- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.061
Günaydın canım. Ne özel olcak ya :) İnşaat mühendisi malesef. Ne gecesi vaaar ne gündüzü
amanınnnn benimki de inşaat müh. canım aynen bende adamı gormeden cocugu buyuttum dıyebılırım hemde gurbet ellerde
anladım tatlım şantiye işleri falan oluyor sanırım... allah kolaylık versin canım... ben mimarım eşim de mimar canım rahatım aynı işi yaptığımız için ben ofisimiz var proje işi yapıyoruz birlikte e tabi şimdi bütün işleri yıktım kocişe o yapıyor ben annelik yapıyorumazıcık havalar güzelleşsin de canım sen de çıkar gezersin falan daha az bunalırsın fıstık
amanınnnn benimki de inşaat müh. canım aynen bende adamı gormeden cocugu buyuttum dıyebılırım hemde gurbet ellerde
Günaydın kızlar,
konu sahibi bebeğini kaybetmişti diye biliyorum ben yanılmıyorsam. Benimde listede adım yok malesef
kızlarrrr yaaa ayın 21 ınde gıtcektık doktoraaa esım 1 hafta daha beklıyelım garantı olsunn dıyoorr ama ben nasıl dayanıcammm:18: yazmıstım daha once hamıle oldugumu bılmeden antıbıyotık ıgne kullanmıstım bunun da rıskı var kalp atısını duymamız gerekıyorrr offffffffff
Bu arada bugün saat 2'de doktor randevumuz var biziiiiim :119::119::119:
Güzel haberlerler gelmeyi umuyorum. Kalp sesini duycaz inşallah bebeğin
wallaa lady kusum sımdı ben senin moralini bozmayayım da bebiş olunca eşin dayanamaz erkenden kaçmaya çalışırr bence inşallahh.ama en kotu ıhtımal alısıyor ınsan be yavru ben oglumda basta cok zorlandım ama 6. aydan sonra kımseye ıhtıyacım kalmadı esıme bıle yaniii sımdı 2 yasında maşaallahı var kokkmaaa kuzummm
Ne garanti olcakmış ki ? :44:
Bu arada bugün saat 2'de doktor randevumuz var biziiiiim :119::119::119:
Güzel haberlerler gelmeyi umuyorum. Kalp sesini duycaz inşallah bebeğin
Nereye kaçcakmış nası yani evden mi kaçcak
ben bugün hiç bişi anlamıyorum galiba
yaa işte benimkisi cins anacımmm ya duymazsak kalp atışını dıyo bır hafta daha buyusun oyle gıdelım dıyoooo malum ıkımızde calısıyoruz ısten ızın alıcaz bırde burası mahrumıyet bolgesı baskente gıdıceuzz ucakla 1 saat ya bekleyın derse doktor dıyo yaaa amannn iş delisi işteeeee gece gunduzu yokkk kıııı
yokkk canım benım yaaaaa kıyamamam sanaaaahaklısın tümleci yazmamısım kiiii işten kaçar eve gelir dayanamaz deyurummm yavrımuuu
Evet yaa bende sana randevu saatini soracaktım ; mutlu haberlerle doneceksin inşallah. Bizde bekliyoruz haberlerini.
canlar bir sey sorucam ben 6+0 dayken mınıkım 7,2 mm idi ilk gıttıgım doktor hala kafamın ıcındee bır bırrrr konusmaları kulagımda bana kucuk demıstı 9 mm olmalı sımdı demıstı ne dıyosunuz bu duruma, sizce normal mi? not: 2. gittiğim doktor Herman Bey boyle birsey soylemedı daha erken bıraz daha buyusun dedi
Herkese merhaba ancak kendime gelip kkyi acabildim:) 13 aylik bir oglum var aslinda 2011 aralik annesiydim 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim tamamen supriz oldu spiralle korunuyordum 8 haftalik hamileyim supriz yumurtamla araniza geldik:))
Hosgeldin canım.
Aramıza hoş geldin canım
benim bu konu hakkında bir bilgim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?