- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.701
Kizlar gunaydin :) carsamba gunu saat 16:00da sezeryan ile dogumum olacak safak oldu 4 gun. Cok heyecanliyimm:18:
günaydınnnn
dün gece ilk defa bana da oldu gece yarısı uyandım sırılsıklam olmuşum, oysa klima da açıktıderecesini düşürdüm neyse sonra rahatlamışım
annem de terlediğimi gördükçe dio zaten tam menopozlu gibi oldun
allah kolaylık versin hepimize, yazın doğurmak çok zormuş valla bunu bilir bunu sölerim artık, allahım hele de Antalya hiç çekilmiyor
KEDİCİK ve PHALANX gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün minişleriniziii
bebek şekeri işine girmek istiom ben de yavaştan, netten baya araştırdım nkafam çorba oldu, şu biblolu olanlardan diil de daha farklı bişi mi olsa die düşünüom bikaç bişeyler buldum fikir verir misiniz kızlar siz de:26:hangisi sizce:26:
Eki Görüntüle 754292 Eki Görüntüle 754293 Eki Görüntüle 754294 Eki Görüntüle 754295 Eki Görüntüle 754296
Günaydın pıtırcıklar doktordan çıktık az önce oğluşum 2 haftada pek büyümemiş 2200 gr 42 cm boyu canım sıkıldı biraz iş yapmak yok artık soluna yatıp dinleniceksin dedi doktorum
Günaydın pıtırcıklar doktordan çıktık az önce oğluşum 2 haftada pek büyümemiş 2200 gr 42 cm boyu canım sıkıldı biraz iş yapmak yok artık soluna yatıp dinleniceksin dedi doktorum
Canım sıkma canını,toparlar kendini.hem illa tosbik bişey olmasına gerek yok ki,bizim kız da 2 hafta önce 1500 gr'dı,üstelik sen benden 10 gün ilerdesin.haftaya benim kontrolüm ama ancak senin bebeğin kadar olmuştur.bi de eşim 1,92 cm ben de 1,71 cm'im.ayıp valla bizim kıza.yalnız değilsin yani.elinden geleni yapıyorsundur zaten,gerisi Allaha kalmış.
Kizlar gunaydin :) carsamba gunu saat 16:00da sezeryan ile dogumum olacak safak oldu 4 gun. Cok heyecanliyimm:18:
Bacım görüyor musun hain kızları çatır çatır doğuruyorlar.bizim askerlik daha uzun,profiline baktımda senin doğurihi benden 5 gün önceymiş.mutlu oldum valla,benimle birlikte doğumu Ağustos'a kalacak has,hakiki,öz Ağustos anası olacağın için.
Nişan
Merhaba kızlar dün akşamki nişan su muhabbetinin üzerine bayagı tedırgın olmuştum. Bu sabah kalktım çamaşırımda iki damla koyu kıvamlı beyaz sıvı vardı ama sadece beyaz. Bu nişan olabilir mi ki korkuyorum 36+4 um bugun hastaneye gitmek gerekir mi sizce paxartesi randevum vardı zaten ama bilemiyorum
cnm boyle duydumz kotu seyleri burda paylasmayalim hepimz stresliyiz yani herseyden nem kapiyorz soylenen bsey ister istemz kafamzda yer ediyo..kafa dagtmaya birbirmize moral olmaya giriyorz..su son hftalarda boyle seylerden bhsetmeyelm bnce...dün bir öğretmen arkadaşta iftardaydık kız benim bebeğime kordon dolanmış 2 gün daha kalsaymış ölcekmiş deyince panik oldum ya yüzdük kuyruğuna geldik ya dolanırsa diye korkuyorum
canım benim nişanım geldiğinde karaşık sümüklü bir beyaz ve kahverengi bir şey gelmişti ama beyaz olması bilmiyorum dr tel aç sorsan.Peki kasılmaların varmı göbeğin alt kısmıda.
Canım sıkma canını,toparlar kendini.hem illa tosbik bişey olmasına gerek yok ki,bizim kız da 2 hafta önce 1500 gr'dı,üstelik sen benden 10 gün ilerdesin.haftaya benim kontrolüm ama ancak senin bebeğin kadar olmuştur.bi de eşim 1,92 cm ben de 1,71 cm'im.ayıp valla bizim kıza.yalnız değilsin yani.elinden geleni yapıyorsundur zaten,gerisi Allaha kalmış.
canım bol bol meyve kurur yemiş ye bol bol su ve en önemlisi dinlemek.bak ben alatmıştım benimkide hep birhafta küçük görünüyordu iki hafta iznin eçıktım bebiş part diye birden iki hafta önde gitti.yani kendi haftasını yetişti ve bir hafta ilere gitti.ben dinlemeye bağladım yoksa başka bir şey değişmemeişti.
Günaydın kızlar.Bu nişan nasıl bişey acaba?bilen varsa yazabilir mi?benim sarımsı krem kıvamında akıntım oluyor.günde 3 kere günlük ped değiştiriyorum.normal mi bilemedim.nişan olmasından korktum,daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?