2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba ancak kendime gelip kkyi acabildim:) 13 aylik bir oglum var aslinda 2011 aralik annesiydim 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim tamamen supriz oldu spiralle korunuyordum 8 haftalik hamileyim supriz yumurtamla araniza geldik:))
Vaavvv sürpriz bebek ve annesi hoş geldiniz.

Yok ya kimsenin cvp verecegi yok. Benden sonra 1 sayfa daha döndü, aktif olanlar var ama cvp yok. Sizlerden belki destek alirim diye yaziyordum ama artik gerek yok. Herkese hayirli hamilelik sureci dilerim okumak daha iyi bu noktada. Kendinize ii bakin hoscakalin.

kocam değil de arada ben trip atıyorum sanırım hormonlardan olsa gerek

Kizlar, cok mutsuzum trip atan kocasi olanlar beri gelsin (
Benimki yemek yemeyince (yiyemeyince) trip atıyor. Her akşam beslenemiyorsun tartışması. Ama midem bulanıyor, elimde değil

Canım hiç üzülme a aaa aşk olsun... Önemli olan sağlıklı olması, kalbini de duymuşsun hiç üzme kendini boş yere. Gerçi hamilelik duygusallığı tabii ne desek boş, biz de herşeye ağlıyoruz bakma sen Benimki biraz fazla hareketliymiş, doktorum da öyle söyledi. Ama tok olunması gerektiğini ben de okumuştum. Muayeneye girmeden önce tuzlu çubuk falan atıştırıyorum ben. (Zaten genelde öğle saatine denk geliyor midem kazınıyor beklerken, onu da bastırıyor)

15 gün sonra tekrar çağırdı, ikili testi de o muayeneden sonra isteyecekmiş. Çok heyecanlıyım ben de şimdiden... Gerçekten de beklemek zor.

İstanbul'daki arkadaşlar, nerde yaptırdınız ikili testinizi?

canım ben de 2li testi merak ediyorum açıkcası bebeğin ense kalınlığı - kanda bazı hormonlar ve annenin yaşından başka bişeye bakıyorlar mı acaba?

Ben ilk hamileligimde yeditepe univ hastanesine gidiyordum narter beydi doktorum ikili testide o yapmisti cok memnunum simdi central hospitala gecti tabi kontrollere yine ona gidiyorum testide o yapar heralde
canım ben de 2li testi merak ediyorum açıkcası bebeğin ense kalınlığı - kanda bazı hormonlar ve annenin yaşından başka bişeye bakıyorlar mı acaba?
Canim iki testin normal muayeneden pek bir farki yok detayli olarak ultrasonda ense kalinligina bakiyor doktor ben ilk hamileligimde doktor ikili test yapmis farkinda degilim her muayanede genelde heryerini olcuyordu bebisin:)

uzulme canım sıkma canını hersey gelır gecer sen kendıne bebgıne ıyı bak yeter zaman zaman hepımız bunalıyoruz bazı seyler yasıyoruz ama hersey bızım ıcınn dımıı

çok doluduydum evet kızlar sizlerde kusuruma bakmayın haklısınız ben bebegımı ve esımı dusunmelıyım annem bugun var yarn yok hersyın sutesınden kendım gelmelıyım işte hormonlar garıp ılgı beklıom kendımce tuhaf ama sızler haklısınız bn ornek alıcam cocuguma ole davranmıcam onuda karnımda uzmeye hakkım yok haklısınız saolun hepınız canlarımsınız iyki varsınız..hepınız bırer kardeşim oldunuz

sana derken az once bende sarıl sarıl agladım yanı ve nedennn anneme kızdım:)

Hmmm.. Biraz daha araştırmak lazım bu konuyu. Benim kuzenim 2000 TL. ye yakın bir para almış sigortadan, doğumdan önce. Doğum parası deniyomuş. Cevabın için teşekkürler canım.

12 yi geçti 9+0 oldukkk

E benim muhtemel tarih 24 ağustos ama benim de 9 hafta ? Önden mi gidiyoruz ne!

Bir de arkadaşlar İstanbul da olanlar doktorlarını ya da en azından gittikleri hastaneleri yazsınlar. Ben göremedim pek şimdiye kadar. Belki aynı hastaneye giden arkadaşlar çıkar ya da belki doktor konusunda kararsız olanlara yardımcı oluruz. Ne dersiniz?

Hmmm.. Biraz daha araştırmak lazım bu konuyu. Benim kuzenim 2000 TL. ye yakın bir para almış sigortadan, doğumdan önce. Doğum parası deniyomuş. Cevabın için teşekkürler canım.

Ben dogum parasini ise basladiktan bir ay sonra almistim genelde oyle oluyor ama. İlk is goremez raporunuzla basvurursaniz paranin bir kismini izne citiginizda alabiliyormusuz diye duymustum ben hepsini toplu aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…