2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tşkler kızlar bende araştırıyorum şimdi..hıçkırması normalde fazla uzun sürünce korktum...gecede oldu çünkü...pzt dr a gidicemm ahh ne uzun geldi 3 haftaa bi bilsenizzz....

canım geçmiş olsun sendemi doğum yaptın hayırlı olsun M Aşşah analı babalı büyütsün

humananın anne çayı var onu iç süt yapmada çok iyi ben faydasını çok gördüm oğlumda sütüm kesiliyordu sayesinde tekrar emzirdim

hatta doğuma yakın günlerde bizlerinde içmesi gerekiyor bende hemen almalıyım

HERKESE TAVSİYE EDERİM

Allah analı babalı büyütsün ; kurtardın sağlıcakla .
Sütün de gelir biraz sabır , üzülüp strese girme , gelmesini geciktirme :)

Ben 2-3 Haftadır Kullanıyorum. 1 Ay Önceden Başlanması Daha İyiymiş, Doğum Yapan Bir Arkadaşım Çatlakları Olduktan Sonra Söyledi Bana 1 Ay Önceden başla Diye. Doktoruma Sordum Başlayabilirsin Dedi. Her Gün Olmasada Aralıklı Olarak Kullanıyorum.

saolasın cnm.. benımde koptu yaaa parçalandı sandım valla çamasırım kan içinde oldu. nezaman geçicek bu acııı cok kötüyüm

bende ilk kez dün dayanamadım canım yeter bırak dedim ki olan olmustu zaten

Aman allahımmmmm doğdumuuu miniğinnnnnnnnn.. Çok sevindim dert etme canım 2 gün içine kalmaz gelmeye başlar, biraz emzirmekle alakalı gelmesi için, onun için pompa kullanabilirsin sütün çekilmesi için. Herşey yolunda ya gerisi halledilir. Çok sevindirik oldummm

ah şu insanların laflarına hiç mi dikkat etmi,yor ya ne salak söz bu.bebekler minicik zaten.canım hiç canını sıkma inana 100 gr 200 300 gr bebeklerde hiç fark etmiyor iksini yanana koy anlayamazsın hangisi daha ağrı olanı.Bide bir hafta geç olması belkide bir hafta daha geç doğucaktır.Zaten dr da diyor makinelere yüzde güvenmiyoruz o aşayukarı ölçüleri veriyor.bide bebekler son haftalarda çok kilo almıyorlar doğusun ondan sonra hızlaca kilo almaya başlıyorlar.yemek yemiyorsan bol bol meyve yemey çalış bebeğe kilo aldırıyor meyvelerbol bol dinlemeye çalış.Ve kendimde fark ettiğim şey sakin huzurlu olduğumda bebeğim de kilo alıyor.benimki de hep geride görünüyordu ama ben takmadım dr rahatlatıyordu normal falan diyordu.iznine çıktım annemlere gititim iki hafta kaldım.Çok güzel rahat günler geçirdim orda döndüm kontorle gitim bebek birden iki hafta ilere gitmiş dr şaşaırdı çok mutlu oldu.Bence besleme de değil ene önemli sakin huzur için olması bebeğin gelişimi pozitif etiliyor.Bide söyleyim kızlar bundan sonra çok laflar çok tavsiyeler duyacaksınız lütfen lütfen kulak asmayınız bildiğiniiz yapın vew bilinki bebeğiniz için en ideal olan insan sizisiniz.tabi çok konuda yanlışlar eksiklerimiz olcak bebek büyüdükçe biz de büyücez biz de çok şey öğreneceğiz ama ne kdar eksikliğimiz olsada bizim en büyük silahımız annen sevgidir bunu kimse almaz bizde başka bebeğimize kimse veremez.

Ayyyy canım yaaa çok sevindim sağ salim kavuşmanıza... Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah. Sütün için üzülme sen yine de emzirmeye çalış gelecektir elbet... Doğumun nasıl oldu anlatır mısın? çok merak ediyorum...

Sabırsızlanıyorum ben de yaaaa... Günü belli olanlar ne şanslı.... İmrendim valla

phalanx

tebrik ederim cnmm Allah uzun sağlıklı ömürler wersinn...iyileş we bize doğumhikayenide anlat :)burda heyecanlı bi grup war

sanırım öyle gerçekten sürekli kontrol halindeyim hareket ediyor mu etmiyor mu diye. çocuğunu sürekli denetleyen anneler gibi. dinlensin bakalım minik kızım. inşaallah keyfi yerindedir.

