2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saol cnm benim babam öleli 2 yil oldu annemde üzüntüden şeker hastası oldu 1yildir falan hasta bide karaciger büyümesi var varda var((

Anladım canım başınız sağolsun Annenin hastalığı çok yeni daha adapte olamamıştır. İyi bi doktora gitsin doktor ona güzelce anlatır bilinçlendirir aşılamayacak sorunlar değil bunlar. Şekerini kontrol altında tutmayı başarıp hayatı düzene girdiği zaman bütün hastalıkları bitecektir. Sen şimdiden kötü şeyler düşünüp de kendini üzme

Tırsak ben, bugun neler mı yaptım ?

Biberon ve gogus kalkanlarını kaynattim. Bebeğin son kalan kıyafetlerini yıkadım astım.makyaj çantamı hazırladım :)

Bir gecelik almak birde hazırladığım herseyi birleştirip hastane cantasi yapmak kaldı galiba :)

Ayy delüüüü Capsini bile almış Ay ölcem şimdi gülmekten. Yapma böyle şeyler cucunun mutfağa yazık

ahahahhahaaaaaaaaaaaaa

Doğru haklısın ben ağrı eşiğini hesaba katmadım. Kedicik gör bunları nişan diyo, korkmaya başlayabiliriz diyo

siz varyaa çok FENASINIZZZ
Yazık oldu benim canım mutfağımaaaa şimdi bi elimde bez bi elimde yağ sökücü ocak temizliyorummmm

bende öyleyim,kendimi taşıyamıyorum,bi an önce hayırlısıyla doğursamda ağırlık gitse , kocişim çok sıcak değil diyor ama yanıyorum ben,menapozda böyle bişey heralde

çok güzel bi isim canım, hayırlı olsun,çok sevdiğim bi arkadaşımında adı, dupduru çok iyi bi kızdır kendisi...

valla sezeryandan sonra benim karnım içi boşaltılmış balon gibi olmuştu,gerginken bişey yoktu, ama bebek çıkınca ilk günler resmen görüntü faciaydı sonra zamanla toparladı biraz yağ tabakası kaldı tabi, onu veremeden üstüne hamile kaldım,bu seferki halim nasıl olacak bakalım

Ramazan diye sokakları dilenci sarmış,aynı sokak üzerinde aralıklarla 3 tane kadın almışlar küçücük çocukları, duygu sömürüsü yapıyorlar. nasıl sinirlendim anlatamam , çocuklara yazık bu sıcağın altında . Yüzsüzlüklerine ne demeli ,utanmadan insanları enayi yerine koyuyorlar, organize -birbirlerini tanıdıkları belli- gencecik kadınlar ,çalışmak yerine o çocukları sömürüyorlar, akşamda toplanıp taksiyle gidiyorlarmış, yuh yani insanlar bu kadar da enayi yerine konmaz ki!
bir de utanmadan abla yardım et Allah seni kurtarsın diyor, muhatap olmayayım diye ağzımı açmıyorum ama 36 hft da şu halimle şu sıcakta çalışıyorum, kendimi zor getirip götürüyorum, sen oturmuş hiç bir çaba göstermeden para istiyorsun diyecem az kaldı

Göğüs kalkanlarını mı Savaşa gidiyo sanki. Tacını un unutma bak 1 günlüğüne kraliçe olucaz. 1 sancı neler yaptırırmış insana

bugün varyaa tam formundasınn

Hihihihihi içimde garip bi mutluluk var, neşemi buraya da yansıtmaya çalışıyorum. Gülmek herkesi mutlu eder ve ben de siz gülünce mutluluğumu paylaşmış oluyorum. Bana çok gelecek kadar mutluyum şuan, paylaşmak güzeldir di mi :)))

Çağır fundayı temizlesin hep onun başının altından çıktı bunlar

funda popişini devirmiş yatıyodur yatak onu çağrıyomuş ya ee sende fetvayı verinceee hiç kaldırmaz popişiii cazip yataktannnbenimm mutfak gümeee gitmişşş coktaa tın

bak yaaaa daha yatmadan ne laflar yedik bir de yatsaydım ohoooo tuzaklara düşme dedin düşmedim cücüü sonra da uykum açılsın diye size sardım napimmm

Göğüs kalkanlarını mı Savaşa gidiyo sanki. Tacını un unutma bak 1 günlüğüne kraliçe olucaz. 1 sancı neler yaptırırmış insana

Arasta bugun maşallah formundasin . Kahkaha attım savaşın en büyüğü hemde :) tâcımı onceden hazırladım seker . Ama birşey söylüycem ben kirmizi bir tac almıştım. Pudra pembesi ilk gun giymek istediğim pijamam. Geceliği krem yada Pudra alırım diyorum. Bir tac daha alsam mı bu renklerden. Diğer pijama takimim böyle canlı cıvıl cıvıl bişey .

bak yaaaa daha yatmadan ne laflar yedik bir de yatsaydım ohoooo tuzaklara düşme dedin düşmedim cücüü sonra da uykum açılsın diye size sardım napimmm

Mutfağı temizletsin diye yatırmadı seni, biliyor tabi kız başına gelicekleri. Yoksa yatağın tuzağından nolcakmış, tecavüzcü coşkun değil ki bu bildiğimiz yatak

Allah ağlatmasın kuzumm biz mutlu oldukça vücut endorfin salgılasınn sonra bizim minişler de nasiplensin bu güzelim hormondan :))) herşey onlar içinnn

Allahım neşeni daim etsin kuzum hep mutlu ol hepimiz musmutlu olalım
hemde nasıl mutluluk paylaşıncaa güzellllll lalalalaaaaaaaaaaaaa paylaşıp çoğalınca güzelllllll

tuzağa düşmedin bizi düşürdünn benim mutfak faciaaafetvayı alınca ben popişini devirip bizi ordan krize sokuyosundur diye düşünmüştümm meğer ne kadar masummuş benim minnak fındığımmm

canım dr sezaryan diyorsa ben onu kabulş ederim ne bileyim risk etmek istemem.ama içine sığmıyorsa sen bi başka dr git bak bakalım başka bir fikir al istersen.Arkdaşım sezaryanla oldu buna rağmen bir tarih almadılar sonuna kadar beklediler kendi sancılarını bekledi öyle sezarayana girdi.Bu da kendi isteğidi.Daha sağlıkjıymış diye.ama yazık ya hem doğum sancı çek hem sezaryan bence bu haksızlık kadına.Ben YAPMAZDIM ÖYLE.sEZARAYN İSE BEBEK GERKLİ KİLOYA ULAŞTIMI YAPTIRIIM AMELYATI.

Ya canim mevzu caresizlik. Ne yapcagini yada yapcagimi solemioki. 38e geldim. Bebek iri mi degil mi belli olmasi 37 de oluomus. Haftaya 39 olcam. Uzman olan kendisi. Sole yaparsak bole olur diye yol gostermioki bana. Hayrlisi ya. Haftaya da bişey çıkmazsa çok da iyi şeyler olmayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…