2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar ben 33 haftalık hamileyim ilk bebeğim ve özellikle şu son 1 haftadır karnım zaman zaman taş gibi oluyor bu normal bi durum mu ?

ayyyyyyyyyyy. kışın yediğim ayvanın yazın yediğiğm karpuzun hesabını tatamadımmm acaba doğumdan sonrada karpuz yiyebiliğr mymm kii?

normal doğum isteyenleri korkutmak istemem ama riskiniz varsa almayın derim bizim hemşire arkadaş normal diye tutturdu doğum esnasında rahmi parçalanmış ve hala yoğun bakımda ve rahmini almak zorunda kalmışlar ben bunu duyunca korktum acıcası

Kızlar ; hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ?
Balık hapı kullanan var mı ?

Sorularım bundan ibaret :) İftardan sonra görüşmek üzere ; mutfağa yemek hazırlamaya :)

bende kendimi tek zannediyodum bende de aynı şikayetler var çok terliyorum günde 2-3 kez duş alıyorum ayaklarım bülent ersoy ait gibi duruyor,gece çok az uyuyorum ki ona da uymak denirse (( bende 18 kilo aldım (((( göbeğim de aşırı büyük

Biz geldik kızlar büyün gün ütü yaptım ne zormuş kurban olduğumun giysileri minik minik ay ütü yaparken de ağladım bir güzel az kaldı o kıyafetlerin dolmasına , oğlumun etlerini butlarını saracak giysiler ... Fena duygusalım bugün :)

merhaba arkadaşlar ben 33 haftalık hamileyim ilk bebeğim ve özellikle şu son 1 haftadır karnım zaman zaman taş gibi oluyor bu normal bi durum mu ?

Canım o yaşadığın kasılma büyük bir ihtimalle bu haftalarda normal ama çok sık (5 dakikada bir gibi )ve düzenlki oluyorsa mutlaka doktora gitmelisin...

kızlar bişi yazmayı unuttum size,bizim bebiş ultrasona göre 37+4 görünüyor. ben bu aralar doğurmam değil mi

Hayır canım, bende 2 hafta önde gözüküyorum bu çocuğun iri olduğunu gösteriyor.

2 Sebebi var,
1. çocuk bi tarafa toplanıyor olabilir ki bu normal istediği zaman istediği şekle giriyor.
2. kasılma olabilir ama kasılmalarda sık sık ve 15 dakikadan başlayıp 5 dakikaya kadar düşme durumu oluyor. Eğer senin taş gibi oluş kısa sürüyor geçiyorsa 1. seçenektir

Mmlk ben de senin gibi pek ses çıkarmıyorum.Hele ki, gel bana yardım et hiç demiyorum.Sadece bir kez anneme kibarca ve çekinerek "Sen doğumda mı geleceksin?" dedim. Lafı geveledi. 3 gündür belim tutuk vaziyette geziyorum.Yemek hazırlamak bile zorluyor. Kendime ayrı sofra eşime ayrı sofra.En geç 19.00-19.30 civarı yemek yemem lazım.Yoksa şeker değerlerim alt üst oluyor.Sahura kalkmamı eşim istemiyor; ama en azından şu mübarek günlerde o sevabım olsun.Kalkmasam eşim doğru dürüst yemeden yatacak, biliyorum.Bir yandan da zorlandığımı eşime belli etmiyorum.Bugün ağrıdan oturup ağladım.Hem de annemin tavrından.Karar verdim; doğuma da sonrasına da kimseyi çağırmayacağım. Bunu bir an önce kabul etmek bizim için en iyisi.Allah güç verir.Canını sıkmamaya çalış.Al minnoşunu kucağına onunla konuş.Yavaş yavaş işlerini yapmaya çalış.Yapamasan da boşver. Kimse de şu işi yapmamış diyemez.Bebeğini üzmek ister misin? Sen üzüldükçe o da miniş dudaklarını büzer

Canim bu zamana kadar çok iyi getirdin . Çok az kaldı şimdi azıcık daha sabır sonra kuzuna kavuşacaksın ve herseyi unutacaksın .

Bol bol dua et guzel günlerinizi duşun yaşayacağınız .

cevap için çok teşekkür ederim.Düzenli değil ama ilk hamilelik ve üstelikte tüp bebek olunca tedirgin oldum açıkçası ct doktor randevumuz var ondan da iyice bilgi alırım.Bu arada ikimizin de oğluşu olucakmış Allah'ın izniyle.İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız ...

Ayh benim kocam gelmedi halen çok sıkıldım yahu

Amin canım :)

bu günü de bitirdik çok şükür...iftarımızıda yaptık:)oruç tutmuyoum ama eşime eşlik etmek bile o heyecanı yaşamam yetiyor...herkese Allah kolaylık versin...

Canim bu zamana kadar çok iyi getirdin . Çok az kaldı şimdi azıcık daha sabır sonra kuzuna kavuşacaksın ve herseyi unutacaksın .

Bol bol dua et guzel günlerinizi duşun yaşayacağınız .

çok saol parmeparme. bugün çok darlandım ağladım sızladım o ara buraya yazdım. iyi mi oldu tabi ki hayır. kimseyi germek istemem. bütün gündür benim tansıyonumda yüksek. ilacıma rağmen.

soğuk kanlılıgımı korumam lazım. az kaldı allahın izniyle.....

Evet tatlım sen ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten . Aman daha gerilme tansiyon önemli muzik dinle ne bileyim seni rahatlatan bişeyler muhakkak vardır .

Tabi bizimle paylaşacaksın kimse gerilmiyor merak etme birbirize destek olmak icin varız burda

canım inan bana benim doğumum çok zor oldu bir sürüde dikişim oldu ama bu bebeğimide herşey yolunda giderse normal doğurmak istiyorum inanki ne yaşıyorsan o an yaşıyorsun bebeğin doğduktan sonra dünyaya yeniden gelmiş gibi oluyorsun bende normalden değilde sezeryandan o uyuma durumundan çok korkuyorum :18:Allah hayırlısıyla inşallah yavrularımıza kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…