- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.001
ya bende iice sıyırdım diorum haberleri hiç izleyemiyorum zaten normalde çok duygusalım dizilerde bile ağlıyorum artık yaa allah sonumuzu hayretsin :)
bir insanın annesi ancak benım annem kadar ilgisiz umursamaz olabılırr..bıktım artık kendi hayatına bakmasından ..benden sonra ıkı kardesım daha var benı ayırıyor onlardan sabah sabah ağlama krızıne gırdım bıktım artık
canımm konun ozunu bılemeyız ama sende kendı annen bıle olmus olsa saygını sevgını ıhmal etme ama unutma senınde artık bır esın bır bebgın var sende onlara daha fazla mesgul oll sende daha afazla kendını dusun emın ol daha ıyı hıssedersın bak sımdı uzuluyorsun anne bunu bılse umursarmı ama sen ekndınıde bebgınıde uzerek daha cok strese gırıyorsun bazen bazı seylere bosver deyıp gecmeyı bılmek lazımm uzme ıc kendını hersey zamanla rayına oturur ınsanın kendını kardesı baska ama bak bızde burda kardes gıbı olduk dımıı ama
cnm aranızda ne gectı bılemıorm.ama anneler ayrım yapamaz kendı adına dusun sen msela 2 cocugunu bırbırınden ayırabılırmısn...bazen bnde senn gbı dusunurdumm annem ablamı daha cok sevıoo onla daha ılgılı dıe tbı sınırle olan syler bunlar....sınırlrımız cok gevsedı hormanlar bıtırdı bzı...zten once senn kndını dusunmen lazımmm.hem bebıse yazık dılmı aglayınca ne kadr uzmusundr onu...cnku o suanda senn bı parcann sen ne yasarsan o da yasıo sen uzgunsen o da uzgun sen mutluysan o da mutlu cok kucuk olduklarından anlayamıorz ama ablam solrdı ben iş yerınde bı musterıye sınırlenınce canımı acıtana kadr tekmelıyo sakınlarsınce rahatlıo dıe...once onu dusun ve bda sakınn uzulme...bu donemde onlar ıcın bıraz genıs olucaz amannn dıyıp gecmeyı ogenıcezzz optummm
Canim suan. hormonlardan hersey gozumuze batiyor sanirim. biraz once annemden corba istedim pisirdi getirdi sagolsun. sonra evi daginik buldu diye soylendi. evi topladim bulasik makinesini bosalttim doldurdum. o sirada annem tv izliyoduu. ahh dedim ben zaten halsizim bulantilarim var kadin gelip yardim edecegine is yaptiriyo banaa :)))
evet cnm allahtan sızler varsınızz burda iki dertleşip konusabılıyorum hepınızı cok sevıyorum..cnm 3gundur aramamıs bnı demın aramıs dıo nıe aramıon ztn uzakta oturuo ınsan zmn bulup aramazmı dıer kardeslerım arıyor hergun bıde bnı sucluyor aramasam aramıycaksın dıe onuda gectım .dönmüüş bebege ıyı bak besle bebegı senın gıbı kucuk dogar dıo ,bende bni sor önce bn ne haldeyım bebeısın durumu ıyıymıs ama bnm tansıyonum yerlerde dedım ,dio senı dusünen yok artık biz bebbişi düşünüyoruz dıyor hiç anlamıyor ne kadar hassas oldugumu bn en cok buna uzuluyorum azcık sevgı beklıyorum bısy ıstemıyorum 25 yasındyım kımsem yok yanımda,onude geçtim bu yaşta tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım iyce yıprandım o tedavı surecınde 1hafta yanımda kaldı aglamadıgım gün kalmamıştı anlayış hiç yok.. sizler harıcınde bunları paylaşcagımda kımsem yok
haklısın cnm bebğimide üzdümeşim diyor demin bn ole üzülünce, sende eşim bna bakıyor de iyim bnde bebişin sağlıgını dusunuyorum saolsun kocam yaptırmıyor bır ıs de sucluluk hısseder belkı dıo.. ole yapcam kımseden bısey beklemıcem artık,belkı beklıntılerımı tamamen bıtırırsem mutlu olurum..
off off bılmıyorum cnm nolcak bu halımız aama annenız ılgılenıosa sızlerle kıymetını bılın, bnmki bn tüp bebek tedavısı gormeme ragmen 1hftadan fazla durmadı hemen pozitifi aldıgım gün kaçtı gitti kendi yaşadıgı şehre herşey bna kaldı bı çorba yapanım bıle yokbazen en yakın arkdslaırmın annelerıne ımrenıorum kızının parmagı acısa ağlıolar hersylerıne kosturup sevkat gosterıolarr..demın tvide bı kadın kızına kurban olsun annesı yaradana dedi bnı aglama bastı bnm annemde bi sinirlenince doğurmaz olsaydım der..
diorumkı bazen allahım bna yavrumuu nasıp etti...sağlıkla allhın ıznıyle kucagıma alırsam kızım yada oğlum , içimdeki küçük çocugu baştan en anne sevkatiyle,yani yeniden (beni) kendimi büyütücem yavrumda..
