2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım, dikkat edip geriden çıkması moralimi bozdu, endokrin doktoru kilo almaman gerektiğini söyledi, aldığım zaten 5 kilo.

Maşallah canım.Herşeyin yolunda olması çok güzel :)Fitil ne verdi doktorun?

Selam kızlarr 2 hafta olucak neredeyse 1cm açılmam vardı çok ş ükür doğum gerçekleşmedi 1 hafta daha dayansa paşam yeter :)

kedicik doğum yapytımı ?

canım artık zamanıdır bence gelebilir doğumlarınız zaten 2 hafta önce 2 hafta sonra geliyormuuş bebişler miyadında doğanlar 100de 5 miş yani doğum için erken değil

sorma valla acelesi neydi acaba özletti kendini de.sen nasılsın red hazırlıkların bitti mi
bitti lokumum çok şükür. bi tek bebek şekerim kalmıştı onunda tasarımını siparişini verdim 50 tl kapora bırakmıştım ve eşimden almasını söylemiştim. 30 tanesi 120 tl tuttu veee benim eşşek kocişim almadan gelmiş bir de tartışmış ordakilerle. bu fiyata 30 tane şeker mi olur die
aslında haklı da işte kırıldım biraz. evi temizledim yemeğe geçiyorum.
fırın tavuk pilav cacık

aman canım ya hamileye iftara gelinirmi insan kendini zor idare ediyor yoksa benmi tembelim ne fizikmen ne ruhen gücüm kalmadı

canım ben mağnezyuma hamileliğimden itibaren başlamıştım çünkü kramplarım erken başlamıştı erken yazdı doktor amam maden suyunuda günlük 1 tane içiyorum hem kasılmam faydası oldu hemde bebeğin kemiklerini geliştirdi

merhaba kızlar dün sormuştum eşim işten ayrıldı ne kadar süre daha ssk dan faydalanırınız diye dün arayıp öğrendim ki 100 gün ben dahil yararlanabiliyormuşuz cevaplayan tüm arkadaşlarıma çok tşk ederim bize dua edin eşim yeni bir iş bulsun düzenimiz bozulmasın taksit ödüyoruz e bide bebişte geliyor çok geriliyorum allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

canım allah yardımcın olsun. biz işimize devam ederken nasıl olacak diye düşünürken sen düşünmekte bin kat daha haklısın. ama bildiğim bişey var ki o da bebeğin gerçekten kısmetiyle geldiği. yoluna girer herşey merak etme Allahın izni ile.

sağol canım eşim kendi ailesine dahil kimseye sölemedi işten çıktığını herkes yıllık izin diye biliyo ailesi zaten 24 saatlik uzaklıktalar yarın köye onların gidecek 1 hafta kadar kalmayı düşünüyo oda çok bunaldı ben zaten ondan dahada bunalıyom biraz kafasını dağıtcak ailesini görmek ona iyi gelecek inşallah. allahtan ailem yanımda benim onlarla aynı sokakta oturuyom yoksa kafayi yerdim ama halen anneme babama sölemedim işten çıktığını izne ayrıldı diye biliyolar off çok zor

Allah yardimcin olsun canim...bebisin kismetiyle gelir insallah...

Merhaba arkadaşlar
Burda daha önce bahsedilmişti bebek toplanması
Benım kuzucuk da son on gündür sürekli sol tarafıma toplanıyor
Biraz yürüyüp onunla konuşunda düzeliyor ama yarım saat sonra tekrar aynı pozisyonunu alıyor
Neden oluyor acaba bi açıklaması varmıdır
Doktoruna soran oldumu hiç

iyi akşamlar tombik şekerler herkes iidir inş.ben dün evi temizledim gece ölüyodum ağrıdan artık olmuyomuş iş falan anladım.belimde ve sırtımda çok ağrı oluyo bide bacaklarım uyuşmuş gibi kaskatı zor yürüyorum öyle olnca.sizde durumlar nasıl herkes benim gibi mi kızlar

Kizlar hani diyolar ya dik oturun sag ayaginizin topgunu sol ayaginizin parmaklarina degdirmeye calisin olursa doguma var olmazsa bebek kanala girmistir diye eeee ben deniyorum olmuyo bacagimi kaldiramiyorum bile simdi benim oglan kanalami girdi dogruluk payi varmi

Canım Monurol için doktoruna sor biraz ara verilmesini gerektiğini biliyorum çünkü...
Kizlar gunaydin :) carsamba gunu saat 16:00da sezeryan ile dogumum olacak safak oldu 4 gun. Cok heyecanliyimm:18:
Ay her okuduğumda ateş basıyor beni, kolaylıkla atlatırsın inşallah tatlım bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah haber bekliyoruz senden ve bol bol da fotoğraf
Fıstıklar biz evimize geldik, detayları yazıcam azıcık dinlenmem gerek şimdi.
Sizi çok özledimmmmm

