2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr yaaa ayın 21 ınde gıtcektık doktoraaa esım 1 hafta daha beklıyelım garantı olsunn dıyoorr ama ben nasıl dayanıcammm:18: yazmıstım daha once hamıle oldugumu bılmeden antıbıyotık ıgne kullanmıstım bunun da rıskı var kalp atısını duymamız gerekıyorrr offffffffff

eet şantiyesi sabahlara kadar süren betonu hiç bitmez. vallahi canımdan bezdim :) aynen havalar da buz gibi geçenlerde bi hastalandım çok kötüydü. Dışarı da çıkamıyorum şimdi korkumdan yine üşütürüm diye.

Sizin iyiymiş ya. Ben de diyorum mimar olaydın keşke diye. resmen amelelik yapıyo herif. (Ameleliği küçümsediğimden asla değil.) Eve bi geliyo toz pislik çamur. Millet de mühendis deyince bişey zannediyo

amanınnnn benimki de inşaat müh. canım aynen bende adamı gormeden cocugu buyuttum dıyebılırım hemde gurbet ellerde

al bak işte. Bizim kaderimiz bu değişmez bacıııım

Günaydın kızlar,

konu sahibi bebeğini kaybetmişti diye biliyorum ben yanılmıyorsam. Benimde listede adım yok malesef

Böyle bir şey yazdida ben okumadım kacirdim mı acaba? Şimdi bizim ilk konu sahibimiz vardı Fatma ipek o gebe adayıydi ama uzun bir bekleyişten sonra sonucu negatif çıktı. Sonra topige yeni gelen tuttimucize arakadasimiz ben ilgilenirim dedi devraldı. Ev taşıyacağım falan diyordu , sonra bir daha gözükmedi. Bebegini kaybettiğini duymadım inşallah öyle olmamıştır. Ama aranızda sık giren ve liste ile ilgilenecek birisi kazene msj atıp devralabilir. kendi adıma ben listeyi çok onemsemiyorum önemli olan paylaşım.

Bu arada bugün saat 2'de doktor randevumuz var biziiiiim :119::119::119:

Güzel haberlerler gelmeyi umuyorum. Kalp sesini duycaz inşallah bebeğin

wallaa lady kusum sımdı ben senin moralini bozmayayım da bebiş olunca eşin dayanamaz erkenden kaçmaya çalışırr bence inşallahh.ama en kotu ıhtımal alısıyor ınsan be yavru ben oglumda basta cok zorlandım ama 6. aydan sonra kımseye ıhtıyacım kalmadı esıme bıle yaniii sımdı 2 yasında maşaallahı var kokkmaaa kuzummm

Ne garanti olcakmış ki ? :44:

Nereye kaçcakmış nası yani evden mi kaçcak

ben bugün hiç bişi anlamıyorum galiba

Ne garanti olcakmış ki ? :44:

yaa işte benimkisi cins anacımmm ya duymazsak kalp atışını dıyo bır hafta daha buyusun oyle gıdelım dıyoooo malum ıkımızde calısıyoruz ısten ızın alıcaz bırde burası mahrumıyet bolgesı baskente gıdıceuzz ucakla 1 saat ya bekleyın derse doktor dıyo yaaa amannn iş delisi işteeeee gece gunduzu yokkk kıııı

canlar bir sey sorucam ben 6+0 dayken mınıkım 7,2 mm idi ilk gıttıgım doktor hala kafamın ıcındee bır bırrrr konusmaları kulagımda bana kucuk demıstı 9 mm olmalı sımdı demıstı ne dıyosunuz bu duruma, sizce normal mi? not: 2. gittiğim doktor Herman Bey boyle birsey soylemedı daha erken bıraz daha buyusun dedi

canlar bir sey sorucam ben 6+0 dayken mınıkım 7,2 mm idi ilk gıttıgım doktor hala kafamın ıcındee bır bırrrr konusmaları kulagımda bana kucuk demıstı 9 mm olmalı sımdı demıstı ne dıyosunuz bu duruma, sizce normal mi? not: 2. gittiğim doktor Herman Bey boyle birsey soylemedı daha erken bıraz daha buyusun dedi

yokkk canım benım yaaaaa kıyamamam sanaaaa haklısın tümleci yazmamısım kiiii işten kaçar eve gelir dayanamaz deyurummm yavrımuuu

Ohoo biz bugün gidip duyarsak siz de duyarsınız 1 gün var ya senle benim aramda. ki teee ayın 21inde diyosun daha bugün ayın 14ü bence duyarsınız. sen ikna et bi şekilde.

İşten kaçar diyosun şimdi oldu :))) hayy inşallah canım ya valla kendi işi de değil gerçi. sonuçta inşaat şirketi. bırakmıyolar kocamın yakasını kendi elinde olsaa keşke. pazarları filan bıdır bıdır bıdır bıdır küfür ederek gidiyo zaten işe

Evet yaa bende sana randevu saatini soracaktım ; mutlu haberlerle doneceksin inşallah. Bizde bekliyoruz haberlerini.

İnşallah kuşum inşallah :)

Canım , doktorum bana ilk haftalarda bebek henüz çok küçük oldugundan ölçümlerin sağlıksız olduğunu söylediği , senin dediğin iki mm fark bir çok şey buna etken olur. İlerleyen haftalarda aldığın sonuclar daha sağlıklı olacaktır.

Herkese merhaba ancak kendime gelip kkyi acabildim:) 13 aylik bir oglum var aslinda 2011 aralik annesiydim 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim tamamen supriz oldu spiralle korunuyordum 8 haftalik hamileyim supriz yumurtamla araniza geldik:))

hoş geldinnn canım...:)

isetberry sagol canım içimi rahatlattın walla bir de son gidişimde demezmi 5 gun sonra gel yıne az buyuyorsa kararımızı verıcez yanı almak ıcın neydı o yaaa kalbını dınlıyelım bıle dememıstı

ladybirddd tatlım bizde aynı inşaat şirketındeyız benı tutamıyorlar da benım esım de pazarları bıle calısıyo adama kahvaltı ettırmıyolar yaaa aferdersın yatak keyfi yapamıyozzz hepisi aynı bunların demek kiii Allahtan ben pazarları calısmıyorum ama kociş olmayınca ne tadı cıkar kiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…