2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar nazli olur annesi..

ne güzel canım güle güle kullan böyle bebişlerimize hediyeler gelince nasılda mutlu oluyoruz dimi küçücük bişey alınmış olsa bile bende aynen havalara uçuyorum düşünüp almışlar diye

Dikkat edicem artık cnm, ilk şoku atlattım bi an doğuyo sandım galiba :) eksiklerimi de netten halledicem artık. Az daha yarın Eminönü'ne gidicektik süsleri çikolatayı halletmeye...

Magnezyum ishal yapıyormuş canım doktorum söylemişti ...

Evet canım aynen öyle .. Bi de sey sorucam kızlar bu nişan ya da su banyodayken ya da wc deyken gelirse de biz farketmezsek napıcaz ki bişi olur mu acaba fikri olan var mı..

canım moral bozmayı istemem ama tedbirli olalım diye yazmayı istedim geçen sene bir tanıdığımız 32.haftasında suyu gelmiş bu farketmemiş daha doğrusu altına kaçırdığını sanmış 1 hafta sonra doktora kontrole gidiyor doktor diyor su bitmiş bebeği acil sezeryan alıyorlar 1 gün kuvezde kaldı öldü bebeği çoğu kişi altına kaçırdığını sanıyormuş ama bu normal idrardan çok daha fazlaymış farkı burdan anlamamız gerekiyor nişan olayı için ise açıkçası ben sürekli günlük ped takıyorum yada beyaz çamaşır giymeye çalıışıyorum tuvalette ise sifona basmadan önce tuvaleti inceliyorum peçeteye bakıyorum birşey var mı diye o beni çok korkutmuştu o yüzden umarım moral bozmuş gibi olmamışımdır ama kimsenin başına gelmesin dikkatli olalım diye yazdım bu arada o bebeği ölen kişide ağustosta tekrar doğum yapacakmış haberini birkaç gün aldım hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allahım bu mubarek günlerde dualarımızı kabul etsin :)

cnm sen bnu dedin ya ben daha cok panik oldum..3 bucuk attigmz bi donemde kotu tecrubeler duymk dahada etkiliyo cnm..

güzel hamişler uyumadan bakıyım dedimmm ...
cok fena uyku bastırdıı
bigünü daha geride bıraktık geriye sayıyoruz hepimizz
hepiniziii kocaman öpüyorum musmutlu bi h.sonu olsun hepimiz için inş....
ii gecelerr

Anladım canım ben de bundan korkuyodum allah korusun artik hepimizi .. Allahtan randevularimiz sıklaştı diyelim de teselli bulalım bari ne zormuş valla oy oyyyy

Birazcik haziran annelerini okuyup tecrubelerinden istifade edeyim dedim o arada bi bebis daha gelmis :) allah uzun omur versin.
Yarin kontrolumuz var. Dr 23-24 temmuz demisti. Ben 23 diyorum 1gun fazladan birlikte olurum bebisimle, ozledim cok da sıkinti cekiyorum. Esim de 24 u olsun 1 gun daha kalsin buyusun iceride diyor. Kararsiz kaldim yarin ne diyecegim dra.

bence çok ağır iş yapma demek istemş stres yapma normaldir bu..ilaç falanda wermediğine göre..rahat ol sen...

kızlar magvital magnezyum ilacı kullanıp da ishal olan var mı ? sanırım ben oyüzden oluyorum aranızda böle bişeyi olan var mı

[/QUOTE]

magvital ishal yapmıo ama rahat wcye çıkmayı sağlıo bence...faslamı içtinki

gözün aydın canım çok tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallahh

Nst iyi çıktı herhalde , Dr bişey yok dedi . Ne olduysa çatı muayenesinde oldu. Ya çok moralim bozuldu tutamıyorum hep ağlayasım var. İstemiyorum erken doğmasın

moralini bozma lütfen o da çok etkiler bebişini bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…