- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.541
söz dinlerimm benn akıllıı bıdığımm
evet canım bende cok sevindirik oldum herşey yolundaaa gecen gittiğimizde 2 tane kücük sancım cıkmıştııı çünkü ...bu seferr cıkmadı akıllı kızım üzmüyoo annesinii zamanını bekliyooo
kızımlaa biz geldikkkk....
minişim cok ii cok sükür 2.670 olmuş
nstde hiç oynamadııı oynatana kadar yemeğim tatlı kalmadıı tık yokkneyse zorlaa kıpraştıı birazz hastane cıkışııı başladıı oynamaya zilli yaa
neyse sancı cıkmadıı cok sükürr herşey yolundaaa...
doğum şeklimizi konuştuk sezeryan istediğimi söledim
10 gün sonraya randevu verdii o zaman tarih belirlicez ...
ama 39. haftada alırız dedii sezeryan istiyosam...
28-29-30temmuz -1 ağustos sanırım bu tarihlerden birini secicezzz ...
10 gün sonra netleşicekkk
bizde durumlar bölee
bende kilo almamışım 500 gr almışım 420 gr bebişim almışşş bende 80 gr
saol canım sorma valla bi hevesss her sabah işe giderken karnımı öpüyor beni öpüyor evden öyle çıkıyor. Bazen diorum milelt dicek görmemişin bi çocugu olmuş dicekler diyorum gülüşüyoruz :)
Bizimkide geçen pusetini buhar makinası ile temizledi başucuna koydu hala orda duruyor
Duvara yapıştırdıgı sepet düştü bugün yere telefonla söyledim. müşteriden cıktıgı gibi elinde silikon eve geldi ohaa dedim yaaa.. şimdi eve girdi dogru odaya girdi kurumuşmu die sepete bakıyor oyuncaklarını diziyor. destur bismillah :)))
Selam hangi doğum şeklini düşünüyosunuz diye sordum ama ses çıkmadı. Normal doğum yapanlar doğum hikayelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Doğum korkusundan geceleri uyuyamıyorum. Ah birbirimizi cesaretlendirelim malum az kaldı. sezaryen tecrübeleriniz de olur :)
Selam hangi doğum şeklini düşünüyosunuz diye sordum ama ses çıkmadı. Normal doğum yapanlar doğum hikayelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Doğum korkusundan geceleri uyuyamıyorum. Ah birbirimizi cesaretlendirelim malum az kaldı. sezaryen tecrübeleriniz de olur :)
Çok sıcakk yanıyorum,terliyorum,nefes alamıyorum.Sizi okuyorum ama yazamıyorum. :)))))))))
Allah yardımcımız olsun.Bebişlerimizin erken doğma duumları oluyor sağlıkla gelsinlerde erken gelsinler vallahi 40.-41.haftayı
görürsek yandık ki ne yandık. :))))
Kedicik canım kuzun acele ediyormuş hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inş.
slm,ben aslında normal doğum istiyorum.ilk bebeğim,doktor bebek biraz iri olacak galiba dedi.üstelik tüp bebekle hamile kaldım.sanırım 39.haftada sezeryan olucam
Ayy gelin tatlım bol bol güç toplarsınızAy maşallah seyyah sana nasil bir enerji var kızım sende nazara geleceksin . Ben affedersin günlerdir kıçımı kaldıramıyorum :)
Hatay'ın yemekleri ya kesin nedeni buldum. Doğurmadan bir gelip göremedim o kadarda esime gidelim dedim. Neyse inci ile geliriz bizde cocuğa bakmaya gücümüz olur .
Oyyy maşallahOğlum 2800 gr olmus teyzeleri
Oyyyyy topiğin çıtırı bacaklarını yerim Allah bağışlasın çok çok güzel bir kız olacak gözler burun hele dudaklar harika ... Bahtı şansı açık olsunmerhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
bugün kızım 19 günlük oldu. cuma günü tartıldı 2.360 gr olmuş. hedefim 1 aylık olana kadar 3 kg görmek inşallah. göğüslere asılmaya devam
nazardan korkuyordum ama foto paylaşmaya karar verdim. topiciğimizin ilk yaramazı olaraktan işte kızım, aşkım, ecem kraliçemnazar boncuklarımızı da unutmayalım
Eki Görüntüle 750269 Eki Görüntüle 750271
Aceleci bu kuzular aceleciiiii Allah bağışlasın canım umarım bir an önce küvezden çıkar ...slm arkadaşlar...normalde ağustos 16 doğumdu ama ben 04.07.2013 perşembe 06.25te 33+5 de normal doğum yaptım.kızım erken geldi ve küvezde şimdi.ciğerlei tam gelişmediği için oradaama şimdilik herşey normal.çooooooooooookkkkkkkkk duaya ihtiyacımız var:26:üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
Canım odanız çok güzel çok huzurlu görünüyor güzel uykuları olsun kızının ...Günaydın teyzeler buda benım minik kızımın minik odasıııı:)
Eki Görüntüle 750637 Eki Görüntüle 750638 Eki Görüntüle 750639 Eki Görüntüle 750640 Eki Görüntüle 750641 Eki Görüntüle 750642 Eki Görüntüle 750643
kızlar eşim burnumla dalga geçiyor.. hamilelikte burnum kusur kalmadı oda büyüdübakın buda halamın kızı.. 22 günlük.. tutmaya korktum.. kendi kızımı nasıl alacağım kucağıma bilemedim maşallah diyin nolur Eki Görüntüle 751265
Kac saattir görünmüyor. Bu kiz gittimi yoksa doguma ?
