- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.721
sanırım bu akıntı nişan degil bir çok arkadaştan duydum bu şikayeti herkes koyu kıvamlı akıntıdan bahsediyor bende de var dedigin gibi günlük bikaç pet degiştiriyorum belkide gebeligin sonlarına dogru doğal birşeydir bi çok kişide oldguna göre. bazen kokulu gibi geliyor ama bakalım bugun dr soracagım ne diyecek..
Kizlar gunaydin :) carsamba gunu saat 16:00da sezeryan ile dogumum olacak safak oldu 4 gun. Cok heyecanliyimm:18:
cnm o akinti bndede oluyo bazen.normal bsey galiba..zaten internette koyulasan vajinal akinti olur son aylarda diyo...
günaydınnnn
dün gece ilk defa bana da oldu gece yarısı uyandım sırılsıklam olmuşum, oysa klima da açıktıderecesini düşürdüm neyse sonra rahatlamışım
annem de terlediğimi gördükçe dio zaten tam menopozlu gibi oldun
allah kolaylık versin hepimize, yazın doğurmak çok zormuş valla bunu bilir bunu sölerim artık, allahım hele de Antalya hiç çekilmiyor
KEDİCİK ve PHALANX gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün minişleriniziii
bebek şekeri işine girmek istiom ben de yavaştan, netten baya araştırdım nkafam çorba oldu, şu biblolu olanlardan diil de daha farklı bişi mi olsa die düşünüom bikaç bişeyler buldum fikir verir misiniz kızlar siz de:26:hangisi sizce:26:
Eki Görüntüle 754292 Eki Görüntüle 754293 Eki Görüntüle 754294 Eki Görüntüle 754295 Eki Görüntüle 754296
sanırım bu akıntı nişan degil bir çok arkadaştan duydum bu şikayeti herkes koyu kıvamlı akıntıdan bahsediyor bende de var dedigin gibi günlük bikaç pet degiştiriyorum belkide gebeligin sonlarına dogru doğal birşeydir bi çok kişide oldguna göre. bazen kokulu gibi geliyor ama bakalım bugun dr soracagım ne diyecek..
Kizlar gunaydin :) carsamba gunu saat 16:00da sezeryan ile dogumum olacak safak oldu 4 gun. Cok heyecanliyimm:18:
günaydınnnn
dün gece ilk defa bana da oldu gece yarısı uyandım sırılsıklam olmuşum, oysa klima da açıktıderecesini düşürdüm neyse sonra rahatlamışım
annem de terlediğimi gördükçe dio zaten tam menopozlu gibi oldun
allah kolaylık versin hepimize, yazın doğurmak çok zormuş valla bunu bilir bunu sölerim artık, allahım hele de Antalya hiç çekilmiyor
KEDİCİK ve PHALANX gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün minişleriniziii
bebek şekeri işine girmek istiom ben de yavaştan, netten baya araştırdım nkafam çorba oldu, şu biblolu olanlardan diil de daha farklı bişi mi olsa die düşünüom bikaç bişeyler buldum fikir verir misiniz kızlar siz de:26:hangisi sizce:26:
Eki Görüntüle 754292 Eki Görüntüle 754293 Eki Görüntüle 754294 Eki Görüntüle 754295 Eki Görüntüle 754296
Fıstıklar biz evimize geldik, detayları yazıcam azıcık dinlenmem gerek şimdi.
Sizi çok özledimmmmm
Oğlum çok tatlı
bence çok ağır iş yapma demek istemş stres yapma normaldir bu..ilaç falanda wermediğine göre..rahat ol sen...
