2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar. .. çok sıkıntılı günler geçiriyorum. Bebis büyük olduğu için her hareketi sancı gibi geliyor bana malesef. Yarın doktora gidiyorum. Dün gece de doktordaydik. Hayırlısı bakalım. Herbirinize dua ediyorum. Siz de beni unutmayın. Doğum yapan arkadaşlara da tebrikler. Iyi bakın kendinize.

canım geçen ay banada doktor öle dedi.doğum pozisyonu almış aşağıda ama rahim ağzı kapalı,temmuz ayını çıkar temmuz ayında gelmesin dedi ben cok fazla yürürsem ayakta kalırsam zaten kasıklarıma baskı oluyo sancılanıyorum oyüzden sdece yemek için falab kalkıyorum onun dışında oturuyorum hep.çok şükür bu zamana kadar bi aksilik olmadı doktor tembellik yap bu ay dedi bende yapıyom

magvital ishal yapmıo ama rahat wcye çıkmayı sağlıo bence...faslamı içtinki[/QUOTE]

yok fazla içmedim ama günlerdir ishalim geçmeyince enfeksiyon kaptım dye korktum.ilacın prospektüsünde okuyunca öle olur dye düşündüm ondan sizlere sorayım dedim işte..afedersin ben zaten hiç kabız olmamıştım hep normaldi,bu da onu ishale çevirdi demekki dye düşüncem artık

allah yardımcın olsun...cok az kalmış allah bi avazda kurtarır inş..dualarımız seninle

yok fazla içmedim ama günlerdir ishalim geçmeyince enfeksiyon kaptım dye korktum.ilacın prospektüsünde okuyunca öle olur dye düşündüm ondan sizlere sorayım dedim işte..afedersin ben zaten hiç kabız olmamıştım hep normaldi,bu da onu ishale çevirdi demekki dye düşüncem artık[/QUOTE]

Ben de diasporal kullanıyorum.Prospektüste bağırsakları çalıştırdığı yazıyor. Beni etkilemiyor. Belki magnezyumdan ishal oldun belki de sıcaklardan.Havalar da etkiler.Geçmiş olsun.

Maşallah bugüne kadar gelmişsiniz.İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın tombiğini. Son haftalar zor geçiyormuş; amaaaa sonraaa

Canım benim ağdacım deplisima kullanıyor ama yazın yani mayıs ayında yaptırdığımda o kadar kötü oldu ki çamaşır giyemedim ve 2 gün sonra obölgemin dış dudakları soyuldu siyah deri soydum yakmış yani beni ağda yaparken biraz acımıştı .
geçen günde yaptırdım yine acıdı ve o gece yıkanmadım normalde 3 saat sonra yıkanırdım yine acıyordu krem sürdüm ve çamaşır giyemedim. ama haziran ayında kuzen ile sesu ağda ile yaptım bişi olmadı. Anlamadım kışında yaptırdığımda bişi yoktu

Allah analı babalı büyütsün miniğini

kızlar ben kaşıntıdan ölüyorum ellerim ve ayaklarımda dr. gittim herşey normal tahlillerde ama hala kaşınıyorum

benimde göbeğim çok kaşınıyor. kaşıdıkça çatır çatır çatladı türkiye haritası gibi. doğumdan sonra boşalınca kim bilir nasıl gözükücek. şuan korkunç

Selam herkese,

Ben hala çalışıyorum o yüzden cok fazla giremiyorum . Bugünü biraz okudum. Yeni doğumlar olmuş. Maşallah bebislere ve annelere. Suana kadar dogumlar 3 oldu degil mi ?

Bugünün diğer konusu kıl tüy meselesi. Herkese epilasyonu tavsiye ediyorum . Ben heran etek giyecek, denize girecek, dogum yapacak durumdayım. Cok rahat bisi. Hamileyken endişe ediyorsanız en azından dogum sonrası başlayabilirsiniz. Gerçi 3 ayrı doktorun tavsiyesi ile hamilelikte de devam ettim.

2 gün evvel idrar tahlilinde idrar yolu enfeksiyonum olduğu çıkmıştı . Doktor monorol verdi. Gecen hafta tekrar yaptırdım test. Yine enfeksiyon çıktı. 1'er hafta ara ile monorol kullanmamın sakıncası olur mu? Aranızda bu sekilde kullanan var mı?

kızlar ben kaşıntıdan ölüyorum ellerim ve ayaklarımda dr. gittim herşey normal tahlillerde ama hala kaşınıyorum

Canım kaşıntı bende de vardı bilhassa ellerimde doktora gittim kan tahlili istedi karaciğerden şüphelendi şükür temiz çıktı ilaçlarımı kesti 1 hafta sonra gel dedi şuan 3 gün oldu çok yok kaşıntı hatta neredeyse hiç yok çok nadir kaşınıyor. ilaçlarım magnorm 365 corasprin ve ferrum fort

menapoz provasi yapiyorm sanirim..ter atmk iskence ya...1 saatr araliksz terliyorm ve butun uykun gitti zaten zorla uyuyorm:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…