2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ekmek, hamur işi ve tatlı hariç herşeyi yiyorum canım. Ekmek hiç yemiyorum değil ama günlük 2 dilimi geçmiyor. Kepekli oluyor o da. Çok fazla meyve ve sebze yiyorum dolanırken o da iştahımı kesiyo. Mesela dolanırken hafif acıkınca alıyorum salatalık yiyorum. Meyve tabağı hep ortalıkta duruyo gelip geçtikçe yiyorum. Hergün yumurtamı, etimi ihmal etmiyorum. Öyle işte. Özel yaptığım bişey yok. He bir de soluma filan da hiç yatmıyorum rahat edemiyorum yapıcak bişey yok

Fıstıklar biz evimize geldik, detayları yazıcam azıcık dinlenmem gerek şimdi.
Sizi çok özledimmmmm

Oğlum çok tatlı

ayyy yerim senin oğlunu ne güzel evde yeni bi can

Kizlar gunaydin :) carsamba gunu saat 16:00da sezeryan ile dogumum olacak safak oldu 4 gun. Cok heyecanliyimm:18:

cnm Allah yardımcın olsun ayy ne güzel gününü biliosun

sıradaki anne sen gibi görünüyorsun canım tabi süpriz yapan bir bebiş çıkmazsa çok sevindim senin adına 20 gün sonra bebişin kollarında olacak darısı bizlere :)

demekki yediklerin idoşa yarıo cnm maşallah ben talıya dayanamıorum biraz ondan herhalde kilo alıorum

At kuzum hatıralarımızda hep güzel olalım di mi ama )

son haftalarda mıde bulantısı yasayan varmı ? ilk haftalarda hiç bulantı yasamadım ıkı gundur acayıp midem bulanıyo doguma yakın mıde bulantısı olurmus bilgisi olan varmı

sıradaki anne sen gibi görünüyorsun canım tabi süpriz yapan bir bebiş çıkmazsa çok sevindim senin adına 20 gün sonra bebişin kollarında olacak darısı bizlere :)

Sağol canım ama benden önce doğuracaklar var temmuz sonlarına doğru şimdi tam isimleri veremiycem ama rastlamıştım:)

demekki yediklerin idoşa yarıo cnm maşallah ben talıya dayanamıorum biraz ondan herhalde kilo alıorum

Tatlı çok kilo aldırıyo maalesef ben ilk zamanlar hep o yüzden almıştım. Ama şimdi dengeledim umarım doğuma kadar almam.

ben geldimmmm

dün azcık sıkıntılı bir gün geçirdim.. ama bugün cin gibiyim maşallahım var

hızlı bir taramayla geçmişe bakayım geleyim ben o vakit

Canım gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.Bahtı açık olsun inşallah. Valla artık son haftalar geçmek bilmiyor.Sizin bu güzel haberlerinizi aldıkça dahada sabırsızlanıyoruz.

Cevabını güzel vermişsin canım.Kadının o anki yüz halini görmek isterdim.Valla oda kaşınmış.

bugün kontrolümüz vardı bebişimizi görmeye gittik oğlum pek yakışıklı ama hala doktor iri bebek diyo 34.haftamız ve 3100 gr. 1 aydırda doktorumun tavsiyesiyle diyet yapıyorum suyumuz da çokmuş böyle giderse sezaryen olmak zorunda kalırsam diye korkuyorum normal doğum istiyorummmm

Ohooooooo,kızlar bir bir kontrollerinden gelmeye başlamış,bebeklerini görmüşler,ne mutlu size.hepinizde artık şafak saymaya başlamışsınız.medvecezir ayağını bir sürüdü ki,herkes peşpeşe dökülüyor.çok sevindim hepiniz için.Kedicik hadi çabuk dinlen,emzir,altını değiştir Barış'ın otur pc'nin başına anlat hemen bizlere herşeyî.

Hiiiiiiiiiç üzme kendini,herşeyi zamana ve bebişine bırak.kimimizin bebeğinin kilosu az,kimimizin fazla,kimimizin suyu az ama sonuçta hepimiz doğurucaz ve sağlıklı olsun önemli olan.sonuçta göbeklerimiz kapalı kutu,herşeyin hayırlısını dileyip dua etmekten başka yapacak bişey yok.korkutma kendini

Kizlar hamilelik takvimimi yayinlarmisiniz telden girixorum o yuzden goremiyorum lutfeeeeennn

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-08-2013
Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 43 gün kaldı.
Bugün bebeğinizin tırnakları parmak uçlarına ulaştı. Tırnakları küçük olsalarda hala düşük kas kontolleri sebebiyle bebekler kendilerini çizebilirler. Özellikle yataktan kalkarken posizyonunuzu yavaş ve özenli değiştirin. Düzenli yemek yiyerek kan şekerinizin çok düşük olmadığından emin olun. İyi havalandırılmış alanlarda bulunarak vücut ısınızın uygun kalmasını sağlayın.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. - Yaklaşık boyu : 45.1 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

son haftalarda mıde bulantısı yasayan varmı ? ilk haftalarda hiç bulantı yasamadım ıkı gundur acayıp midem bulanıyo doguma yakın mıde bulantısı olurmus bilgisi olan varmı

canım 3 gündür ne yesem çıkıyordu başım dönüyordu çok kötüydüm bulantıdan sürekli patates yemeye çalıştım fayda etmedi ama dün akşam düzeldi geçti normal diye biliyorum sonlara doğru bulantıları takma bence :)

Coooookkk tesekkur ederim ayyyy 43 gun allahim daha cok var ama ben cok sabirsizlaniyorum 37. Haftadan sonra gelir insallah ben 40 hafta beklemek istemiyorum allahim kimseyi mahrum etmesin bu dugudan insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…