- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.021
Vaavvv sürpriz bebek ve annesi hoş geldiniz.Herkese merhaba ancak kendime gelip kkyi acabildim:) 13 aylik bir oglum var aslinda 2011 aralik annesiydim 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim tamamen supriz oldu spiralle korunuyordum 8 haftalik hamileyim supriz yumurtamla araniza geldik:))
Yok ya kimsenin cvp verecegi yok. Benden sonra 1 sayfa daha döndü, aktif olanlar var ama cvp yok. Sizlerden belki destek alirim diye yaziyordum ama artik gerek yok. Herkese hayirli hamilelik sureci dilerim okumak daha iyi bu noktada. Kendinize ii bakin
CANIM arada olur öyle tripler, insan kardeşine annesine babasına bile trip atıyor bazen, arada görmemek lazım o tripleri , öpersin gecerne kadar az takarsan okadar huzurun olur üsme kendini .
Yok ya kimsenin cvp verecegi yok. Benden sonra 1 sayfa daha döndü, aktif olanlar var ama cvp yok. Sizlerden belki destek alirim diye yaziyordum ama artik gerek yok. Herkese hayirli hamilelik sureci dilerim okumak daha iyi bu noktada. Kendinize ii bakin hoscakalin.
Benimki yemek yemeyince (yiyemeyince) trip atıyor. Her akşam beslenemiyorsun tartışması.Kizlar, cok mutsuzum trip atan kocasi olanlar beri gelsin(
benim de dün kontrolde bebiş uyuyordu. aynen dr. karnımı tıklattı ve beni öksürttü. kesenin içindeki su hareket edince o da sağa sola kaydı ama uyanmadı. ben o kadar korkmuşum ki, kalp atışını duymama rağmen doktordan çıkınca ağlamaya başladım. ultrosana girmeden önce çikolata yemek gerekiyormuş hareketlenmesi için. hem internette okudum hem de ablam söyledi. seninle aynı haftadayız. biz de 3 ağustosta bekliyoruz. ikili taramanız yapıldı mı. benimki 3-4 gün sonra sonuçlanacak. nasıl beklicem bilmiyorum. doktorum elindeki folik asit bitince multivitamin (elevit) kullanmaya başla dedi. ilk haftalarda 1 kg. vermiştim midem yüzünden. şimdi eski kiloma geldim.
Vaavvv sürpriz bebek ve annesi hoş geldiniz. ;
hoşşş geldinnn :))
Tesekkur ederiz hepinize sizlerin ilk bebis mi
benim 2. hamileliğim 12 yaşında oğlum var :)
Benimki yemek yemeyince (yiyemeyince) trip atıyor. Her akşam beslenemiyorsun tartışması.Ama midem bulanıyor, elimde değil
Canım hiç üzülme a aaa aşk olsun... Önemli olan sağlıklı olması, kalbini de duymuşsun hiç üzme kendini boş yere. Gerçi hamilelik duygusallığı tabii ne desek boş, biz de herşeye ağlıyoruz bakma senBenimki biraz fazla hareketliymiş, doktorum da öyle söyledi. Ama tok olunması gerektiğini ben de okumuştum. Muayeneye girmeden önce tuzlu çubuk falan atıştırıyorum ben. (Zaten genelde öğle saatine denk geliyor midem kazınıyor beklerken, onu da bastırıyor )
15 gün sonra tekrar çağırdı, ikili testi de o muayeneden sonra isteyecekmiş. Çok heyecanlıyım ben de şimdiden... Gerçekten de beklemek zor.
