2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim ağlattın ya beni yine :) kendi doğumumu hatırladım ikimiz de ne çektik ama mutlu son çok şükür. Bir de göğsümü sağıyorum bir elimde pompa memede bir elimde telefon yazını okuyorum bir yandan şakır ağlıyorum gören kafayı yedi bu hatun en sonunda diyecek :)))) bol bol sütün olsun cennet kokulunla mutluluklar.

Cnm masallah size allah mutluluğunuzu daim etsin valla duygulandirdin bizi Merhaba bebek e bakarken kadin hiç aglamio ben nasil agliyorum duygular hat safhada

Kedicik maşallah ne tatlı bir ailesiniz siz bebeğinde harika allah bağışlasın canım çok ağladım valla allah bizede göstersin bu günleri

Kedicik herkesi ağlattın...Bebeğinizle çok güzel bir aile olmuşsunuz. Mutuluğunuz hep daim olsun...Maşallah size:)

Phanax seninde bebeğin hayırlı olsun....İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur..

kızlarr bebiş odalarınızı düzenledinizmiiii bittimi ben bir türlü girişemiyorum nedense yaa dolaplarımız falan tamam fakat temızlıkçi gelmeden içimesinmiyor sanki yerleştirmek napcağımı şaşırdım napiyim sizce dolap içlerini yerleştiripmi çağırayım temizlikçiyi ...yoksa yerleştireyimde oylmei ? gerçi daha halısı ve perdesi yokkk...

Aman canım ne dert ediyosun kendine... Zamanla herşeyi hazır olur. Bebeğin sağ salim gelsinde (giysileri tamamsa geresi sorun değil yerleştir bence giysilerinide olsun bitsin )
Benimkinin beşiği bile yok sadece giysileri ve ilk anda gerekli olan şeyleri hazırladım. Kendi dolabımın çekmecelerine yerleştirdim... Taşınacağız doğum mersinde mi nevşehirde mi olacak o bile belli değil. Olsun kızım sağ salim gelsinde hepsi olur canım...

Canim yavrum ağlattın kiz Deli . Canım an ve an yasadım resmen yaşadıklarını . Direnecek tabi deli adı barış bir kere onun. Evden 2 çıktınız 3 dondunuz ha sonunda cennetten bir kuş geldi yuvanıza . Canım Allah mutluluğunuzu hic bozmasın yeni yeni sevinçler basarılar katsın insallah .

Bu arada resimleriniz süper . Hele sen tam tahmin ettigim Gibisin bakınca güven verenlerden . Canım maşallah size öpüyorum ikinizide . Dün sabah sizin hastanenin önünden geçtik esime diyorum gitsem şimdi kedicik diye seslensem deli derler herhalde . Saka bir yana içimden gercekten görmek geldi seni. O kadar sevmisim kiz seni :)

ALLAHIM BUGÜN AĞLAMAKTAN HEPTEN İÇİM ÇIKTI
MAŞALLAH SUBHANALLAH CANIMMM RABBİM MUTLULUK TABLONUZU HİÇ BOZMASIN İNŞALLAH
SAĞSALİM HAYIRLISIYLA BEBEĞİNİ ALMIŞSIN YA KUCAĞINA, İNŞALLAH AĞRINDA SANCINDA ÇABUCAK GEÇER :128:
BU ARADA ÇOOK TATLI BİR BEBEK
RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN, VATANA MİLLETE FAYDALI EVLAT EYLESİN

Himm demek oyunbozanligi esın yaptı :) yok ya haklı adam onlarda ne kadar çok beraber geçiririz derdindeler doğal olarak .
Belli olmaz tabi ayın 2 sinı seçebilir inci ; ama benim içimden en basından beri ayın 3unu tercih edecek gibi geliyor :) hadi bakalım az kaldı göreceğiz ne sürprizler hazırladı bize hayat :)

bebeğim perşembe günü taburcu oldu.biz iyiyiz sadece birbirimize alışmaya çalışıyoruz ama daha iyi olacağız inş.çok güzel bir duyguymuş.benim gibi uykucu birine bile geceler vız geliyor.hepinizden allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin bizden şu mübarek günlerde...

Kız 3 ünde gelmeye kalkarsa akşamı bekle bari. Tam kadir gecesi oluyor. Hem sen 2. ismi aramıyo muydun nihohohoho

Anammm 4 tanemi yeni bebek geldi... Ne aceleci çıktı bu bebekler:) Hayırlı olsun...Ne güzel evinizede geçmişsiniz....Maşşşallah size sağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu
Benimkinden daha hiç tepki yok anne ben gelecem demiyor...Sağ tarafımı tekmeleyip duruyor....Kızım ordan çıkamazsın akıllı dur diyorum:))

Kedicik cani. Agladim okurken ya zorlu bir surec olsada ne guzel kavustun melegin. Allah anali babali buyutsun mutlulugunuz daim olsun.

Phalanx cok gecmis olsun canim insallah en kisa surede bebisin sagligina kavusur. Rabbim sifa versin sanada bol bol sut insallah

Canim 125 tllik alsvers yapiyorsun kodu girdgnde direk dusuyor indirimin baska birsey yapmana gerek yok. Alisveriste ayni andaiki indirim alamiyorsun birtane oluyor

Kolay kolay aglayamam, yalana gerek yok. Hikayeni okurken tv nin falan sesini kistim. Meger bunu bekliyormusum gunlerdir. Su gibi okudum. Arada "ohh, ayyy, hadi yaaa, hiihhh, olsuuun, hele sukur" gibi nidalarla...

Mukemmel harikulade bir uslup ve anlatim. Ben yasadim resmen. Bu kadar guzel bi dogum hikayesi okumamistim. Korkutmamaya calistigin icin minnettarim kendi adima.

Bebegin sana benziyor. Masallah cok sevimli

Babanizin kapida olmak isteyip de olamamasi cok uzdu beni. Hersey planlandigi gibi gitmiyor iste. Daha cok kapi nobeti tutar uzulmesin. Sunnet var hic olmazsa :-D

Ayy aklimda cok sey vardi, unuttum. Biran evvel turp gibi olman dilegiyle huzur saglik ve baris dolu yuvalar diliorum size... bize dua etmeyi unutma ;-)

size iyi muhabbetler canlar..biz önce bir dujjj alcaz.. sonra kocito gelecek pazara gidecez.. akşam da yaylaya çıkcaz eşimin dedesinin evine iftara miss gibi temiz hava alırız biraz hem

bu arada yarın bizim evlilik yıl dönümümüz bakalım napicizz :) şu anlık hiç bir şey yok gibi planda..hatta konuşmadık bile.. hatırlayacak mı acaba bizimki :)

görüşürüzz öpüyorum hepiniziiii

ama aglattın beniiii
rabbim mutluluğunuzu bozmasın masallah sizeeeee zor ama sonucu çok güzel olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…