2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


maşallah subhanallah rabbim mutluluğunuzu daim etsin sizi hiçmi hiç ayırmasın darısı başımıza olsun inşallah
 
bir arkdaş kitap tavisyesi istemiş alıtı yapamadım ben bu kitapalrı tavsiye ediyorum kitapyurdu: kitap - Harika Çocuk Nasıl Yetiştirilir? - Tim Seldin,Tuğba Işık Ercan,Hatice Dursun, ,
http://www.idefix.com/kitap/bir-yas...ford-jones/tanim.asp?sid=TTBP061JXY6Y83I1IVS5
kitapyurdu: kitap - İki Yaşındaki Çocuğunuz Büyürken - Diane O Connell,Özge Aydın, , bu kitap serisi var 3-4 yaş 5-6 yaş olmak üzere daha iki kitabı var.bunlar şidetle tavsiye ediyorum.Çocuğumu anlmak için en iyiy kitaplar bunlar oldu.
 
Son düzenleme:
anneler selam,

E-bebek'ten alacağım epey şey vardı, o yüzden bugün azmettim 3 tane 50 liralık indirim kazandım. İkisini kullandım. Daha da fazla zorlamıyım dedim artık, ihtiyacım olmayan şeyleri de almaya başlıycaktım yoksa.

Aşağıdaki kodlardan birisi kullanılmadı, ama hangisi bilmiyorum, ilk kod sanırım. ihtiyacı olan deneyebilir:
PKD6FB63100
PK1D45CD100

Biraz geç oldu, ama alacağım şeyleri ancak netleştirdim. İşinize yarar umarım.
 
Nasılsınız kızlar?
Benim biraz ağrılarım var.( Ayağa kalkınca öyle bir saplanıyor ki kasıklardan feci bir ağrı ahh vahh ederek usulca yürüyorum.
Acaba ne zaman gelecek benim minnoşum heran olabilme duygusuda çok heyecan verici. :)

Dün gece annemde kaldım.Çok geniş,güzel bir terası var.Orada uyudum püfür püfür esiyordu hatta üzerimdeki pikeye sıkı sıkıya sarılmışım. :)) Annem doğuma kadar burada kal dedi ama kociş gelmez bende onsuz kalmam.Zaten yağmurlar geliyormuş inş.biraz daha ferahlarız Allah'ın izniyle.


Kedicik canım tekrar çok tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün uzun,sağlıklı ömürü olsun inş.41 kere maşallah.

Hayatımsın muayneyi atlatmışsın o halde çatı muy.oldun ya helal olsun sana canım.Sende beklemeye geçmişsin hadi hayırlısı inş.

Merhaba Bebek prog.izlemedim bugün konuk kimdi,neden sizi sinirlendi tekrarı varmı acaba izlesem bende.

Dilemmaa hayırlı olsun süsüleriniz :) Benim gitiiğim hast.kapıyı kendileri süslüyorlarmış sende bir sor istersen öyle bir uygulamaları varsa boşuna götürmez direk evdeki odasına kaplarsınız.
 
kedicikler, heyecanla okudum hikayeni. Zorlu ama çoook güzel bir kavuşmayla sonlanmış :)

phanax, acil şifalar diliyorum, umarım miniğin cabucak toparlanır.

National'in fight for life'dı sanırım bir belgeselini izlemiştim ve küçücük bedenlerin bize göre ne kadar dayanıklı ve mücadeleci olduğunu görmek beni çok şaşırtmıştı.
 

Teşkler cnm, maalesef süslemiyorlarmış :/ ben de aklıma ne geldiyse alıyorum azöncede kardeşimi aradım sen süsliyceksin balon da al hatta bebek yatağına süs de yaptır diye ama tülü nasıl bağlayacaklar hiçbir fikrim yok şimdi onu dert ederim :)
 
kedicik okurken ağlamamak için kendimi birkaç defa zorlamam gerekti. Çok güzel bir doğum hikayesi.Allah yavrunu size bağışlamış.Ailenizde huzur, bereket ve mutlulukları arttırsın.İnşallah güzel bir ömür sürer. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.Çok güzel bir annesin. Sizin aileye bakan bir daha bakar. Maşallah
 
Kızlar e-bebek indirimini sadece internetten alışveriş yapınca mı kazanıyoruz?Mağazaya gidip a.veriş yapsak kazanamıyor muyuz? Bir de ben mağazadan a.veriş yaparken kasiyer bana üye olup olmadığımı sordu.İnternet sayfasına üyelik mi yoksa mağazada form doldurup üye mi olunuyor?
 

Dert etme tatlım hast.süslemiyorsada nasıl yapılacağını biliyordur.Mutlaka yardımcı olurlar size.
Odanızada çok fazla süs götürmeyin bence.Bize hast.odaları gezdiren hemşire süs getirmeyin almıyoruz demişti.Hem gereksiz kalabalıktan hemde plastik malz.kimyasal etkilerinden dolayı.
 

 

MAŞALLAH ile başlayayım ne güzel anlatmışsın okurken ağladım inan sana eşinle bebeğinle mutlu sağlıklı huzurlu günler diliyorum canım
 
Kızlar ben iyice korkmaya başladım, sancı oluyo en ufak hareketimde nolcak böyle bilmiyorum. Bi dışarı çıkıp geldik, hemen ağrı sancı bu ne yaaa... Benm bebeğimin gelmesi yakın bu gidişle.. Sürekli tetikteyim aşağıya çok baskı yapıyo, elimle tutuyorum resmen inmesin diye sanki.. Sancı çok korkutuyor beni.. Eşim gene kendine sofra hazırlıyor, korkma diyo hayırlısıyla gelsin hastane süsünü de aldık kızımın diyo. Annem daha memleketten gelmedi kiiiiiiiii!
 

Hadi ya onu hiç düşünmemiştim doğru söylüyorsun cnm , fazla abartmayalım ve hastaneye bi danışıyım en iyisi..)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…