- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.781
arasta gözünaydın kesinleşmiş artık tarih idoşa da kocaman bi maşallahdiyorum benimde birtek çikolata siparişi vermem kaldı sen 100 taneyi hastahane için mi yaptırdın canım yoksa eve gelen giden için mi
herkese iyi günler... benim kontrolüme daha var ya.... 3 hafta vermişti bitmek bilmiyor 3 hafta. son aylarda 2 haftada bir çağırması lazım sanki. gittiğimde doğuma 3 hafta kalmış olacak daha hiçbişey belli değil...
üzülme cnm bnm daha hıc bısey bellı degıl pozısyon aldımı almadımı kılosu boyu hıc bişeyını bılmıyom sözde dr gidiyom :) saglıklı olsunlarda
canım inşallah herşey yolunda gidecek dinlenmeye çalış evde
burası bugün cehennem gibi sıcak eve süpürge çekmem gerek halı olmayınca hemen batıyor işleri bititirp öyle geleyim bari
tek ben değilim yani. herkes bişeyler yazıyor ya ben ortada kaldım sandım. haklısın canım dediğin gibi sağlıklı olsunlarda ne zaman olacağı önemli değil. benimki hala dönmedi sanki. yan yatıyor gibi. sağ tarafımda ayağımı kolumu bişeysi sürekli oraya vuruyor biraz kalıp düzeliyor...
Teşekkür ederim canım kesinleşti evet. Heyecan daha da arttı 20 gün dediğin nedir ki Pazartesi gelince Cumanın nasıl geldiğini anlamıyorum. Canım doğum yapacağım hastane ilçeye 1 saat uzaklıkta o yüzden hastaneye gelen giden fazla olmaz yani geneli ev için oldu. Yeter mi bilmiyorum yetmezse ekleticez. Eşimin iş yeri kalabalık baya
donmus bence cunku bnmde öle sag tarafımda topugunu ıtıyo gerı cekıyo arada bı gogsumun altına ıtıklıyo bıseyler yapıo ıste ben ordan dondugunu anlıyorum :) ewde bebek kurabıyesı yapmayı dusunuyorm dogumum normal gözüktügü için bı tarıh yok ilk defa yapıcam içinde acemıyım sımdı yapsam bozulmaz dımı
sırtım çok ağrıyor
nefes almakta zorluk çekiyorum
sürekli wc önündeyim
ağzım kuruyor su içsemde işe yaramıyor
ateş basıyor klimayı açınca donuyorum ama içim ateş kaplı sanki
amaaaan doktor canım cicim doktor derdime bir çare...
akşama annemler iftara gelicek daha yemek yapıp ev temizlicem.
canım sağolda ben bu kadar hazırlık yaparken annem aradı "ay biz yarın gündüz geliriz kalsın bugün " dedi. ölür müsün öldürür müsün. o kadar alışveriş hazırlık koşturmaca ......Amman be bacım senin işler epey yoğunmuş.bu halde ve bu sıcaklarda karnın burnunda iftara misafir davet ettin demek,çok takdir ettim valla seni.ben heralde yapamam.azıcık bişey yapıp koltuğa kendimi zor atıyorum valla.kolaylıklar dilerim sana.Allah yardımcın olsun ve Allah kabul etsin canım iftarını
Hangi marka mendil olursa olsun tahriş ediyomuş ben hastane için de pamuk aldım. Pişik kremine gerek kalmadığını söylüyolar pamuk kullanılınca. Bu yüzden pişik kremi de almadım.
çok güzel bi fikir bu ya. süslediğin şeye göre değişir bozulup bozulmayacağı. ama sanki daha erken gibi tadı değişir bence. kontrollere göre hareket et bence. inşaallah dönmüştür bebişler ben normal istiyorum. inşaallah hayırlı bir normal doğum olur...
canım sağolda ben bu kadar hazırlık yaparken annem aradı "ay biz yarın gündüz geliriz kalsın bugün " dedi. ölür müsün öldürür müsün. o kadar alışveriş hazırlık koşturmaca ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?