- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.841
Delü kızlar ne muhabbetler dönmüş yine burdaGiderayak güldüm iyi oldu siz hiç ağlamayın emi güzellerim
Anladım canım başınız sağolsunAnnenin hastalığı çok yeni daha adapte olamamıştır. İyi bi doktora gitsin doktor ona güzelce anlatır bilinçlendirir aşılamayacak sorunlar değil bunlar. Şekerini kontrol altında tutmayı başarıp hayatı düzene girdiği zaman bütün hastalıkları bitecektir. Sen şimdiden kötü şeyler düşünüp de kendini üzme
ben de çıksam iyi olacak. iftarlık hazırlıyor kayınvalidem aşağıda. kadına yardım edeyim
hepinizi öpüyorum kızlarriftarınız bereketli olsunnn
Selam hangi doğum şeklini düşünüyosunuz diye sordum ama ses çıkmadı. Normal doğum yapanlar doğum hikayelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Doğum korkusundan geceleri uyuyamıyorum. Ah birbirimizi cesaretlendirelim malum az kaldı. sezaryen tecrübeleriniz de olur :)
canım 5 sene önce ilk doğumu yaptım.doğum o kdar kolay olduki hem ikinci çocuk kesin yaparım diye demiştim.Ağrılar sancılar var heel son 2 saat gerçekte çok şidetli sancılar nefesim kesiliyordu.ama ağrılardan mı acemiliğiden mi heycandan mı çok şey hatırlamıyorum.aslında daha çok il saatleri ve son 10 dk hatırlıyorum:)))doğum nasıl başladı 4 gün öncesi nişan geldi dr haber verdik gel bakalım dedi 2 cm açılma var bundan sonra bekleriz dedi birkaç gün içinde doğum yaparsın dedi.Öyle de oldu 4 gün sonra suyum geldi hemen hastaneye koştuk.Dr girdik bizi yönlendiridi kayıdımı yaptırdık odama geçtim.Orda birsürü soru sordu hemşire form doldurdu.hastalıklar alerjiler kilom falan öyle şeyler.sonra ebe geldi altan muayene etti 4 sm açılma var dedi daha var.Raha tol dedi.Hemen bu nst gibi makineye bağladılar sancıları ve bebek kalbini takip ettiler.Dr geldi baktı çok güzel sancıların iyiy dedi saat 11 gibi doğum yaparsın dedi.Ondan sonra hep ebe ve hemşirele ilgilendiler.hastanede saat 4 giridm en baştan bişey hissetmiyordum iki saat sonra yavş yavaş sanvılar başladı ama öylşe şidetli değilkdi zaman geçtikçe adet sancılara benzeyen ağrılar gitgide daha sık ve daha şidetli oldular.Hatılıyorum saat 6.30 tan sonra saate bakmaya başladım ne zaman saat 11 olcak da bitsin bebeğimi alayım.ndan sonra ki zmana pek hatırlamıyorum sanki 1 saat geç.miş gibi geliyordu bana.ama son 10 dk hatılıyorum.Bebeğim nasıl çıktığı gördüm nasıl ağladığını hiç unutmayacağım bir an.bebğimin sesi :)))o kadar bağrıyorduki sanarsın tüm dünya duydu onu.Şimdi de çok rahatım doğum için korkularım yok dr çok güveniyorum.o anı yineden yaşmaka için sabırsızlanıyoum.Bebeğimin sesini, duymak istiyorum.o minik şey kucağımı almak için herşe değer.
Maşallah doğumun iyi geçmiş, eğer dayanılmaz sancı ve dikişlerin olsaydı tekrar normal düşünemezdin. Bende en başından normal diyordum ama bu aylardan normal yapmaya gücüm olmadığını hissediyorum. Doktorum da en başından normal diyordu son ultrasyonda bebek zaten iri bu durumda önermiyorum dedi geri çekildi,yarın gün verecek. Bende isterdim ilk ben göreyim duyayım ama bu olmayacak gibi gözüküyor. Artık doğduktan sonra inşaallah
Canım çok sıkkın kızlar doktorumu değiştiriyorum galiba. yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum ama şöyle birşey oldu. geçen hafta perşembe ellerim çok kaşındı gece bende sabah sağlık ocağına gidip kan ve idrar tahlili verim dedim doktoruma sormadım. Sorsam da genelde normal hamileliklerde diyor. Neyse sonuçları aldım bugün götürdüm bakmadı. dedim ki burada yaptırayım ( özel de) hiçbirşey demedi dedim ki kolsterol yüksek dedim 229 çıktı ben gebelikte kolesterole bakmam dedi zaten yüksek çıkar dedi. dedim her sabah 1 yumurta yiyorum neden yiyorsun dedi hafta 2 tane yiceksin dedi bana böyle birşey demediniz dedim geçen hafta geldiğimde ne yemem gerek yada neyi kesmem gerek diye sorduğumda dedim ye dedim mi dedi canımı sıktı birde bunları yemeğe giderken sordum.
