2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm o akinti bndede oluyo bazen.normal bsey galiba..zaten internette koyulasan vajinal akinti olur son aylarda diyo...

cnm o akinti bndede oluyo bazen.normal bsey galiba..zaten internette koyulasan vajinal akinti olur son aylarda diyo...

doğrudur işte hepimiz herşeyden nem kapıyoruz bilmediğimiz bir durum oldugu için. ben koku duyunca endişe ettim enfeksiyon bişey olurda farketmezsem doğumda bebişe bulaşır diye.. inşallah yoktur öyle bir durum..
randevumuz 14.15te heycanlanıyorum zaman yaklaştıkça minnoşum kilo aldımı acaba iki hafta önce pek fazla almamıştı.

Günaydın kızlar :)))) canım ben zürafalı olanı sevdim

Sor bakalım güzelim doktoruna ne diyecek.önemli bişey değildir inşallah.

Kizlar gunaydin :) carsamba gunu saat 16:00da sezeryan ile dogumum olacak safak oldu 4 gun. Cok heyecanliyimm:18:

ayy canım ya cok az kalmışşş Allahım sağlıkla kucaklamanı nasip etsin cok heyecanlııı ççokkkkkkk

canım ben kuzuları beğendim cok şirinlermişş

Fıstıklar biz evimize geldik, detayları yazıcam azıcık dinlenmem gerek şimdi.
Sizi çok özledimmmmm

Oğlum çok tatlı

bizde seni cok özledikkkkk senide oğlunuda yirimmmmmmmmmgördük kuzucuğuuu gercekten cokkkkm şeker kokla bizim içindeee mis miss
sabırsızlıkla bekliyoruz doğum hikayeniiiiii bızdığım
isminede bayıldım oğluşununnn hadi dinlen sonrada bize detayları yazzz

Ayyy ben listede kedicikleri mi görüyorum hoş geldin yeni anne

Kızlar kontrolden geldim. Herşeyimiz iyi bugün tam olarak 35 haftalığız. Babamız babalık iznini daha fazla kullanabilsin diye doktorumuz doğumu 2 Ağustosa aldı. Çünkü 8 ağustos bayram biliyorsunuz. Neyse İdoş 3140 gram şuan ama kaşları çatık bir vaziyette duruyo içerde Doktor bile dedi siz ikiniz de güler yüzlüsünüz bu kızın kaşlar neden çatık dedi. Dedim sıcaktan kapalı yerde bunalıyo yavrum hava alacağı bir pencere mi açsak napsak. Gülüştük filan Neyse kızlar işte böyle 2 Ağustos doğumumuz:)) He bir de ben yarım kilo vermişim. Nasıl sevindim Bebek ikramlarımızı da ısmarladık 100 adet. Bir de karışık çikolata sepeti hazırlatıcaz kadın örnek gösterdi bayıldım resmen. Şu doğum tarihimi çekeyim şimdi 2 Ağustosa:))

Saolun kızlar, moralim bozulmuştu ama şimdi daha iyiyim. Ağrılar oldukça tedirgin olurum artık . Şuan yatıyorum ama adet ağrısı gbi ağrım var.. Hayırlısı artık. Ağustos'a kadar dayanır inş diyorum.)

Evde küçücük bebğini bakıcıya bırakıpta gitmek zorunda olanlar ................ Kredi vs borç nedeniyle ücretsiz izine ayrılamayanlar............

Doğum sonrasına aktarmak için 37 haftaya kadar dişini sıkarak idare ederek çalışanlar ............ Benim gibi hasta hasta okula işe gidipde normal rapor hakkını bebğin bakımı için doğum sonrasına bırakanlar

şimdi ben ne diyeyim hergün bu gün yarın diye oyaladılar meclis kapandı seneye meclis açılınca dendi...

