- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.561
Saolun dualarınız için. Oğlum yanımda yatıyor şimdi :) tarifsiz bi mutluluk . Tek üzüntüm sütüm gelmedi halaoğlumun doyduğunu görsem ahhhhh. Göğüs ucumda çok çıkık değil slikon uç taktılar
Saolun dualarınız için. Oğlum yanımda yatıyor şimdi :) tarifsiz bi mutluluk . Tek üzüntüm sütüm gelmedi halaoğlumun doyduğunu görsem ahhhhh. Göğüs ucumda çok çıkık değil slikon uç taktılar
kızlar doğum yapan arkdaşımız dertleşmiş süüt inmemiş daha.hiç merak etmeyiniz birkaç gün alır genelde ilk ebbekte öyle.zaten bebeğe çok fazla lzım değil ilk günlerde bir çorba kaşığı kadar içerdi oğlum yani süt geliyor danmla damla buda onlara yeterli.amamn sütüm yok hemen strese girmeyiniz asıl süt 3 4 5 gün sonra geliyor ondan önce sarımsı yapışkan bir sııv o da çok değil.ha bide ben hep sanarım bebek doğuşak haş yapışacak memeye.ama öyle değilmiş kimşiçabuk emmeye başlıyor sorumsuz ama çoğu bebekler ilk birkaç gün zorlanıyor anne ve bebk uyum sağlamak için biraz zmana gerktirebilir.eğeğr bebek uyanıkken memeyi alamıyor çok huysuzlanıyor uyutun uyurken emzirmeye çalışın daha sakinken daha kolay meme alıyorlar.meme ucum yok yada küçük de talaşlamyın zaten sadece meme ucu değil tüm kahverengi bölümünü vermek lazım.bebek kendisi meme ucu çıkarıcaktır.etrafınızda da çok seyrci almayınız.benim başımda 4 5 kişi toplanırdı zaten sıcak bebek ağlıyor ben emziremiyorum herkes bir fikir veriyor patlıyordum stresten.sizi stesli olunc abbek bunu hissediyor ve emmesini etkiliyor.bu sefer herkesi kovacam odadan oğlumla başbaşa kalmak istiyorum birbirimiz sakin sesiz ortamda tanışalım kokularımız alalım bu güzel ilk saatlerimiz başbaşa olalım.
hayatımsın aynı şey hatta daha beteri 6 aylıkken başıma geldi seni çok iyi anlıyorum.bende hayatımda ilk kez gitmiştim kuaföre bikini bölgesi için ayrıca cildim çok hassastır.söyleyip uyarmama rağmen kız yırttı resmen o alt bölgeyi.eve geldiğimde aynayla bi baktım 3 cm uzunluğunda bi yarık var derinliğide 1 cm vardı yani.bi kan akıyo ki sorma.ne yapacağımı şaştım.evde balmumu bi krem vardı bolca sürdüm ondan hatta öncesindede yara kremi sürmüştüm.ben yürüdükçe çamaşırım kan içinde kalıyodu sürekli kanadı 2 gün.dr a gitsem dikiş atar die korktum gitmedim valla.ama çektiğim acıyı anlatamam.şiş tam 10 günde indi kocaman olmuştu.işte o gün töbe ettim ağdaya.çok geçmniş olsun canım.bol z.yağı sür iyi geliyor
Ayy hayırlı olsun tatlım normal mi doğurdun ??Saolun dualarınız için. Oğlum yanımda yatıyor şimdi :) tarifsiz bi mutluluk . Tek üzüntüm sütüm gelmedi halaoğlumun doyduğunu görsem ahhhhh. Göğüs ucumda çok çıkık değil slikon uç taktılar
hazır kıl tüy muhabbeti açılmışken bende size bişey sorayım.O malum bölgeyi ne ağda nede epilatörle temizliyemiyorum canım çok yanıyo dayanamıyorum üstelik anında kabarıyo mecburen jiletle hallediyorum.Dünden beri de 2 hamiş doğurdu hal böyle olunca ya aniden nişan yada suyum gelirde temizlenmeye vaktim olmazsa diye çok tedirginim bu durumda tüy dökücü krem yada sprey kullanılır mı acaba aklıma bi bu geliyo doktorun önüne pis pis yatmak istemiyorum
ya ben insanları anlamıyorum gerçekten çoğu cahil ve zeka yoksunu bence...
