- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.821
Saol cnm benim babam öleli 2 yil oldu annemde üzüntüden şeker hastası oldu 1yildir falan hasta bide karaciger büyümesi var varda var((
Ayy delüüüü Capsini bile almışAy ölcem şimdi gülmekten. Yapma böyle şeyler cucunun mutfağa yazık
ahahahhahaaaaaaaaaaaaa
Doğru haklısın ben ağrı eşiğini hesaba katmadım. Kedicik gör bunları nişan diyo, korkmaya başlayabiliriz diyo
merhaba tombik anneleeeerrözlüyoz sizi valla 2 gün girmeyince nete.kimseyi tanımadan herkesi tanımak garip bişiy ama iyi ki varsınız ben son günlerde pek rahatsızım eminim sizde öylesiniz.yerimden kalkamıyorum evi toz pis götürüyo valla.ramazanda geldi kimseyi çağıramıyorum.som günlerde sürekli sancım var.progestanı bıraktık daha kötü oldum.
med sana nasıl özeniyorum bi bilsen canım.artık bende kucağıma almak istiyorum bebişimi ve şu ağırlıktan kurtulmak istiyorummm.
bi bakalım tüm anni,şler ii mi ?
kızlar sanırım beril koycaz minnoşumun adını,
en sonunda eşiminde benimde evet bu olabilir dediğimiz bir isimde anlaştık gibi,
anlamı aydınlanmış aklanmış demekmiş, anlamıda güzel.
bakalım fikir değiştirmezsek sanki beril olcak.
Ay gelsin kızımın arkadaşları yahu böyle tek başımıza olmuyor beraber garklatalım pışpışlatalım :))) bu arada kızlar değinmeden geçemeyeceğim çok az çatladığımı düşünüyordum bebik karnımdayken ve karnım gerginken. Hiç belli olmuyormuş bebik Doğunca gerçekler ortaya çıktı karnım Türkiye haritası gibi :)))
İda Helenle, Paris Arda'nın düğün törenlerinde paris kuaföre yaptırcam saçlarımı, aldım numarayı
siz varyaa çok FENASINIZZZ
Yazık oldu benim canım mutfağımaaaa şimdi bi elimde bez bi elimde yağ sökücü ocak temizliyorummmm
Çağır fundayı temizlesin hep onun başının altından çıktı bunlar
Tırsak ben, bugun neler mı yaptım ?
Biberon ve gogus kalkanlarını kaynattim. Bebeğin son kalan kıyafetlerini yıkadım astım.makyaj çantamı hazırladım :)
Bir gecelik almak birde hazırladığım herseyi birleştirip hastane cantasi yapmak kaldı galiba :)
Göğüs kalkanlarını mıSavaşa gidiyo sanki . Tacını un unutma bak 1 günlüğüne kraliçe olucaz. 1 sancı neler yaptırırmış insana
bugün varyaa tam formundasınn
Çağır fundayı temizlesin hep onun başının altından çıktı bunlar
funda popişini devirmiş yatıyoduryatak onu çağrıyomuş ya ee sende fetvayı verinceee hiç kaldırmaz popişiii cazip yataktannn benimm mutfak gümeee gitmişşş coktaa tın
Göğüs kalkanlarını mıSavaşa gidiyo sanki . Tacını un unutma bak 1 günlüğüne kraliçe olucaz. 1 sancı neler yaptırırmış insana
bak yaaaa daha yatmadan ne laflar yedik bir de yatsaydım ohooootuzaklara düşme dedin düşmedim cücüü sonra da uykum açılsın diye size sardım napimmm
Hihihihihi içimde garip bi mutluluk var, neşemi buraya da yansıtmaya çalışıyorum. Gülmek herkesi mutlu eder ve ben de siz gülünce mutluluğumu paylaşmış oluyorum. Bana çok gelecek kadar mutluyum şuan, paylaşmak güzeldir di mi :)))
Hihihihihi içimde garip bi mutluluk var, neşemi buraya da yansıtmaya çalışıyorum. Gülmek herkesi mutlu eder ve ben de siz gülünce mutluluğumu paylaşmış oluyorum. Bana çok gelecek kadar mutluyum şuan, paylaşmak güzeldir di mi :)))
bak yaaaa daha yatmadan ne laflar yedik bir de yatsaydım ohooootuzaklara düşme dedin düşmedim cücüü sonra da uykum açılsın diye size sardım napimmm
Tam olarak ne hissettigimi soyle aciklayabilirim; doktoru telefonla arasam, muayeneye gitmesem anca bunlari soyleyebilirdi yani. Sen aylardir benim doktorumsun, muayenemi yapip bana bilgi verebilirsin bence. Hep yuvarlak cevaplar... sezeryan istemedigimi bildigi icin kesin sezeryan demiyo. Baska doktora giderim diye. Deli gibi para alcak sonucta. Normal dogum zamani gelip sanci cekcem. Bebegin iri oldugunu solemistim hadi sezeryana dicek. Yazik degil mi bana? Sezeryansa bile bisey demiomki tarih versin islerimi ayarlayim bosuna sanci cekmeyim.
Ben haksiz miyim yani simdi?
Yanlis yerden mi bakiom ki? :O
Kociş geldi ben çıkar uğrarım sonra byeee muckk
canım dr sezaryan diyorsa ben onu kabulş ederim ne bileyim risk etmek istemem.ama içine sığmıyorsa sen bi başka dr git bak bakalım başka bir fikir al istersen.Arkdaşım sezaryanla oldu buna rağmen bir tarih almadılar sonuna kadar beklediler kendi sancılarını bekledi öyle sezarayana girdi.Bu da kendi isteğidi.Daha sağlıkjıymış diye.ama yazık ya hem doğum sancı çek hem sezaryan bence bu haksızlık kadına.Ben YAPMAZDIM ÖYLE.sEZARAYN İSE BEBEK GERKLİ KİLOYA ULAŞTIMI YAPTIRIIM AMELYATI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?