evet cnm allahtan sızler varsınızz burda iki dertleşip konusabılıyorum hepınızı cok sevıyorum..cnm 3gundur aramamıs bnı demın aramıs dıo nıe aramıon ztn uzakta oturuo ınsan zmn bulup aramazmı dıer kardeslerım arıyor hergun bıde bnı sucluyor aramasam aramıycaksın dıe onuda gectım .dönmüüş bebege ıyı bak besle bebegı senın gıbı kucuk dogar dıo ,bende bni sor önce bn ne haldeyım bebeısın durumu ıyıymıs ama bnm tansıyonum yerlerde dedım ,dio senı dusünen yok artık biz bebbişi düşünüyoruz dıyor hiç anlamıyor ne kadar hassas oldugumu bn en cok buna uzuluyorum azcık sevgı beklıyorum bısy ıstemıyorum 25 yasındyım kımsem yok yanımda,onude geçtim bu yaşta tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım iyce yıprandım o tedavı surecınde 1hafta yanımda kaldı aglamadıgım gün kalmamıştı anlayış hiç yok.. sizler harıcınde bunları paylaşcagımda kımsem yok
haklısın cnm bebğimide üzdümeşim diyor demin bn ole üzülünce, sende eşim bna bakıyor de iyim bnde bebişin sağlıgını dusunuyorum saolsun kocam yaptırmıyor bır ıs de sucluluk hısseder belkı dıo.. ole yapcam kımseden bısey beklemıcem artık,belkı beklıntılerımı tamamen bıtırırsem mutlu olurum..
off off bılmıyorum cnm nolcak bu halımız aama annenız ılgılenıosa sızlerle kıymetını bılın, bnmki bn tüp bebek tedavısı gormeme ragmen 1hftadan fazla durmadı hemen pozitifi aldıgım gün kaçtı gitti kendi yaşadıgı şehre herşey bna kaldı bı çorba yapanım bıle yokbazen en yakın arkdslaırmın annelerıne ımrenıorum kızının parmagı acısa ağlıolar hersylerıne kosturup sevkat gosterıolarr..demın tvide bı kadın kızına kurban olsun annesı yaradana dedi bnı aglama bastı bnm annemde bi sinirlenince doğurmaz olsaydım der..
diorumkı bazen allahım bna yavrumuu nasıp etti...sağlıkla allhın ıznıyle kucagıma alırsam kızım yada oğlum , içimdeki küçük çocugu baştan en anne sevkatiyle,yani yeniden (beni) kendimi büyütücem yavrumda..
vala olaya onların acısından bakınca durum daha vahım ..gercekten gaz falann fena..bde hamılelıkte kıl tuy olaylarıda artıomus bn ole asırı tuylu bırı dılım ama nası basedıcem bılmıorm..bde ben karnım buyuynce bnı begenmıcenmı falan dıe duygu somurusune bsladımm...ııce duygusallstım dıe kıyamıo kuzumm.. ah kocusumm 2.cıyı yaparken dusunur sanırım bunların ustune
ptesi sendromu başladı :) zaman geçmiyor geçmiyor diyorum ama haftasonu çok çabuk geçiyor yaaa
ptesi sendromu başladı :) zaman geçmiyor geçmiyor diyorum ama haftasonu çok çabuk geçiyor yaaa
merhabalar aranıza yeni katılıyorum.paylaşımlarınız çok içten ve deneyimlerimiz inş birileri içinde faydalı olur.daha önce ziyaretçi olarak kk dan çok fayda gördüm.4,5 yıllık evliğm bir düşüğüm oldu ve iki yıldır olmuyordu tedaviler falan işe yaramadı.ama kendiliğnden oldu şimdi 9+3 hamileyim.biraz zor geçiriyorum iğneler,crinone jel,coraspirin....kullanıyorum.herşey bebiş için napalım.:26:inş herkes hayırlısıyla kavuşur bebişine.
Canım merhaba! Takip edebildiğim kadarıyla galiba meslektaşız. Sana bir soru sormak istiyorum. Doğumdan hemen önce sigortanın doğum parası ödediğini duydum çalışan bayanlara. Bu konuyla ilgili bir bilgin var mı?
Arkadaşlar dün kontrolüm vardı. İlk başta ultrasondaki görüntüde hareketsiz yatıyordu ödüm koptu o an. Doktor uyuyor bebeğin hadi uyandıralım deyip karnıma tık tık yapınca aman allahım nasıl oynadı bir görseniz! Bir sağa bir sola kayıp durdu nerdeyse takla atacakBir ara yüzünü bize döndü çok komik görünüyordu Baş baş bile yaptı bize elleriyle :)
4,5 cm olmuş bebiş :) Maşallah ne kadar hızlı büyüyorlar :))))
Ladycim hiç karşılasamaz olduk , ben giriyorum sen çıkıyorsun yada tam tersi, neyse ben sana iyi pazarlar dileyim bari gerci sen calisansin yarın birde sendrom yasarsin bol bol girersin nete, görüşürüz.
Aramıza hoş geldin canımmerhabalar aranıza yeni katılıyorum.paylaşımlarınız çok içten ve deneyimlerimiz inş birileri içinde faydalı olur.daha önce ziyaretçi olarak kk dan çok fayda gördüm.4,5 yıllık evliğm bir düşüğüm oldu ve iki yıldır olmuyordu tedaviler falan işe yaramadı.ama kendiliğnden oldu şimdi 9+3 hamileyim.biraz zor geçiriyorum iğneler,crinone jel,coraspirin....kullanıyorum.herşey bebiş için napalım.:26:inş herkes hayırlısıyla kavuşur bebişine.
benim bu konu hakkında bir bilgim yok malesefCanım merhaba! Takip edebildiğim kadarıyla galiba meslektaşız. Sana bir soru sormak istiyorum. Doğumdan hemen önce sigortanın doğum parası ödediğini duydum çalışan bayanlara. Bu konuyla ilgili bir bilgin var mı?
hoşşş geldinnn :))Herkese merhaba ancak kendime gelip kkyi acabildim:) 13 aylik bir oglum var aslinda 2011 aralik annesiydim 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim tamamen supriz oldu spiralle korunuyordum 8 haftalik hamileyim supriz yumurtamla araniza geldik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?