2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam fıstık anneler ve onların melekleri sabahtan kendimizi bebek mağazalarına attık kızım bi yandan ben bi yandan eşimi biraz deli ettik sürekli oğlan inşallah size benzemez diyip durdu kalan eksiklerimizi tamamladık iyiki önceden alıp koymuşum eşim kaldıramazmış okadar alışveriş temposunu .oğluşun taşıma koltuğunu bezini ıslak mendilini falan aldık benimde gecelik sabahlık iççamaşırı eksiğimi aldık.dünden itibaren göğüs kremimi de kullanmaya başladım.peşpeşe doğumlardan sonra insan daha bi panik oluyor bugünde çamaşır ütü bavul hazırlama işini yapmam gerek eşim giderken sıkı sıkı tembihledi oda panik olmaya başladı sanırım

Son düzenleme:

canım Allah analı babalı büyütsün meleğini sütün için de üzülme çoğu kişide hemen gelmiyormuş zaten..bebeğin emdikçe gelir hiç merak etme

yalovacım çekirgenin numarası maalesef yok..görmedi diye tahmin ediyorum geçmişe çok bakamıyordu çünkü son zamanlarda.. ben doğum yaptığını düşünüyorum onun ama

Fıstıklar biz evimize geldik, detayları yazıcam azıcık dinlenmem gerek şimdi.
Sizi çok özledimmmmm

Oğlum çok tatlı

yerimm sizi kedicikim..evinizdesiniz ne güzel yaa ayy nasıl miss kokuyordur şimdi heryer çabucak toparlan ve dön aramıza canımm

Doğunca o çatık kaşlar gider inşallah. Çok fena bakıyo bakışı bakış değil benim kızınFundaaa duy beniiiii gelinin biraz cadı olcak sanırım yandı Paris Arda

ama birazda hazırlıklı olmak lazım malum aslan burcu olcak bizim cadılar yapcaklar illa cadılıklarını valla paris arda işin zor anacım cekiceğin var helen idoştann

kızlar Helencik aşk acısıyla suratını asıyor siz bilmiyosunuz Paris'ine kavuşmak için sabırsızlanıyor..hele bir doğsunlar da görün siz kim asık suratlı ayrıca sizi gelinime "cadı,asık suratlı" demekten men ederim oğlumu zor zaptediyorum şu an söyleyim

Neyin vardı dünüş geçmiş olsun.

sağol kuzumm.. ya nefes darlığı ve çarpıntım vardı çok fazla.. saatlerce sürdü.. yattım olmadı,oturdum olmadı,hareket ettim daha kötü oldu akşam falan geçti..iftardan sonra da yürüyüşe çıktık..ama biraz fazla yürüdüm sanırım. eve zor attım kendimi. her yerim tutuldu..kalçadan aşağısı çok fena ağrıdı sabaha kadar neyse geçti gitti ama bugün iyiyim şükür

kızlar ben uni babynin ıslak yenidoğan mendilini aldım hani şu içinde alkol parfüm falan olmayanından bide ekstra ebebekten kare pamuklar aldım belki bebeğe uni baby yaramazda sadece pamukla temizlerim diye kızımda da ilk ay pamukla popo temizliğini yapmıştım.dün işte çok terledim kot pantolon mahvetti beni çıkıştada alışveriş merkezinde gezince bacak aram pişik oldu gece mahvaldum nasıl cayır cayır yandı bepanten sürdüm oğlanın pişik kremi sebamed sürdüm olmadı sonra evdeki saf zeytinyağından sürdüm hemen acısını aldı ancak uyuyabildim eger ogluştada pişik derdi yaşarsam bunu deneyeceğim sizinde aklınızda bulunsun gerçeken zeytinyağı mucize gibi pişikte yanıkta

Geçmiş olsun canım. Neyse ki geçmiş. Bebişler aşağı inse de rahat bir nefes alsak benim de yetmiyor nefesim hala.

Cnm dün moral bozukluğundan tebrik etmeyi unutmuşum:/ sağlıkla büyüt meleğini , inş kısa zamanda toparlanırsınız.. Benm için de kokla boynunu öp parmaklarını totosunu,) ay bi hoş oldum........

canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın çok sevindim sagsaglim bebeğine kavuşmuşsun.darısı hepimizin başına

Selam kızlarr 2 hafta olucak neredeyse 1cm açılmam vardı çok ş ükür doğum gerçekleşmedi 1 hafta daha dayansa paşam yeter :)

kedicik doğum yapytımı ?

geçmiş olsun canım.son zamanlarda bende de var nefes darlığı kalp ritmimde artış sıcakta yürüyünce daha da artıyor dikkat et kendine canım

Selam kızlarr 2 hafta olucak neredeyse 1cm açılmam vardı çok ş ükür doğum gerçekleşmedi 1 hafta daha dayansa paşam yeter :)

kedicik doğum yapytımı ?

yaptı canım kendi de bebeği de iyiler maşallah.inşallah herşey gönlünce olsun bebeğinde hayırlıca zamanında gelsin

canım ben de bir süre pamuk ve su kullanmayı düşünüyorum.. ama hastanede sorun olur mu acaba diye de düşünmekteyim? sizce ne yapmalı bu ıslak mendil konusunda??

sağol bu arada canım.. evet normalmiş bu aralar bu sıkıntı. uterus akciğere baskı yapıyormuş 4 cm kadar.. bebikler aşağı indikçe azalacak inşallah

Son düzenleme:
Ayyy cnm yatarak mı tuttun bebişi, inş dayanır biraz daha :) çok şükür, inş benm kuzu da Süpriz yapmaz .)

öğrendiğimde 4 gün çalıştım şuanda yatıyorum izne çıktım ama duramıyorum tabi evde birşeyler yapıyorum çok şükür 7 aylıkken herşeyini almıştım hiç eksiği kalmadı şimdi beklemekteyim ama 1 saatir belimin sol tarafı az ağrıyor :S inşallah bekler bebişimmm seninkide inşallah

Cnm hoşşş geldin; fazla ayakta kalmamak gerekiyor herhalde, birazda yüksekte tutmanda yarar var ayakları benm tek çözümüm bu. Zaten artık bna yatış gözüküyor:)

kesinlikle uzanıp ayakları yüksek tutmak izne ayrıldığımdan beri ayaklarım şişmiyor daha önce çok fena şişiyordu çalışırken sabit durmasından kaynaklanıyor sanırım

Hangi marka mendil olursa olsun tahriş ediyomuş ben hastane için de pamuk aldım. Pişik kremine gerek kalmadığını söylüyolar pamuk kullanılınca. Bu yüzden pişik kremi de almadım.

arasta gözünaydın kesinleşmiş artık tarih idoşa da kocaman bi maşallah diyorum benimde birtek çikolata siparişi vermem kaldı sen 100 taneyi hastahane için mi yaptırdın canım yoksa eve gelen giden için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…