- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.541
Canım son ayda bebeklerin en çok yaptığı hareketlerden biri hıçkırıkmış. Bir zararı yok , bir çok kadın doğumcu doktor yazmış, kaç kez okudum. Benimki de hıçkırıyor , ben de gülüyorum o hıçkırdıkça :)
Anne yüreği tedirgin oluyor ama korkulacak bir şey yokmuş hıçkırıkta . Ciğerleri gelişiyormuş .
Ben de muş , miş ansiklopedisi ; ama tek kaynaktan çıkmıyor :) ; deneyimli annelerden duyuyorum , netten bakıyorum , sonra da dr.a sorup teyit ettiriyorum :)
Saolun dualarınız için. Oğlum yanımda yatıyor şimdi :) tarifsiz bi mutluluk . Tek üzüntüm sütüm gelmedi halaoğlumun doyduğunu görsem ahhhhh. Göğüs ucumda çok çıkık değil slikon uç taktılar
Saolun dualarınız için. Oğlum yanımda yatıyor şimdi :) tarifsiz bi mutluluk . Tek üzüntüm sütüm gelmedi halaoğlumun doyduğunu görsem ahhhhh. Göğüs ucumda çok çıkık değil slikon uç taktılar[/QUOT
Allah analı babalı büyütsün, darısı da başımıza olsun. bi yerde okumuştum, bebekler ilk 48 saat aç kalmaya dayanıklı bir bünyeyle doğuyormuş, yani hiç tasalanma. ilk bi iki gün sütünün gelmemesi normal zaten, sonrasında azıcık sütle bile doyar bebişin. zamanla da sütün artar.
Saolun dualarınız için. Oğlum yanımda yatıyor şimdi :) tarifsiz bi mutluluk . Tek üzüntüm sütüm gelmedi halaoğlumun doyduğunu görsem ahhhhh. Göğüs ucumda çok çıkık değil slikon uç taktılar
Ben 2-3 Haftadır Kullanıyorum. 1 Ay Önceden Başlanması Daha İyiymiş, Doğum Yapan Bir Arkadaşım Çatlakları Olduktan Sonra Söyledi Bana 1 Ay Önceden başla Diye. Doktoruma Sordum Başlayabilirsin Dedi. Her Gün Olmasada Aralıklı Olarak Kullanıyorum.Kızlar lansinoh kremi kullanmaya başladınızmı?Ben daha önce dr.sormuştum 37.haftanda yazacağım demişti.Yarın kontr.var hatırlatacağım.Çünkü yara olmadan kullanmaya başlamak gerekirmiş arkadaşlarım bu konuda çok çektiler.
hayatımsın geçmş olsun cnmm..banada öyle olmştu yarım bıraktırmıştım yoksa kopcaktı sanki :) zaten benimide koparmıştı kadın..bidaha asla dedimmm zaten sırf hamileym die mecburum die gitmek istiodum ama jilete dewammm...hiç sewmiyorum jileti ama dayancak gcüm yok
Kizlar bebegim 34+3 te 2300 gr bir hafta geriden geliyor aslinda beni cok rahatsiz etmiyor bu durum fazla yek yiyemiyorum hamileligin basindan bu yana 12kilo almisim ama porsiyonlarim yarim hemen tikaniyorum.kv telefon etti demin ayyy sen yemiyosun bize minnacik bi bebek getirceksin diyince kendimi suclu hissettim benimle ayni haftada planlar siziinkiler kac kg ?
sanırım öyle gerçekten sürekli kontrol halindeyim hareket ediyor mu etmiyor mu diye. çocuğunu sürekli denetleyen anneler gibi. dinlensin bakalım minik kızım. inşaallah keyfi yerindedir.
