- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.761
Saolun dualarınız için. Oğlum yanımda yatıyor şimdi :) tarifsiz bi mutluluk . Tek üzüntüm sütüm gelmedi halaoğlumun doyduğunu görsem ahhhhh. Göğüs ucumda çok çıkık değil slikon uç taktılar
Günaydın canlar.çoooook mutlu ve sağlıklı bir gün dilerim hepimize.bugün doktora gidecek kızlar,güzel haberlerle gelin de bizi de mutlu edin.kilo konusuna çok takılmayın çünkü gerçekten çok rahat ve kolay verilecek kilolar almışsınız.10-12 kilo ne ki,havalarda çok sıcak zaten yemek yenmiyor bundan sonra çok almazsınız merak etmeyin ve canınızı sıkmayın lütfen.dün itibariyle izine çıktım bende,artık evdeyim ama bu durumdan pek mutlu değilim.vakit geçirmek çok zor olacak benim için.burda benim ailemdende kimse yok,eşimin ailesi var ama olmuyor işte kendininkiler gibi.çocuk biraz dinlenir en azından diye avunuyorum.yazık o da benimle birlikte löngür löngür dolanıp durdu bütün gün.hazırlıklara hiç başlamamıştım,bahaneyle başlarım işte.ya yine aklıma takıldı bu beyaz çekirge nerelerde?Funda'cım cevap alamadın galiba daha.inşallah sağlık haberlerini alırız.hepinizi öpüyoruz kızanımla
Fıstıklar biz evimize geldik, detayları yazıcam azıcık dinlenmem gerek şimdi.
Sizi çok özledimmmmm
Oğlum çok tatlı
Doğunca o çatık kaşlar gider inşallah. Çok fena bakıyo bakışı bakış değil benim kızınFundaaa duy beniiiii gelinin biraz cadı olcak sanırım yandı Paris Arda
ama birazda hazırlıklı olmak lazım malum aslan burcu olcak bizim cadılar yapcaklar illa cadılıklarınıvalla paris arda işin zor anacım cekiceğin var helen idoştann
Neyin vardı dünüş geçmiş olsun.
sağol kuzumm.. ya nefes darlığı ve çarpıntım vardı çok fazla.. saatlerce sürdü.. yattım olmadı,oturdum olmadı,hareket ettim daha kötü olduakşam falan geçti..iftardan sonra da yürüyüşe çıktık..ama biraz fazla yürüdüm sanırım. eve zor attım kendimi. her yerim tutuldu..kalçadan aşağısı çok fena ağrıdı sabaha kadar neyse geçti gitti ama bugün iyiyim şükür
slm kizlar ayaklarim cok sistii ya siz neler yapiosunuz sismesin diye varmi oneriniz tuzu ksmekten baska
Selam kızlarr 2 hafta olucak neredeyse 1cm açılmam vardı çok ş ükür doğum gerçekleşmedi 1 hafta daha dayansa paşam yeter :)
kedicik doğum yapytımı ?
Selam kızlarr 2 hafta olucak neredeyse 1cm açılmam vardı çok ş ükür doğum gerçekleşmedi 1 hafta daha dayansa paşam yeter :)
kedicik doğum yapytımı ?
kızlar ben uni babynin ıslak yenidoğan mendilini aldım hani şu içinde alkol parfüm falan olmayanından bide ekstra ebebekten kare pamuklar aldım belki bebeğe uni baby yaramazda sadece pamukla temizlerim diye kızımda da ilk ay pamukla popo temizliğini yapmıştım.dün işte çok terledim kot pantolon mahvetti beni çıkıştada alışveriş merkezinde gezince bacak aram pişik oldu gece mahvaldum nasıl cayır cayır yandı bepanten sürdüm oğlanın pişik kremi sebamed sürdüm olmadı sonra evdeki saf zeytinyağından sürdüm hemen acısını aldı ancak uyuyabildim eger ogluştada pişik derdi yaşarsam bunu deneyeceğim sizinde aklınızda bulunsun gerçeken zeytinyağı mucize gibi pişikte yanıkta
Ayyy cnm yatarak mı tuttun bebişi, inş dayanır biraz daha :) çok şükür, inş benm kuzu da Süpriz yapmaz .)
yaptı canım kendi de bebeği de iyiler maşallah.inşallah herşey gönlünce olsun bebeğinde hayırlıca zamanında gelsin
Cnm hoşşş geldin;fazla ayakta kalmamak gerekiyor herhalde, birazda yüksekte tutmanda yarar var ayakları benm tek çözümüm bu. Zaten artık bna yatış gözüküyor:)
canım ben de bir süre pamuk ve su kullanmayı düşünüyorum.. ama hastanede sorun olur mu acaba diye de düşünmekteyim? sizce ne yapmalı bu ıslak mendil konusunda??
sağol bu arada canım.. evet normalmiş bu aralar bu sıkıntı. uterus akciğere baskı yapıyormuş 4 cm kadar.. bebikler aşağı indikçe azalacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?