2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bende dayanamıyordum dizlerim titreyip tansiyonum düşüyordu. Emla diye bir krem var onu sürüyorum. Uyuşturuyor bişey hissetmiyorsun . Ben doktoruma sorup 10 gün önce ağdaya gittiğimde kullanmıştım. Malum hamileyken daha hassas oluyor.
Acının %90 ınını aldı. Ağdaya gitmeden yarım saat önce sür ancak uyuşuyor

allah analı babalı büyütsün gözümüz aydın vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olsunlar ömürleri bahtları güzel ve bereketli olsun inş darısı bizlere

peki 1 kullanımlık ilaçta verdimi bana her ikiside var gibi geldi hem idrar yolu hemde akıntı sizdedemi böyleydi dr la ben konuşmadım eşim gösterdi sonuçları o yüzden soramadım dr ıma

Canim gecmi kaldim bilmiyorum, gecmisi okurken bekleyemeden yazayim dedim. Bu mubarek gunde sikintisiz saglikla yavrunu kucagi a alirsin (veya almissindir) insallah... Dualar sizinle...

Kedicikler; 41 kere maasallah cok duygulandim yavruna dua okuyarak baktim resmine. Tebrik ederim seni ve aileni...

ay inanmiyorum..cidden bu ne samimiyet sana kizz diye diye bde..temzlik yopiyo parasini aliyo seni kesiyo utanmadan..gereken cvbi vermisn tatlim.herkese anladgi dilden konusmk gerekiyomus bnde yeni yeni ogreniyorm

phalanax gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inş

kızlar magvital magnezyum ilacı kullanıp da ishal olan var mı ? sanırım ben oyüzden oluyorum aranızda böle bişeyi olan var mı

phalanax gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inş

kızlar magvital magnezyum ilacı kullanıp da ishal olan var mı ? sanırım ben oyüzden oluyorum aranızda böle bişeyi olan var mı

magnorm mu neydı ben onu kullanıyorum canım onun sayesınde hıc kabızlık cekmedim. ishal derecesinde cok nadiren oldum diğer zamanalr normal..

Son düzenleme:
magnorm mu neydı ben onu kullanıyorum canım onun sayesınde hıc kabuzluk cekmedim. ishal derecesinde cok nadiren oldum diğer zamanalr normal..

doğru düşünmüşüm ozaman canım cok saol..günlerdir ishalim afedersiniz berbaat bişey midemde rahatsızlandı halsizleştim bakalım doktor randevusunda dicem

Yok sanırım kimse cvp vercek.. Hep arada kaynıyorum ben ya rahimde silinme varmış benm çatı muayenesi oldum da bugün.. Dün çok kasılmam oldu diye, ayakta kaldığımda da alt kasıklarda çok acı oluyo bıçak gbi sancı giriyo.( yatıcaksın dedi Dr. Silinme nedir kızlar doğumun başladığına mı işaret? Şaşkınlıktan çok soru soramadım dra ..yüzdük kuyruğuna geldik küçük doğmasın dedi bide..

Tam ağda konusu konuşulurken çıkan reklama bakın ben daha da bişey demiyorum.

Eki Görüntüle 753899

Canim google hazir reklami alan sitelerde, kullanicinin kullandigi anahtar kelimelerden uygun reklamlar cikiyor. Yani sen agda dan bahsediyor, yaziyor ve google otomatik reklam havuzunda agda reklamina cagri yapiyorsun... Turkce anlatmak biraz zor oldu ama google reklamlarinin calisma sekli bu sekilde, umarim anlasilabilir yazdim :)

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün en kısa sürede resimleri ve ayrıntılı doğum hikayeni istiyorum :) inşallah bizlerde bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız sütünü dert etme loğusa şerbeti yaparlar bizim o tarafta kaynar denir o sütü çok arttırıyor diye biliyorum gerçi yapımını ben bilmiyorum umarım kısa sürede gögüslerin süt dolar bebişin fazlasıyla doyar :)

7,5 haftalıkken 7.5 kiloydum yazmışım.Siz eminim anlamışsınızdır da ben yine yazayım.7,5 aylıkken 7.5 kiloydum.

canım geçmiş olsun silinmeyi bilmiyorum ama rahim yumuşaması diye biliyorum ben rahim yumuşayınca doğum iyice yaklaşmış oluyormuş kasılmalar için mağnezyum ve süt fayda ediyor diye biliyorum birde şuan doğurmaman için benden sana tavsiye sürekli uzan ve mümkünse ayakların biraz yüksekte olsun ki doğumu geciktirebilesin kendini yorma :)

cnm sılınme rahımde yumuşama demek.servıks boyunun olması gerekenden daha kısa olması demek.acılman yok sukur bu ıyı bsey..sana herhangı bı ılac verdımı dnlenmenn dısnda

Canım bir yerde o tür kremlerin kaslara zarar verdiğini, cinsel sorunlara sebep olduğunu okumuştum;ama doktorun tavsiye ettiyse demek sorun yokmuş.Ay ben de sorsam bir ara doktora diyorum;ama utanıyorum.Artık utanmayı bırakıp sorarım ya da doğrudan o kremi alırım.Oh be!Ya bak insanoğluna iyilik yaramaz, şimdi de niye daha önce başlamadım diye üzülüyorum.Neyse tontonum olunca yaparım.Vakit buldukça.Zaten yapmaya başlasaydım da bu aylarda bana ağda yapacak kimsem yoktu.Yumurtaya can veren Allah'ım neler icat ettiriyor

cnm sılınme rahımde yumuşama demek.servıks boyunun olması gerekenden daha kısa olması demek.acılman yok sukur bu ıyı bsey..sana herhangı bı ılac verdımı dnlenmenn dısnda

Yani doğumum yakın ve ben geciktirmeye çalışıyorum dmi kızlar .. Yaa çok moralim bozuk eve geldiğimden beri bi ilaç vermedi Dr . Dinlen erken doğmasın dedi yaa offf ben de ne rahattım daha çok var Ağustos sonu diye beklemez herhalde okadar.. Başlamışsa yumuşama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…