- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.681
Epidural normal istedim ama hiç olmadı 2 cm de kaldı. Suyumda gelmişti. Doktorum 37 haftalık dayanamaz dedi. Oğlum iyi olsunda beni kessinler dedim artık :) normal yapın tavsiyem. Ben narkozun etkisinden oğlumu göremedim. ama sakın korkmayın bebeğini gördüğün an ne acı kalıyor ne sızı. Yine karışık yazdım :)[/QUO
Geçmiş olsun çok canım.Allah sağlık sıhhat versin ikinizi de darısı başımıza artık ağustos annesimi temmuz annesimi olucaz bilemiyorum:)
tek bildiğim sıcaklardan bir gün oturduğum yerde eşim tarafndan su birikintisi olarak bulunucam :)) sabır sabır......
kızlar ben kaşıntıdan ölüyorum ellerim ve ayaklarımda dr. gittim herşey normal tahlillerde ama hala kaşınıyorum
Allah kalan sayılı günlerimizde hepimize güç kuvvet ve sabır versin canım ondan sonraki yorguluğumuz uykusuzluğumuz bebeklerimizle ilgilenmekten olsunmenapoz provasi yapiyorm sanirim..ter atmk iskence ya...1 saatr araliksz terliyorm ve butun uykun gitti zaten zorla uyuyorm:-(
Selam herkese,
Ben hala çalışıyorum o yüzden cok fazla giremiyorum . Bugünü biraz okudum. Yeni doğumlar olmuş. Maşallah bebislere ve annelere. Suana kadar dogumlar 3 oldu degil mi ?
Bugünün diğer konusu kıl tüy meselesi. Herkese epilasyonu tavsiye ediyorum . Ben heran etek giyecek, denize girecek, dogum yapacak durumdayım. Cok rahat bisi. Hamileyken endişe ediyorsanız en azından dogum sonrası başlayabilirsiniz. Gerçi 3 ayrı doktorun tavsiyesi ile hamilelikte de devam ettim.
2 gün evvel idrar tahlilinde idrar yolu enfeksiyonum olduğu çıkmıştı . Doktor monorol verdi. Gecen hafta tekrar yaptırdım test. Yine enfeksiyon çıktı. 1'er hafta ara ile monorol kullanmamın sakıncası olur mu? Aranızda bu sekilde kullanan var mı?
kızlar ben kaşıntıdan ölüyorum ellerim ve ayaklarımda dr. gittim herşey normal tahlillerde ama hala kaşınıyorum
Günaydın herkese.Birkaç saat sonra doktora gideceğiz;ama benim pek keyfim yok.Evden çıkmayı hiç istemiyorum.9 kilo almışım sanırım.Hedefim bu haftada 8di. Buna da canım sıkıldı.Pilav, makarna, mantı gibi şeyleri neredeyse hiç yemiyorum.Haftada 1 kez simit veya, 1-2 dilim börek ancak yiyorum.Diğer günler öğünlerde 1 dilim tam buğday ekmek yiyorum.Abur cubur zaten yemiyorum.Her gün yürüyüş yapıyor ve 3.5 litre bazen 4 litre su içiyorum. E daha ne yapayım?24. haftadan hele ki 28den sonra kilo alımını engelleyemiyor insan.Daha fazla kilo almak is-te-mi-yooo-ruuuum
canım bende düşünüyorum epilasyonu doğumdan sonra olurmu acaba bebğe süt verirken
menapoz provasi yapiyorm sanirim..ter atmk iskence ya...1 saatr araliksz terliyorm ve butun uykun gitti zaten zorla uyuyorm:-(
Kizlar gunaydin :) carsamba gunu saat 16:00da sezeryan ile dogumum olacak safak oldu 4 gun. Cok heyecanliyimm:18:
günaydınnnn
dün gece ilk defa bana da oldu gece yarısı uyandım sırılsıklam olmuşum, oysa klima da açıktıderecesini düşürdüm neyse sonra rahatlamışım
annem de terlediğimi gördükçe dio zaten tam menopozlu gibi oldun
allah kolaylık versin hepimize, yazın doğurmak çok zormuş valla bunu bilir bunu sölerim artık, allahım hele de Antalya hiç çekilmiyor
KEDİCİK ve PHALANX gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün minişleriniziii
bebek şekeri işine girmek istiom ben de yavaştan, netten baya araştırdım nkafam çorba oldu, şu biblolu olanlardan diil de daha farklı bişi mi olsa die düşünüom bikaç bişeyler buldum fikir verir misiniz kızlar siz de:26:hangisi sizce:26:
Eki Görüntüle 754292 Eki Görüntüle 754293 Eki Görüntüle 754294 Eki Görüntüle 754295 Eki Görüntüle 754296
Kizlar gunaydin :) carsamba gunu saat 16:00da sezeryan ile dogumum olacak safak oldu 4 gun. Cok heyecanliyimm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?