2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende kocam gittiğinden beri bilgisayarın başından kalkamadım..daha kahvaltı yapıcam o bile zor gelioo

o bayram bnada dert oldu..byramda dogurursam doktorum burda olmzsa diye odum kopuyo..bna bayram oncesi derse itiraz etmem bi bildigi vardr.bayramda dogurdm stresi yasamk co daha zor.son hftalrda dogumn nr zamn olucagj belli olmuyo riske atamam.crsamba kontrolde ne dicek bakalimm

bendede uzun zamndr oluyo cnm tas gbi oluyo karnim..hcbsey bilmemek cok kotu saglik ocagndaki ebeye sordm bn kasilma tam olarak ne diye bn hamileligmde hc yasamadm dedi saka gbi..sende blmzsen bn nerden bilicm.bnada annem bu ay gun agrilarini soylemisti

Canım çok tebrik ederim,gözünüz aydın.Allah analı babalı,sağlıklı büyütsün inş.

kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum

Ayyyyyyyyyyy nasıl sevindim anlatamam canım.Tabiki kızın tatlı,güzel olacak annesine çekmiş :) Senin gibi renkli gözlümü onu merak ediyorum. :)
Dün aklım sendeydi acaba kontr.nasıl geçti diye şimdi güzel haberini alınca çok çok sevindim.
Darısı başımıza inş.

Kızlar Selam..Hepiniz Bebişlerinizle Birlikte İyisinizdir İnşallah. Ara Ara Geçmişe Baktım Ama Hepsini Okuyup Alıntı Yapacak Zamanı Bulamadım Henüz. Bizi Merak Eden. Tebrik Eden, Dua Eden, Heyecanımızı Paylaşan Herkese Çok Teşekkür Ederim.

Buraya Yazacağım Muhteşem Bir Doğum Hikayesiyle Sizi Heyecanlandırmayı Çok İsterdim. Aksiyon Dolu Bir Doğum Hikayem Olmayacağını Biliyordum, Ama Kendi Doğum Hikayemi Başkalarından Dinleyeceğim Aklıma Gelmemişti

Öncelikle Şunu Söyleyeyim Epiduralden Kesinlikle Korkmayın. Yok Efendim Baş Ağrısı Yapıyormuş, Bel Ağrısı Yapıyormuş, Kocaman Bir İğne Sokuyolarmış Kasıklarına Kadar Hissediyormuşsun. Hiç Öyle Birşey Yok. Kim Bulduysa Ellerinden Öpülesi Biri

Doğumum 16:00 Da Başlayacaktı. Ameliyathanenin Boşalmasıydı Vs. Derken 16:30 Gibi Girdim Ameliyathaneye.. Girene Kadar Heyecan Dorukta Tabi.. Hazırlandım, Damar Yolu Açıldı, Nst Bağlandı Bekliyorum Bir An Önce Gireyim Diye.. 16:30'Da Gelip Beni Odamdan Aldılar. Hemen Epidural Yapıldı. Hiç Acı Duymadım. Bir Tane Ebe Epidural Sırasında Gelip Bana Çok Destek Oldu. Hiç Tanımadığım Birine En Yakınımmış Gibi Sarıldım. Anında Uyuşma Başladı Zaten. O ara Çok Heyecanlıyım Birazdan Gelecek Oğlum Diyorum. Masaya Yattım, Önüme Perde Çekildi, Doktorum Geldi. Ve Ameliyat Başladı..

Karnımda Soldan Sağa Doğru Bir His Duydum. Ama Acı Yok.. Tükenmez Kalemle Çizgi Çekiyorlar Sanki.. Anladım Kesildiğini.. Ama Kesinlikle Acı Yok Sakın Korkmayın Doğumdan Arkasından Karnımı Çekiştirdi Doktorum Bebeğimin Çıkış yolu Açılmıştı. Her Yaptığını Hissediyor, Ne Yapıldığını Anlıyor Ama Hiç Acı Duymuyordum. O Kadar Heyecanla Bekliyordum Ki Bebeğimi Göreceğim Anı..
Çok Uzun Süre Geçmeden Doktorum Bebeğimi Çıkardı. İçimde İnanılmaz Bir Boşluk Hissi, Arkasından Bebeğimin Ağlama Sesi.. Yaşadığım En Güzel An.. Duyduğum En Güzel Ses.. Perdenin Arkasında Gördüğüm En Güzel Yüz..

