2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı gerçekten. Bi kaç yerde çalıştı ben eşimi tanıdığımdan beri. hemen hemen hepsi aynıydı. Buna da şükür diyoruz işte napalım. İşsiz olduğu zamanları da biliyorum. Onlar çok çok daha zordu.

ayrıca kuşumm içini ferah tutmalısın ve daha fazla ertelemeden haftaya gidip bebeğini görmelisin diye düşünüyorum ben

laddy saol canım. bebek küçük gözüküyo dedı kesede düzgün degılmıs yanı cok umutlanma dedı ilac verdı haftaya gel dedı carsamba tekrar gitcem bakalım büyüdümü yaramaz ne alemde ama ara ara kanamamda oluyo bilmiyorum ne olcak..

Hayırlısı olsun canım. Her şey olacağına varıyor onun icin icini ferah tut.

evet canım işsizlik zor hele bu devirde çok şükür halimize.. taamam karar verdim kocişin aklına bi gireyim ben dur bakalım inşallah gorurum duyarım pıt pıtlarını yaaa inşallahh

oncelikle cokk gecmıs olsun canımm bende de aynı kucuk dedı. haftaya buyuyecek senı uzmeyecek ınsallah annesı doktorlar en kotuye hazırlar hep bizi sen sakın ol kı o da guzelce buyusun annesii bir sey sorucam tam olarak kac haftalıktın ve kac mm ıdı kontrole gıttıgınde?

hakkında hayırlısı canım.iyi düşün iyi olsun içini ferah tut...

saol canım snada gecmıs olsun. bana cm demedı ama gecen hafta 7 haftalık olması gerekırken 4 5 haftalık gibi duruyor dedı sana ne dedı doktor?

saol canım snada gecmıs olsun. bana cm demedı ama gecen hafta 7 haftalık olması gerekırken 4 5 haftalık gibi duruyor dedı sana ne dedı doktor?

ben 6+0 haftalıkken gıttım 7,2 mm dedı ama 9 mm olmalı kucuk dedı. hamılelıgım suprız oldu benım tabı anlamadım grıp olmustum antıbıyotık hap ve ıgne kullandım doktor da anomali varsa buyumez dedı almamız gerekır dedı kucuk deyınce de korktum ıste baska doktora gıttım o da bıraz kucuk ama bunun pek cok sebebı olabılır 9. haftaya kadar beklıyelım kalp atısını duymazsan alırız dedı beklıyorum bende

saol canm inş hepimizin bebıslerı sagsaglı gelır:)

inş hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı.benimde sıkıntılı geçiyo.hep yatıyorum.ayakta dursam biraz lekelenme oluyo.hergün iğne vuruluyorum göbeğimden,birde crinone jel kullanıyorum düşmesin diye.doktor sanada verdimi bu ilaçlardan?

he bir de bana bas makat olcumunu yaptır maıl at dedı ben yurtdısındayım cunku bahsettıgı ultrasonda (CR) olarak gecen bas popo arası uzunluk. o da onemlı dedı. haftaya p.tesi gidicem bakalım hayırlısı

geçmiş olsun inş duyarsınız kalp atısını beklıycez artık güzel haberler alırız inş bide ilk bebegın mı?

ben progesteron kullanıyorum igneyı sordum bende suanda küçük oldugundan kanamanı artıra bilir dedi sen kacıncı haftadan berı kullanıyosun

Ben sadece folik asit kullanyorum. Bulantilarim geçince başlayacağız vitamin ve demire.

benım gittigim iki doktorun biri demir+folik asıt+b12 vitamını verdı dıgerı sadece folik asıt verdı ben ikisinde kullanıyorum belkı faydası olur diyede zararı olmaz heralde dimi:)

geçmiş olsun inş duyarsınız kalp atısını beklıycez artık güzel haberler alırız inş bide ilk bebegın mı?

inşallah hayatımm sen de ben de iyi haberler alalım inşallahh.. hayır 2. gebeliğim 2 yaşında bir oğlum var şimdiki ise süpriz bir misafir olacak inş. ilkinde hiçbir sıkıntım olmamıştı ne bulantı ne aşerme hiçbirşey ama bu fenaaa

allah bagıslasın oglunuda davetsız mısafırınıde:) cektırcek desene bu sana daha gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…