Kocama söyledim oda değiştirelim dedi her ay biz ona soruyoruz be yapmamız gerek diye dedi. söylemiyor birşey dedi. Sizce ne yapayım?
ben artık doğurmak istiyorummm hemen doğurmak istiyorum 22 sine kadar zaman geçmiycek sanki......
daraldım bunaldım ev hapsinden. gün geçmiyor ki yeni bir yer ağrımasın sızlamasın
ayaklarım davul gıbı oldu. ıkı gundur de sekerimi kontrol edemıyorum. ıyıce cıgrından cıkmak uzereyım
el bileklerim agrıyor butun gundur. sırtım tutuldu sanırım dolasım olmuyor.... kac gecedır oturarak dalarsam dalıyorum yattıgım gıbı tas kesılıyor karnım çünkü.
allahım ne olur geçsin şu günler.......
canım 5 sene önce ilk doğumu yaptım.doğum o kdar kolay olduki hem ikinci çocuk kesin yaparım diye demiştim.Ağrılar sancılar var heel son 2 saat gerçekte çok şidetli sancılar nefesim kesiliyordu.ama ağrılardan mı acemiliğiden mi heycandan mı çok şey hatırlamıyorum.aslında daha çok il saatleri ve son 10 dk hatırlıyorum:)))doğum nasıl başladı 4 gün öncesi nişan geldi dr haber verdik gel bakalım dedi 2 cm açılma var bundan sonra bekleriz dedi birkaç gün içinde doğum yaparsın dedi.Öyle de oldu 4 gün sonra suyum geldi hemen hastaneye koştuk.Dr girdik bizi yönlendiridi kayıdımı yaptırdık odama geçtim.Orda birsürü soru sordu hemşire form doldurdu.hastalıklar alerjiler kilom falan öyle şeyler.sonra ebe geldi altan muayene etti 4 sm açılma var dedi daha var.Raha tol dedi.Hemen bu nst gibi makineye bağladılar sancıları ve bebek kalbini takip ettiler.Dr geldi baktı çok güzel sancıların iyiy dedi saat 11 gibi doğum yaparsın dedi.Ondan sonra hep ebe ve hemşirele ilgilendiler.hastanede saat 4 giridm en baştan bişey hissetmiyordum iki saat sonra yavş yavaş sanvılar başladı ama öylşe şidetli değilkdi zaman geçtikçe adet sancılara benzeyen ağrılar gitgide daha sık ve daha şidetli oldular.Hatılıyorum saat 6.30 tan sonra saate bakmaya başladım ne zaman saat 11 olcak da bitsin bebeğimi alayım.ndan sonra ki zmana pek hatırlamıyorum sanki 1 saat geç.miş gibi geliyordu bana.ama son 10 dk hatılıyorum.Bebeğim nasıl çıktığı gördüm nasıl ağladığını hiç unutmayacağım bir an.bebğimin sesi :)))o kadar bağrıyorduki sanarsın tüm dünya duydu onu.Şimdi de çok rahatım doğum için korkularım yok dr çok güveniyorum.o anı yineden yaşmaka için sabırsızlanıyoum.Bebeğimin sesini, duymak istiyorum.o minik şey kucağımı almak için herşe değer.
Cnm bazılarının acı eşiği fazla acı olmadan da açılabiliyor. nişan gelince korkmaya başlayabiliriz :)
kızlar siz kaç kilo aldınız.. benim de el ve ayakta şişmeler gibi, aşırı terleme gibi, gece rahat uyuyamama gibi şikayetlerim var. ama ben çok kilo aldım, ona yoruyoruman itibariyle 20 kilo almış bulunmaktayım ((
kızlar siz kaç kilo aldınız.. benim de el ve ayakta şişmeler gibi, aşırı terleme gibi, gece rahat uyuyamama gibi şikayetlerim var. ama ben çok kilo aldım, ona yoruyoruman itibariyle 20 kilo almış bulunmaktayım ((
Maşallah doğumun iyi geçmiş, eğer dayanılmaz sancı ve dikişlerin olsaydı tekrar normal düşünemezdin. Bende en başından normal diyordum ama bu aylardan normal yapmaya gücüm olmadığını hissediyorum. Doktorum da en başından normal diyordu son ultrasyonda bebek zaten iri bu durumda önermiyorum dedi geri çekildi,yarın gün verecek. Bende isterdim ilk ben göreyim duyayım ama bu olmayacak gibi gözüküyor. Artık doğduktan sonra inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?