2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ayaklarım ellerimde şişme vardı ama 3 gündür gözlerime inanamıyorum resmen yaratık ayağına dönmüş gibi yüzümde yok çok şükür burnum dudaklarım normal ama ayaklarım ve ellerim çok şiş çok su içmekten başka ne yapabilirm bu şişlikler için

aman canım çok sinirlenme insan neye sinir olursa o başına gelebiliyor çocuğun varsa herşeyi görmeye hazırlıklı olacaksın

Tuzu azaltmanın da faydası olur canım.Ama yine de şişiyor.Benim ayak bileklerim kayboldu resmen şişlikten :)

Canım fıstık gibi kızın var maşallah kimseye de ihtiyacın yok gibi görünüyor zaten tecrübelisin bence evinde kal kimsenin yanına gidip de psikolojini bozma ...

Tuzu azalt tatlım bol bol da su iç ve yemeğini de azalt tatlım bir de dinlenme fırsatı yakaladığın her an ayaklarını uzat dinlen canım ... Umarım geçer...
aman canım çok sinirlenme insan neye sinir olursa o başına gelebiliyor çocuğun varsa herşeyi görmeye hazırlıklı olacaksın

Ya bu kadar da olmaz sanırım tatlım yani inşallah olmazz...

Canım benim ya vallahi çok üzüldüm senin adına ama artık umursamaman çok güzel çok güçlüsün maşallah

benmde bu zmna kadar şişmemişti artıkk şişş...dün misaifrliğe gittik oturduğum içinn ayaklarım şiştiii giderken giydiğim ayakkabı olmuodu nerdeyse....son ay bence normaldir diyorumm pzt dr a sorarımm

bnm ellerım ayakalrımda sısme yok ama ayaklarımda ınanılmaz bı agrı dun gecede dıza kapaklarım agrıdı aglıcaktm nerdeyse esım saolsun masaj yapmasa dayanamam heralde sızınde ayaklarınızın altı dızlernz agrıyomu

Canım tavsiyeler için teşekkürler çoktandır beynimi kurcalıyordu evin düzeninin değişecek olması o kadar kalabalık falan neyse bir süre idare etmeliyiz ... Zaten gebelik boyunca bir çok şeye katlandık o kadarcık da sıkabiliriz sanırım dişimizi ...
Biz uykuya geçiyoruz kızlar uyuyabilirsek son günlerde gece 3 gibi uyanıyorum tekrar uyuyamıyorum sanki sabah olmuş da kalkmam gerekiyormuş gibi hissediyorum çok saçmaaaaa

Aynen katılıyorum canım , dün bi rüya gördüm , ruyamda bişeyler oldu ağladım kardeşim dedi ki abla ağlama , insanlar senden bi açık vermeni bekliyor , onlara bu fırsatı verme..gercekten hep güçlü göründüğümüz her zorluğa eyvallah dediğimiz icin insanlar tokezlememizi bekliyor galiba , malesef bi zayıflığımı gördüğünde ilk basıma kalkacak kişi de benim annem , oyuzden ona hic açık vermemeye çalışıyorum ...

Bende hep diyorum ben ölürsem cocuklara üvey anne bakmasın , evleneceksen bile babaanneleri baksın , elin kadını bakmasın benim anneme bile verme diyorum , sacmalama diyor bi de ilk bebeğimde 4,5 aylikken bakıcıya bırakmıştım , ya kadın alıp giderse diye korkularım vardı :) benim akıllı annem bunu kadına söylemiş , kadın da bizde 4 tane var ne yapayım 5. Yi götürüp demiş :)

Canım senin ne sucun var annen cok bencilmis, büyük konuşmayım ama insan nasıl kocasını veya bi baskasını cocuklarından onde tutar , bu nasıl anneliktir! Benim annemde babam onu kac defa aldattigi kandirdigi halde onu bizden onde tutar , aklım almıyor :/
Dediğin gibi sonra canım , yavrum .. Samimiyetine inanasım gelmiyor

bende hep doğumda öleceğimi hissediyrmmm. ama araştırdımm bir çok hamile böyle şeyler düşüneblyrmuşşş.. umarım benmki de öle bişeydirrr.. kızımıı kimseyeee güvenppte bırakamam..
Allah korusun canım ya, her insanın aklına gelir boyle seyler ama iyi düşünelim iyi olsun...

Bence gitme canım ya, benimki de yardım talep etsem sen gel bizde kal der bize gelip kalmaz babami birakamaz ama dediğim gibi samimiyetsizlik yoruyor beni, ayrıca temizlik hastası, güya torunlarını cok sever ama ellerini bi yere sürecekler diye bezle arkalarından dolanıyor , bende cocukların kisitlandigi hissine kapılıyorum , dağıtsınlar olsun diyor ama arkamızdan temizlik yapıyor . Gecen oğlum dayısıyla oynarken topu attı , avizesinin bir tası düştü , kardeşime bana yeni avize al diyor, ben anlamıyorum bu eşyaya verilen degeri..