geçen gün yegenimin dogum günü partisine bir tencere sarma sarabilen annem ben işten gelesiye kadar bi çorba yapamamış dişimin agrısından sabaha kadar uyuyamadıgım gün geldi gezme çıkınca ben iyiyim bana bakma sen git dedim gitti geldi yemek yapayım mı diye soruyor yok ben hallettim dedim cumartesi pazar canım çıktı çekmece dolap temizliğinden in çık eğil bükül pazarteside kadın geldi aramıyor bile ne yapıyorsun diye ben aradım işte gelecektim de kızı alacaktımda özellikle sustum bakalım gelecektimde dedikten sonra ne diyecek diye lafın sonu gelmedi hiç bişiy beklemiyorum normal geliyor artık ama eşim gittikçe sinir olmaya başladı farkındayım pazar günü kardeşim kahvaltıya gelmiş ben aradım ne yapıyosun diye sofra kaldırıyoruz dedi ondan sonra da diyorki gelseydiniz kahvaltıya pöfff hangi birini söyleyeyim eşim diyorki nasıl bi insansın hiç kinlenmiyorsun ben aramazdım falan diyor inanın ki hiç koymuyordu ama nedense bir iki gündür sarmaya başladım herhalde dogum stresinden.
annem 3 katlı ev yaptırıp yeni taşındı kardeşimin kendine ait odası var kendi bikaç eşya getirdi annemde 2 yaşındaki ogluna park yatagına kadar aldı kızımda sordu anne annemin odası nerde diye bitek benim odam yok evde kızkardeşim erkek kardeşimin yegenlerimin benim kızın bile var herneyse baza alacakmışte 1 ayı geçti alacak bi baza da ben gidip kalacagım evi komple sıfır döşedi bi baza yataga para bulamadı bide millete yanıma götüreceğim diyormuş bu arada babamla çalışıp o evin eşya borcunu ödeyende benim babam bile demiş perdeci arkadaşım diyor gelinin odası diye söyleyip durma borcu ödeyen kız oda yapılan gelin diye ne dersin dicek hiç bişiy yok
Böyle bir başlık atar atmaz doğuruyorum anlaşılır diye korktum ama silmiycem.bu ailelerin sizleri üvey evlat olarak görme nedeni bence şunlar: (demeç bildiriyormuşum gibi oldu ama) aylardır takip ettiğim kadarıyla bizim Ağustos anneleri olmak gibi bir ortak noktamız dışında bi de çok güçlü,kendine yetebilen,başının çaresine bakmayı oldukça becerip mızmızlanmayan bir yapımızda var.ablalar,kardeşler ağlanıp ağlanıp duygu sömürüsü yapıp bütün ilgiyi üzerlerine çektikleri için biz pastadan payı alamıyoruz ama hamilelik hormonları şu dönem pik yaptığı için ekstra ilgi bekleyip bari şu dönemde ilgi beklerken bulamayınca üzülüyoruz işte.zaten hepimiz şu dönemde kendimizi bile tanıyamıyoruz,normalde yine kendi yağımızla kavruluruz ama hormonlar buna müsade etmiyor işte.hele bir doğuralımda biz yine eskisi gibi dimdik ayakta durup kendine,eşine ve en önemlisi bebeğine yeten güçlü kadınlar olucaz merak etmeyin.ben hep şunun için dua ederim,Allahım benîm elime koluma ağrı acı dert verme de hem kendime hem de etrafımdakilere fayda sağlayabileyim derim.hepinizin benim gibi olduğunu biliyordum zaten
öncelikle yalnız olmadığıma sevindimAy maşallah ne tatlı bir de poz vermiş bıcırıkBu arada burnun o kadar da kocaman görünmüyor canım bence gayet hoş görünüyorsun...
Kızlar bebeğim 5 dakikadır hıçkırıyor bu şekilde uzun süren var mı ve benim de akıntım bugün arttı KEDİCİK seni görünce ben de korkmaya başladım yarın bir doktora görünsem mi ??
Kızlar sormayın başıma ne geldi sabah biber doğradım meğerse acıymış ellerim yandı kızardı şişti ne yaptıysam geçmedi doktora gittim alerjik reaksiyon yapmış biber kremle hap verdi kremi sürünce hafifledi ben de rahatladım biraz uyumuşum şimdi kalktım yine yanıyor
Ay maşallah ne tatlı bir de poz vermiş bıcırıkBu arada burnun o kadar da kocaman görünmüyor canım bence gayet hoş görünüyorsun...
Kızlar bebeğim 5 dakikadır hıçkırıyor bu şekilde uzun süren var mı ve benim de akıntım bugün arttı KEDİCİK seni görünce ben de korkmaya başladım yarın bir doktora görünsem mi ??
ben de merak ettim
bu arada ben sanki bugün yarın doğurcam gibi hissediyorum. karnım o kadar düştü ki ve sancılar da düzensiz de olsa çok sıklaşmaya başladı. şu anda bile adet ağrısı var...
Kızlar size en içten duygularımı açmak istiyorum dün gece bu düşüncemi ilk kez eşime açtım bana güldü :) Haklı belki gülmekte ama ne yapayım psikolojim beni artık iyice paranoyak yapmış
Neyse sadede geliyorum; mesela yolda gören birileri falan soruyorlar aaa bebek kaç aylık diye ben bu insanlara cevap vermeye çekiniyorum. Sanki niyetleri kötü olabilirmiş, beni kaçırıp bebeğimi karnımdan çalabilirlermiş gibi geliyor :18: Sizde de böyle paranoyalar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?