- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.821
ay çekirge nerdesin sen yaaaa öldük meraktan doğum olmaz olur mu 3 bebeğimiz var artıkslm dostlar , canlar nasılsınız. hepinizi çok özledim.. dogum yapan varmı?
herkese iyi günler... benim kontrolüme daha var ya.... 3 hafta vermişti bitmek bilmiyor 3 hafta. son aylarda 2 haftada bir çağırması lazım sanki. gittiğimde doğuma 3 hafta kalmış olacak daha hiçbişey belli değil...
Bebeğim emmeye başladı. Benden mutlusu yok :) o kadar aç kaldı öldüm ben. Allah isteyen herkese versin.
dualarım sizle inş. Sizde kısa zamanda atlatır bebişlere kavuşursunuz :)
Ağlamaya başladı ben gideyim :)
Doktordan geldik :) nst de hafif sanci çıktı ama doktor bunlar dogum sancısı değil dedi bu haftalardan sonra normalmiş. Size soylememistim ama bir gece kasığımda bacağımın birleştiği kemik acayip ağrımıştı hareket edememiştim. Buda normalmiş çatı açılıyormuş. Bebegide benide iyi buldu sorun yok. 5 agustos saat 7:45 e dogum icin yer ayırdı :)
Ben iki haftadır haftada bir kilo aldım rejime rağmen ins bozuldum. Buna rağmen kuzum sadece haftada 80 Gr almış. Buna bozuldum biraz. Ama hala haftası ile uyumlu 2580 Gr 48 cm boyu . Uyumlu olduğu icin çok üzülmedim gerçi
Bebek şekerlerim geldi çok hoşuma gitti :) beğendim ona mutlu oldum .
slm dostlar , canlar nasılsınız. hepinizi çok özledim.. dogum yapan varmı?
Bebeğim emmeye başladı. Benden mutlusu yok :) o kadar aç kaldı öldüm ben. Allah isteyen herkese versin.
dualarım sizle inş. Sizde kısa zamanda atlatır bebişlere kavuşursunuz :)
Ağlamaya başladı ben gideyim :)
ya geldin bari bi haber ver durumundan be kadınmeraktayız heralde :26: gitti bak görüyo musun böyle bizi bıraktı gitti
Şimdi görüntü koyarsam arkadaşların canı çekebilir. Şeker sorunu olan arkadaşlarımız var tarif edeyim kare üzerinde gri ambalajı var, aralarına da renkli çikolatalar konulacak, bir de çakıl taşı çikolata bunlar harmanlanıp hasır süslü bir sepet yapılacak üzerine de hoşgeldin İda Helen şeklinde kağıtlar yapıştırılacak çikolataların. Bunları muhafaza edemem diye doğuma yakın alıcaz. 2 hafta sonra. Bir de ayrıyetten 100 tane melek figürlü badem şekeri ısmarladım bunlar da çikolatanın yanında hatıra olarak ikram edilecek.
tatlım bende çikolotaları önceden aldım hani şu renkli draje olanlardan onların çok marka çeşitleri var dikkat et mesela elit in güzel oluyo ben MABEL aldım oda güzel. yalnız aldığın çikolotaları buzdolabına koyma kapalı serin bir yerde sakla biz alırken satıcı adam öyle tavsiye etti.
yaa bende bol bol meyve tüketiyorum meyvesiz bir gün düşünemiyorum hatta ama eti sevmiyorum işte hele yumurtayııyumurtayı haşlayıp mı yiyorsun cnm ? ya ben seni çok merak ediyorum özelden sana face adresimi verim baya yüzsüzlük ettim ama merak ediyorum işte :)
ayy alemsin fındıkım yaa
ateş bacayı sarmış deseneetam öörneklik kayınvalide valla ne geline laf söyletiyoo ne oğluşunaaa hep böle kayganalar görmek isterizzz sahalardaa
canımcım bu arada cok gecmiş olsun şimdi iyimişsin cok sükür...
benimde bugün başım ağrıyoo hafiften parol içtim inş. kudurmazz
Doktordan geldik :) nst de hafif sanci çıktı ama doktor bunlar dogum sancısı değil dedi bu haftalardan sonra normalmiş. Size soylememistim ama bir gece kasığımda bacağımın birleştiği kemik acayip ağrımıştı hareket edememiştim. Buda normalmiş çatı açılıyormuş. Bebegide benide iyi buldu sorun yok. 5 agustos saat 7:45 e dogum icin yer ayırdı :)
Ben iki haftadır haftada bir kilo aldım rejime rağmen ins bozuldum. Buna rağmen kuzum sadece haftada 80 Gr almış. Buna bozuldum biraz. Ama hala haftası ile uyumlu 2580 Gr 48 cm boyu . Uyumlu olduğu icin çok üzülmedim gerçi
Bebek şekerlerim geldi çok hoşuma gitti :) beğendim ona mutlu oldum .
inan ki benim evde almış başını gidiyordu eger bu halde doğurursam en başta annem ayıplardı beni.o halde doguracam diye uykularım kaçıyordu geçen hafta 2 gün kendim çekmecelere giriştim bi günde kadın gelip kapı pencereye girişti halılarda doğru yıkamaya bu haftada mutfak için yarım gün kadını alırsam yada yarın eşimi ikna edip onunla yaparsam ev tamamdır geriye rutin işler kalır şimdide oğluşun eşyaları makinada yıkanıyor
gebelik şekeri olan arkadaşlar bebeğin gelişimi haftasına göre uyumlu çıkıyor mu?? benim hep bir hafta ilerde çıkıyodu, bir aydır diyet yapıyorum on gün geride çıktı şimdi de. sinirden yedim tatlıları(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?