- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.641
Kızlar ben çok mutluyumKızımın teyzoşu çocukluk arkadaşım geldi bisürü ciciler almış kızıma onları da getirmiş canım benim ya azönce kalktılar uzak olmamız çok kötü bi daha doğumumda gelicek artık. O kadar uğraştık kızım teyzesine tekme atmadı sadece kıvrılıyo sağa sola naz yapıyo :)
Kızlar ben çok mutluyumKızımın teyzoşu çocukluk arkadaşım geldi bisürü ciciler almış kızıma onları da getirmiş canım benim ya azönce kalktılar uzak olmamız çok kötü bi daha doğumumda gelicek artık. O kadar uğraştık kızım teyzesine tekme atmadı sadece kıvrılıyo sağa sola naz yapıyo :)
Çok teşekkür ederm size Allah bütün dualarınızı kabul etsin bu günlerde.. Okadar rahatlattınız ki beni.. Neye uğradığımı şaşırdım , yeni kendime geldim. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum şimdi. Hayırlısı neyse o olsun tabi.. Hem korku hem telaş oldu ben de herhalde , eşim de şaşırdı tepkilerime sakinleştirmeye çalıştı beni.. Yazık kendine kahvaltı sofrası hazırladı , dün de sancım var diye kahvaltı etmişti.. İlk üç ay ful yatmıştım sinirlerim biraz da ondan böyle oldu.. Eksiklerim de var.. Ev aldı başını gidiyo vs vs.. Neyse artık bi şekilde yatarak halledicem. Size de aynı şey söylenmiş , şimdi ayaklandınız mı bari yoksa devam mı
Canim kendini yormadan eksiklerini halledebilirsin ben mutfak dolaplarini 3 gunde sildim daha da bitiremedim:) kendini yorma...5dk ayakta isen 10 dk dinlen...su an kacinci haftadasin goremiyorum ama 35 ten sonra korkma erken gelsede bisi olmaz...benim oglumda 34 hafta 2 cm acilma vardi oglum 38. Haftada dogdu bol bol dua et... Yuce rabbim bebegin icin en hayirlisi neyse onu nasip etsin...
cnm seni anliyorum korktun tedirgin oldun tabi ama sakin olucaksn stres cok tetikliyo bn ne zamn bseye snirlensem.uzulsem kasilmaya basliyorum...ilk 3 ay bnde ytmistim kanamadan.bna evden cikma hareket ediceksn ama evde demisti.bn surekli yatmadm 24 sa yatamaz insan.ayaklarinin altina bi yastim koy uzat bacaklarini otur..ben arabayla gdiyorum.biyerlere yurumem yasak..sende surekli yaticm diye germe kndini mumkub oldugunca dnlen ve bol su ic
Çok teşekkür ederm size Allah bütün dualarınızı kabul etsin bu günlerde.. Okadar rahatlattınız ki beni.. Neye uğradığımı şaşırdım , yeni kendime geldim. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum şimdi. Hayırlısı neyse o olsun tabi.. Hem korku hem telaş oldu ben de herhalde , eşim de şaşırdı tepkilerime sakinleştirmeye çalıştı beni.. Yazık kendine kahvaltı sofrası hazırladı , dün de sancım var diye kahvaltı etmişti.. İlk üç ay ful yatmıştım sinirlerim biraz da ondan böyle oldu.. Eksiklerim de var.. Ev aldı başını gidiyo vs vs.. Neyse artık bi şekilde yatarak halledicem. Size de aynı şey söylenmiş , şimdi ayaklandınız mı bari yoksa devam mı
Canim kendini yormadan eksiklerini halledebilirsin ben mutfak dolaplarini 3 gunde sildim daha da bitiremedim:) kendini yorma...5dk ayakta isen 10 dk dinlen...su an kacinci haftadasin goremiyorum ama 35 ten sonra korkma erken gelsede bisi olmaz...benim oglumda 34 hafta 2 cm acilma vardi oglum 38. Haftada dogdu bol bol dua et... Yuce rabbim bebegin icin en hayirlisi neyse onu nasip etsin...
33+2 yim cnm .. İçimde fırtınalar kopuyo cnm yarın halıları yıkamaya vercem, onlar geldiğinde yardımcı alıp evi temizletirim. Öncesinde kardeşim dolap içlerini yapar. Mutfakkk hele mutfak onu da yapar kardeşim en azından içlerini.. Ev hazır olsa daha rahat oluruz tabi en iyisi hazır beklemek artık
Dikkat edicem artık cnm, ilk şoku atlattım bi an doğuyo sandım galiba :) eksiklerimi de netten halledicem artık. Az daha yarın Eminönü'ne gidicektik süsleri çikolatayı halletmeye...[/QUOT
cnm bnde erkrn dogum flan diyince senn gbi olmustum.her kasilmda sancida o gun doguruyorm saniyodm ama hftalr gcti ..sen stres ypma icini raht tut bebisn en dogru zamani bilir cnm
Of ben de aynen napsak ki bilmiyorumm
Kadın olmak zor zanaat bunu iyice anladım
Magnezyum ishal yapıyormuş canım doktorum söylemişti ...phalanax gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inş
kızlar magvital magnezyum ilacı kullanıp da ishal olan var mı ? sanırım ben oyüzden oluyorum aranızda böle bişeyi olan var mı
Ya ben 6 aylık bebeği sokağa çıkarmayanı gördüm neymiş "süt kokusuna kedi gelirmiş bebeğe saldırırmış" yuh artık yuhhh ...ay cnm gne cahilligine veriyosun kimisinin.1 ay once halamda oturuyorz ben hapsurdum bna bi akraba ayyy oyle hapsurulmz bebek kopar diyo...ne diyosun allah korusun dedm ..lafa bak ve bunu diyen emekli ilkokul ogretmeni..
