2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm guzel anneler uzun zamandir takip ediyorum sizleri bende agustos annesi olucam allah izin verirse 6-7 agustos gibi aliriz demisti dr um ama tam net degil tabi..suana kadar 16 kilo almisim 2 hafta once bebisim 2.200 kg di sanirim 33 haftaliktim o zaman 1.5 yasinda bir oglum var onun pesinde kosmak yorucu oluyo biraz simdikide kiz eylul ela olcak ismi allahim saglikla kavusmayi nasip etsin miniklerimize... Hepimize kolay dogumlar dilerim...

Son düzenleme:
biz geldik kızçem büyümüş 2622 gr olmuş boyuda 47 cm tombik bi yüzü vardı :) herşey yolunda şimdilik daha doğum kanalınada girmemiş nstdede sancı bişey çıkmadı.. akıntım oldugunu söyledim fitil verdi muayene etmedi. haftaya bidaha gidicez

Bizim de bugun kontrolumuz vardi. Saglik ocaginda yapilan idrar tahlilinde yogun enfeksiyon cikmisti. Hastanede yapilan idrar kulturunde cikmamis. Dr. Agrin varsa uromisin kullanabilirsin dedi. İcip icmemek konusuunda kararsizim. Nst normal cikti. Ultrasona sokmadi bu defa. Haftaya yine gidicez. Sezeryan tarihi olarak23 temmuzu verdi ama esim 1 gun daha dursun dedi 24 temmuza gun aldik. Dr. Gece acil sanciyla gelrseniz karismam dedi ama benim ki kar kardir deyip donmedi kararindan :) anne karnindaki 1 gun disaridaki 3 gune bedelmis demistim. Ona takmis durumda. Bebek sekerri yaptirmayi dusunmuyordum cunku burda kimsemiz yok. Hevesimiz kalmasin az bisey yaptiralim dedik. 2-3 dukkan gezdik ama begenemedik

bu arada dra d.sonrasi icin simdiden yapmamiz gereken bisey var mi dedim. Sut arttirici cay gogus bakimi gibi dedim cayi al ama kullanma hastaneye getir burada baslriz dedi. Gogus icin krem verdi simdiden kullan dedi. Adini simdi hatirlamiyorum.

Son düzenleme:
Ben geldim kızlar. Nst de sancılar çıktı. Hemen suyumuza bakıldı. Bi hafta daha dayansa çok iyi olur dedi doktor. Sat'a gore 36 yi bugün bitiriyoruz çünkü. Sanci konusunda 60 birime kadar hissedilmiyo ama 60 hafiften ihh latiyor mide bulantilarim geri geldi fakat cok etkili değil. Dogumuna cok olan sancilj anne adaylari a tavsiyem maden suyu iyi geliomus.hic bisey yemek istemio canim. Sabah kahvaltim bi dilim buz gibi bi meyve oluo genelde. Icim yanio cunku aksamlari zaten bisey yenmiyo. Esim dun masaj yapti cok rahat uyumusum. Aklima gelen baska bisey olunca gene yazarim.

Velhasıl bi hafta icinde doğum bekliyoruz.

Darısı başınıza.

Allaha emanet olun. ;-)

Kızlar hepinize merhaba,

kısa bir süre önce doğum tarihim belli oldu kısmetse 23 temmuz 10:30 dan sonra bebeğimiz bizimle olacak.daha dün gibi kalp atışlarını ilk duyduğumuz keseleri gördüğümüzü 2 li testleri falan konuştuğumuz günler.. Rabbim bugünleri de gösterdi çok şükür allah hepimize hayırlı doğum sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin..

