- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.601
Kızlar ben de hiç ağda yaptırmadım.Korktum.Aslında acı eşiğim yüksektir; ama ona cesaret edemedim.Bir kere lisedeyken yapmıştım.Ah aptallığım işte, sen niye devam etmiyorsun?Evlenince de denemiştim bak şimdi hatırladım (Allah'tan hiç yapmamışım). Çok uzun sürmüştü, sanırım sıkılıp bıraktım.Doğum sonrası kendim yapsam diyorum;ama çok acır mı?Aslında cevap belli de cesaret toplamak adına soruyorum.Acıyı azaltmak için yapılacak bir şey var mı?
Aynisi bendede oldu ben hic anlamamistim doktorum cati muaynesinde anladi 6li fitil kullandim bende son gun kesildi valla ne rahatladim anlatamam dunya varmis megersem ben normal diye umursamiyodum basindan beri var diye ama degisiklik gostermis ben anlamamisim demekki
2 saat önce nişanım geldi. Hemen hastaneye gittik açıklık 1 cm. Eve geldik sabah tekrar gideceğiz. Ebe 3 gün içinde olabilir dedi. korkuyorum. Ben nst de bağlıyken bi hamiş geldi çatır çatır normal doğurdu . Ben çıkarken bebeğin sesi dolduruyodu heryeri. Allahım nasıl güzeldi. bana dua edin. Çok sırtım ağrıyorçok karışık yazmışım idare edin sancıdan zor yazıyorum
Kedicik bebeğin çok güzel maşallah. Sancılarım girdikçe bebeğine bakıyorum cesaret versin diye. Benimde böyle güzel bebeğim olacak diye :)
20 dk önce de az bi suyum geldi. ama sakin kalmaya çalışıyorum . Şimdi sıcak duşa girip yavaş yavaş hastaneye gidicem. Ağrılar böyleyse normal yaparım. Allahım bana cesaret versin. Deli gibiyim bi ben yaparım diyorum bir de yapamam.
Sana yine zayıfsın demişler.Ben 7.5 haftalık hamileyken 7.5 kiloydum.Geri zekalının biri aynen "Şişmişsiiin." demez mi?Çoğu kişi az aldığımı, bulunduğum haftadan daha az göründüğümü söyler; bazı aptallar da böyle yapar.Yan komşum da "Eee karnın büyümüş, maşşşallah maşşallah." diyor. E aptal kaç aylık hamileyim.Bir gün bozdum.Sen hamileyken 26 kilo almıştın değil mi diye.Kaç kilo alırsan al, beni ilgilendirmez de çok almışım gibi canımı sıkarsan lafı da yersin.Ay yine sinirlendim.En hassas yanımdan vuruyorlar beni[/QUOTE aynen canım insanın sinir kat sayısını yükseltiyolar .Ben normalde 57 kiloydum (boy 1.59) tüp bebekle hamile kaldım ve bu sebepten hormonlar iğneler falan kullandığım için ilk 1 ay iştahım hiç yoktu sadece deli gibi haşlanmış tavuk patates , çiğ köfte ve limon yedim 51 kiloya indim o derece daha sonra toparladım 1-2 ay içinde hızla kendi kiloma geldim normalde çok iştahlıyım zaten şu anda da 60 kiloyum ve sadece karnım çıkıyo o da çok aşırı büyük değil ama bebekte bende sağlıklıyız çok şükür şimdilik bişey yok ama bu insanlara bi türlü anlatamıyosun işte işleri güçleri yok burunlarını sokmak için aranıyolar
35. haftada 3kg çok değilmi yaaa maşallaahhh niye alınacak ki rahmin pardon canım ben ilk kez okuyorum seni öncesini yazmışsındır muhakkak ...
ya ben insanları anlamıyorum gerçekten çoğu cahil ve zeka yoksunu bence...
az evvel kapıcı geldi ekmek dağıtmaya "kııız sen doğurmadın mı daha" diyorgerizekalı mal insan sen beni her gün görüyosun doğursam haberin olur ayrıca tasası sana mı düştü yani....
