- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.861
iyi akşamlar tombik şekerler herkes iidir inş.ben dün evi temizledim gece ölüyodum ağrıdan artık olmuyomuş iş falan anladım.belimde ve sırtımda çok ağrı oluyo bide bacaklarım uyuşmuş gibi kaskatı zor yürüyorum öyle olnca.sizde durumlar nasıl herkes benim gibi mi kızlar
hamile kaldığım ilk günden beri bu sayfayı takip ediyorum.üye olmaya çalıştım bi sorun çıktı kabul etmedi hiç giriş yapamamıştım.başka bir bilgisayardan tekrar giriş yapmayı denedim ve şimdi aranızdayım.çoğunuzu tanıyorum.doğumları merakla takip ediyorum.Allah herkese hayırlı doğumlar versin inşallah.bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.ara ara bilgilerimi paylaşırım.dualarınıza ihtiyacım var.şimdi uzunca yazıp sıkmak istemiyorum.
hamile kaldığım ilk günden beri bu sayfayı takip ediyorum.üye olmaya çalıştım bi sorun çıktı kabul etmedi hiç giriş yapamamıştım.başka bir bilgisayardan tekrar giriş yapmayı denedim ve şimdi aranızdayım.çoğunuzu tanıyorum.doğumları merakla takip ediyorum.Allah herkese hayırlı doğumlar versin inşallah.bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.ara ara bilgilerimi paylaşırım.dualarınıza ihtiyacım var.şimdi uzunca yazıp sıkmak istemiyorum.
benm sabah uyandığımda ellerim uyuşuodu...geçiodu zmnla..şimdi gün içindede uyuşuo ağrıo hatta...warmı böyle olan? normalmi dersinizz çok ağrıo parmaklarımm
ya kızlar bide bi sorum olacak çok kararsızım bu konuda
hastanede terlik olarak ne tercih ettiniz ? bugün çarşıdan baktım ama çooooooooooookkkkkkkkkk kararsızııııııımmmmmm
hem rahat hem şık bir şey istiyoruuummmmm
lütfen önerilerinizi esirgemeyin zira kararsızlıktan öliciiimm
ya kızlar bide bi sorum olacak çok kararsızım bu konuda
hastanede terlik olarak ne tercih ettiniz ? bugün çarşıdan baktım ama çooooooooooookkkkkkkkkk kararsızııııııımmmmmm
hem rahat hem şık bir şey istiyoruuummmmm
lütfen önerilerinizi esirgemeyin zira kararsızlıktan öliciiimm
Selam. Bugün bizim de görüş günüydü.Minnoşumun suyu iyiymiş.2385 gr olmuş. Baş aşağı da dönmüş.Doktora ben sormasam söylemeyecek döndüğünü. Kasılma benzeri şeyleri tarif ettim, kasılma nasıl olur dedim 2-3 kez bilmiyor sanırım söylemedi.NSTye girdik ve sorun çıkmadı.Bel tutulmasını sordum.3 yıl önce siyatik başlangıcı denmişti.Bizim tonton şimdi onu tetikliyormuş.İnşallah artmaz.Yoksa bu yalnız halimle yanarım.Artan akıntı için tahlil yapıldı;ama sonuçları beklerken sistemde arıza çıkmış.Sinirlendim.Doktor da rahat ol diyor.Diyecektim bunca dert arasında sen rahat ol diye de neyse...Haftalar önce 34. haftada doğumu konuşuruz demişti.Bugün sordum.Şimdiden doğumu düşünme demez mi?Her şeyi bu kadar kontrol altında tutmaya çalışma diyor. Kardeşim senin hizmetçin, ailen vardır.Ben planlamak zorundayım tabii.Annem, kardeşim kimse yok.Belimin tutulduğunu da biliyorlar halbuki.Allah'a havale. Neyse...Bebişime beşikle yorgan aldık.O iş de tamam.Herkes anasıyla, babasıyla geliyor beşik almaya.Ben öööyle kalakaldım. Bu arada iştahım az, daha az yesem olur mu dedim.Kesinlikle olmaz dedi.Belli kaloriyi alman lazım.Kilo alması için de protein diyor hep.Diğer şeyler kilo aldırır mı bilmem.Yemeye devam.Çok sıkıldım her gün saati saatine 6 öğün yemek yemekten.Yok sütü yoğurdu ayarla, eti sebzeyi ayarla, meyveyi ayarla.Neyse kaldı 1 hafta.
kızlar merhaba şu kasılmayı halen ayırt edemiyorum ben;
özellikle ayaktayken kitlenip kalıyorum hatta bir saat evvel resmen 2ye katlandım vajinama bir şiş sokuluyor sanki içerden. rahimden aşağı doğru ve bu defalarca oluyor. bu nedir?:18:
kızlar merhaba şu kasılmayı halen ayırt edemiyorum ben;
özellikle ayaktayken kitlenip kalıyorum hatta bir saat evvel resmen 2ye katlandım vajinama bir şiş sokuluyor sanki içerden. rahimden aşağı doğru ve bu defalarca oluyor. bu nedir?:18:
bende bilemiyorumm ama benmde ayakta fasla kalınca fasla dediğimm yarımsaat ayakta dursam bel ağrısı we kasık ağrısı oluo..yatsam kalkarken kasık ağrısı oluo tam bacaklarımın arasındaki kemiklermi gelişio açılıo anlamadm
ya yok mesela şu anda oturuyorum ince ince yokluyor. ayakta durmasamda oluyor benim mesela. doktorumu da arayamıyorum öyle net kuralları var,mesela telefonu en fazla 2 kez çalıyosa ve açmıyosa ısrar edemiyoruz,hafta sonu arayamıyoruz,mesai saatleri içinde arayamıyoruz vs...Canım herşey olabilir, doğumuna çok az bir zaman kalmış. Herkesin kasılması farklı olabiliyor. Doktorunu arama şansın varsa ara derim.
Canım anlıyorum seni, yalnızsın istiyorsun planlı olsun. Ama doğum konusunda pek planlı olmuyor. Madem bebiş dönüş yapmış dinlenmeye bak onu doğum için tetikleme. Ben 6 öğün yemiyorum yada senin kadar planlı eti sebzezi yoğurtu vs yapmıyorum. Sadece şekerli tuzlu şeylerden uzak durup herşeyden sık ama az yiyiyorum. Bebeğiminde kilosu 3,250 şuanda. Yani kendini şu saatlerde yiyicem diye zorlama, az ye o zaman mecburen sık yemeğe başlıyorsun. Dayan az kaldı bebeklerimize kavuşmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?