2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hmmm.. Biraz daha araştırmak lazım bu konuyu. Benim kuzenim 2000 TL. ye yakın bir para almış sigortadan, doğumdan önce. Doğum parası deniyomuş. Cevabın için teşekkürler canım.

İnternetten arastirdim biraz evet senin dediğin gibi iki parça seklindede alınabiliyor galiba ben toplu almisim dogumdan sonra SGK ya sorarsın onlar en doğrusunu söyler.

canım ben de 2li testi merak ediyorum açıkcası bebeğin ense kalınlığı - kanda bazı hormonlar ve annenin yaşından başka bişeye bakıyorlar mı acaba?

Bebeğin ense kalınlığı, kan testi ve anne ile ilgili bilgiler( yası, sigara, akraba evliliği vs) başka bir şey yok . Ama burdan bir arkadas yazmıştı doktoru burun kemiğinede bakacakmış. İkili test standardında yok bu ama burun kemiği down sendromlu bebeklerde yuksek oranda olmuyormuş . Bu nedenle bende doktoruma soracağım ayın 25 inde olacak benimde ikili testim .

aynen canim. benim bugun hic keyfim yok. okuyorum arada girip ama yazasim gelmedi. esimin 7 gun calisir olmasi kabak tadi verdi artik. yeni birsey degil ama bana yeni dokundu. hofffffffff

Benimkide öyle canım özellikle kızım doğduğunda zoruma gidiyordu benimde sürekli ağlayan bir bebekle evde tek basına ... Ama alıştım artık. Bir daha evlenirsem memur bulucam ( bu sözlerimi fazla ciddiye almayın girgirdir)

Son düzenleme:
Herkese merhaba ancak kendime gelip kkyi acabildim:) 13 aylik bir oglum var aslinda 2011 aralik annesiydim 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim tamamen supriz oldu spiralle korunuyordum 8 haftalik hamileyim supriz yumurtamla araniza geldik:))

Hosgeldin , vayy be spirale bile guvenemiyecekmiyiz e nasil korunucam ben dogumdan sonra kara kara onu düşünüyorum şimdi. Bende kaza ile hamile kaldım 2 yasında kızım var. Isı garantiye almak icin norlevo ertesi gün hapi bile içmiştim o bile ise yaramadı. Şimdi mutluyum iyi olmus aslında da doğumda spiral taktirmayi düşünüyordum şimdi onada guvenemiyecegim. Bende de ise yaramaz kesin.

günaydınlar güzel anneler Hayırlı bir hafta olur inşaallah hepimiz için :124:

Kızlar günaydın.ocak 22 de 12 haftam doluyor ve doktorum erken gelmemden bıktığından artık 12 haftada gel demişti.benimde son 1 haftadır iştahım yavaş yavaş eski haline döndüğünden bebeğe birşey oldu endişesiyle cumartesi başka hastanede başka doktora gittim kontrol amaçlı.bebeğimin kalp atışlarını ararken ben hareketlerini izledik kollarını başını falan oynattı defalarca:):) çok değişik bir duygu..allah hepimizin gebeliğini tamamına erdirir inş...herkese güzel haftalar diliyorum..

haahahay hıh doğru yolu buldun. Espri yaptıktan sonra her seferinde belirt böyle, olmıcak yoksa.

İşte dün benim aklıma tam öyle bi sahne geldi, sürekli ağlayan bi bebek ve ben evde yalnız baba her zamanki gibi çalışır, yorgun gelir. sanki biz çalışmıyoruz peh zor ya. böyle olan herkese allah yardım etsin. Ben de memur alcam bidakine

günaydın göbüşlü hatunlar. offf ufak ufak olan bulantılarım öyle bir arttıki. kokular mahvediyor beni. gecenin 12 sinde bu nevresim kokuyor diyerek yatağı yorganı topladım, eşim parfüm sıktı diye nefessiz kaldım boğuluyorum sandım. zormuşş

teşekkürler tatlım cevabın için...

canım senin eşin ne iş yapıyor acaba? özel değilse tabi...
bu arada günaydın tabiki güzel annelere....

Günaydın canım. Ne özel olcak ya :) İnşaat mühendisi malesef. Ne gecesi vaaar ne gündüzü

Seninki? hatta sen ? :)

anladım tatlım şantiye işleri falan oluyor sanırım... allah kolaylık versin canım... ben mimarım eşim de mimar canım rahatım aynı işi yaptığımız için ben ofisimiz var proje işi yapıyoruz birlikte e tabi şimdi bütün işleri yıktım kocişe o yapıyor ben annelik yapıyorum azıcık havalar güzelleşsin de canım sen de çıkar gezersin falan daha az bunalırsın fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…