aslında hiç kimseye karşı böyle bir tavrım yoktur ama bu kadın artık hakettiği için yedi benden lafı "biz ne ara bu kadar samimi olduk acaba " dedim. sustu kaldı. çünkü geçen gün evi temizlemeye geldi 4 saat akaldı tam gün parası aldı evi sütünkörü temizledi hatta temizlemedi gitti,giderkende karşı komşuma" evin içine sıçmış kapı pencere ellemedim daha " dedi,o zaman cvp bile verememiştim şoktan. bundan böyle alayına gider arkadaşhaddini bilsin biraz.
sokağa çıkmaya hasret kaldım,birinci kattaki kadın sokakta doğuran diyor. mal karı bilmiyor ki doktorum bana yürü dedi,üstelik 1 haftadır evden çıkmamışım ve hastaneden gelirken gördü beni. kıracam kalplerini ,anlamazlarsa sıra kafalarına gelecek!!!
phalanax gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inş
kızlar magvital magnezyum ilacı kullanıp da ishal olan var mı ? sanırım ben oyüzden oluyorum aranızda böle bişeyi olan var mı
magnorm mu neydı ben onu kullanıyorum canım onun sayesınde hıc kabuzluk cekmedim. ishal derecesinde cok nadiren oldum diğer zamanalr normal..
Sana yine zayıfsın demişler.Ben 7.5 haftalık hamileyken 7.5 kiloydum.Geri zekalının biri aynen "Şişmişsiiin." demez mi?Çoğu kişi az aldığımı, bulunduğum haftadan daha az göründüğümü söyler; bazı aptallar da böyle yapar.Yan komşum da "Eee karnın büyümüş, maşşşallah maşşallah." diyor. E aptal kaç aylık hamileyim.Bir gün bozdum.Sen hamileyken 26 kilo almıştın değil mi diye.Kaç kilo alırsan al, beni ilgilendirmez de çok almışım gibi canımı sıkarsan lafı da yersin.Ay yine sinirlendim.En hassas yanımdan vuruyorlar beni
Yok sanırım kimse cvp vercek.. Hep arada kaynıyorum ben yarahimde silinme varmış benm çatı muayenesi oldum da bugün.. Dün çok kasılmam oldu diye, ayakta kaldığımda da alt kasıklarda çok acı oluyo bıçak gbi sancı giriyo.( yatıcaksın dedi Dr. Silinme nedir kızlar doğumun başladığına mı işaret? Şaşkınlıktan çok soru soramadım dra ..yüzdük kuyruğuna geldik küçük doğmasın dedi bide..
Yok sanırım kimse cvp vercek.. Hep arada kaynıyorum ben yarahimde silinme varmış benm çatı muayenesi oldum da bugün.. Dün çok kasılmam oldu diye, ayakta kaldığımda da alt kasıklarda çok acı oluyo bıçak gbi sancı giriyo.( yatıcaksın dedi Dr. Silinme nedir kızlar doğumun başladığına mı işaret? Şaşkınlıktan çok soru soramadım dra ..yüzdük kuyruğuna geldik küçük doğmasın dedi bide..
Cnm bende dayanamıyordum dizlerim titreyip tansiyonum düşüyordu. Emla diye bir krem var onu sürüyorum. Uyuşturuyor bişey hissetmiyorsun . Ben doktoruma sorup 10 gün önce ağdaya gittiğimde kullanmıştım. Malum hamileyken daha hassas oluyor.
Acının %90 ınını aldı. Ağdaya gitmeden yarım saat önce sür ancak uyuşuyor
canım geçmiş olsun silinmeyi bilmiyorum ama rahim yumuşaması diye biliyorum ben rahim yumuşayınca doğum iyice yaklaşmış oluyormuş kasılmalar için mağnezyum ve süt fayda ediyor diye biliyorum birde şuan doğurmaman için benden sana tavsiye sürekli uzan ve mümkünse ayakların biraz yüksekte olsun ki doğumu geciktirebilesin kendini yorma :)
cnm sılınme rahımde yumuşama demek.servıks boyunun olması gerekenden daha kısa olması demek.acılman yok sukur bu ıyı bsey..sana herhangı bı ılac verdımı dnlenmenn dısnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?