2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende en son 34 haftalıkken gittim dr.a bebiş dönmüş dedi dr.um.bir daha kontrole ay sonunda gel dedi ozaman 37 + larda olacağım.ayrıca normal doğum tarihimiz 17 ağustos ama 7'si gibide olabilir dedi biraz önden gidiyormuş.nst'ye de hiç girmedim.
benm dr.mu çok rahat ben mi takıntılıyım anlamadım.

Doktordan geldik :) nst de hafif sanci çıktı ama doktor bunlar dogum sancısı değil dedi bu haftalardan sonra normalmiş. Size soylememistim ama bir gece kasığımda bacağımın birleştiği kemik acayip ağrımıştı hareket edememiştim. Buda normalmiş çatı açılıyormuş. Bebegide benide iyi buldu sorun yok. 5 agustos saat 7:45 e dogum icin yer ayırdı :)

Ben iki haftadır haftada bir kilo aldım rejime rağmen ins bozuldum. Buna rağmen kuzum sadece haftada 80 Gr almış. Buna bozuldum biraz. Ama hala haftası ile uyumlu 2580 Gr 48 cm boyu . Uyumlu olduğu icin çok üzülmedim gerçi

Bebek şekerlerim geldi çok hoşuma gitti :) beğendim ona mutlu oldum .

çok şükür canım ilk zamanlar güçsüz oldukları için pek memeyi kavrayamıyorlar kolay gelsin bol bol hasret giderin

önemli olan bebeğin haftası ile uyumlu olması eee oda zaten uyumlu olduğuna göre takma kafana sağlıklı olsunda görümcem 2.800 doğurdu bebeğini daha bebek kırk günlük maşallahı var 40 günde toparladı kendini

Bu kadar iyilik haberin bile yeter bize,uzun süre habersiz bırakma valla bizi.emmeyide daha yeni öğreniyor be annesi,biz acele edip endişeleniyoruz.ne kadar sıkma canını desekte olmuyor dimi?biz de geçicez aynı yollardan.Resim bekliyoruz canım haberin olsun.

inan ki benim evde almış başını gidiyordu eger bu halde doğurursam en başta annem ayıplardı beni.o halde doguracam diye uykularım kaçıyordu geçen hafta 2 gün kendim çekmecelere giriştim bi günde kadın gelip kapı pencereye girişti halılarda doğru yıkamaya bu haftada mutfak için yarım gün kadını alırsam yada yarın eşimi ikna edip onunla yaparsam ev tamamdır geriye rutin işler kalır şimdide oğluşun eşyaları makinada yıkanıyor

ya geldin bari bi haber ver durumundan be kadın meraktayız heralde :26: gitti bak görüyo musun böyle bizi bıraktı gitti

Tahmin edebiliyorum cnm çok güzel olduğunu,) ben de o şeker sorunlulardanım yaa )) ağız tadıyla yemek , ikram etmek nasip olur inşş.)

gebelik şekeri olan arkadaşlar bebeğin gelişimi haftasına göre uyumlu çıkıyor mu?? benim hep bir hafta ilerde çıkıyodu, bir aydır diyet yapıyorum on gün geride çıktı şimdi de. sinirden yedim tatlıları(

Bunu söylediğin iyi oldu cnm dışarda erimezmi ama acaba. Nezaman geleceği de belli değil ki ozaman alsam. Önümüzdeki günlerde almam lazım ..

hahhaaaa tabii kızımm benden iyi kaynana olacak. oğlumun kıymetlisi benim de kıymetlim
sana da geçmiş olsun canım inşallah iyi gelir ilaç..

hadi hayırlısı parmecikim güzel haberlerle gelmişsin sen de.. İnci kuzuya da maşallah diyelimm

ya bu arada böyle doğum tarihi belli olanları azıcık kıskanıyorum ben galiba :26: bizimki tam bir muamma olduğu için..

Ohhh cnm ya negüzel, benimde kafamın üstünde kocaaa bir yük şuan. Bişey de yapamıyorum , yattığım yerden evi inceleyip sinir oluyorum. Bi başlansa biter herhalde dediğin gbi..

Benm hep öndeydi, ilk haftalarından beri, hala da öyle cnm . Bir hafta önden gidiyo cimcimem. Sonrada şeker çıktı... Belli bi diyet programım yok, hatta hep sallıyorum,( dayanamıyorum hep şekerli şeyler istiyo cnm , tatlandırıcılı kavanozdaki şeylerden yiyorum,( öğünlerim çok düzenli değil ama yediğimde yararlı olan şeyler yiyorum. Sinirden yeme cnm ya , yeterki sağlıklı olsunlar, üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…