2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydin :) carsamba gunu saat 16:00da sezeryan ile dogumum olacak safak oldu 4 gun. Cok heyecanliyimm:18:

ben şu puset şeklinde olanları beğendim canım bebek şekeri için daha uygun gibi

Canım alıntı yapmıştım ama ne oldu anlamadım :)

Çok sevindim ayy az kaldı bebişine kavuşmana haftaya bende doktora gidince soracağım tarihimi bakalım ne dicek bana. Sen çarşamba bebişine kavuşacan ben nts ye gireceğim :)

Günaydın pıtırcıklar doktordan çıktık az önce oğluşum 2 haftada pek büyümemiş 2200 gr 42 cm boyu canım sıkıldı biraz iş yapmak yok artık soluna yatıp dinleniceksin dedi doktorum

kızlar bu arada bebek bezi almayı düşünenler için bu h.sonu Migros'ta 2.ürün %40 indirimdeymiş aklınızda bulunsun derim

şuan bebek şekeri oylamamda puset önde gidio yani

Son düzenleme:
Bacım görüyor musun hain kızları çatır çatır doğuruyorlar.bizim askerlik daha uzun,profiline baktımda senin doğum tarihi benden 5 gün önceymiş.mutlu oldum valla,benimle birlikte doğumu Ağustos'a kalacak has,hakiki,öz Ağustos anası olacağın için.

Günaydın pıtırcıklar doktordan çıktık az önce oğluşum 2 haftada pek büyümemiş 2200 gr 42 cm boyu canım sıkıldı biraz iş yapmak yok artık soluna yatıp dinleniceksin dedi doktorum

Canım sıkma canını,toparlar kendini.hem illa tosbik bişey olmasına gerek yok ki,bizim kız da 2 hafta önce 1500 gr'dı,üstelik sen benden 10 gün ilerdesin.haftaya benim kontrolüm ama ancak senin bebeğin kadar olmuştur.bi de eşim 1,92 cm ben de 1,71 cm'im.ayıp valla bizim kıza.yalnız değilsin yani.elinden geleni yapıyorsundur zaten,gerisi Allaha kalmış.

günaydın gebişler.sabaha kadar diş ağrısı çektim en son karanfil yağı ile durdurabildik dişden sorunu olan arkadaşların bilgisi olsun die yazıyorum.

Günaydın kızlar.Bu nişan nasıl bişey acaba?bilen varsa yazabilir mi?benim sarımsı krem kıvamında akıntım oluyor.günde 3 kere günlük ped değiştiriyorum.normal mi bilemedim.nişan olmasından korktum,daha çok erken

canım bol bol meyve kurur yemiş ye bol bol su ve en önemlisi dinlemek.bak ben alatmıştım benimkide hep birhafta küçük görünüyordu iki hafta iznin eçıktım bebiş part diye birden iki hafta önde gitti.yani kendi haftasını yetişti ve bir hafta ilere gitti.ben dinlemeye bağladım yoksa başka bir şey değişmemeişti.

kızlar canınız sıkmayınız bebek normal kilkoda doğsun o önemli tontik olması hiç de gerk yok.tontik kısa uzun doğumuş hi,ç fark etmiyor daha sonra beslemesi gelişim etkiliyor doğusunlar o kdar çabuk liko alıyorlarki inanamazsınız.

Nişan
Merhaba kızlar dün akşamki nişan su muhabbetinin üzerine bayagı tedırgın olmuştum. Bu sabah kalktım çamaşırımda iki damla koyu kıvamlı beyaz sıvı vardı ama sadece beyaz. Bu nişan olabilir mi ki korkuyorum 36+4 um bugun hastaneye gitmek gerekir mi sizce paxartesi randevum vardı zaten ama bilemiyorum

bn bikacgun sonra doktora gidicem..bi gub vericek sanirim bze...37.hfta diyo icmden bi ses ama 38i de bulabilirm o zamn agustos annesi oluczz

merhabalar bakıyorum bugun dr giden çok tontiş anne gitmiş:9bizde ordan geldik.Ben 34 4 gün haftasındayım bebeiş büyümüş 46cm 2650 gr olmuş tontişim.Bir hafta onde gidiyor dedi dr ama ben biliyorum ilk oğlum da öyleydi ve 4 gün önce doğudu büyük ihtimale bu da öyle olur.

Son düzenleme:

canım benim nişanım geldiğinde karaşık sümüklü bir beyaz ve kahverengi bir şey gelmişti ama beyaz olması bilmiyorum dr tel aç sorsan.Peki kasılmaların varmı göbeğin alt kısmıda.

dün bir öğretmen arkadaşta iftardaydık kız benim bebeğime kordon dolanmış 2 gün daha kalsaymış ölcekmiş deyince panik oldum ya yüzdük kuyruğuna geldik ya dolanırsa diye korkuyorum
cnm boyle duydumz kotu seyleri burda paylasmayalim hepimz stresliyiz yani herseyden nem kapiyorz soylenen bsey ister istemz kafamzda yer ediyo..kafa dagtmaya birbirmize moral olmaya giriyorz..su son hftalarda boyle seylerden bhsetmeyelm bnce...

canım benim nişanım geldiğinde karaşık sümüklü bir beyaz ve kahverengi bir şey gelmişti ama beyaz olması bilmiyorum dr tel aç sorsan.Peki kasılmaların varmı göbeğin alt kısmıda.

Su anda yok ama dun akşam be ondan oncekı gece ozelıkle gobeğimin alt kısmında bayagı bir kasılmam vardı. Doktoru arasam gel der heralde muhtemelen boşuna gıdıp hastanede strese de gurmek ıstemıyorum açıkcası . Bi de alttan muayene ederlerse olmasa bile doğum tetiklenir diye korkuyorum bebişim biraz küçük ya napsam bilemedim canm ya

Saol canım ya ben biraz bodurum kız olsa boy o kadar sıkıntı değil ama erkek olunca insan boylu poslu olsun istiyo :) kızlar beğenmicek sonra oğlumu ya aslında canımı sıkan son iki hafta da 200 gr almış olması çünkü 2 hafta önce 2 kiloydu son zamanlarda hiç oturmadım kıçımın üstüne iş güç gez toz derken oğlanı büyütememişim ama kendim 3 kilo almışım 2 haftada :) kendime çalışmışım :) böylelikle toplam 10 kiloyu buldu aldığım kilo

Bende yorulmaya bağladım canım çok yoruluyorum bu aralar birde az uyuyorum suyu da farkında olmadan azalttım sanırım çünkü iki hafta önce 2 kiloydu oğluşum iki haftada bu kadar az gelişmesini buna bağladım ben 4.5 kilo doğmuşum ama gelişmemişim doğduktan sonra sağlıklı olsun tabikisi önemli olan o ama azcık ele avucada gelsin tosbaaa :)

sanırım bu akıntı nişan degil bir çok arkadaştan duydum bu şikayeti herkes koyu kıvamlı akıntıdan bahsediyor bende de var dedigin gibi günlük bikaç pet degiştiriyorum belkide gebeligin sonlarına dogru doğal birşeydir bi çok kişide oldguna göre. bazen kokulu gibi geliyor ama bakalım bugun dr soracagım ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…