az evvel kapıcı geldi ekmek dağıtmaya "kııız sen doğurmadın mı daha" diyorgerizekalı mal insan sen beni her gün görüyosun doğursam haberin olur ayrıca tasası sana mı düştü yani....
aslında hiç kimseye karşı böyle bir tavrım yoktur ama bu kadın artık hakettiği için yedi benden lafı "biz ne ara bu kadar samimi olduk acaba " dedim. sustu kaldı. çünkü geçen gün evi temizlemeye geldi 4 saat akaldı tam gün parası aldı evi sütünkörü temizledi hatta temizlemedi gitti,giderkende karşı komşuma" evin içine sıçmış kapı pencere ellemedim daha " dedi,o zaman cvp bile verememiştim şoktan. bundan böyle alayına gider arkadaşhaddini bilsin biraz.
sokağa çıkmaya hasret kaldım,birinci kattaki kadın sokakta doğuran diyor. mal karı bilmiyor ki doktorum bana yürü dedi,üstelik 1 haftadır evden çıkmamışım ve hastaneden gelirken gördü beni. kıracam kalplerini ,anlamazlarsa sıra kafalarına gelecek!!!
ya ben insanları anlamıyorum gerçekten çoğu cahil ve zeka yoksunu bence...
az evvel kapıcı geldi ekmek dağıtmaya "kııız sen doğurmadın mı daha" diyorgerizekalı mal insan sen beni her gün görüyosun doğursam haberin olur ayrıca tasası sana mı düştü yani....
aslında hiç kimseye karşı böyle bir tavrım yoktur ama bu kadın artık hakettiği için yedi benden lafı "biz ne ara bu kadar samimi olduk acaba " dedim. sustu kaldı. çünkü geçen gün evi temizlemeye geldi 4 saat akaldı tam gün parası aldı evi sütünkörü temizledi hatta temizlemedi gitti,giderkende karşı komşuma" evin içine sıçmış kapı pencere ellemedim daha " dedi,o zaman cvp bile verememiştim şoktan. bundan böyle alayına gider arkadaşhaddini bilsin biraz.
sokağa çıkmaya hasret kaldım,birinci kattaki kadın sokakta doğuran diyor. mal karı bilmiyor ki doktorum bana yürü dedi,üstelik 1 haftadır evden çıkmamışım ve hastaneden gelirken gördü beni. kıracam kalplerini ,anlamazlarsa sıra kafalarına gelecek!!!
Uyardığın için sağol canım o tip ürün kullanmadığım için hiçbi fikrim yoktu sadece doğum olayı aniden gelişirse ne yapabilirim diye düşününce aklıma bi bu geldiAyy hayırlı olsun tatlım normal mi doğurdun ??
Canım oraya tüy dökücü kullanılmaz diye biliyorum ayrıca da hamileyken bu tür ürünler kullanılmamalı bilgin olsun
Doğum yapmış canım, normal ile başlamışlar ama 5 cm den fazla açılmamış. Epidural yapmışlar uyuşmamış en sonunda genel sezeryan ile doğurdu. Maşallah çok güzel sağlıklı bir oğluşu var.
bende aldım haftalar önce ama henüz başlamadım. üzerinde de sanki 36. haftadan itibaren başlanabilir gibi birşey yazıyordu. bende göğüsle oynamaya korkuyorum erken doğuma yol açabilir diye görmüştüm snki biryerlerde bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?