2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tebrik ederim allah analı babalı büyütsün bır an önce toparlanman dileğiyle

Son düzenleme:

canım Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın, inşallah sütün de gelir hemen , sen sıkma canını, bebek emdikçe gelir süt, stres yapma sakın,
herşey yoluna girecek inşallah,Allah kolaylık versin

hayatımsın aynı şey hatta daha beteri 6 aylıkken başıma geldi seni çok iyi anlıyorum.bende hayatımda ilk kez gitmiştim kuaföre bikini bölgesi için ayrıca cildim çok hassastır.söyleyip uyarmama rağmen kız yırttı resmen o alt bölgeyi.eve geldiğimde aynayla bi baktım 3 cm uzunluğunda bi yarık var derinliğide 1 cm vardı yani.bi kan akıyo ki sorma.ne yapacağımı şaştım.evde balmumu bi krem vardı bolca sürdüm ondan hatta öncesindede yara kremi sürmüştüm.ben yürüdükçe çamaşırım kan içinde kalıyodu sürekli kanadı 2 gün.dr a gitsem dikiş atar die korktum gitmedim valla.ama çektiğim acıyı anlatamam.şiş tam 10 günde indi kocaman olmuştu.işte o gün töbe ettim ağdaya.çok geçmniş olsun canım.bol z.yağı sür iyi geliyor

kıl tüy muhabbeti dönmüşş arasta kuzum bendede çıkan reklam hürrem otu yağııkıla tüye son...
sağ sol taraflardada bebeğinin en cici fotoğrafını yolla cicibebe paketini kazan nasıl bi ikilemmmmm
bende cuma gidiyimde doktoruma günüm belli olunca ona göre yapıyım ağdamıı valla böle yakalanmıyalım bideee

sana katılıyorum annenin sitresi bbeği çok etkiliyor bende ilk bebğimde çok sitresliydim lütfen rahat olun sizi sitrese sokacak insanları boşverin he diyin bildiğiniz gibi işinize geldiği gibi yapın ..........

Artık annesiniz bebğiniz için doğru olanı siz daha iyi bilirsiniz tabiki başkalarını fikirlerinide alırsınız işinize uygun olanı kullanır uymayanı boşverirsiniz

rahat olun demek kolay dışardan biri için ilk olunca insan böyle oluyor ilk bebeği olanlarıda anlıyorum
ben oğlum doğunca sarılık olunca sanki onu kaybedecekmişim gibi korktum halbuki herkesin bebği oluyor gayet normal
ilk hasta olunca deli gibi ağladım kendimi suçladım ondan sonra yaşadıkca anlıyor insan

ya kızlar dün kontrolüm vardı idrarda bişeyler çıkmış sanırım bu gün beni aradı dr um idrarda yanma veya akıntında koku varmı diye sordu bende ikiside yok dedim akıntın nasıl dedi kremimsi en baştan beri olan akıntı dedim değişiklik yok yani fitil ve tek dozluk ilaç verdi sizce bu ne panik oldum yaaaa ama ben bişey hissetmiyorum yanma koku falan acaba tahlillermi karıştı sorunsuz geldik derken ......

hazır kıl tüy muhabbeti açılmışken bende size bişey sorayım.O malum bölgeyi ne ağda nede epilatörle temizliyemiyorum canım çok yanıyo dayanamıyorum üstelik anında kabarıyo mecburen jiletle hallediyorum.Dünden beri de 2 hamiş doğurdu hal böyle olunca ya aniden nişan yada suyum gelirde temizlenmeye vaktim olmazsa diye çok tedirginim bu durumda tüy dökücü krem yada sprey kullanılır mı acaba aklıma bi bu geliyo doktorun önüne pis pis yatmak istemiyorum

off cnm sennk ıdaha betermış yaaa okudukça daha cok sancıdı orası.. benım gecmesı lazım yarın doktor kontrolum var ve catıma bakıcak ( ama ben bıle elleyemıorum o nasıl eller basarım cıglıgıı.. offf offff dert aldım basıma resmen. kocam nasıl kızıo aldıramadın die öldün keşke aldırmasaydın dio şimdi bepanten sürüyorum z.yagıda süreyim cnm cok saol

Ayy hayırlı olsun tatlım normal mi doğurdun ??

