2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kocişkom işten geldii saçlarımı cok beğendiiişimdide bakıp bakıp ne kadar güzel olmuşsun sen böyle diyoooşımardımm valla

ayy çok güzel maşallah

çok geçmiş olsun canım....Allah analı babalı büyütsün...sağlıklı uzun bir ömrü olsun Barış'ın....:)

çok uğraştırmışlar seni ama neyseki sağsalim atlatmışsınız..çok sevindim...darısı başımıza...

benim de dr.um epidural sezeryan öneriyor..öyle olacak yani...genel anestezi önermedi ama istersen yaparız dedi...kararsızım hala...genel anesteziyle ilgili değil de epidural ve spinal konusunda kararsızım...hayırlısı inşallah

tekrar tebrikler

Ptesiyi beklemedik dra gittik. Nst ile tanıştık sonunda.. Hiç bişey yok dedi Dr.. Son zamanlardaki sancılarından ve kasılmalardan bahsettim , şu bıçak gbi giren sancılardan. Ultrasonda baktı başı aşağıda baya dedi.. Çok önemsemiyo tabi, kocam da öyle kardeşimde .. Bi de çatı muayenesi yapayım dedi , nasıl heycanlandım , çok korkuyodum ondan. Neyse eldiveni taktı batikonu sürdü ya Allah daldırdı parmağını , ama nekadar soktu emin değilim ya kolumuydu o:S neyse abartçak hiçbirşey yokmuş çatı muayenesinde.. Korkuyorum dedim Dr sen normal doğum yapacaksın ne korkması dedi bana.. Sonunda da evet rahimde yumuşama var kafası baya aşağıda , yatıcaksın artık dedi.( yüzdük kuyruğuna geldik erken doğmasın dedi ,( ben yatmak istemiyorum ya niye böyle oldu off kızlar.. Bi de muayeneden sonra bıçak gbi sancılar girmez mi eve zor geldim yaa..

kızlarrrr kendimi kuş gibib hissediyorummmmmm sölemesi ayıptırrrrr.sonunda wc problemımı çözdümmmmmmmmm kuş gibi hissediyoum kendımıı büyük azimlerın sonucunda basardım bugun..sabah aç karnına kurusu ,yaşı, meyvesi,kurusununda kurusu kayısıyı aç karnına çiğnedim iyce üstünee sıcak su içtim yattım sabah 6,5ta bu saate kadr karnımda bı agrı vardı meğer rahatlıcakmısım ondanmış...

bu arada kızlar çarşamba sezeryanla doğum yapan kız arkadaşımla konuştum ...kabızlığınıza çözümbulun dıo hastane tuvalet yapmadan ve gaz çıkarmadan hastaneden çıkarmıyormuş çk sancınız oluomuşş .banada dedıkı bu problemını çözüm bul hastane yollamaz yoksa tırs tırs oldum girişimlere başladım ekmegı kesıyorum bu dakikadan ıtıbarıyle yulaflı ne varsa onu yıcem artık vala korktum

kocişkom işten geldii saçlarımı cok beğendiiişimdide bakıp bakıp ne kadar güzel olmuşsun sen böyle diyoooşımardımm valla

ne güzel :)

bir saçın için bile bunu diyorsa...ben hiç duymadım ondan böyle,ne kadar saçımı başımı yapsam,makyajıöı yapsam ki öyleyimdir her zaman,bir kere duymadım ne kadar güzel olmuşsun diye :)

Uyardığın için sağol canım o tip ürün kullanmadığım için hiçbi fikrim yoktu sadece doğum olayı aniden gelişirse ne yapabilirim diye düşününce aklıma bi bu geldi

evet canım sakıncalı o tür ürünler özellikte hamilelikte bide jiletten bi farkı yok hatta daha beter çıkarıyooojilet yap daha ii ...
bende hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum önümüzdeki cuma günümüz belli olunca ona göre yaparım dedimm epilasyonumu....
ama bide ya birden gelirse diye düşünüyosun artık oda kısmet hemen duşa atarım kendimiii temizleyebildiğim kadar napımm

aman aman cok sükür cok fena ya kabızlık bende zaman zaman yaşıyorum beter bişiyy hele hamilelikte 2 katı şişiyosunnnevet canım bol yulaflı şeyler meyve bide su inş. bi sorun yaşamayızz

benim eşim öledir en ufak bişeyi farkeder tabi bende .sevgi gösterilen bişey diye düşünüyorum konuşarak beğenildiğini söylemesii insanı cok mutlu ediyooo ne yapsam farkeder ve dile getirir ....bende karı koca olmak böle bişiy iletişim içinde olunca cok fazla sorun cıkmıyoo...
umarım senin eşinde yaptığın güzellikleri dile getirir...

