- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.661
ay cnm gne cahilligine veriyosun kimisinin.1 ay once halamda oturuyorz ben hapsurdum bna bi akraba ayyy oyle hapsurulmz bebek kopar diyo...ne diyosun allah korusun dedm ..lafa bak ve bunu diyen emekli ilkokul ogretmeni..
Allah ıslah etsin.Bence belli eğitimden geçmiş olanlar daha da cahil olabiliyor.Bana 7.5 aylıkken 7.5 kg old. halde "Şişmişsin." diyen de "Tiroit hastasısın bebeğin ölürmüş." diyen de öğretmendi. İkisi de güya eğitimli.Böyleleri insanı daha da sinirlendiriyor.Küçük dağları ben yarattım, benim işim gücüm var, belli statüdeyim edasıyla her şeyi söylemeye hakları old. sanan cahiller. Acımak lazım bunlara.Biz insanlığımızı kaybettiğimiz için böylelerinden çok farklıyız.Çok şükür.
ikimiz de bu konularda baya dertliyiz sanırım.Allah'tan benim de tek dayanağım eşim Allah razı olsun her konuda elinden geldiğince bana yardımcı oluyo bir tek o konuda şanslıyım. Kayınvalide vs. konularına girmedim bile girersem çıkamam diye korkuyorum
Hem de ne dert.Belki de bu kadar sıkıntı çektiğimiz için Allah bize hediye olarak eşlerimizi sundu.Deseler ki bana "Aynı sıkıntıları çekeceksin; ama yine eşin o olacak." hiç düşünmem. Bu da bizim sınavımız olsun.
Yani doğumum yakın ve ben geciktirmeye çalışıyorum dmi kızlar .. Yaa çok moralim bozuk eve geldiğimden beribi ilaç vermedi Dr . Dinlen erken doğmasın dedi yaa offf ben de ne rahattım daha çok var Ağustos sonu diye beklemez herhalde okadar.. Başlamışsa yumuşama dimi
İyi geceler kızlar. .. çok sıkıntılı günler geçiriyorum. Bebis büyük olduğu için her hareketi sancı gibi geliyor bana malesef. Yarın doktora gidiyorum. Dün gece de doktordaydik. Hayırlısı bakalım. Herbirinize dua ediyorum. Siz de beni unutmayın. Doğum yapan arkadaşlara da tebrikler. Iyi bakın kendinize.
Maşallah bugüne kadar gelmişsiniz.İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın tombiğini. Son haftalar zor geçiyormuş; amaaaa sonraaaİyi geceler kızlar. .. çok sıkıntılı günler geçiriyorum. Bebis büyük olduğu için her hareketi sancı gibi geliyor bana malesef. Yarın doktora gidiyorum. Dün gece de doktordaydik. Hayırlısı bakalım. Herbirinize dua ediyorum. Siz de beni unutmayın. Doğum yapan arkadaşlara da tebrikler. Iyi bakın kendinize.
Kızlar bu dönemde kendimizin yapması imkansız
En iyisi iyi. Bir ağdacı bulmak
Benimde çok tahrip olduğundan bikini bölgesini ya donan ağdayla ya da geleneksel ağdayla yaptırıyorum
Sir ağda o bölgeyi ve koltuk altını tahriş ediyor
Bence bir an önce iyi bir ağdacı bulun kullandıkları adada deplisima olsun en iyisi o çünkü
Kizlar bu aralar akintim cok kremsi gibi normal dimi nisan illaha kan mi olmali yoksa akinti gibimi
canım aynen benimde bembeyaz krem gibi bende anlayamadım bir kaç gündür. bildiğim kadarıyla nişan kan lekesi gibi ve sümükümsü bir yapısı var ...
Epidural normal istedim ama hiç olmadı 2 cm de kaldı. Suyumda gelmişti. Doktorum 37 haftalık dayanamaz dedi. Oğlum iyi olsunda beni kessinler dedim artık :) normal yapın tavsiyem. Ben narkozun etkisinden oğlumu göremedim. ama sakın korkmayın bebeğini gördüğün an ne acı kalıyor ne sızı. Yine karışık yazdım :)
Evet ayni tarif ettigin gibi umarim nisan onemli degildir daha erken cunku sen kac haftaliksin
kızlar ben kaşıntıdan ölüyorum ellerim ve ayaklarımda dr. gittim herşey normal tahlillerde ama hala kaşınıyorum
kızlar ben kaşıntıdan ölüyorum ellerim ve ayaklarımda dr. gittim herşey normal tahlillerde ama hala kaşınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?