Canım oraya tüy dökücü kullanılmaz diye biliyorum ayrıca da hamileyken bu tür ürünler kullanılmamalı bilgin olsun

Allahım nasip ederse 17 ağustosta kucuk kelebegimi kucagma alicam suan 34 haftalik hamileyim ilk bebişim cok heyecanliyim denizimde cikmak icin can atiyo sürekli kipirdiyo hayirlisiyla kucagma bi alsam bska bsy istemiyorum yuce rabbimden 27.08.2013 te aramiza kucuk bi kiz geliyooo

Ayyyy çok sevindim canım yaaaa,Allah analı babalı büyütsün.şimdi geldim eve,aklıma geldin doğurdun mu diye ama mesajını okuyunca çok sevindim ve o kadar da heyecanlandım.inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız ve doğumun detaylarını yazarsın bize.Allaha emanet olun,inşallah sütün tez zamanda bol bol gelir.baştan gelmemesi çok normal.süt artırıcı çayları dene, işe çok yarıyormuş.

ya ben insanları anlamıyorum gerçekten çoğu cahil ve zeka yoksunu bence...
az evvel kapıcı geldi ekmek dağıtmaya "kııız sen doğurmadın mı daha" diyor gerizekalı mal insan sen beni her gün görüyosun doğursam haberin olur ayrıca tasası sana mı düştü yani....
aslında hiç kimseye karşı böyle bir tavrım yoktur ama bu kadın artık hakettiği için yedi benden lafı "biz ne ara bu kadar samimi olduk acaba " dedim. sustu kaldı. çünkü geçen gün evi temizlemeye geldi 4 saat akaldı tam gün parası aldı evi sütünkörü temizledi hatta temizlemedi gitti,giderkende karşı komşuma" evin içine sıçmış kapı pencere ellemedim daha " dedi,o zaman cvp bile verememiştim şoktan. bundan böyle alayına gider arkadaş haddini bilsin biraz.
sokağa çıkmaya hasret kaldım,birinci kattaki kadın sokakta doğuran diyor. mal karı bilmiyor ki doktorum bana yürü dedi,üstelik 1 haftadır evden çıkmamışım ve hastaneden gelirken gördü beni. kıracam kalplerini ,anlamazlarsa sıra kafalarına gelecek!!!

Egelim tatlım 100 gun daha faydalanabilisin sskdan. Dua edelim ins hemen daha iyisini bulur. Sen sıkma canını gelip geçici seyler bunlar .

Phalanx canım gözün Aydın . Hayırlı olsun Allah amalı babali büyütsün. Oh senden mutlusu yok su anda :) sütü dert etme tatlım hemen şimdiden çektikce bebisim birkaç güne gelir

Kızlar bebekleriniz bırakın bol bol hıçkırsın,ciğerlerinin gelişmesi için çok faydalıymış.dış ortama adaptasyonu sağlıyormuş.ammiyon sıvısını yutuyorlar ya emme refleksinin olması için tamamen ondanmış.süt artırıcıayı ben geçen hafta aldım.doğuma 1 hafta kala falan içmeye başlıycam.şimdiden alıp bulundurun bence sonra arada kaynayabilir.meme ucu çatlak kremini de ben her akşam duştan sonra kullanıyorum.doğumdan sonra yara olunca çok geç olur çünkü.EGELİM,eşin için üzüldüm gerçekten ama benimde bildiğim sigortanız 3 ay daha işliyor,yani yine ücretsiz tedavi olabiliyorsun.neyse ki doğum bu sürece denk geliyor.göreceksin bak Allah daha hayırlı kapılar açacaktır.

sıkma canını valla gülermisni ağlarmısın anlattıklarına pes yani hem komik hem saçma söyledikleri ne yapcaksın cahil insana söz söylesen anlarmı yoook o zaman üzülmene gerek yok

illa ki etrafımızda böyle uyuz lüzumsuz insanlar olmak zorunda mı yaa ??? benimde ev sahibim bana zayıfsın yemiyo musun karnında çıkmadı diyip duruyo halbuki doktorum iri bebek diye diyetisyene yönlendirdi beni ona rağmen kadın hala üstüme geliyo.Öte yandan da yine orta yaşlı bi komşu var yan tarafta beni gördükçe oda aynen karnın çıkmadı zayıfsın olmaz bu çocuk diye beni çıldırtıyo.Doktor bebeğe iri bile dedi bana da az ye dedi demek ki yediklerim bana değil bebeğe gidiyo dedim dödü de bana ne dese beğenirsiniz?Doktorlar hiçbişey bilmiyo ki ben tam 12 çocuk doğurdum profesör gibi oldum dedi sanki çok büyük marifet 12 çocuk doğurmak .

Ayy hayırlı olsun tatlım normal mi doğurdun ??

Canım oraya tüy dökücü kullanılmaz diye biliyorum ayrıca da hamileyken bu tür ürünler kullanılmamalı bilgin olsun
Uyardığın için sağol canım o tip ürün kullanmadığım için hiçbi fikrim yoktu sadece doğum olayı aniden gelişirse ne yapabilirim diye düşününce aklıma bi bu geldi

ah yaa ne çektirmişler öyle..baştan madem alsa ya genel anesteziye...
sanki baştan belli olmuyor mu...
neyse sevindim sağsalim doğumun olmasına... darısı başımıza artık...

ay canım sana da tebrikler... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...gözünüz aydın...süt için endişelenme emzirmeye devam et gelir...
stres yapma,insanların laflarına aldırış etme...sütü en çok etkileyen stres,psikoloji unutma...

evet ben de oynamak istemiyorum,onu ben de okudum erken doğum falan diye..neyse yine bekleyelim bari 36-37.haftayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…