canım 1 hafta ileri çıktı gelişimi dedin ama 1600 kg mi yoksa 2600 mü diyecektin kafam karıştı :26:kızlar biz geldik kızımla.. ve Allah a şükür güzel haberler ile.. 1 hafta ileri çıktı gelişimi.. 1600 g kilomuz.. 49 cm boyumuz.. suyumuz çok iyi.. nst güzel çıktı.. ama kızımın yüzünü göremedimelleriyle sakladı.. tahmini sezaryen tarihimiz için bayram şekeri olabileceğini söyledi ... 15 güne düştü sonunda kontrollerimiz.. 15 gün sonrayı hemencik iple çekmeye başladım.. belki son kontrolumuz bile olur
bende aldım haftalar önce ama henüz başlamadım. üzerinde de sanki 36. haftadan itibaren başlanabilir gibi birşey yazıyordu. bende göğüsle oynamaya korkuyorum erken doğuma yol açabilir diye görmüştüm snki biryerlerde bilmiyorumben aldım çoktan ama başlamadım...doktora sordum 1-2 hafta kala başlarsın dedi ama arkadaşlar 1 ay önce başla diyor..bilemeidm ben de...haftaya ya da öbür haftaya başlasam mı ki...
bu arada kedicikten haber var mı geçmişi okuyamadım,doğum yapmış mı nasılmış?
Kızlar lansinoh kremi kullanmaya başladınızmı?Ben daha önce dr.sormuştum 37.haftanda yazacağım demişti.Yarın kontr.var hatırlatacağım.Çünkü yara olmadan kullanmaya başlamak gerekirmiş arkadaşlarım bu konuda çok çektiler.
KEDİCİK MAŞALLAH BU MİNİK ADAMA NASIL TATLI MASUM OYY KUZUM.Soran ve merak eden herkese teşekkür ederiz.Pazartesi gününden bu yana doğumun gerçekleşmesini bekliyorduk. Dün akşam artık son noktadaydık ve gece veya sabaha doğumun gerçekleşeceği söylenmişti.Dün gece doğum sancıları gelmedi ve sabah hastaneye yatışımız yapıldı.Sabah 8 civarından itibaren normal doğum için her şey denendi. Fitil verildi, morfin verildi, epidural anestezi yapıldı 5cm açılma oldu. Artık her şey iyi gidiyordu, doğum yaklaşıyordu ve hiç acı hissetmiyordum ki bebeğin kalp ritmi 150'den 60'lara düştü.Doktorlar müdahale etti her şeyi denediler ancak normal doğumla doğuramayacağım ve kordonun bebeğimizin boğazına dolandığı anlaşıldı.Bunun üzerine acil sezaryene alındım epidural olmasına rağmen bir yanım ağrı hissetmezken bir yanımda halen ağrı vardı. Bu nedenle tamamen uyutuldum...Sonuç olarak 2,975kg ağırlığında ve 51 cm boyunda bir Barış geldi dünyaya :) Şu an çok fazla ağrım var ve mesajı eşim yazıyor...O nedenle daha fazla yazamayacağım..Şimdi bebeğim yanımda ve uyuyor mışıl mışıl :) Aşağıda da resmi var.. Sevgilerimle..
Not:İkisini de yaşamış biri olarak normal doğum düşünenlerin kesinlikle epidural anestezi yaptırmasını öneririm. Sezaryeni ise sadece mecbur kalırsanız tercih etmenizi öneririm. Onun dışında epidural ile normal doğum (Son aşamasına kadar) oldukça rahat...İstanbulda olanlar da Bakırköy Çamlık Hastanesini düşünebilirler...Personeli güleryüzlü ve hizmetleri gayet iyi..
Eki Görüntüle 753473
Günebakan gibi cucu da kayıp bugün randevuları mı vardı bu kızların, ben mi hatırlamıyorum?
Bende öyle birşey hatırlamıyorum. Cucu bazen geç giriyor ama Gunebakan çalıştığı icin sabahtan acardi
Cucu nerdesin sen sabahtan beri.Poponu dön bir şaplak atıcam. Baştan Günebakan merak ettirdi sonra sen
kızlaaarr yine hıçkırık başladı...normal mi bukadarı yada başka bişeymi off korkuyorumdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?