsun

Ayy gelin tatlım bol bol güç toplarsınız Hem İnci de yemeklerimizin tadına bakmış olur annesi :)
Oğlum 2800 gr olmus teyzeleri
Oyyy maşallah
Oyyyyy topiğin çıtırı bacaklarını yerim Allah bağışlasın çok çok güzel bir kız olacak gözler burun hele dudaklar harika ... Bahtı şansı açık olsun
Aceleci bu kuzular aceleciiiii Allah bağışlasın canım umarım bir an önce küvezden çıkar ...
Canım odanız çok güzel çok huzurlu görünüyor güzel uykuları olsun kızının ...

Ay kızlar çok hızlı ilerliyorsunuz daha geçmişi bitiremeden yeniden birikti sayfalar huuuufffff

Ay maşallah ne tatlı bir de poz vermiş bıcırık Bu arada burnun o kadar da kocaman görünmüyor canım bence gayet hoş görünüyorsun...

Kızlar bebeğim 5 dakikadır hıçkırıyor bu şekilde uzun süren var mı ve benim de akıntım bugün arttı KEDİCİK seni görünce ben de korkmaya başladım yarın bir doktora görünsem mi ??

öncelikle yalnız olmadığıma sevindim nasıl bir bencillikse artık bendeki de insan böyle bişeye sevinir mi?
hormonların etkisi büyük ama sanki gerçekleri daha net görebiliyorum bu dönemde. ağustos anneleri olarak ortak kaderimizin bende farkındayım gerçekten hepimiz güçlüyüz azimliyiz ve nedense herkes bunun farkında. annelerimiz hele,özellikle onlar her haltla başadeceğimizi düşünüyorlar ne yazık ki. ben de bazen çocuk olmak istiyorum annem en son beni ne zaman öptü hatırlamıyorum bile.
seyyah benim fındık günde en az 3 defa 5-7 dk arasında hıçkırıyor hıpırık kızım benim. korkma yani büyüdüğü anlamına geliyormuş,midesi büyürmüş doktorum söyledi.

geçmiş olsun canım..

Benimbebegimde tuzlu yedigim zamanlar baya hickiriyor, bende bol bol su iciyorum geciriyor :) ama tesadufmu yoksa gercekten ise yariyormu bilmiyorum :)

ben de merak ettim

bu arada ben sanki bugün yarın doğurcam gibi hissediyorum. karnım o kadar düştü ki ve sancılar da düzensiz de olsa çok sıklaşmaya başladı. şu anda bile adet ağrısı var...

Canim karninin dustugunu nasil anladin, karnina yan bakinca asagida mi duruyor? Bende hergun bakiyorum acaba dogum yakin mi erken dogururmuyum diye ama bir fark gormuyorum, acikcasi ben biran once dogum yapmak icin sabirsizlaniyorum :)

Hıçkırık olayını ben doktora sordum. Kalp atımı gibi bir şey oluyor belli bir süre dedim. Hıçkırıyor mu bebek dedim. Evet dedi. Sorun olur mu dedim. yok dedi çocuğun ciğerleri gelişiyor dedi. Hıçkırması iyi dedi:)

Ben dün bebeğimin kıyafetlerinin etiketlerini keserken ya makas karnımı keserse bebeğim zarar görürse diye düşündüm hep çok mantıksızzzzz ... Bir de şeker olduğu için hep korkuyorum her an bebeğime bir şey olacak sanıyorum zaten en son hastaneye yattığımızda acildeki doktor epey korkutmuştu beni aklımdan çıkaramıyorum halen

Bu arada o yorgunluk bende de oluyor kızlar evimiz 3 katlı apartmanın orta katında yaklaşık 20 basamak falan var çıkarken 4-5 defa durup dinleniyorum doktorum normal demişti o yüzden çok üstünde durmuyorum ... Çok yavaş hareket ediyorum pek bana göre değil ama ne yapalım az kaldı rahat etmeye ...

Bir de çok tahammülsüz olmuşum hayatım boyunca bir çocuğa kızmış biri değilim bugün evimize gelen 5 yaşında bir çocuğu kolundan tutup fırlatıp atmak istedim ama yapmadım sakince gülümsedim çocuğu uyardım ... Salondaki vitrine girmişti çocuk, bir de elinde hani şu otomobillerin camlarına yapıştırılan oyuncaklar var ya ondan vardı ay o plastik kısmını yalayıp yalayıp kapılara falan yapıştırmaya çalıştırıyordu çok iğrendim , giderken de tükürüğünü ağzında biriktirip bana gösterdi içim fena oldu çocuğu boğasım geldi bu ne beeeee Benim oğlum kesinlikle böyle olmayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…