Gözünaydın tatlım birilerinin bebeğini düşünüp minicik bir şey alması bile insanı çok mutlu ediyor değil mi ?
Evet canım aynen öyle .. Bi de sey sorucam kızlar bu nişan ya da su banyodayken ya da wc deyken gelirse de biz farketmezsek napıcaz ki bişi olur mu acaba fikri olan var mı..
canım moral bozmayı istemem ama tedbirli olalım diye yazmayı istedim geçen sene bir tanıdığımız 32.haftasında suyu gelmiş bu farketmemiş daha doğrusu altına kaçırdığını sanmış 1 hafta sonra doktora kontrole gidiyor doktor diyor su bitmiş bebeği acil sezeryan alıyorlar 1 gün kuvezde kaldı öldü bebeğiçoğu kişi altına kaçırdığını sanıyormuş ama bu normal idrardan çok daha fazlaymış farkı burdan anlamamız gerekiyor nişan olayı için ise açıkçası ben sürekli günlük ped takıyorum yada beyaz çamaşır giymeye çalıışıyorum tuvalette ise sifona basmadan önce tuvaleti inceliyorum peçeteye bakıyorum birşey var mı diye o beni çok korkutmuştu o yüzden umarım moral bozmuş gibi olmamışımdır ama kimsenin başına gelmesin dikkatli olalım diye yazdım bu arada o bebeği ölen kişide ağustosta tekrar doğum yapacakmış haberini birkaç gün aldım hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allahım bu mubarek günlerde dualarımızı kabul etsin :)
cnm sen bnu dedin ya ben daha cok panik oldum..3 bucuk attigmz bi donemde kotu tecrubeler duymk dahada etkiliyo cnm..
canım moral bozmayı istemem ama tedbirli olalım diye yazmayı istedim geçen sene bir tanıdığımız 32.haftasında suyu gelmiş bu farketmemiş daha doğrusu altına kaçırdığını sanmış 1 hafta sonra doktora kontrole gidiyor doktor diyor su bitmiş bebeği acil sezeryan alıyorlar 1 gün kuvezde kaldı öldü bebeğiçoğu kişi altına kaçırdığını sanıyormuş ama bu normal idrardan çok daha fazlaymış farkı burdan anlamamız gerekiyor nişan olayı için ise açıkçası ben sürekli günlük ped takıyorum yada beyaz çamaşır giymeye çalıışıyorum tuvalette ise sifona basmadan önce tuvaleti inceliyorum peçeteye bakıyorum birşey var mı diye o beni çok korkutmuştu o yüzden umarım moral bozmuş gibi olmamışımdır ama kimsenin başına gelmesin dikkatli olalım diye yazdım bu arada o bebeği ölen kişide ağustosta tekrar doğum yapacakmış haberini birkaç gün aldım hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allahım bu mubarek günlerde dualarımızı kabul etsin :)
Ptesiyi beklemedik dra gittik. Nst ile tanıştık sonunda.. Hiç bişey yok dedi Dr.. Son zamanlardaki sancılarından ve kasılmalardan bahsettim , şu bıçak gbi giren sancılardan. Ultrasonda baktı başı aşağıda baya dedi.. Çok önemsemiyo tabi, kocam da öyle kardeşimde .. Bi de çatı muayenesi yapayım dedi , nasıl heycanlandım , çok korkuyodum ondan. Neyse eldiveni taktı batikonu sürdü ya Allah daldırdı parmağını , ama nekadar soktu emin değilim ya kolumuydu o:S neyse abartçak hiçbirşey yokmuş çatı muayenesinde.. Korkuyorum dedim Dr sen normal doğum yapacaksın ne korkması dedi bana.. Sonunda da evet rahimde yumuşama var kafası baya aşağıda , yatıcaksın artık dedi.( yüzdük kuyruğuna geldik erken doğmasın dedi ,( ben yatmak istemiyorum ya niye böyle oldu off kızlar.. Bi de muayeneden sonra bıçak gbi sancılar girmez mi eve zor geldim yaa..
Saolun dualarınız için. Oğlum yanımda yatıyor şimdi :) tarifsiz bi mutluluk . Tek üzüntüm sütüm gelmedi halaoğlumun doyduğunu görsem ahhhhh. Göğüs ucumda çok çıkık değil slikon uç taktılar
Nst iyi çıktı herhalde , Dr bişey yok dedi . Ne olduysa çatı muayenesinde oldu. Ya çok moralim bozuldu tutamıyorum hep ağlayasım var. İstemiyorum erken doğmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?