2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım maşallahhne tatlı bebeksin sen Allahım korusun senii...kedicik güle güle büyüt bebeğini çok sevindim

Arkadaşlar bizde hastaneden yeni geldik.Çok şükür şimdilik herşey yolunda.Kızım 2360 gr. olmuş.Boyuda yanlış hatırlamıyorsam 44 cm dedi.Sezeryan tarihimiz 5 ile 7 ağustos arası olabilir dedi.Bizde 6 sı demiştik ama eve geldikten sonra düşündük Kimliğini çıkarırken arife gününden dolayı problem yaşamayalım diye 5 i olmasına karar verdik.Hftaya tekrar kontrolümüz var.O zaman doktor ablamıza 5 ine karar verdiğimizi söyleyeceğiz.

Canım çok geçmiş olsun.İyi olmana sevindim.Birdaha doğum haricinde hastanede kalmazsın umarım.

Ben hayatımda özellikle bikini bölgeme 2 kez ağda yaptırdım.Tam anlamıyla cehennem azabı.Artık yıllardır epilasyon aletiyle yapıyorum.Hem çok da azaldılar.Hala kendim yapabiliyorum.Zaten doğumdan sonra kısmet olursa lazere gitmek istiyorum.Sen şimdi nasıl yanıyorsundur.İnan okuyunca benimki bile acıdı.:18::18:

Biz şimdi babamıza iftar hazırlamaya gidiyoruz.Sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz.Biz gelene kadar kimse doğum haberi vermesin.

cnm panim ypma dogumun yakin demek degil kesn dogurucaksn degil...erken dogun riskin var sdece..aciklign olsa o kesn dogum ama sukur senn oyle bi durumb yok.ilac bile vermedgne gore cddi bsey gormemis dnlen demis..bak bna taaa 29. hftada serviks boyun kisaliyo erkeb dogum riskn var dedi..34 oldm ve uzadi servimsm tekrar.uzan dinlen..nst nasi cikti

Nst iyi çıktı herhalde , Dr bişey yok dedi . Ne olduysa çatı muayenesinde oldu. Ya çok moralim bozuldu tutamıyorum hep ağlayasım var. İstemiyorum erken doğmasın

Nst iyi çıktı herhalde , Dr bişey yok dedi . Ne olduysa çatı muayenesinde oldu. Ya çok moralim bozuldu tutamıyorum hep ağlayasım var. İstemiyorum erken doğmasın

canım moralini bozma dinlenmen yeterli sen moralini bozar üzülürsen bebişin de etkilenir bundan sadece dikkat et hamileliğin son dönemleri artık naz yap :) bol bol dinlen sonuçta açılma yok bu normal bir durum üzme kendini de bebişini de :)

Canim merak etme ben 35 haftadayim yaklasik 5 haftada once dr gittim rahimde yumusama var calismaya baslamis dedi.bak hala dogurmadim:) 35 ten sonra korkun olmasin canim bol bol dinlen temizlik falan yapma okis

aglama

cnm aglama sakin iyice kasilirsin..ya bna 29.hftada bsladi demeye 34um..ayrica sukur cok erken hftalari atlattik..acilman flan yok korkma.bazen doktorlar oyle korkutmayi sever.bnm doktorum 36 bile iyi diyo.canini skma medvecezir in minisine bak erken dogdu kuvozde kalmadi masallah ...bz nparsak ypalim bebisler dogucaklari zamani kndi belirliyo.biz elimzden geleni ypariz erken dogucaksa dogucak allahin bilicegi is demsti doktorm.smdi 37lerdn bhsediyo...sen rahat ol icini ferah tut...hayrlisiyla bebisni saglikla kucagina alicaksn ins

Gecmisi bitirince nihayet meleginin geldigi haberinide aldim :) gozunuz aydin canim, sutum yok diye emzirmemezlik yapma, yine 2-3 saatte bir 10 dk gogsunu verirsen emdikce sut geliyorms cnm.