şimdi gerçekmi yalanmı anlayamıyorum birde sizler bakın artık hiç birşeye inanamıyorum

EVDE KÜÇÜCÜK BEBĞİNİ BAKICIYA BIRAKIPTA GİTMEK ZORUNDA OLANLAR ................ KREDİ VS BORÇ NEDENİYLE ÜCRETSİZ İZİNE AYRILAMAYANLAR............

DOĞUM SONRASINA AKTARMAK İÇİN 37 HAFTAYA KADAR DİŞİNİ SIKARAK İDARE EDEREK ÇALIŞANLAR ............ BENİM GİBİ HASTA HASTA OKULA İŞE GİDİPDE NORMAL RAPOR HAKKINI BEBĞİN BAKIMI İÇİN DOĞUM SONRASINA BIRAKANLAR

ŞİMDİ BEN NE DİYEYİM HERGÜN BU GÜN YARIN DİYE OYALADILAR MECLİS KAPANDI SENEYE MECLİS AÇILINCA DENDİ...

ŞİMDİ GERÇEKMİ YALANMI ANLAYAMIYORUM BİRDE SİZLER BAKIN ARTIK HİÇ BİRŞEYE İNANAMIYORUM

Genel Başkanımız Metin Memiş, Memur-Sen Kadın Kolları Komisyonu İle Birlikte ASPB Fatma Şahin?i Ziyaret Etti

cok sevindim kuzucum maşallah idoşa yaa tosbikim benim
sıkılmıştır dar alanda ondan kaşlar çatıktırr sıcak yer dar napsın kız zil takıp oynasınmııı bi çıksın bak nasıl güller açıcak yüzündee
peşpeşe doğurucaz artık canım süper yaaaaaa
ikramlıklarda tamam ee daha nolsunn tam bayram şekeri olcak bizim bıdıklarrrbu bayram çikolata şeker almayız bol bol minişlerimizii yirizzzzzzzzzzz

arasta gözünaydın cnm bende pzt gitsem rahatlıcam :) 2 ağustos yap takwimini..

herkeslereeeeeeeeeee günaydınnnnnnnnnnnnn şimdi azıcık geçmişe bakıyım acıktık bis daha kahwaltı yapmadk berkayımla :)

kızlar hepinizi çok özledim ama bir türlü yazamıyorum artık doğum yapan canım arkadaşlarım Allah analı babalı büyütsün minnoşlarımızı öpüyorum çok sizi 6-7 ağustos da benim sezaryan tarihim

Fıstıklar biz evimize geldik, detayları yazıcam azıcık dinlenmem gerek şimdi.
Sizi çok özledimmmmm

Oğlum çok tatlı

Biz de seni özledik canım. Dinlen gel ve anlat çatlıycam meraktan ne oldu ne bitti diye.

Sağol kuşum akşam saçların için güle güle kullan diycektim yazamadan çıkmak durumunda kaldım. Güle güle kullan, bol bol güzel pozlar ver fotolarda kuşum

Doğunca o çatık kaşlar gider inşallah. Çok fena bakıyo bakışı bakış değil benim kızınFundaaa duy beniiiii gelinin biraz cadı olcak sanırım yandı Paris Arda

Yaptım canım 20 gün diyo ay ter bastı birden

cnm maşallah idoşuna nasıl besleniosunda zayıflamışsın kuzum yaaa bi yazsana bende şuan ramazan geç yatıyorum vs bebiş zayıflıcak die korkuyorum banada fikir olsun cnm:)

herkese günaydın kızlar ii haftasonları

sağol kuzucum dün kocitoyla ve göbişimdeki kızımla ilk pozlarımızı verdikkartık doğum tarihimiz belli olsun atıcaz kendimizi bigün önceden kuaföre bakımlı olalım şölee lokum lokum çıkalım fotolardaagider gider bebişim .
ama birazda hazırlıklı olmak lazım malum aslan burcu olcak bizim cadılar yapcaklar illa cadılıklarını valla paris arda işin zor anacım cekiceğin var helen idoştann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…