- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.081
isetberry sagol canım içimi rahatlattın walla bir de son gidişimde demezmi 5 gun sonra gel yıne az buyuyorsa kararımızı verıcez yanı almak ıcın neydı o yaaa kalbını dınlıyelım bıle dememıstı
ladybirddd tatlım bizde aynı inşaat şirketındeyız benı tutamıyorlar da benım esım de pazarları bıle calısıyo adama kahvaltı ettırmıyolar yaaa aferdersın yatak keyfi yapamıyozzz hepisi aynı bunların demek kiii Allahtan ben pazarları calısmıyorum ama kociş olmayınca ne tadı cıkar kiiii
laddy saol canım. bebek küçük gözüküyo dedı kesede düzgün degılmıs yanı cok umutlanma dedı ilac verdı haftaya gel dedı carsamba tekrar gitcem bakalım büyüdümü yaramaz ne alemde ama ara ara kanamamda oluyo bilmiyorum ne olcak..
aynı gerçekten. Bi kaç yerde çalıştı ben eşimi tanıdığımdan beri. hemen hemen hepsi aynıydı. Buna da şükür diyoruz işte napalım.İşsiz olduğu zamanları da biliyorum. Onlar çok çok daha zordu.
ayrıca kuşumm içini ferah tutmalısın ve daha fazla ertelemeden haftaya gidip bebeğini görmelisin diye düşünüyorum ben
Hayırlısı olsun canım. Her şey olacağına varıyor onun icin icini ferah tut.
laddy saol canım. bebek küçük gözüküyo dedı kesede düzgün degılmıs yanı cok umutlanma dedı ilac verdı haftaya gel dedı carsamba tekrar gitcem bakalım büyüdümü yaramaz ne alemde ama ara ara kanamamda oluyo bilmiyorum ne olcak..
oncelikle cokk gecmıs olsun canımm bende de aynı kucuk dedı. haftaya buyuyecek senı uzmeyecek ınsallah annesı doktorlar en kotuye hazırlar hep bizi sen sakın ol kı o da guzelce buyusun annesiibir sey sorucam tam olarak kac haftalıktın ve kac mm ıdı kontrole gıttıgınde?
hakkında hayırlısı canım.iyi düşün iyi olsun içini ferah tut...
saol canım snada gecmıs olsun. bana cm demedı ama gecen hafta 7 haftalık olması gerekırken 4 5 haftalık gibi duruyor dedı sana ne dedı doktor?
saol canm inş hepimizin bebıslerı sagsaglı gelır:)
ben 6+0 haftalıkken gıttım 7,2 mm dedı ama 9 mm olmalı kucuk dedı. hamılelıgım suprız oldu benım tabı anlamadım grıp olmustum antıbıyotık hap ve ıgne kullandım doktor da anomali varsa buyumez dedı almamız gerekır dedı kucuk deyınce de korktum ıste baska doktora gıttım o da bıraz kucuk ama bunun pek cok sebebı olabılır 9. haftaya kadar beklıyelım kalp atısını duymazsan alırız dedı beklıyorum bende
aklıma kötü seylerı getırmemeye calısıyorum bende zaten etkılenmesın ufaklık diye:)vitamın kullanıyomusun?
inş hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı.benimde sıkıntılı geçiyo.hep yatıyorum.ayakta dursam biraz lekelenme oluyo.hergün iğne vuruluyorum göbeğimden,birde crinone jel kullanıyorum düşmesin diye.doktor sanada verdimi bu ilaçlardan?
Ben sadece folik asit kullanyorum. Bulantilarim geçince başlayacağız vitamin ve demire.
geçmiş olsun inş duyarsınız kalp atısını beklıycez artık güzel haberler alırız inş bide ilk bebegın mı?
ben progesteron kullanıyorum igneyı sordum bende suanda küçük oldugundan kanamanı artıra bilir dedi sen kacıncı haftadan berı kullanıyosun[/QU
ilk doktora gittiğimde 5+2 olduğunu öğrendim.o zamandan beri kullanıyorum.şimdi 9+3 oldum.halende kullanıyorum.canım çok yansada katlanılıyor onlar için işte...
inşallah hayatımm sen de ben de iyi haberler alalım inşallahh.. hayır 2. gebeliğim 2 yaşında bir oğlum var şimdiki ise süpriz bir misafir olacak inş. ilkinde hiçbir sıkıntım olmamıştı ne bulantı ne aşerme hiçbirşey ama bu fenaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?