- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.581
Soran ve merak eden herkese teşekkür ederiz.Pazartesi gününden bu yana doğumun gerçekleşmesini bekliyorduk. Dün akşam artık son noktadaydık ve gece veya sabaha doğumun gerçekleşeceği söylenmişti.Dün gece doğum sancıları gelmedi ve sabah hastaneye yatışımız yapıldı.Sabah 8 civarından itibaren normal doğum için her şey denendi. Fitil verildi, morfin verildi, epidural anestezi yapıldı 5cm açılma oldu. Artık her şey iyi gidiyordu, doğum yaklaşıyordu ve hiç acı hissetmiyordum ki bebeğin kalp ritmi 150'den 60'lara düştü.Doktorlar müdahale etti her şeyi denediler ancak normal doğumla doğuramayacağım ve kordonun bebeğimizin boğazına dolandığı anlaşıldı.Bunun üzerine acil sezaryene alındım epidural olmasına rağmen bir yanım ağrı hissetmezken bir yanımda halen ağrı vardı. Bu nedenle tamamen uyutuldum...Sonuç olarak 2,975kg ağırlığında ve 51 cm boyunda bir Barış geldi dünyaya :) Şu an çok fazla ağrım var ve mesajı eşim yazıyor...O nedenle daha fazla yazamayacağım..Şimdi bebeğim yanımda ve uyuyor mışıl mışıl :) Aşağıda da resmi var.. Sevgilerimle..
Not:İkisini de yaşamış biri olarak normal doğum düşünenlerin kesinlikle epidural anestezi yaptırmasını öneririm. Sezaryeni ise sadece mecbur kalırsanız tercih etmenizi öneririm. Onun dışında epidural ile normal doğum (Son aşamasına kadar) oldukça rahat...İstanbulda olanlar da Bakırköy Çamlık Hastanesini düşünebilirler...Personeli güleryüzlü ve hizmetleri gayet iyi..
Eki Görüntüle 753473
kocişkom işten geldii saçlarımı cok beğendiiişimdide bakıp bakıp ne kadar güzel olmuşsun sen böyle diyooo şımardımm valla
Uyardığın için sağol canım o tip ürün kullanmadığım için hiçbi fikrim yoktu sadece doğum olayı aniden gelişirse ne yapabilirim diye düşününce aklıma bi bu geldi
kızlarrrr kendimi kuş gibib hissediyorummmmmm sölemesi ayıptırrrrr.sonunda wc problemımı çözdümmmmmmmmm kuş gibi hissediyoum kendımıı büyük azimlerın sonucunda basardım bugun..sabah aç karnına kurusu ,yaşı, meyvesi,kurusununda kurusu kayısıyı aç karnına çiğnedim iyce üstünee sıcak su içtim yattım sabah 6,5ta bu saate kadr karnımda bı agrı vardı meğer rahatlıcakmısım ondanmış...
bu arada kızlar çarşamba sezeryanla doğum yapan kız arkadaşımla konuştum ...kabızlığınıza çözümbulun dıo hastane tuvalet yapmadan ve gaz çıkarmadan hastaneden çıkarmıyormuş çk sancınız oluomuşş .banada dedıkı bu problemını çözüm bul hastane yollamaz yoksa tırs tırs oldum girişimlere başladım ekmegı kesıyorum bu dakikadan ıtıbarıyle yulaflı ne varsa onu yıcem artık vala korktum
ne güzel :)
bir saçın için bile bunu diyorsa...ben hiç duymadım ondan böyle,ne kadar saçımı başımı yapsam,makyajıöı yapsam ki öyleyimdir her zaman,bir kere duymadım ne kadar güzel olmuşsun diye :)
Saolun dualarınız için. Oğlum yanımda yatıyor şimdi :) tarifsiz bi mutluluk . Tek üzüntüm sütüm gelmedi halaoğlumun doyduğunu görsem ahhhhh. Göğüs ucumda çok çıkık değil slikon uç taktılar
evet canım sakıncalı o tür ürünler özellikte hamilelikte bide jiletten bi farkı yok hatta daha beter çıkarıyooojilet yap daha ii ...
bende hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum önümüzdeki cuma günümüz belli olunca ona göre yaparım dedimm epilasyonumu....
