- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.861
Kızlar ; hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ?
Balık hapı kullanan var mı ?
Sorularım bundan ibaret :) İftardan sonra görüşmek üzere ; mutfağa yemek hazırlamaya :)
Sorularım bundan ibaret :) İftardan sonra görüşmek üzere ; mutfağa yemek hazırlamaya :)
kızlar siz kaç kilo aldınız.. benim de el ve ayakta şişmeler gibi, aşırı terleme gibi, gece rahat uyuyamama gibi şikayetlerim var. ama ben çok kilo aldım, ona yoruyoruman itibariyle 20 kilo almış bulunmaktayım ((
merhaba arkadaşlar ben 33 haftalık hamileyim ilk bebeğim ve özellikle şu son 1 haftadır karnım zaman zaman taş gibi oluyor bu normal bi durum mu ?
kızlar bişi yazmayı unuttum size,bizim bebiş ultrasona göre 37+4 görünüyor. ben bu aralar doğurmam değil mi
merhaba arkadaşlar ben 33 haftalık hamileyim ilk bebeğim ve özellikle şu son 1 haftadır karnım zaman zaman taş gibi oluyor bu normal bi durum mu ?
saol cnm.. ama geldiler bana yıne salya sümük oldum ..evet herseyın ustune çıkarlar cunku ben cok sesızım adaplıyım azımı açıp bısy dıyemıyorum ...şimdi eşim aradı konuşmadım boğazıma dugumlendı hersey anladı ağladığımı..o sınırle kardesıme yazdım faceden akıl vermeye gelınce herkez verıo akıl verıldıgı zmn sorcam ben bu umursamamazlıkların hesabını dıye..şimdi oturdum yatak odamın kaputunelerı vardı onları kestım biçtim bebegın odası ıcın dikemedim ellerim tutmuo sinirlerim bozuldu başladım makına basında ağlamaya ....k.bakmayın kızlar moralınızı bozdum sızınde kötü oldum bırden .insanınn boş etrafı olacağına kımsesı olmasın daha ıyı yemın edıyorum hiç yoktan beklemez ınsan bışey...ama bole olunca akıl vermeye gelınce verıp yadıma gelınce etrafında kımse olmadımı daha gücüne gıdıyor ınsanın bunu aşmak güçleşioo..
Biz geldik kızlar büyün gün ütü yaptım ne zormuş kurban olduğumun giysileri minik minik ay ütü yaparken de ağladım bir güzel az kaldı o kıyafetlerin dolmasına , oğlumun etlerini butlarını saracak giysiler ... Fena duygusalım bugün :)
Canım o yaşadığın kasılma büyük bir ihtimalle bu haftalarda normal ama çok sık (5 dakikada bir gibi )ve düzenlki oluyorsa mutlaka doktora gitmelisin...
cevap için çok teşekkür ederim.Düzenli değil ama ilk hamilelik ve üstelikte tüp bebek olunca tedirgin oldum açıkçası ct doktor randevumuz var ondan da iyice bilgi alırım.Bu arada ikimizin de oğluşu olucakmış Allah'ın izniyle.İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız ...
Canim bu zamana kadar çok iyi getirdin . Çok az kaldı şimdi azıcık daha sabır sonra kuzuna kavuşacaksın ve herseyi unutacaksın .
Bol bol dua et guzel günlerinizi duşun yaşayacağınız .
çok saol parmeparme. bugün çok darlandım ağladım sızladım o ara buraya yazdım. iyi mi oldu tabi ki hayır. kimseyi germek istemem. bütün gündür benim tansıyonumda yüksek. ilacıma rağmen.
soğuk kanlılıgımı korumam lazım. az kaldı allahın izniyle.....
Maşallah doğumun iyi geçmiş, eğer dayanılmaz sancı ve dikişlerin olsaydı tekrar normal düşünemezdin. Bende en başından normal diyordum ama bu aylardan normal yapmaya gücüm olmadığını hissediyorum. Doktorum da en başından normal diyordu son ultrasyonda bebek zaten iri bu durumda önermiyorum dedi geri çekildi,yarın gün verecek. Bende isterdim ilk ben göreyim duyayım ama bu olmayacak gibi gözüküyor. Artık doğduktan sonra inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?