İstanbul'daki arkadaşlar, nerde yaptırdınız ikili testinizi?
evet benim de ilk bebek
benim 2. hamileliğim 12 yaşında oğlum var :)
Benim de ilk bebisim olcak CANIM insallah, Ağustos'ta bi bebegim karnımda ôlmüştü. Ama 3 ay sonra hamile kaldım
Ben ilk hamileligimde yeditepe univ hastanesine gidiyordum narter beydi doktorum ikili testide o yapmisti cok memnunum simdi central hospitala gecti tabi kontrollere yine ona gidiyorum testide o yapar heraldeBenimki yemek yemeyince (yiyemeyince) trip atıyor. Her akşam beslenemiyorsun tartışması.Ama midem bulanıyor, elimde değil
Canım hiç üzülme a aaa aşk olsun... Önemli olan sağlıklı olması, kalbini de duymuşsun hiç üzme kendini boş yere. Gerçi hamilelik duygusallığı tabii ne desek boş, biz de herşeye ağlıyoruz bakma senBenimki biraz fazla hareketliymiş, doktorum da öyle söyledi. Ama tok olunması gerektiğini ben de okumuştum. Muayeneye girmeden önce tuzlu çubuk falan atıştırıyorum ben. (Zaten genelde öğle saatine denk geliyor midem kazınıyor beklerken, onu da bastırıyor )
15 gün sonra tekrar çağırdı, ikili testi de o muayeneden sonra isteyecekmiş. Çok heyecanlıyım ben de şimdiden... Gerçekten de beklemek zor.
İstanbul'daki arkadaşlar, nerde yaptırdınız ikili testinizi?
Canim iki testin normal muayeneden pek bir farki yok detayli olarak ultrasonda ense kalinligina bakiyor doktor ben ilk hamileligimde doktor ikili test yapmis farkinda degilim her muayanede genelde heryerini olcuyordu bebisin:)canım ben de 2li testi merak ediyorum açıkcası bebeğin ense kalınlığı - kanda bazı hormonlar ve annenin yaşından başka bişeye bakıyorlar mı acaba?
cnm ne kadar dolmussun...uzme kendını bu kadar..bak bu sana bı ornek sen cocuguna davranıs bıcımınle ılgılı sen uzuldun seylerı yapmazsn..ıı yonunden bakk..senn suan kafana bsı takmaman lazımm minişin içinn.sen annen yuzunden uzuluosu o da annesı yuzunden uzuluo aynı sey yanı.bende lekelenmelerım oldugundan doktor dnlenmemı soledı bnde annemde klıorm bkcgundur..ama sankı yuk oluorm gbı gelıo.ablamın yenı bebegı oldu sankı benım yuzumden ona gdemıo gbı hıssedıorm..anne bana sunu pısırırmısn derken cekınıorm halbukı o annem ama benmde durumm bu
uzulme canım sıkma canını hersey gelır gecer sen kendıne bebgıne ıyı bak yeter zaman zaman hepımız bunalıyoruz bazı seyler yasıyoruz ama hersey bızım ıcınn dımıı
çok doluduydum evet kızlar sizlerde kusuruma bakmayın haklısınız ben bebegımı ve esımı dusunmelıyım annem bugun var yarn yok hersyın sutesınden kendım gelmelıyım işte hormonlar garıp ılgı beklıom kendımce tuhaf ama sızler haklısınız bn ornek alıcam cocuguma ole davranmıcam onuda karnımda uzmeye hakkım yok haklısınızsaolun hepınız canlarımsınız iyki varsınız..hepınız bırer kardeşim oldunuz
Kizlar, cok mutsuzum trip atan kocasi olanlar beri gelsin(
Ben öğretmen değilim canım ama SSK liyim. Doğumdan sonra almıştım kızımda o zamanlar 8 hafta idi dogum oncesi ve sonrası . O surelerin parasını alıyorsun zaten dogum oncesi ve sonrası icin ikisinide doğumdan sonra. Doğumdan önce alındığını duymadım.Belkide veriyorlardir ama mantıksız geldi bana.
12 yi geçti 9+0 oldukkk
Hmmm.. Biraz daha araştırmak lazım bu konuyu. Benim kuzenim 2000 TL. ye yakın bir para almış sigortadan, doğumdan önce. Doğum parası deniyomuş. Cevabın için teşekkürler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?