Valla hepimiz öyleyiz :)
Doğsunlar hayırlısı ile ; uyudukları zaman nefeslerini dinleriz vs. :)
Senin keyfin yerinde ise onun da keyfi yerindedir annesinin karnında :)

canım 1 hafta ileri çıktı gelişimi dedin ama 1600 kg mi yoksa 2600 mü diyecektin kafam karıştı :26:
bende aldım haftalar önce ama henüz başlamadım. üzerinde de sanki 36. haftadan itibaren başlanabilir gibi birşey yazıyordu. bende göğüsle oynamaya korkuyorum erken doğuma yol açabilir diye görmüştüm snki biryerlerde bilmiyorum

doktorun birşey derse bizi de bilgilendir canım

selam arkadaşlar bu arada doğum yapan arkadaşları n isimlerini liste yapabilecek birii varmı sanırım bu işlerele

beyaz çekirge ilgileniyordu ama onu uzun süredir göremiyorum

ama anlayan birileri kimlerin doğum yaptığını bebeklerin doğum şeklillerini kaçıncı haftada doğduklarını bir liste yaparsa bizlerde görebiliriz

yeni bebiş gelmiş oy oy oy maşallah hayırlı uğurlu olsun annesi.gelir sütün üzülme yeter ki klafana takma sen

KEDİCİK MAŞALLAH BU MİNİK ADAMA NASIL TATLI MASUM OYY KUZUM. SANKİ KARDEŞİM DOĞUM YAPMIŞ GİBİ SEVİNDİM. NASIL BİR BAĞ OLDU ARAMIZDA BÖYLE ALLAH SAĞLIKLA BÜYÜMEYİ NASİP ETSİN. SENİ VE BABASINI TEBRİK EDİYORUM. TOPARLANINCA DÖN ARAMIZA.

kızlar doğum yapan arkdaşımız dertleşmiş süüt inmemiş daha.Hiç merak etmeyiniz birkaç gün alır genelde ilk ebbekte öyle.zaten bebeğe çok fazla lzım değil ilk günlerde bir çorba kaşığı kadar içerdi oğlum yani süt geliyor danmla damla buda onlara yeterli.Amamn sütüm yok hemen strese girmeyiniz asıl süt 3 4 5 gün sonra geliyor ondan önce sarımsı yapışkan bir sııv o da çok değil.ha bide ben hep sanarım bebek doğuşak haş yapışacak memeye.Ama öyle değilmiş kimşiçabuk emmeye başlıyor sorumsuz ama çoğu bebekler ilk birkaç gün zorlanıyor anne ve bebk uyum sağlamak için biraz zmana gerktirebilir.eğeğr bebek uyanıkken memeyi alamıyor çok huysuzlanıyor uyutun uyurken emzirmeye çalışın daha sakinken daha kolay meme alıyorlar.meme ucum yok yada küçük de talaşlamyın zaten sadece meme ucu değil tüm kahverengi bölümünü vermek lazım.bebek kendisi meme ucu çıkarıcaktır.etrafınızda da çok seyrci almayınız.Benim başımda 4 5 kişi toplanırdı zaten sıcak bebek ağlıyor ben emziremiyorum herkes bir fikir veriyor patlıyordum stresten.Sizi stesli olunc abbek bunu hissediyor ve emmesini etkiliyor.bu sefer herkesi kovacam odadan oğlumla başbaşa kalmak istiyorum birbirimiz sakin sesiz ortamda tanışalım kokularımız alalım bu güzel ilk saatlerimiz başbaşa olalım.

topiğimiz aldı başını gidio doğum haberleri alıyoruz artık. Rabbim uzun ömürler versin cnm mis kokuluna.. çok stres yapma gelir sütün. doğumun normal mi oldu

Günebakan gibi cucu da kayıp bugün randevuları mı vardı bu kızların, ben mi hatırlamıyorum?

Bende öyle birşey hatırlamıyorum. Cucu bazen geç giriyor ama Gunebakan çalıştığı icin sabahtan acardi

Cucu nerdesin sen sabahtan beri. Poponu dön bir şaplak atıcam. Baştan Günebakan merak ettirdi sonra sen

kediciğim canım benim yaa nasıl mutluyum şuan anlatamam alıntı yapmıştım şaşkınlıkla oda gitmiş yaa ...maşallah güzel barışa cok şeker ismide harika sendende böle bi isim beklenirdiii inş. barış dolu bi ülkede yaşar minişlerimiz...kavgasız,savaşsız musmutlu çocuklar gencler olurlarkocaman öpüyorum siziiiiii
bu arada kızlar arasta canımcım bugün sabah kalktım pc açmak için elektrik yok delii oldum ...börülcemde bizdeydii dedim en iyisi gidip saçlarımı kestirelim aradan cıksın tek başıma gidemem dedimm öle kuaföre gittik gelişimizz kaçı buldu zatenn sizdede bi çenee oku oku bitiremedim vallaakusura bakmayın meraktaa bıraktımmmmmbenim bıdış akıllı akıllı oturuyoo doğmaya niyetii yok şimdilikkk
phalanx canım Allah analı babalı büyütsün maşallah yaayavaş yavaş gelioo kuzucuklarrrsütünde gelirr canım üzme kendinii...Allahım hepsine sağlıklı uzun ömürler versinnnnnn

bu arada 2 gün önceki kontrolümüzde 35+6 olduğumuzu 2650gr olduğumuzu öğrendik fl hesabı doğru ise boyumuz 48.2cm biraz kısa gibi ama belki kızçemiz minyon olur
onun dışında ilk kez nts ye bağlandım sancılar 25 altı çıktı herhangi bir sorun yok ama yine heyecandan doğumla ilgili sorular sormayı unuttum artık 37 hafta raporu almaya gittiğimde konuşacağız. bebeğimizin yüzünü de ilk kez net olarak gördük dudaklarını büzmüş asık suratlı kızım bana çekti sanırım
sinirli ve stresli geçirdiğim şugünlerin ona da yansıdığını düşünüyor ve çok üzülüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…