Ay Allah sabir versin cnm, bende yardimci bayan alirken en cok o uslubuna bakiyorum. Yoksa bur sure sonra es ve kayinvalidelerini, komsularinin kizlarinin ask hayatlarini falan ucuz bir dille cekistirmeye, senle mahalle muhabbeti yapmaya kalkiyorlar. Bend kolay kolay susturamam insanlari, coook dinlemisimdir oyle gereksiz muhabbetleri yardimcilardan :)

Benimde beklenen dogum tarihime 1,5 ay varken ayni durum son konusuydu, hatta nts d sancimda cikiyordu. Dinlenir ve magnezyumunu duzenli alirsan insallah sorun yasamassin. Ben bol bol dinlendim, dogumu tetikleyebieek seylerden uzak durdum...

Canım gözün Aydın Allah sağlıklı sıhhati hayırlı anneli Babalı güzel bir ömür versin yavruna
Yakın zamanda resminizde bekleriz kuzunun
Öpüyoruz sizi

Kizlar hamile olunca kulaklarinizi tikiyicaksiniz...duymayacaksiniz yoksa delirme noktasina gelebiliyorsuninuz.banada herkes aaaHic karnin yok hic kilo almamisin aaa karnin cok asagida falan filan bosverinnnn takmayin duymayin yeri gelincede cvbi yapistirin:)))

Kızlar bu dönemde kendimizin yapması imkansız
En iyisi iyi. Bir ağdacı bulmak
Benimde çok tahrip olduğundan bikini bölgesini ya donan ağdayla ya da geleneksel ağdayla yaptırıyorum
Sir ağda o bölgeyi ve koltuk altını tahriş ediyor
Bence bir an önce iyi bir ağdacı bulun kullandıkları adada deplisima olsun en iyisi o çünkü

Canim merak etme ben 35 haftadayim yaklasik 5 haftada once dr gittim rahimde yumusama var calismaya baslamis dedi.bak hala dogurmadim:) 35 ten sonra korkun olmasin canim bol bol dinlen temizlik falan yapma okis

Çok teşekkür ederm size Allah bütün dualarınızı kabul etsin bu günlerde.. Okadar rahatlattınız ki beni.. Neye uğradığımı şaşırdım , yeni kendime geldim. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum şimdi. Hayırlısı neyse o olsun tabi.. Hem korku hem telaş oldu ben de herhalde , eşim de şaşırdı tepkilerime sakinleştirmeye çalıştı beni.. Yazık kendine kahvaltı sofrası hazırladı , dün de sancım var diye kahvaltı etmişti.. İlk üç ay ful yatmıştım sinirlerim biraz da ondan böyle oldu.. Eksiklerim de var.. Ev aldı başını gidiyo vs vs.. Neyse artık bi şekilde yatarak halledicem. Size de aynı şey söylenmiş , şimdi ayaklandınız mı bari yoksa devam mı yatmaya?

cnm seni anliyorum korktun tedirgin oldun tabi ama sakin olucaksn stres cok tetikliyo bn ne zamn bseye snirlensem.uzulsem kasilmaya basliyorum...ilk 3 ay bnde ytmistim kanamadan.bna evden cikma hareket ediceksn ama evde demisti.bn surekli yatmadm 24 sa yatamaz insan.ayaklarinin altina bi yastim koy uzat bacaklarini otur..ben arabayla gdiyorum.biyerlere yurumem yasak..sende surekli yaticm diye germe kndini mumkub oldugunca dnlen ve bol su ic

cnm o agdadan bn ne cektim.koltuk altimn resmrn derisini yuzmustu tahrisi gec iltihap oldu.yaz sicagnda cayir cayif yandi kolum havada geziyodum normalde epilasyon aletiyle alirm ne akla hizmet boylr bsey yptysam bdada tovbe ettm

İnanamıyorum senin paşayı yarın bekliyordum ben çok şaşırdım çok sevindim canım gözünüz aydın uzun sağlıklı ömrü olsun inşallah

Kızlar ben çok mutluyum Kızımın teyzoşu çocukluk arkadaşım geldi bisürü ciciler almış kızıma onları da getirmiş canım benim ya azönce kalktılar uzak olmamız çok kötü bi daha doğumumda gelicek artık. O kadar uğraştık kızım teyzesine tekme atmadı sadece kıvrılıyo sağa sola naz yapıyo :)

Of ben de aynen napsak ki bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…