Herşey Çok Güzel Gidiyordu. Bebeğimi Sarmak İçin Götürdüler. Biraz Getirecekler Koklayacak Öpecektim Yavrumu.. Ne Olduysa O Zaman Oldu Devamlı Perdede, Etrafta Olan Gözlerim Ameliyat Masasının Üstündeki Kocaman Lambaya Takıldı. Lambanın Önündeki Camda Yansımamı Gördüm. Karnım Leğen Gibi Açık Benim Film Koptu Tabi Orda.. Bir Panik, Bir Korku Başladı Bende.. Acı Duymadığım Halde, Acıyormuş Gibi Gelmeye Başladı, Burnuma Kan Kokusu Geliyordu Sanki.. Canım Acıyor Dedim Doktoruma..
Mümkün Değil Sen Acı Duysan Ben Şuan İşimi Bu Kadar Rahat Yapamazdım Dedi.. Ama Benim Canım Yanıyordu Sanki. Gözlerimde Ara Ara Lambaya Kayıyor Yine. Muhtemelen Gördüğümü Farketmiş Olacaklar. Ne Zaman Oldu Anlamadım Ama Narkozu Vermişler Bana Gözümü Açtığımda Odamdaydım, Oğlumla Ne Zaman Karşılaştım, İlk Ne Zaman Dokundum, Kimler Vardı Hatırlamıyorum. Yaşamayı En Çok Arzuladığım Oğlumla Karşılaştığım Anı ( Resimler Aşağıda :) ) Hatırlamıyorum.

Başkalarından Duydum Hep, Eşimle Oğlumla Nasıl Karşılaştım, İlk Ne Dedim, Ne Zaman Ağladım, Kimlerle Ne Konuştum..
Öyle Böyle Atlattık Doğumumuzu, Herşeye Rağmen Yaşadığıım En Güzel Gündü O Gün.. Hala Da Çok Güzel Günler Yaşıyorum Miniğimle..

Normal Doğum Mu Sezeryan Mı Diye Sorarsanız, Normal Doğum Taraftarı Olmama Rağmen normal Doğum Yapamadım O Yüzden Karşılaştırma Yapamayacağım Ama Sezeryan Çok Risksiz ve Rahattı Benim İçin. Allah Hepinize Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin. Sakın Korkmayın, Allah Dayanma Gücü Veriyor. Birazdan Bitecek ve Bebeğim Kucağımda Olacak Diye Teselli Edin Kendinizi.. Herşey Bittiğinde Dünyanın en Muhteşem Duygusunu Yaşacaksınız Çünkü..

Hepinize Tekrar Teşekkür Ediyorum. Hepiniz Sağlıkla Kucaklarınıza Alırsınız İnşallah Evlatlarınızı..
Birazda Resim Paylaşayım Size. Öpüyorum Hepinizi...

Doğumdan Önce..

Oğlum Hayata Gelmenin Sevincini Yaşarken

Yaşamayı En Çok İstediğim, Ama Baktığımda Başkasının Fotoğrafına Bakmışım Gibi Hissediyorum

Gozun aydin nasyacim. Allah anali babali buyutsun.

Gitgide kalabalik bir aile oluyoruz. Keske bi liste yapabilsek. Ben artik oturamadigim icin laptop acamiyorm. Hep telden okuyup yaziyorum.

Sutle meyve yedim bende istah falan kalmadi kahvalti yapamiyorum sen yapabiliyor musun canim

cnm bende sadece meyve yiyordum uzun zamandır ama bikaç gündür bi iştahım açıldı ki sorma.çok fazla yemiyorum yediğim zaman ama sürekli aç hissediyorum.ağzım boş kalmasın istiyorum yani.ama oğluş son 15 günde gram bile almamış bilmem niye

günaydın kızlar..
sabah müthiş bir ağrıyla uyandım.. sanki adet olmuşum da belim kasıklarım ağrıyormuş gibi.. 1 dk sürüyor duruyor 2 dk sonra aynen devam. 7-8 kere tekrarladı çok korktum ve bugün hastane çantamı hazırlamaya karar verdim :) geciktirmemeliyim artık ne olur ne olmazzz

Masallah canim bebisinee.. valla suprizlere acigiz sizde bi supriz yaparsaniz sasirmayiz ki

Bizimde yarin kontrolumuz var bakalim doktorumuz nedicekk..

