2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah anali babali buyutsun. Masallah Baris bebege

ya kızlarçok merak ediyorum doğum yapanlar kaç haftatada yaptı ben yatıyorum erken doğum dedi doktor 34.haftatadayım korkuyorum bebeğime bişe olucak diyee.

Dun bir arkadasim dogum yapti ziyaretine gittik. Arkadaslar hemsireler zibin, tulum, alt pijama, uzun kollu bodylerin hepsini odaya geri gondermisler. sadece kolsuz cit citli body corap eldive ve sapka istemisler. arkadasim yaninda bol bol kolsuz citcitli body bulundur dedi. (ben de ayni hastane de dogum yapacagim) sizin de bilginiz olsun

cnm bnm cesmeler acildi....cok zorlum cekmisn ama sonu cok guzel olmus....hepimizn suanda tek bi istegi var karnimzdaki mucizeleri dunya gozuyle gormek opup koklamak.allahm sana nasip etti mubarek gun bzede nasip etsn...annesiyle babasiyla hep mutlu olsun bahti guzel olsn ins...masallahh cnm bebisinede esin ve sanada allah mutlulugunuza mutluluk katsn ins

evet canım doğum parasını alıyorsun.doğum parasını almak için doğum izninde ayrılan haftadan 1 senesine bakılıyor ssk olar 90 günün olup olömadığına.

siz nasıl güzelsiniz böyle yaa maşallah sizeAllahım sizi nazarlardan korusunnnn...
okurken bi ağladım ,bi güldüm nasıl güzel anlatmışsın ...
diren barışşşşşşşş ölürüm size yaa Allahım o resimdeki gülen yüzünüz hep gülsün harika bi aile olmuşsunuz
bizi yüreklendirdin ...
sağlıklı,musmutlu,uzun bi ömür diliyorum

cnm cok gecmis olsun.sutune ihtyaci var bebeginin onun icn guclu ol.bikac gune yaninda olucak eminim buna..bzi hbersiz birakma

ohh ne güzeldir şimdii yayla havası mismis cek içinee oksijenii tatlış
evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun fındıkım
hatırlar canım şimdiden ümitsizliğe kapılmaa süpriz yapıcakk belkimm
bende seni kocaman öpüyorum görüşürüzzz

kedicik Rabbim sana mutlulukların en güzelini yaşatmış. İnşallah bizde bugünleri görücez. şuan senin yerinde olup bebeğimi koklamayı okadar çok isterdim ki. kıymetini bil bu güzel anların :)
her geçen dakika korkum artıyor. Heyecandan ölücem sanki. doğum hikayene bayıldım. aklıma gelip gelip ağlıyorum. oğlun çok güzel maşallah uzun ömürlü, sağlıklı ,sıhhatli olur inşallah.

phalanax çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa sürede sende meleğine kavuşursun. sizinde mutluluk resimlerinizi bekliyoruz 4 gözle.
Rabbim acil şifalar versin.

oh mis gibi yayla havasıııç iyi dinlenmeler canım. nerdes,n,z merak ettim yayla dedin ya :))
bu arada esin de unutmaz bence bakalım ne yapıcak,

Ne guzl bir aile olmussunuz, mutlulugu yuzunden okunuyor lafi hic bir fotografa bu kadar yakismaz eminim, o nasil harika bir aile tablosudur...dogal...samimi...tertemiz...

Allah bozmasin, 41 kere maasallah Baris size daha cook mutluluklar yasatsin insallah.

slm kızlar dün kontrolümüz vardı. Hemde o halimle çatılarımada bakıldı öldüm acıdan.. doktorum vajinan tahriş oldugu için acıyı fazla hissettin birde kemiklerine kadar girdim oyzüden acıdı ama sen normal dogurabılcek birisin çatın çok uygun dedi.. Sonunda noktayı koydu yani. ama içimde kırt die ses hissettim harbiden kemiklerime kadar girmiş olmalıydı..

Daha açıklık yokmuş kızımda kanala girmemiş die doktorum beklersin gününü deddi. Nst istedi orda sancılarım cıktı baya yüksek. onu görünce heran doğabilir sancıların çok çıkmış 5 dk. düşerse suyun gelirse kanaman olursa haberim olsun mutlaka dedi. öyle olunca birden panikledim. Şuan heran olcakmış gibi tedirgin duruyorum.. Her hafta kontrole çağırdı. Bakalım bu cumartesiye kadar doğuracakmıyım

canım yaa okurken hem ağladım hem tebessüm ettim.. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inş.. biyandan güzel biyandan zor bi doğum olmuş ama sonucu harika.. oğlusunun boncuk gözlerine ve sizlere nazar değmesin inşallahh

kızlar sizinle paylaşyım.oğlum iki yaşındayken blog haytıyle tanıştım.Ve arkdaş etkisiyle oğluma blog hazırladım.Hep diyorum keşke ilk doğundan beri başlasaymışım o kdar çok şey yazardım bebek büyüdükçe unutuluyor her şey.ama yineden olduğumuz yerden başladım ve iyiki bu blogu yapmış diyorum.oğlum ve knedim için çok güzel hatırla kaldı.sizinle paylaşıyorum belki de sizde sizin bebeklerine yaprsınız. Sanberk Rahim

off cnm atlatmışsın muayeneyi...hadi bakalımm stres yapmadan bekle...benmde en korktuğum o muayene..yrn gidiyorumm dr a..sezeryan istiyorum ama yinede yaparmı muayene yrn görces bakalımm...

kızlar ben 2008 ağustos annesiyim aynı zamanda:))) 5 sene önce 2008 ağstos annelerin sayfısında çok paylaşım oldu o kdar çok olduki sayfalar çok oldu.o zömana kkdan sayfamızı kapatıp yeni bir sayfa açtılar.ama biz o sayfada çok fotoraf paylaşmıştık şimdi ne olcak dedik madem artık yazdıklarımız midahale edemeyceğiz yani istemdiğimiz fotorafları nasıl sileceğiz dedik.o zmaan biz birkaç gün süre veridiler ve biz tek tek sayfaları açıp fotoraf siliyorduk.ama şu var ben sadece ekndim mesajları müdahale edebiliyorum onun için benim fotoraflarım başka birisi alıntı yapınca onu silemiyorum o kişi silmesi gerk.Onun için diyorum isterseniz bebeklerin fotoraflarına alıtı yapmayalımki ilerde böle bir olay olursa sorun yaşamaylım.

Kızlar, azönce kocam ayaklandı ben gidip süsleri alıyım diye :S ne dedim bensiz mi , ben de gelicem bnane dedim. Yorulursun ayakta kalmaman lazım dedi ama ikna ettim ki yakınlarda biryere gittik ilk dükkandan aldık. Kapı süsü , tülü , hoşgeldin bebeğim yazısı.. Ama bu tülü kapıya nasıl dolarız bilemedik. Zaten ben yapamam o gün diyo :) kapıya nasıl takılıyor bu tül kızlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…