2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kaşıntıdan ölüyorum ellerim ve ayaklarımda dr. gittim herşey normal tahlillerde ama hala kaşınıyorum

bende gebeliğimin 2.ayında nerdeyse 1 ay kaşındım uykusuz sabahladım kadın doğumcum o zaman ilgilenmemişti gebelikle alakalı olabilir mi dedim ilgisi yok dedi tam 3 cildiyeciye gittim losyon yazıp yolluyolardı en son gittiğime internetten araştırdığımda karaciğer safra yollarıyla alakalı bi sorun olabileceği sonucuna ulaştığımı söyledim zorla tahliller yazdırttım ve haklı çıktım karaciğer enzimleriyle ve safrayla alakalı çıktı bi de karaciğerimde 1 cm leke görüldü ultrasonda.Şu anda geçen aydan beri yine başa dönmüş durumdayım yine değerler çok yüksek ve saçtan kirpik diplerimden avuç içime ayak tabanıma kadar her yerim uyuz gibi kaşınıyor kol bacak morluk ve yara bere içindeyim çok rahat darp raporu alabilirim yani o derece son 3-4 gündür bi kaç saat uyuyabiliyorum ve teşhis olarak doktorlar gebelik kolestazı dediler nerdeyse doğurcam ama 15 gün sonra sonucu çıkıcak olan tahlilim falan var daha. Biliyorum çok uzun oldu ama en azından aynı sorunu yaşayanlar bilgilensin istedim sana da geçmiş olsun kaşınmanın ne illet olduğunu biliyorum seni en iyi ben anlarım

canım bende düşünüyorum epilasyonu doğumdan sonra olurmu acaba bebğe süt verirken

dün bir öğretmen arkadaşta iftardaydık kız benim bebeğime kordon dolanmış 2 gün daha kalsaymış ölcekmiş deyince panik oldum ya yüzdük kuyruğuna geldik ya dolanırsa diye korkuyorum

Gunaydinlar,iyi haftasonlari hepinize..

Epeydir yoktum malum tasinma telasiydi ev yerlestirmeydi kardesimin dugunuydu derkeeen ancak yazabildim. Malum annem yalniz kaliyor biz bi sure burda kalmaya karar verdik. Hem anneme hem bana ii geliyor. Arada girip olani biteni okudum. Hele dun kedicigi okuyunca kendim dogurmus kdr sevindim. Tum gun musmutluydum:)) bagimlilik yapionuz demedi demeyin. Bugun oglumu gorcez donunce yazarim durumu. Optk oglumla hepiniziiiiii

Günaydın herkese.Birkaç saat sonra doktora gideceğiz;ama benim pek keyfim yok.Evden çıkmayı hiç istemiyorum.9 kilo almışım sanırım.Hedefim bu haftada 8di. Buna da canım sıkıldı.Pilav, makarna, mantı gibi şeyleri neredeyse hiç yemiyorum.Haftada 1 kez simit veya, 1-2 dilim börek ancak yiyorum.Diğer günler öğünlerde 1 dilim tam buğday ekmek yiyorum.Abur cubur zaten yemiyorum.Her gün yürüyüş yapıyor ve 3.5 litre bazen 4 litre su içiyorum. E daha ne yapayım?24. haftadan hele ki 28den sonra kilo alımını engelleyemiyor insan.Daha fazla kilo almak is-te-mi-yooo-ruuuum

Canım günaydın neden canını sıkıyorsun ki bende 12 kilo aldım şuana dek ve senin dediklerini yiyorum kesmedim hiç. ayrıca yürüyüş yapmıyorum yani düzenli yürümüyorum.amacım 80 ile bitirmekti ama olmadı :) bakalım kaç ile bitireceğim :)

Günaydın teyzoşlar,nasılsınız?

Geçmişe bakamadım bu gecem fena değildi evdeki bütün pencereler açıktı artık ceyeran yapma durumunuda takmıyorum. :)) Dr.gidicem birazdan.Bakalım oğluşumun durumu nasıl,yerinden memnunmu... :))
Kaç kg kilo almışız ikimizde en çok merak ettiklerim bunlar. :))
İnş.güzel haberlerle gelirim,öpüyorum sizi sevgiler...

Günaydın canlar.çoooook mutlu ve sağlıklı bir gün dilerim hepimize.bugün doktora gidecek kızlar,güzel haberlerle gelin de bizi de mutlu edin.kilo konusuna çok takılmayın çünkü gerçekten çok rahat ve kolay verilecek kilolar almışsınız.10-12 kilo ne ki,havalarda çok sıcak zaten yemek yenmiyor bundan sonra çok almazsınız merak etmeyin ve canınızı sıkmayın lütfen.dün itibariyle izine çıktım bende,artık evdeyim ama bu durumdan pek mutlu değilim.vakit geçirmek çok zor olacak benim için.burda benim ailemdende kimse yok,eşimin ailesi var ama olmuyor işte kendininkiler gibi.çocuk biraz dinlenir en azından diye avunuyorum.yazık o da benimle birlikte löngür löngür dolanıp durdu bütün gün.hazırlıklara hiç başlamamıştım,bahaneyle başlarım işte.ya yine aklıma takıldı bu beyaz çekirge nerelerde?Funda'cım cevap alamadın galiba daha.inşallah sağlık haberlerini alırız.hepinizi öpüyoruz kızanımla

günaydınn bugun bizimde görüş günümüz minoşumu özledim ama nekdar görebilecegiz bakalım :)
geçenlerde birisi söylemişti vajina dudaklarında bişeyler çıktı diye ya bi kaç gün önce farkettim bende de olmuş bugün sormayı unutmam inşallah doktoruma..
herkese mutlu ve güzel bir hafta sonu dilerim..

günaydınnnn

menapoz provasi yapiyorm sanirim..ter atmk iskence ya...1 saatr araliksz terliyorm ve butun uykun gitti zaten zorla uyuyorm:-(

dün gece ilk defa bana da oldu gece yarısı uyandım sırılsıklam olmuşum, oysa klima da açıktıderecesini düşürdüm neyse sonra rahatlamışım
annem de terlediğimi gördükçe dio zaten tam menopozlu gibi oldun

allah kolaylık versin hepimize, yazın doğurmak çok zormuş valla bunu bilir bunu sölerim artık, allahım hele de Antalya hiç çekilmiyor

KEDİCİK ve PHALANX gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün minişleriniziii

bebek şekeri işine girmek istiom ben de yavaştan, netten baya araştırdım nkafam çorba oldu, şu biblolu olanlardan diil de daha farklı bişi mi olsa die düşünüom bikaç bişeyler buldum fikir verir misiniz kızlar siz de:26:hangisi sizce:26:

Eki Görüntüle 754292

canım bende puset olandan yaptırmayı düşünüyorum ama hepsi güzel bunlarında

Kizlar gunaydin :) carsamba gunu saat 16:00da sezeryan ile dogumum olacak safak oldu 4 gun. Cok heyecanliyimm:18:

Anammmmm,sende mi Suloz,tek tek satıyorsunuz bizi ve Temmuz anaları oluyorsunuz.içim bir garip oldu valla,sağlıkla al kucağına.kimbilir sen ne durumdasındır?ay çok heyecanlı yaaaaa,süslenip püslenip git bakalım doğuma.inşallah çok güzel olur herşey,takipteyiz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…