gözün aydın canım çok tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallahh
moralini bozma lütfen o da çok etkiler bebişini bol bol dinlen
canım geçen ay banada doktor öle dedi.doğum pozisyonu almış aşağıda ama rahim ağzı kapalı,temmuz ayını çıkar temmuz ayında gelmesin dedi ben cok fazla yürürsem ayakta kalırsam zaten kasıklarıma baskı oluyo sancılanıyorum oyüzden sdece yemek için falab kalkıyorum onun dışında oturuyorum hep.çok şükür bu zamana kadar bi aksilik olmadı doktor tembellik yap bu ay dedi bende yapıyom
magvital ishal yapmıo ama rahat wcye çıkmayı sağlıo bence...faslamı içtinki
yok fazla içmedim ama günlerdir ishalim geçmeyince enfeksiyon kaptım dye korktum.ilacın prospektüsünde okuyunca öle olur dye düşündüm ondan sizlere sorayım dedim işte..afedersin ben zaten hiç kabız olmamıştım hep normaldi,bu da onu ishale çevirdi demekki dye düşüncem artık
Ayyy ben listede kedicikleri mi görüyorum hoş geldin yeni anne
Kızlar kontrolden geldim. Herşeyimiz iyi bugün tam olarak 35 haftalığız. Babamız babalık iznini daha fazla kullanabilsin diye doktorumuz doğumu 2 Ağustosa aldı. Çünkü 8 ağustos bayram biliyorsunuz. Neyse İdoş 3140 gram şuan ama kaşları çatık bir vaziyette duruyo içerdeDoktor bile dedi siz ikiniz de güler yüzlüsünüz bu kızın kaşlar neden çatık dedi. Dedim sıcaktan kapalı yerde bunalıyo yavrum hava alacağı bir pencere mi açsak napsak. Gülüştük filan Neyse kızlar işte böyle 2 Ağustos doğumumuz:)) He bir de ben yarım kilo vermişim. Nasıl sevindim Bebek ikramlarımızı da ısmarladık 100 adet. Bir de karışık çikolata sepeti hazırlatıcaz kadın örnek gösterdi bayıldım resmen. Şu doğum tarihimi çekeyim şimdi 2 Ağustosa:))
Fıstıklar biz evimize geldik, detayları yazıcam azıcık dinlenmem gerek şimdi.
Sizi çok özledimmmmm
Oğlum çok tatlı
cok sevindim kuzucummaşallah idoşa yaa tosbikim benim
sıkılmıştır dar alanda ondan kaşlar çatıktırr sıcak yer dar napsın kız zil takıp oynasınmııı bi çıksın bak nasıl güller açıcak yüzündee
peşpeşe doğurucaz artık canım süper yaaaaaa
ikramlıklarda tamam ee daha nolsunn tam bayram şekeri olcak bizim bıdıklarrrbu bayram çikolata şeker almayız bol bol minişlerimizii yirizzzzzzzzzzz
Yaptım canım 20 gün diyo ay ter bastı birdenarasta gözünaydın cnm bende pzt gitsem rahatlıcam :) 2 ağustos yap takwimini..
herkeslereeeeeeeeeee günaydınnnnnnnnnnnnn şimdi azıcık geçmişe bakıyım acıktık bis daha kahwaltı yapmadk berkayımla :)
Ayyy ben listede kedicikleri mi görüyorum hoş geldin yeni anne
Kızlar kontrolden geldim. Herşeyimiz iyi bugün tam olarak 35 haftalığız. Babamız babalık iznini daha fazla kullanabilsin diye doktorumuz doğumu 2 Ağustosa aldı. Çünkü 8 ağustos bayram biliyorsunuz. Neyse İdoş 3140 gram şuan ama kaşları çatık bir vaziyette duruyo içerdeDoktor bile dedi siz ikiniz de güler yüzlüsünüz bu kızın kaşlar neden çatık dedi. Dedim sıcaktan kapalı yerde bunalıyo yavrum hava alacağı bir pencere mi açsak napsak. Gülüştük filan Neyse kızlar işte böyle 2 Ağustos doğumumuz:)) He bir de ben yarım kilo vermişim. Nasıl sevindim Bebek ikramlarımızı da ısmarladık 100 adet. Bir de karışık çikolata sepeti hazırlatıcaz kadın örnek gösterdi bayıldım resmen. Şu doğum tarihimi çekeyim şimdi 2 Ağustosa:))
Biz de seni özledik canım. Dinlen gel ve anlat çatlıycam meraktan ne oldu ne bitti diye.
Sağol kuşum akşam saçların için güle güle kullan diycektim yazamadan çıkmak durumunda kaldım. Güle güle kullan, bol bol güzel pozlar ver fotolarda kuşum
Doğunca o çatık kaşlar gider inşallah. Çok fena bakıyo bakışı bakış değil benim kızınFundaaa duy beniiiii gelinin biraz cadı olcak sanırım yandı Paris Arda
Yaptım canım 20 gün diyo ay ter bastı birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?