- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.521
Kızlar lansinoh kremi kullanmaya başladınızmı?Ben daha önce dr.sormuştum 37.haftanda yazacağım demişti.Yarın kontr.var hatırlatacağım.Çünkü yara olmadan kullanmaya başlamak gerekirmiş arkadaşlarım bu konuda çok çektiler.
meraba kızlar. bebişim bugün çok hareketsiz ya uyuyor mu ne yapıyor anlamadım. normalde hep kıpır kıpır. bu ara böyle olan var mı?
Gün içinde hareketlerini hissediyorsan sorun yok canım. Eskiye oranla artık yeri kalmıyor ve uyuyor, doğum için enerji topluyor.
ben aldım çoktan ama başlamadım...doktora sordum 1-2 hafta kala başlarsın dedi ama arkadaşlar 1 ay önce başla diyor..bilemeidm ben de...haftaya ya da öbür haftaya başlasam mı ki...
bu arada kedicikten haber var mı geçmişi okuyamadım,doğum yapmış mı nasılmış?
kızlar biz geldik kızımla.. ve Allah a şükür güzel haberler ile.. 1 hafta ileri çıktı gelişimi.. 1600 g kilomuz.. 49 cm boyumuz.. suyumuz çok iyi.. nst güzel çıktı.. ama kızımın yüzünü göremedimelleriyle sakladı.. tahmini sezaryen tarihimiz için bayram şekeri olabileceğini söyledi ... 15 güne düştü sonunda kontrollerimiz.. 15 gün sonrayı hemencik iple çekmeye başladım.. belki son kontrolumuz bile olur
Hafta ilerledikçe yerleri daralıyormuş ondan hareketler az ama daha sert hissedilirmiş.
Gün gün değişiyor ; bazen çok hareketli bazen az ; havalardan mı keyfinden mi bilmem :)
Az hareket ettiğini düşünüyorsan ; bol su iç , sol yanına yat , ama kafan rahat olsun ; hareket etti edecek diye düşünürsen strese girersin annesi .Bugün canı keyif yapmak istemiş , dinleniyordur :)
Maşallah annesi. Her şey yolundaymış ne güzel. Kilosu boyu harika:) Benim kız da korkunçlu çıkmıştı son ultrasonda tam açı yakalayamadığı için renkliye geçemedi siyah beyaz çıktı, gözlerinin olduğu yer simsiyahtı, hayalet bebekSadece yanakları çok şirin görünüyodu böyle tombiş tombiş. Yarın bizim de kontrol var bu sefer düzgün görmeyi ümit ediyorum :))
Benimde bazen çok hareketsiz oluyor.Sırt üstü yatıp göbişimi okşuyorum,konuşuyorum biraz kıpırdasa içim rahatlıyor.Sonrasında yine o güçlü tekmelerini savuruyor. :)
Artık büyüdükleri ve yerleri daraldıkları için daha az hareket etmeleri normal canım.
Saolun dualarınız için. Oğlum yanımda yatıyor şimdi :) tarifsiz bi mutluluk . Tek üzüntüm sütüm gelmedi halaoğlumun doyduğunu görsem ahhhhh. Göğüs ucumda çok çıkık değil slikon uç taktılar
ben aldım çoktan ama başlamadım...doktora sordum 1-2 hafta kala başlarsın dedi ama arkadaşlar 1 ay önce başla diyor..bilemeidm ben de...haftaya ya da öbür haftaya başlasam mı ki...
bu arada kedicikten haber var mı geçmişi okuyamadım,doğum yapmış mı nasılmış?
Saolun dualarınız için. Oğlum yanımda yatıyor şimdi :) tarifsiz bi mutluluk . Tek üzüntüm sütüm gelmedi halaoğlumun doyduğunu görsem ahhhhh. Göğüs ucumda çok çıkık değil slikon uç taktılar
kızlaaarr yine hıçkırık başladı...normal mi bukadarı yada başka bişeymi off korkuyorumdaa
kızlaaarr yine hıçkırık başladı...normal mi bukadarı yada başka bişeymi off korkuyorumdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?