- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.741
cnm maşallah idoşuna nasıl besleniosunda zayıflamışsın kuzum yaaa bi yazsana bende şuan ramazan geç yatıyorum vs bebiş zayıflıcak die korkuyorum banada fikir olsun cnm:)
herkese günaydın kızlar ii haftasonları
Fıstıklar biz evimize geldik, detayları yazıcam azıcık dinlenmem gerek şimdi.
Sizi çok özledimmmmm
Oğlum çok tatlı
Kizlar gunaydin :) carsamba gunu saat 16:00da sezeryan ile dogumum olacak safak oldu 4 gun. Cok heyecanliyimm:18:
Günaydın kızlar bugun 4 aylık tatilimin ilk günü
Ekmek, hamur işi ve tatlı hariç herşeyi yiyorum canım. Ekmek hiç yemiyorum değil ama günlük 2 dilimi geçmiyor. Kepekli oluyor o da. Çok fazla meyve ve sebze yiyorum dolanırken o da iştahımı kesiyo. Mesela dolanırken hafif acıkınca alıyorum salatalık yiyorum. Meyve tabağı hep ortalıkta duruyo gelip geçtikçe yiyorum. Hergün yumurtamı, etimi ihmal etmiyorum. Öyle işte. Özel yaptığım bişey yok. He bir de soluma filan da hiç yatmıyorum rahat edemiyorum yapıcak bişey yok
sağol kuzucumdün kocitoyla ve göbişimdeki kızımla ilk pozlarımızı verdikk artık doğum tarihimiz belli olsun atıcaz kendimizi bigün önceden kuaföre bakımlı olalım şölee lokum lokum çıkalım fotolardaa gider gider bebişim .
ama birazda hazırlıklı olmak lazım malum aslan burcu olcak bizim cadılar yapcaklar illa cadılıklarınıvalla paris arda işin zor anacım cekiceğin var helen idoştann
At kuzum hatıralarımızda hep güzel olalım di mi ama)
sıradaki anne sen gibi görünüyorsun canım tabi süpriz yapan bir bebiş çıkmazsa çok sevindim senin adına 20 gün sonra bebişin kollarında olacak darısı bizlere :)
demekki yediklerin idoşa yarıo cnm maşallah ben talıya dayanamıorum biraz ondan herhalde kilo alıorum
Saolun dualarınız için. Oğlum yanımda yatıyor şimdi :) tarifsiz bi mutluluk . Tek üzüntüm sütüm gelmedi halaoğlumun doyduğunu görsem ahhhhh. Göğüs ucumda çok çıkık değil slikon uç taktılar
ya ben insanları anlamıyorum gerçekten çoğu cahil ve zeka yoksunu bence...
az evvel kapıcı geldi ekmek dağıtmaya "kııız sen doğurmadın mı daha" diyorgerizekalı mal insan sen beni her gün görüyosun doğursam haberin olur ayrıca tasası sana mı düştü yani....
aslında hiç kimseye karşı böyle bir tavrım yoktur ama bu kadın artık hakettiği için yedi benden lafı "biz ne ara bu kadar samimi olduk acaba " dedim. sustu kaldı. çünkü geçen gün evi temizlemeye geldi 4 saat akaldı tam gün parası aldı evi sütünkörü temizledi hatta temizlemedi gitti,giderkende karşı komşuma" evin içine sıçmış kapı pencere ellemedim daha " dedi,o zaman cvp bile verememiştim şoktan. bundan böyle alayına gider arkadaşhaddini bilsin biraz.
sokağa çıkmaya hasret kaldım,birinci kattaki kadın sokakta doğuran diyor. mal karı bilmiyor ki doktorum bana yürü dedi,üstelik 1 haftadır evden çıkmamışım ve hastaneden gelirken gördü beni. kıracam kalplerini ,anlamazlarsa sıra kafalarına gelecek!!!
Bütün gün hastanedeydim. Anestezi için testlerim yapıldı, onların sonuçlarını bekledik. EKG çekildi. NST ye bağlandım. Hepsi iyi çıktı. En son dr.a gösterdik, günü verdi. 3 kg. olmuş bile şimdiden bebişim maşallah. 37. hafta 25 Temmuz da sezeryan olacağım. Bir gün önceden yatış yapacakmışım. KAn bankası ve yoğun bakım kayıtlarım yapılacakmış her ihtimale karşı. Rahmim alınacak mı alınmayacak mı o anda belli olacakmış. Hakkımızda hayırlısı...
bugün kontrolümüz vardı bebişimizi görmeye gittik oğlum pek yakışıklı ama hala doktor iri bebek diyo 34.haftamız ve 3100 gr. 1 aydırda doktorumun tavsiyesiyle diyet yapıyorum suyumuz da çokmuş böyle giderse sezaryen olmak zorunda kalırsam diye korkuyorum normal doğum istiyorummmm
Kizlar hamilelik takvimimi yayinlarmisiniz telden girixorum o yuzden goremiyorum lutfeeeeennn
son haftalarda mıde bulantısı yasayan varmı ? ilk haftalarda hiç bulantı yasamadım ıkı gundur acayıp midem bulanıyo doguma yakın mıde bulantısı olurmus bilgisi olan varmı
ben geldimmmm
dün azcık sıkıntılı bir gün geçirdim.. ama bugün cin gibiyim maşallahım var
hızlı bir taramayla geçmişe bakayım geleyim ben o vakit
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-08-2013
Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 43 gün kaldı.
Bugün bebeğinizin tırnakları parmak uçlarına ulaştı. Tırnakları küçük olsalarda hala düşük kas kontolleri sebebiyle bebekler kendilerini çizebilirler. Özellikle yataktan kalkarken posizyonunuzu yavaş ve özenli değiştirin. Düzenli yemek yiyerek kan şekerinizin çok düşük olmadığından emin olun. İyi havalandırılmış alanlarda bulunarak vücut ısınızın uygun kalmasını sağlayın.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. - Yaklaşık boyu : 45.1 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?