Evet canım :) Çarşamba nts ye gireceğim o gün soracağım doktoruma tahmini doğum tarihimizi bakalım ne dicek :)

Şimdi görüntü koyarsam arkadaşların canı çekebilir. Şeker sorunu olan arkadaşlarımız var tarif edeyim kare üzerinde gri ambalajı var, aralarına da renkli çikolatalar konulacak, bir de çakıl taşı çikolata bunlar harmanlanıp hasır süslü bir sepet yapılacak üzerine de hoşgeldin İda Helen şeklinde kağıtlar yapıştırılacak çikolataların. Bunları muhafaza edemem diye doğuma yakın alıcaz. 2 hafta sonra. Bir de ayrıyetten 100 tane melek figürlü badem şekeri ısmarladım bunlar da çikolatanın yanında hatıra olarak ikram edilecek.

Ay ne güzel haberler bunlar, bebişler geliyor bizde heyecan kat sayısı artıyor. Vallahi özenmiyor değilim hemen doğsun ister oldum yaa

kızzlaaar yorgunluktan ölüyorum gerçi ben bişi yapmadımda yazık eşim oruç oruç yaptı...ewi temizledik halılarımız yıkamadan gelmşti onları serdik..miss gibi olmuşş..shaggy halılara bişi olmamış yumuşacık aynen ilk günkü gibi olmuş...yorulduk ama değdi :))

herkesin doğum tarihi belli oluo..dün biri demşti liste yapsak dieee...warmı bunu üstlencek...ben beceremem ama olursa güsel olurdu kim ne zmn doğumu yada kim doğum yaptı görürdük

tatlım bende çikolotaları önceden aldım hani şu renkli draje olanlardan onların çok marka çeşitleri var dikkat et mesela elit in güzel oluyo ben MABEL aldım oda güzel. yalnız aldığın çikolotaları buzdolabına koyma kapalı serin bir yerde sakla biz alırken satıcı adam öyle tavsiye etti.

yaa bende bol bol meyve tüketiyorum meyvesiz bir gün düşünemiyorum hatta ama eti sevmiyorum işte hele yumurtayıı yumurtayı haşlayıp mı yiyorsun cnm ? ya ben seni çok merak ediyorum özelden sana face adresimi verim baya yüzsüzlük ettim ama merak ediyorum işte :)

kızlar ben şimdi 35+4 haftalıgım doktora dedimki 36 haftayımı dolduruyorum dedim hayır 35 haftadasın dedi
anlamadım ben internettede 36 hafta diyor siizn doktorlar ne diyo peki

Bizde remizlik yapiyoruz esim evi supurdu bende mutfak dolaplarini indirdim.mutfak perdesini falan yikadim.haftayada salonu yapicaz camlarini sikip perdelerini yikicaz.
Esim oruclu onada kiyamiyorum hava cok sicak zaten cok zor oluyo terin suyun icinde kaldim ben bile....

Arastacim cok sevindim hadi gozun aydin guzel haberlerini bekliyoruz :)))))

Canim pembe kavanozlu olanlarla kuzulara bayildim... :)))))
pusetli olan cok klasik geldi bana...

Cnm dün moral bozukluğundan tebrik etmeyi unutmuşum:/ sağlıkla büyüt meleğini , inş kısa zamanda toparlanırsınız.. Benm için de kokla boynunu öp parmaklarını totosunu,) ay bi hoş oldum........

Saol cnm inş. ağrısız acısız alırsın bebişîni kucağına.

ayy alemsin fındıkım yaa
ateş bacayı sarmış desenee tam öörneklik kayınvalide valla ne geline laf söyletiyoo ne oğluşunaaa hep böle kayganalar görmek isterizzz sahalardaa
canımcım bu arada cok gecmiş olsun şimdi iyimişsin cok sükür...
benimde bugün başım ağrıyoo hafiften parol içtim inş. kudurmazz

Bebeğim emmeye başladı. Benden mutlusu yok :) o kadar aç kaldı öldüm ben. Allah isteyen herkese versin.

dualarım sizle inş. Sizde kısa zamanda atlatır bebişlere kavuşursunuz :)
Ağlamaya başladı ben gideyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…