ama bide ya birden gelirse diye düşünüyosun artık oda kısmet hemen duşa atarım kendimiii temizleyebildiğim kadar napımm
ya kızlar dün kontrolüm vardı idrarda bişeyler çıkmış sanırım bu gün beni aradı dr um idrarda yanma veya akıntında koku varmı diye sordu bende ikiside yok dedim akıntın nasıl dedi kremimsi en baştan beri olan akıntı dedim değişiklik yok yani fitil ve tek dozluk ilaç verdi sizce bu ne panik oldum yaaaa ama ben bişey hissetmiyorum yanma koku falan acaba tahlillermi karıştı sorunsuz geldik derken ......
benim eşim öledir en ufak bişeyi farkeder tabi bende .sevgi gösterilen bişey diye düşünüyorum konuşarak beğenildiğini söylemesii insanı cok mutlu ediyooo ne yapsam farkeder ve dile getirir ....bende karı koca olmak böle bişiy iletişim içinde olunca cok fazla sorun cıkmıyoo...
umarım senin eşinde yaptığın güzellikleri dile getirir...
ya ben insanları anlamıyorum gerçekten çoğu cahil ve zeka yoksunu bence...
az evvel kapıcı geldi ekmek dağıtmaya "kııız sen doğurmadın mı daha" diyorgerizekalı mal insan sen beni her gün görüyosun doğursam haberin olur ayrıca tasası sana mı düştü yani....
aslında hiç kimseye karşı böyle bir tavrım yoktur ama bu kadın artık hakettiği için yedi benden lafı "biz ne ara bu kadar samimi olduk acaba " dedim. sustu kaldı. çünkü geçen gün evi temizlemeye geldi 4 saat akaldı tam gün parası aldı evi sütünkörü temizledi hatta temizlemedi gitti,giderkende karşı komşuma" evin içine sıçmış kapı pencere ellemedim daha " dedi,o zaman cvp bile verememiştim şoktan. bundan böyle alayına gider arkadaşhaddini bilsin biraz.
sokağa çıkmaya hasret kaldım,birinci kattaki kadın sokakta doğuran diyor. mal karı bilmiyor ki doktorum bana yürü dedi,üstelik 1 haftadır evden çıkmamışım ve hastaneden gelirken gördü beni. kıracam kalplerini ,anlamazlarsa sıra kafalarına gelecek!!!
Ay kızlar size de tam delisi denk gelmiş her cahile laf anlatmaya kalkmayın bence konuşanı da tersleyin gitsin kimse sizden ve bebeğinizden kıymetli değil canınızı sıkmayın böyle terbiyesizler yüzünden ... Red sen de en güzel cevabı vermişsin vallahi ben rahatladım ...illa ki etrafımızda böyle uyuz lüzumsuz insanlar olmak zorunda mı yaa ??? benimde ev sahibim bana zayıfsın yemiyo musun karnında çıkmadı diyip duruyo halbuki doktorum iri bebek diye diyetisyene yönlendirdi beni ona rağmen kadın hala üstüme geliyo.Öte yandan da yine orta yaşlı bi komşu var yan tarafta beni gördükçe oda aynen karnın çıkmadı zayıfsın olmaz bu çocuk diye beni çıldırtıyo.Doktor bebeğe iri bile dedi bana da az ye dedi demek ki yediklerim bana değil bebeğe gidiyo dedim dödü de bana ne dese beğenirsiniz?Doktorlar hiçbişey bilmiyo ki ben tam 12 çocuk doğurdum profesör gibi oldum dedi sanki çok büyük marifet 12 çocuk doğurmak .
Ay kızlar size de tam delisi denk gelmiş her cahile laf anlatmaya kalkmayın bence konuşanı da tersleyin gitsin kimse sizden ve bebeğinizden kıymetli değil canınızı sıkmayın böyle terbiyesizler yüzünden ... Red sen de en güzel cevabı vermişsin vallahi ben rahatladım ...
Maşallah oğluşuna sana :) Okuyunca çok tuhaf oldu ne çabuk dedim :) İnşallah sütünde tez zamanda gelir ve oğluşun doya doya emer.
Darısı bizlerin başına.
Normal doğum mu yaptın ? Nasıl geçti doğumun.
Bütün gün hastanedeydim. Anestezi için testlerim yapıldı, onların sonuçlarını bekledik. EKG çekildi. NST ye bağlandım. Hepsi iyi çıktı. En son dr.a gösterdik, günü verdi. 3 kg. olmuş bile şimdiden bebişim maşallah. 37. hafta 25 Temmuz da sezeryan olacağım. Bir gün önceden yatış yapacakmışım. KAn bankası ve yoğun bakım kayıtlarım yapılacakmış her ihtimale karşı. Rahmim alınacak mı alınmayacak mı o anda belli olacakmış. Hakkımızda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?