- 28 Ocak 2013
- 255
- 4
- 26
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.801
kızlar 34+5 im benden süt gelmiyor herkeste geliyor mu yoksa sütüm azmı olacak((
Bacım görüyor musun hain kızları çatır çatır doğuruyorlar.bizim askerlik daha uzun,profiline baktımda senin doğum tarihi benden 5 gün önceymiş.mutlu oldum valla,benimle birlikte doğumu Ağustos'a kalacak has,hakiki,öz Ağustos anası olacağın için.
Cnm hadi gözün aydın, tarih belli olunca beklemek daha bir heycanlıdır. Negüzel hazırlanır gidersiniz hastaneye, saça da fön oh mis,,,)
Ben de çikolata almak istiyorum cnm ya nasıl bişey sipariş ettin.. Benm sata göre çok var 28 Ağustos , ama çikolata bikaç ay rahat dayanabiliyor diye alıp dolapta bekletmeyi düşünüyorum:)
Bizim de bugun kontrolumuz vardi. Saglik ocaginda yapilan idrar tahlilinde yogun enfeksiyon cikmisti. Hastanede yapilan idrar kulturunde cikmamis. Dr. Agrin varsa uromisin kullanabilirsin dedi. İcip icmemek konusuunda kararsizim. Nst normal cikti. Ultrasona sokmadi bu defa. Haftaya yine gidicez. Sezeryan tarihi olarak23 temmuzu verdi ama esim 1 gun daha dursun dedi 24 temmuza gun aldik. Dr. Gece acil sanciyla gelrseniz karismam dedi ama benim ki kar kardir deyip donmedi kararindan :) anne karnindaki 1 gun disaridaki 3 gune bedelmis demistim. Ona takmis durumda. Bebek sekerri yaptirmayi dusunmuyordum cunku burda kimsemiz yok. Hevesimiz kalmasin az bisey yaptiralim dedik. 2-3 dukkan gezdik ama begenemedik
bu arada dra d.sonrasi icin simdiden yapmamiz gereken bisey var mi dedim. Sut arttirici cay gogus bakimi gibi dedim cayi al ama kullanma hastaneye getir burada baslriz dedi. Gogus icin krem verdi simdiden kullan dedi. Adini simdi hatirlamiyorum.
Ben geldim kızlar. Nst de sancılar çıktı. Hemen suyumuza bakıldı. Bi hafta daha dayansa çok iyi olur dedi doktor. Sat'a gore 36 yi bugün bitiriyoruz çünkü. Sanci konusunda 60 birime kadar hissedilmiyo ama 60 hafiften ihh latiyormide bulantilarim geri geldi fakat cok etkili değil. Dogumuna cok olan sancilj anne adaylari a tavsiyem maden suyu iyi geliomus.hic bisey yemek istemio canim. Sabah kahvaltim bi dilim buz gibi bi meyve oluo genelde. Icim yanio cunku aksamlari zaten bisey yenmiyo. Esim dun masaj yapti cok rahat uyumusum. Aklima gelen baska bisey olunca gene yazarim.
Velhasıl bi hafta icinde doğum bekliyoruz.
Darısı başınıza.
Allaha emanet olun. ;-)
Cnm hadi gözün aydın, tarih belli olunca beklemek daha bir heycanlıdır. Negüzel hazırlanır gidersiniz hastaneye, saça da fön oh mis,,,)
Ben de çikolata almak istiyorum cnm ya nasıl bişey sipariş ettin.. Benm sata göre çok var 28 Ağustos , ama çikolata bikaç ay rahat dayanabiliyor diye alıp dolapta bekletmeyi düşünüyorum:)
Ekmek, hamur işi ve tatlı hariç herşeyi yiyorum canım. Ekmek hiç yemiyorum değil ama günlük 2 dilimi geçmiyor. Kepekli oluyor o da. Çok fazla meyve ve sebze yiyorum dolanırken o da iştahımı kesiyo. Mesela dolanırken hafif acıkınca alıyorum salatalık yiyorum. Meyve tabağı hep ortalıkta duruyo gelip geçtikçe yiyorum. Hergün yumurtamı, etimi ihmal etmiyorum. Öyle işte. Özel yaptığım bişey yok. He bir de soluma filan da hiç yatmıyorum rahat edemiyorum yapıcak bişey yok
kızlar ben şimdi 35+4 haftalıgım doktora dedimki 36 haftayımı dolduruyorum dedim hayır 35 haftadasın dedi
anlamadım ben internettede 36 hafta diyor siizn doktorlar ne diyo peki
günaydınnnn
dün gece ilk defa bana da oldu gece yarısı uyandım sırılsıklam olmuşum, oysa klima da açıktıderecesini düşürdüm neyse sonra rahatlamışım
annem de terlediğimi gördükçe dio zaten tam menopozlu gibi oldun
allah kolaylık versin hepimize, yazın doğurmak çok zormuş valla bunu bilir bunu sölerim artık, allahım hele de Antalya hiç çekilmiyor
KEDİCİK ve PHALANX gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün minişleriniziii
bebek şekeri işine girmek istiom ben de yavaştan, netten baya araştırdım nkafam çorba oldu, şu biblolu olanlardan diil de daha farklı bişi mi olsa die düşünüom bikaç bişeyler buldum fikir verir misiniz kızlar siz de:26:hangisi sizce:26:
Eki Görüntüle 754292 Eki Görüntüle 754293 Eki Görüntüle 754294 Eki Görüntüle 754295 Eki Görüntüle 754296
Cnm dün moral bozukluğundan tebrik etmeyi unutmuşum:/ sağlıkla büyüt meleğini , inş kısa zamanda toparlanırsınız.. Benm için de kokla boynunu öp parmaklarını totosunu,) ay bi hoş oldum........
canım Allah analı babalı büyütsün meleğinisütün için de üzülme çoğu kişide hemen gelmiyormuş zaten..bebeğin emdikçe gelir hiç merak etme
yalovacım çekirgenin numarası maalesef yok..görmedi diye tahmin ediyorum geçmişe çok bakamıyordu çünkü son zamanlarda.. ben doğum yaptığını düşünüyorum onun ama
yerimm sizi kedicikim..evinizdesiniz ne güzel yaaayy nasıl miss kokuyordur şimdi heryer çabucak toparlan ve dön aramıza canımm
kızlar Helencik aşk acısıyla suratını asıyor siz bilmiyosunuzParis'ine kavuşmak için sabırsızlanıyor..hele bir doğsunlar da görün siz kim asık suratlı ayrıca sizi gelinime "cadı,asık suratlı" demekten men ederim oğlumu zor zaptediyorum şu an söyleyim
sağol kuzumm.. ya nefes darlığı ve çarpıntım vardı çok fazla.. saatlerce sürdü.. yattım olmadı,oturdum olmadı,hareket ettim daha kötü olduakşam falan geçti..iftardan sonra da yürüyüşe çıktık..ama biraz fazla yürüdüm sanırım. eve zor attım kendimi. her yerim tutuldu..kalçadan aşağısı çok fena ağrıdı sabaha kadar neyse geçti gitti ama bugün iyiyim şükür
Bebeğim emmeye başladı. Benden mutlusu yok :) o kadar aç kaldı öldüm ben. Allah isteyen herkese versin.
dualarım sizle inş. Sizde kısa zamanda atlatır bebişlere kavuşursunuz :)
Ağlamaya başladı ben gideyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?