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın.. darısı bizlerin başına inşallah hemenck gelir sütün

Allah analı babalı, sağlıklı büyütsün.Gözün aydın.Sizi gördükçe "Ben de doğuracağım ben deee" diyorum.Sanki aksi mümkünmüş gibi Sen de iyisindir umarım.Geçmiş olsun.Ay ne güzel minişi kucağına almak.

bende öyle bi haldeyim ki çaresiz gibi bişey yani benim o bölgede hemen sağ tarafta bi et beni var karnım büyüdükçe onu göremez oldum aynada ters gördüğüm için yapamadım 2-3 kese kazayla kestim kanadı ve büyüdü garip bişey oldu bu sebepten en son eşim yardım etti artık doğumdan sonra bi de onu halletmem lazım ve kabız oldum şu son 15 gündür falan popom acayip acıdı kanadı birde basur memesi oluştu onun için de korkuyorum bilmeden onuda zedeler miyim diye senin anlıcağın aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

Kızlar kabızlık sorunum hiç olmadı diyebilirim.Sadece saatleri değişti.Sabah iken akşama döndü ve biraz bekliyordum. Yaz gelince salatada domates, salatalık kullanmaya başladım.Geçen gün tekrar kıvırcık, roka gibi şeylere dönüş yaptım ve düzen eskiye döndü.Yine sabah ve daha kolay.Yeşillik ve bol su faydalı anlayacağınız.Hareket etmek de tabii ki.

Aynisi bendede oldu ben hic anlamamistim doktorum cati muaynesinde anladi 6li fitil kullandim bende son gun kesildi valla ne rahatladim anlatamam dunya varmis megersem ben normal diye umursamiyodum basindan beri var diye ama degisiklik gostermis ben anlamamisim demekki

Bütün gün hastanedeydim. Anestezi için testlerim yapıldı, onların sonuçlarını bekledik. EKG çekildi. NST ye bağlandım. Hepsi iyi çıktı. En son dr.a gösterdik, günü verdi. 3 kg. olmuş bile şimdiden bebişim maşallah. 37. hafta 25 Temmuz da sezeryan olacağım. Bir gün önceden yatış yapacakmışım. KAn bankası ve yoğun bakım kayıtlarım yapılacakmış her ihtimale karşı. Rahmim alınacak mı alınmayacak mı o anda belli olacakmış. Hakkımızda hayırlısı...

aynen öyle...kadın ruhu okşansın istiyor arada...evlendiğimizden beri hiç duymadım öyle...ben ona söylerdim yapardım bazen baktım o hiç yapmıyor ben de bıraktım...

umarım diyim ben de :)

Ay kızlar size de tam delisi denk gelmiş her cahile laf anlatmaya kalkmayın bence konuşanı da tersleyin gitsin kimse sizden ve bebeğinizden kıymetli değil canınızı sıkmayın böyle terbiyesizler yüzünden ... Red sen de en güzel cevabı vermişsin vallahi ben rahatladım ...

Kızlar ben de hiç ağda yaptırmadım.Korktum.Aslında acı eşiğim yüksektir; ama ona cesaret edemedim.Bir kere lisedeyken yapmıştım.Ah aptallığım işte, sen niye devam etmiyorsun?Evlenince de denemiştim bak şimdi hatırladım (Allah'tan hiç yapmamışım). Çok uzun sürmüştü, sanırım sıkılıp bıraktım.Doğum sonrası kendim yapsam diyorum;ama çok acır mı?Aslında cevap belli de cesaret toplamak adına soruyorum.Acıyı azaltmak için yapılacak bir şey var mı?

Benimkiler sahiden cahil ne desem anlamıyolar bende saldım çayıra mevlam kayıra :) ama yine de insanın morali bozulmuyo değil ailem burda değil kimsem yok mecburen merhabalaşmak zorundayım

Epidural normal istedim ama hiç olmadı 2 cm de kaldı. Suyumda gelmişti. Doktorum 37 haftalık dayanamaz dedi. Oğlum iyi olsunda beni kessinler dedim artık :) normal yapın tavsiyem. Ben narkozun etkisinden oğlumu göremedim. ama sakın korkmayın bebeğini gördüğün an ne acı kalıyor ne sızı. Yine karışık yazdım :)

Sana yine zayıfsın demişler.Ben 7.5 haftalık hamileyken 7.5 kiloydum.Geri zekalının biri aynen "Şişmişsiiin." demez mi?Çoğu kişi az aldığımı, bulunduğum haftadan daha az göründüğümü söyler; bazı aptallar da böyle yapar.Yan komşum da "Eee karnın büyümüş, maşşşallah maşşallah." diyor. E aptal kaç aylık hamileyim.Bir gün bozdum.Sen hamileyken 26 kilo almıştın değil mi diye.Kaç kilo alırsan al, beni ilgilendirmez de çok almışım gibi canımı sıkarsan lafı da yersin.Ay yine sinirlendim.En hassas yanımdan vuruyorlar beni

35. haftada 3kg çok değilmi yaaa maşallaahhh niye alınacak ki rahmin pardon canım ben ilk kez okuyorum seni öncesini yazmışsındır muhakkak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…