- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.041
sana derken az once bende sarıl sarıl agladım yanı ve nedennn anneme kızdım:)
Hmmm.. Biraz daha araştırmak lazım bu konuyu. Benim kuzenim 2000 TL. ye yakın bir para almış sigortadan, doğumdan önce. Doğum parası deniyomuş. Cevabın için teşekkürler canım.
canım ben de 2li testi merak ediyorum açıkcası bebeğin ense kalınlığı - kanda bazı hormonlar ve annenin yaşından başka bişeye bakıyorlar mı acaba?
aynen canim. benim bugun hic keyfim yok. okuyorum arada girip ama yazasim gelmedi. esimin 7 gun calisir olmasi kabak tadi verdi artik. yeni birsey degil ama bana yeni dokundu. hofffffffff
Herkese merhaba ancak kendime gelip kkyi acabildim:) 13 aylik bir oglum var aslinda 2011 aralik annesiydim 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim tamamen supriz oldu spiralle korunuyordum 8 haftalik hamileyim supriz yumurtamla araniza geldik:))
Benimkide öyle canım özellikle kızım doğduğunda zoruma gidiyordu benimde sürekli ağlayan bir bebekle evde tek basına ... Ama alıştım artık. Bir daha evlenirsem memur bulucam( bu sözlerimi fazla ciddiye almayın girgirdir)
nezamandır yazıyorm bır kısıde yardım etmedı tutımucızeye ulasamıyorum su lısteyı sorucam kac gundur yazıyorum yazıyorum cvp yok =(
Günaydın kızlar,
konu sahibi bebeğini kaybetmişti diye biliyorum ben yanılmıyorsam. Benimde listede adım yok malesef
teşekkürler tatlım cevabın için...Bebeğin ense kalınlığı, kan testi ve anne ile ilgili bilgiler( yası, sigara, akraba evliliği vs) başka bir şey yok . Ama burdan bir arkadas yazmıştı doktoru burun kemiğinede bakacakmış. İkili test standardında yok bu ama burun kemiği down sendromlu bebeklerde yuksek oranda olmuyormuş . Bu nedenle bende doktoruma soracağım ayın 25 inde olacak benimde ikili testim .
haahahayhıh doğru yolu buldun. Espri yaptıktan sonra her seferinde belirt böyle, olmıcak yoksa.
İşte dün benim aklıma tam öyle bi sahne geldi, sürekli ağlayan bi bebek ve ben evde yalnız baba her zamanki gibi çalışır, yorgun gelir. sanki biz çalışmıyoruz pehzor ya. böyle olan herkese allah yardım etsin. Ben de memur alcam bidakine
canım senin eşin ne iş yapıyor acaba? özel değilse tabi...
bu arada günaydın tabiki güzel annelere....
Günaydın canım. Ne özel olcak ya :) İnşaat mühendisi malesef. Ne gecesi vaaar ne gündüzü
Seninki? hatta sen ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?