Tabiki de Biz güçlü anneleriz basimizin caresine bakariz ama iste bazı kırgınlıklar ister istemez oluyor :)

Son düzenleme:

Merhaba,
Bu benim ikinci bebeğim. İlkini doktorumun çatın dar, sancın yok, doğum başladı, bebek büyük gibi saçma sapan tüm zırvalarına rağmen normal doğurdum. Hatta o hastaneden çıkıp aynı gün başka bir hastanede, rast gele bir doktorla yaptım doğumumu. Hiç de bir şey olmadı yani. Kesinlikle korkacak bir şey yok. Sonuçta ya doğum öncesi ya da doğum sonrası sancı çekeceğiz, kaçışı yok yani. Çıktık bu yola bir kere. Ama sanki doğum öncesi çekilen sancı heyecandan anlaşılmıyor gibi geliyor bana. Bebişe kavuşma heyecanı her şeyi bastırıyor.
Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Bir avazda ağrısız, sancısız kurtarsın inşallah.

İyi geceler canlar,her an okuyorum sizi ama yazmaya fırsat olmuyor.bugün bekarın karı boşadığı bir zamanda yazdım bişeyler ama nerdeyse ben bile anlamadım tekrar okuyunca,vakit çok dardı ve içimden geldi yazmak ama hızlı hızlı yazarken dağıtmışım konuyu.çok şükür benim ailemde sizlerin yaşadığı gibi sorunlar yok,keşke sizlerde hiç yaşamamış olsaydınız.annem hastalanınca doktora bile gitmez,ilaç parası çıkarsa diye çünkü kendini bize adamış ,yıllarca fabrikada çalışıp 3 çocuk büyütmüş,hepsini üniversitede okutmuş ve şu an yatalak kv ve kped. bakan feci cefakar bir kadın.hastalandıklarında Yalova'dan ben koştum,domuz gribi salgın olduğu dönem kafama takıldı kardeşim hastaydı ve grip geçmiyordu kalktım evden markete gider gibi çıktım Bursa'ya gelip kardeşimi hastaneye götürüp geri döndüm.babam bypass- beyin tümörü ameliyatı olduğunda refakatçi kaldım,tuvalete onunla gittim çünkü annemde 1 hafta önce ameliyat olmuştu,kalamıyordu yanında.gece yanında kaldım gündüz de gidip çalıştım,çok şükür hamileliğim rahat geçiyor ve çevremde kimse hamile olduğumun ayırdında değil.annem bile.çünkü hala aynı yalova,naz yok,şikayet yok,kapris yok,uzanıp dinlenmiyorum bile.ablam ise 2,5 saatlik yolda oturur ve yılda 2 Bayram gelir, 1 gece kalıp sabah yataklarını toplamadan gider.ben kahvaltı masasını kurarken hoşçakal der gider.bende pek gitmem ablama çünkü fazlaymışım gibi hissettirir.bi de umru olmaz Annemler,nasılsa yalova her hafta 1 gece orda be derleyip topluyordur diyor.yine de çok şükür kimse sözle söylemesede hissettiriyor farklı olduğumu.işin en gıcık yanı annem benim kıza bişeyler alıp yaptıkça aynısını ablamın kıza da yapıyor işte orda kendimi malesef odun ablamla denk hissettiriyor.yanarım ona yanarım zaten.bugün herkesin eteğindeki taşları dökme günüymüş demek.madalya takacaklar ya bize!!!!! pardon arkadaşlar ama bu dünyada yan yatanda bir kı.ını yırtanda bir.

kızlarrr ilke bebe diye bi site var ordan alışveriş yapan varmı?
hastane çıkışını ordan alıcam da fiyatları nasıl anlayamadım pek

merkezi antalyada orasının canım ben bebek arabamı ve anakucağımı ordan aldım. ürünleri gayet güzel düşünürsen al mutlaka özelliklede idil baby markalı ürünleri çok güzel kumaşları yumuşacık..fiyatlarıda iyisinden olunca genelde öyle yani bence normal..???

Son düzenleme:
S_akcam 2 minigimizin anniskosuu seni tebrik efiyoruz bebisimle Rabbim saglikla mutlu uzun omurler versin size ins ...

Kizlar bugun bende daha once olmayan bisey oldu...vajen yan taraflari acayip agriyo hele ayaga kalkarsam ciddi bi agri oluyo kedicikler I okuduk tan snra da iyice tirsdimmm sizler den boyle bi agri yasayan var mi?

canım ben bilmiyordum hurmanın bu durumu hızlandırdığını inan.zaten erken doğum oldu .33+5 haftada.

bende yiyorum 1haftadır hergün ama tık yok enaz 3 tane yiyorum daha fazla yediğimde oluyor... ben hastane çantamı tekrar gözden geçirmeye gidiyorum

Son düzenleme:
Kızlar Yaklaşık 1 haftadır Falan Dış Genital Bölgemde Sivilce Gibi Beyaz Kabarıklıklar Var. Kaşıntı Yapıyor. Kaşıdıkça Da Tahriş Oluyor. Benzeri Birşey Yaşayan Var Mı? Netten Araştırdığım Kadarıyla Genital Herpes Deniyormuş, Genital Uçuk Yani.. Ve Gebelikte Tehlkeli Olduğunu Yazmışlar. Nedir Ki Bu Ya?

geçmiş olsun canım benim hamile olmadan çok olurdu şimdi hiç olmadı şükür. travazol diye bi krem var iyi geliyor ama doktoruna danış önce çünkü bebiş var hamilelik öncesine benzemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…