sağol canım benimm valla doğru söylüyosun ben de şaşırmycam sanırım sürpriz yaparsak siz de güzel haberlerle gelirsiniz inşallah bugün Masal kızla

aferin bana dimiiii büyümüş bizim böcük teyzesi ben geliyorum diyor yavaştan
bu arada sizin yatağı babaannesi alacaktı dimi.. söyle de elini biraz çabuk tutsun aa neyi bekliyolar :))

kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum

kuzuumm dün sen kontrole diye çıktın bi geldin doğum yapmışsın yaaaa ayy çok tebrik ederim canımm Allah analı babalı büyütsün prensesini en kısa zamanda toparlanırsın sen de inşallah ve gelip ayrıntıları paylaşırsın bizimle

hahahaa adım fındığa çıktı ya ne diyim size ben nişan konusu burda pek çözülemedi canım yani biz ne desek boş :) gece gündüz farketmez haber ver mutlaka ok..

heracık dün gece ben de seni rüyamda gördüm daha doğrusu buraya "ben doğum yaptım" diye yazdığını gördüm :)) hayırlara çıksın inşallah bu arada senin de gördüğün rüya içimi ürpertti, tüylerim diken diken oldu gerçekten

Evet canım ben ince penye battaniyenin içine zıbın çorap çıtçıtlı badi eldiven bez ve tulum koydum sardım çantama o şekilde koydum ebeler isteyince öylece verecekler içeride tüm takımı ne yapsınlar :) hastanede çok kalınmayacaksa normal doğumda kalınmıyor genelde fazla eşya almaya gerek yok bence. İlk doğumumdada yetmişti bunlar

Merhaba kızlar;
bugün uyandığımdan beri böyle sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi bi ağrı var. çok kısa aralıklarla geçiyo sonra yine başlıyor. Sizce yalancı doğum sancısı mı?:44:

suloz resimlere bayıldım hele şu en son resim yokmu mayışmış şeker tanesi.doğumunun kolay geçmesine çok sevindim tatlım darısı başımıza inş.ama şu leğen gibi olan kısım içimi bi tuhaf yaptı eğer ben görseydim tansiyonum düşer bayılırdım kesin sen yine güçlüymüşsün.en dayanamadığım şeydir böyle sahneler.öpüyorum bebişini yanaklarından.ha bu arada sende pek bi hoş çıkmışsın fotolarda canım

Maşallah size , cok çok gecmis olsun ,bebis te cok tatlı . Allah anali babali büyütsün insallah, hayırlı bir evlat olsun

selam herkese,

sabah kontrolümüz vardı gittik...çok şükür kızım iyi herşey yolunda...35.haftadayız...kilosu 2676 gr olmuş maşallah

3500 olurmuş doğuma kadar...

kızımla ilgili herşey yolunda ama ben doktorumu değiştirmeye karar verdim...1 ay kala olur mu diyceksiniz ki ben de bunu hiç istemezdim ama artık tahammülüm kalmadı bu ukala adama...bir kadın doğum doktoru böyle olmamalı...resmen her kontrolde sinirlerimi gerip yolluyo...her söylediğim lafı başka yere çekiyor...sizler de gidiyorsunuz dr.a allah aşkına dr.unuzla herşeyi konuşmuyor musunuz,herşeyi sormuyor musunuz?? size hep olumsuz gözle mi bakıyor her sorduğunuz soruyla alay edip alaycı alaycı gülerek mi cevap veriyor?

bu zamana kadar sustum idare edeyim dedim ama bugün çocuğumla ilgili laf edince artık dayanamadım ! bişey demedim yine kavga etmek istemedim ama kesinlikle karar verdim gitmiycem ona...

ultrasonla bakılırken sırt üstü yatırıyor malum,ben de o şekilde mümkün değil yatamıyorum nefesim öyle bi kesiliyor ki ölücem sanıyorum...çok zor oluyor o şekilde durmam...bu aya kadar idare ediyordum ultrason anlarında ama bugün çok kötü oldum resmen ölecek gibi oluyorum ki kendi de daha önce sırt üstü yatamıyorum dediğimde "yatma zaten iyi değil " demişti...

inanın o 15 dk.lık yatmam bile kötü yapıyor beni artık...neyse nefesim sıkıştı yine dedim bi 10 dk sonra...adam bana ukala ukala böyle imalı şekilde "şikayet yok şikayet yok" dedi...şikayet etmiyorum canım dedim...ne şikayeti edicem ben karnımda kızımı taşıyorum hem de ne zorluklarla taşıdım bu günlere geldim neyin şikayetini edicem gerizekalı !