Oğlum çok tatlı
Oyyy eminim öyle annesi birazcık dinlen de gel bakalım bize tecrübelerini anlat :)
Oy maşallah İda Hanım a , e tabi ultrasonda görünmek ciddi bir iş annesi gülümseyecek değil herhalde ...
Günaydın kızlar bugun 4 aylık tatilimin ilk günü
Nihayet canım sen her işteyim dediğinde ben üzüldüm şimdi evinin tadını çıkar ayaklarını uzat bol bol dinlen
son haftalarda mıde bulantısı yasayan varmı ? ilk haftalarda hiç bulantı yasamadım ıkı gundur acayıp midem bulanıyo doguma yakın mıde bulantısı olurmus bilgisi olan varmı
Doğuma yakın olur mu bilmiyorum ama doğum esnasında olabiliyormuş canım ...
Canım benim yaramaz Arda yoruyor artık seni geçmiş olsun tatlım dinlen bol bol su iç iyi geliyor bu sıcaklarda...
Canım ben unibaby nin sadece pamuk ve su olan ıslak mendilini aldım , öyle pamuğu ıslatarak kullanmak bana çok mantıklı gelmedi sonuçta sadece çiş yapmayacak bu böcükler ... Zaten hastaneden çıkıp iyileşince bol bol yıkarız popişlerini yaz günü pişmezler
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim Power çok faydalı oldu ...
Ay ben dün şöyle bir süpürdüm evi de annem görseydi çıkan pisliği bana kötü kötü bakardı eminim... Iyyy
Canım ya keşke en başından kabul etmeseydin çok üzüldüm okuyunca ...
Maşallah kuzuya canım şu çayı sorman iyi olmuş ben de ufak ufak içmeye başlasam mı diye düşünüyordum içmeyim o zaman
slm dostlar , canlar nasılsınız. hepinizi çok özledim.. dogum yapan varmı?
Topiğin sözde ilk annesi nerelerdesin kaç zamandır sen ??
Bende de aynı türden ağrılar oluyor paniklemeli miyim
bebeğin çamaşırlarına dalan roxy aldım hem fiyatı çok uygun hemde çok güzel kokuyor

Ben de roxy kullandım miss gibi kokuyor ayrıca çamaşırlarda artık falan bırakmıyor :)

Ohhh cnm ya negüzel, benimde kafamın üstünde kocaaa bir yük şuan. Bişey de yapamıyorum , yattığım yerden evi inceleyip sinir oluyorum. Bi başlansa biter herhalde dediğin gbi..

sorma bende aynı senin gibi düşünmeden yapamam ama canım inanki bi başlandı mı bitiyor başlayasıya kadar .ama sen yapmaya kalkma sakın eger imkanın varsa tut bi kadın bide yakında akraban varsa o gün oda kadının başına gelse 1 günde biter

Canım bende şeker yok hep öndeydi bebeğimin gelişimi ama bugün geride kalmış canım sıkıldı benim de seninde kaç kilo peki

sıkmayın kızlar canınızı benim görümcemin kızı ultrason ölçümünden daha farklı dogdu ultrasonda zaten artı eksi 300 gr. sanırım sağlıklı aralıklarda olsunda dogdumu zaten emerek toparlıyorlar

sıkma canını red adamlar anlamıyor böyle inceliklerden benimkide aynı bir kere oluyor böyle şeyler diye düşünüyoruz ama işte onlar böyle inceliklerden anlamıyorlar ohh maşallah temizlik yapıldı yemeklerde missss ellerine sağlık canım benimde bir tek bebek şekerim kaldı ama ben mevlüt yapacağım için eve farklı mevlüte farklı yaptıracağım şimdilik hastahane ve eve gelenler için mevlütünkileride o zamana yakın yaptırırım artık
ya gelse yine iyi resmen kandırıyor gelicem diyo ben tam alışveriş yapıyorum ev temizliğine giriyorum vazgeçtim diye arıyor.
canım kendimi sana iftara geleceğim diyor sana gelip hazırlasa birlikte yeseniz anlarımda işte anneler bazen bi tuhaf oluyorlar
canım Allah hayırlı iş kapıları açsın inşallah ama inanki bebekler kısmetlerini de beraberinde getiriyorlar bak gör eşin çok daha güzel bi iş bulacak şu mübarek günlerde Rabbim dularını kabul etsin inşallah

benimde sola toparlanıyor ama sonra geçiyor ama neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…