2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kil tuy muhabbeti donmus bende dertlilerdenim bu konuda yuce rabbim bi kil vermis gerisini koyvermis:) yine siz sanslisiniz tr de agda yaptirmak ucuz burda 25 euro sadece malum bolge:) yuzum icin gidiyim dedim kas icinde degil 50 euro dedi yuh dedim :)) o nedenle epilator jilet allah ne verdiyse...ama koca fobekle cok zor oluyo yaaaa((

kızlar biz geldik kızımla.. ve Allah a şükür güzel haberler ile.. 1 hafta ileri çıktı gelişimi.. 1600 g kilomuz.. 49 cm boyumuz.. suyumuz çok iyi.. nst güzel çıktı.. ama kızımın yüzünü göremedim elleriyle sakladı.. tahmini sezaryen tarihimiz için bayram şekeri olabileceğini söyledi ... 15 güne düştü sonunda kontrollerimiz.. 15 gün sonrayı hemencik iple çekmeye başladım.. belki son kontrolumuz bile olur

ben aldım çoktan ama başlamadım...doktora sordum 1-2 hafta kala başlarsın dedi ama arkadaşlar 1 ay önce başla diyor..bilemeidm ben de...haftaya ya da öbür haftaya başlasam mı ki...

bu arada kedicikten haber var mı geçmişi okuyamadım,doğum yapmış mı nasılmış?

meraba kızlar. bebişim bugün çok hareketsiz ya uyuyor mu ne yapıyor anlamadım. normalde hep kıpır kıpır. bu ara böyle olan var mı?

Hafta ilerledikçe yerleri daralıyormuş ondan hareketler az ama daha sert hissedilirmiş.
Gün gün değişiyor ; bazen çok hareketli bazen az ; havalardan mı keyfinden mi bilmem :)
Az hareket ettiğini düşünüyorsan ; bol su iç , sol yanına yat , ama kafan rahat olsun ; hareket etti edecek diye düşünürsen strese girersin annesi .Bugün canı keyif yapmak istemiş , dinleniyordur :)

Gün içinde hareketlerini hissediyorsan sorun yok canım. Eskiye oranla artık yeri kalmıyor ve uyuyor, doğum için enerji topluyor.

tşk ederim canım. normal yani. bi an panik oldum valla. artık doğsalar da canlı canlı görsek. tam bu arada kızım tekme attı teyzesi ya galiba ben iyiyim anne bişeyim yok diyor. akıllı bunlar ya.

Doğum yapmış canım, normal ile başlamışlar ama 5 cm den fazla açılmamış. Epidural yapmışlar uyuşmamış en sonunda genel sezeryan ile doğurdu. Maşallah çok güzel sağlıklı bir oğluşu var.

Maşallah annesi. Her şey yolundaymış ne güzel. Kilosu boyu harika:) Benim kız da korkunçlu çıkmıştı son ultrasonda tam açı yakalayamadığı için renkliye geçemedi siyah beyaz çıktı, gözlerinin olduğu yer simsiyahtı, hayalet bebek Sadece yanakları çok şirin görünüyodu böyle tombiş tombiş. Yarın bizim de kontrol var bu sefer düzgün görmeyi ümit ediyorum :))

Saolun dualarınız için. Oğlum yanımda yatıyor şimdi :) tarifsiz bi mutluluk . Tek üzüntüm sütüm gelmedi hala oğlumun doyduğunu görsem ahhhhh. Göğüs ucumda çok çıkık değil slikon uç taktılar

sanırım öyle gerçekten sürekli kontrol halindeyim hareket ediyor mu etmiyor mu diye. çocuğunu sürekli denetleyen anneler gibi. dinlensin bakalım minik kızım. inşaallah keyfi yerindedir.

aynen öyle görebildiğimiz kesit uzaylı gibi duruyordu. artık büyüdükleri için mi öle gözüküyor acaba ultrasonda. birde kafası tam oramda. belki ondan net gözükmüyordur.. teşekkür ederiz teyzesi :)

tşk ederim valla içim rahatlıyor biriyle paylaşınca. insan bildiği şeyi bile duymak istiyor. anne olmak çok zormuş gerçekten...

Ay ama bir güne bu kadar mutluluk çok fazla. Allah analı babalı büyütsün canım. Bebişler çoğalıyor kızlar yaaa. Hay Allahım çoK güzel bir gün.

Canım banada 1 ay önce başla dedi arakadaşlarım ben dr.dinledim.Yarın yazacaktır muhtemelen bende hemen başlıcam.
Fayda etmezse diye şimdiden yara olunca alternatif kremleri bile araştırdım Allahın izniyle atlatırız o dönemide.

ay ay ay kıyamam bir miniş daha geldii hayırlı olsun allah uzun ömürler versin canım tebrikler sütün içinse endişelenme olumlu düşün gelir inşallah

Ayyyy müthiş bir haber buuuuu :)
Ne mutlu sana Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inş.
Çok geçmiş olsun.
Sütün için endişe etme ilk başta zaten çok fazla gelmezmiş sabırlı ol,sakin ol canım.
Birde ilk başta gelen sarı bir süt olurmuş onu mutlaka verin çok faydalıymış diye duydum.

Maşallah oğluşuna sana :) Okuyunca çok tuhaf oldu ne çabuk dedim :) İnşallah sütünde tez zamanda gelir ve oğluşun doya doya emer.
Darısı bizlerin başına.
Normal doğum mu yaptın ? Nasıl geçti doğumun.

kızlaaarr yine hıçkırık başladı...normal mi bukadarı yada başka bişeymi off korkuyorumdaa

Canım son ayda bebeklerin en çok yaptığı hareketlerden biri hıçkırıkmış. Bir zararı yok , bir çok kadın doğumcu doktor yazmış, kaç kez okudum. Benimki de hıçkırıyor , ben de gülüyorum o hıçkırdıkça :)

kızlaaarr yine hıçkırık başladı...normal mi bukadarı yada başka bişeymi off korkuyorumdaa

Anne yüreği tedirgin oluyor ama korkulacak bir şey yokmuş hıçkırıkta . Ciğerleri gelişiyormuş .
Ben de muş , miş ansiklopedisi ; ama tek kaynaktan çıkmıyor :) ; deneyimli annelerden duyuyorum , netten bakıyorum , sonra da dr.a sorup teyit ettiriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…