sonra kalktık içeri geçtik..malum kanımın çok düşük olduğunu söylüyorum hep...en son 10,5 tu...ki ben 9 lara kadar düştüm bi ara...halsizlikten ölüyorum,evde odadan odaya gidip gelince bile nefes nefeseyim...millet 11 kanla kansızım diyor bi de beni düşünün...bunu her seferinde söylediğim halde ki tahlillerim ortada zaten hala bana yürüyüş yap,zorla bilmem ne diyor...kırk kere dediğim halde akdeniz anemisi taşıyıcısyım o nedenle kanım düşüyo ve halsizlik yapıyor,sırf bu yüzden hemetolojiye gittim orda da dr bunu söyledi sizin demir eksikliğiniz yok,taşıyıcılıktan böyle kanınız ve yükselmez dedi...benim ukala dümbeleği doktorum bunu o kafasına sokamadı bi türlü...hala bugün bana demir içiyor musun diyor..dedim içiyorum ama demirin bana faydası yok ben taşıyıcı olduğum için böyleyim hemotolog ta bunu söyledi dedim...doğumda daha da düşecek dimi kanım dedim..e düşer 1 litre kan kaybı olacak diyor..ee dedim kan verir misiniz peki? ben nası ayakta durucam herkes diyor ki çocuğuna bakamazsın kansız kalırsan...ben de bundan korktuğum için ya bakamazsam çocuğuma korkusu ve üzüntüsü yaşadığım için soruyorum bunu...adam bana kalkmış ne diyor " e bakıcan çocuğa ağlıycak süt vericen,annelik bu bakmadan olur mu" ulan Allahın gerizekalısı ben sanki bilerek bakmamazlık yapıcam senden mi öğrenicem anneliği ben ! ben ne zorluklarla dünyaya getirmeye çalışıyorum kızımı,kendimden çok onu düşünüyorum o benim en hassas noktam sen neden bahsediyorsun....adam her lafı başka yere çekiyor ya yok böyle bişey

sanki ben bilerek bakmamazlık edicem kızıma..var mı böyle bi şey yaa ! başından beri ne kansızlığımı anladı ne bulantı kusmalarımı anladı..onlara bile psikolojik diyip kocamı da anasını bacısını da üstüme saldı...sanki ben psikolojik öyle oluyormuş falan gibi...ben bu adamın doktorluğundan bile şüphe etmeye başladım...orda bi hemşire vardı çok tatlı benle çok ilgilenirdi o kızda hamile bikaç ay önce ilk zamanlarıydı,çok bulantım var çok kötüyüm diyordu..bugün onu sordum ordaki diğer hemşirelere,yoktu çünkü ne zamandır..çok kötüymüş kusma bulantıdan..raporluymuş...7 kilo vermiş..aynı benim gibi olmuş yani...3,5 aylık olmuş ama hala devam ediyormuş...ben 4.ayda toparladım dedim o da toparlar...hadi bu da mı psikolojik?? veya tek ben de mi olmuş bu?? Allah ıslah etsin beni hiç olmadığım şekilde yargılayanları,düşünmediğim şeyleri düşündüğümü söyleyenleri vs...ben hayretler içindeyim bu sene neden böyle herkes...

hastaneden geldim ağladım oturdum...hamilelikte dr çok önemlidir her konuda..insanın halinden anlayan sorularını ciddiye alan düzgün bi dr olmalı öylşe değil mi? ama ben her seferinde üzülüp sinirlenip çıktım bu adamın odasından..devamlı eşime bi yalaklık fln sanki hamile olan o...bu adam kime benziyor bebek diye konuşurken babasına benzesin parayı o veriyor diyecek kadar densiz artık siz düşünün...

kesinlikle karar verdim aynı hastanede başka doktora yaptırıcam doğumu...yeter artık !

canım bunlar ne güzel fotoğraflar yaaaaaaaa çok fena oldumm.. hele ki oğluşunun "ben geldiiiimmm" diye haykırırcasına dünyaya geliş anı ve tabii ikinizin müthiş buluşması..

sorunsuz bir doğum yaşamana da çok sevindim canım..moral verdin bizlere bundan sonraki hayatınız da hep güzel geçsin.. huzurunuz mutluluğunuz hiç eksik olmasın öpüyorum seni canım..

Tünaydın kızlar.. Dün akşam çok sancım oldu, çok korktum.. Gece yatağıma yatınca sanki geçti gbi.. Sabah ta adet ağrısı gbi uyandım herzamanki gbi.. Benm doğumum yakın gbi gözüküyor. Bugün dra gidicem. Hastanede yat demez inş bna.. En son eşime öyle demiş , olmassa burda yatırırız demiş. Yeni duyuyorum ben.( neyse bende gene bi panik havası.. Evim darmadağın halılar yeni gitti nezaman gelir Allah bilir. Nezaman temizlikçi alcağımı şaşırdım. Kızımıza dün gece isim düşündük çok internetti talan ettik. MEYRA NAZ nasıl sizce ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…