- 14 Kasım 2010
- 392
- 49
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.881
bu nasıl bir miskinliktir 7de kalktım kocamı gönderdim 9da yattım kargocu geldi uyandım saat 10dan beri pc başında pinekliyorum ev bu arada yıkılıyor tabi :) mutfak ayrı halay çekiyor yatak odası ayrı sadece kızımın odası derli toplu ne olcak bu halim bilmiyorum hem içim içimi kemiriyor kalkıp yapsam diye hem oturup kalıyorum ya ne zor işimiz var yaa
Selam kızlar.Rüyamda eski dr. gittiğimi gördüm.Çok iyi, bilgili ve anlayışlı bir doktordu sağ olsun.Dev bir ekranda hem NSTye hem de ultrasona aynı anda bakıyorduk veee "Tamam, bu işi 15 Ağustosta bitireceğiz." diyordu.Ben ısrarla ya bayramda gelirse diyordum.O da gelmeyeceeek diyordu. Sanırım bugünlerde eşimle konuştuklarımızdan etkilendim. Benim doğum ya bayramda olursa, ya doktor burada olmazsa diye korkuyorum.Bayram öncesi de çok küçük olacak yavrum.Zaten bayram öncesi derse kabul etmem.Bir sorun varsa tabiiki de kabul ederim de keyfi olarak istemem.Bana da bu bayram dert oldu.Bugün benim de misafirim geliyor. Dolap beygiri gibi dönme sırası bende :84:
evet tecrübesizlik çok kötü.. bende sertleşme uzun zamandan beri oluyor.. ama düzensiz aralıklarla geliyor bide uzun sürüyor.. o alıştırma kasılmalarıymış.. annelerimiz gün ay sancısı der hatta :)
Sutle meyve yedim bende istah falan kalmadi kahvalti yapamiyorum sen yapabiliyor musun canimbiz oğluşla 2 dk da kahvaltımızı yapıp geldik bile ama daha kimseden ses yok uykular açılmadı mı daha güzeller :)
Kizlar bugun saat 10:10 da oglumu kucagima aldim.. 2950 gr 48cm ufacik bir oglum oldu. Normal dogum yaptim. Biraz problem oldu dogumdan sonra. Ayrintilari ayrintili yazarim daha sonra. Herkesi opuyorum. Allah bir avazda kurtarsin hepinizi.. 19.07 dogumlu dogustan fenerli:)
kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum
Sutle meyve yedim bende istah falan kalmadi kahvalti yapamiyorum sen yapabiliyor musun canim
Masallah canim bebisinee.. valla suprizlere acigiz sizde bi supriz yaparsaniz sasirmayiz ki
Bizimde yarin kontrolumuz var bakalim doktorumuz nedicekk..
Oy benim canım maşallah kuzuma nasıl da büyümüş ... Annesine de aferin hiç kilo almamış
Offf daha bizim yatağımız gelmedi çok panikliyorum nevresimlerini yıkadım ütüledim ama daha yatak yok piyasada
kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum
Gune boyle bir haberle baslamak mukemmel bisey. Allah anali babali buyutsun. Kokla bizim icin bol bol. Hikayeni bekliyoruz.
Gunaydin canlarim..
Camasirimda cok acik renk pembemsi bisi gelmis mercimek tanesi kadar. Nisan bu mu oluyo? Yoksa baska bisi mi bilemedim.
Opuyorm cok,bisi olursa findiga msj atarim ♡
bu arada günaydın kızlar... gece rüyamda bebeğimi gördüm.. karanlık sokaklarda geziyordum.. birden çimlerin üstünde prematür bir bebek gördüm.. benim kızımmış o.. nasıl ağlıyo mosmor olmuş artık nefes alamıyor. aldım kucağıma sakinleştirdim öptüm kokladım emzirdim.. çok güzel bir duyguydu.. rüyada bile bu kadar güzelse gerçeğini yaşamak için sabırsızlanıyorum
kızlar bir şey soracağım, geçenlerde arkadaşım doğum yaptı, ebeye ben verdim hastane çıkışını, hemşire hiç bir şey almadı bile, bezini çıtçıtlı bady altını aldı sadece eldiven bi de , diğerlerini bana geri verdi, hep böyle mi oluyor, biz baya bildiğiniz takım aldık yani
Kızlar Selam..Hepiniz Bebişlerinizle Birlikte İyisinizdir İnşallah. Ara Ara Geçmişe Baktım Ama Hepsini Okuyup Alıntı Yapacak Zamanı Bulamadım Henüz. Bizi Merak Eden. Tebrik Eden, Dua Eden, Heyecanımızı Paylaşan Herkese Çok Teşekkür Ederim.
Buraya Yazacağım Muhteşem Bir Doğum Hikayesiyle Sizi Heyecanlandırmayı Çok İsterdim. Aksiyon Dolu Bir Doğum Hikayem Olmayacağını Biliyordum, Ama Kendi Doğum Hikayemi Başkalarından Dinleyeceğim Aklıma Gelmemişti
Öncelikle Şunu Söyleyeyim Epiduralden Kesinlikle Korkmayın. Yok Efendim Baş Ağrısı Yapıyormuş, Bel Ağrısı Yapıyormuş, Kocaman Bir İğne Sokuyolarmış Kasıklarına Kadar Hissediyormuşsun. Hiç Öyle Birşey Yok. Kim Bulduysa Ellerinden Öpülesi Biri
Doğumum 16:00 Da Başlayacaktı. Ameliyathanenin Boşalmasıydı Vs. Derken 16:30 Gibi Girdim Ameliyathaneye.. Girene Kadar Heyecan Dorukta Tabi.. Hazırlandım, Damar Yolu Açıldı, Nst Bağlandı Bekliyorum Bir An Önce Gireyim Diye.. 16:30'Da Gelip Beni Odamdan Aldılar. Hemen Epidural Yapıldı. Hiç Acı Duymadım. Bir Tane Ebe Epidural Sırasında Gelip Bana Çok Destek Oldu. Hiç Tanımadığım Birine En Yakınımmış Gibi Sarıldım. Anında Uyuşma Başladı Zaten. O ara Çok Heyecanlıyım Birazdan Gelecek Oğlum Diyorum. Masaya Yattım, Önüme Perde Çekildi, Doktorum Geldi. Ve Ameliyat Başladı..
Karnımda Soldan Sağa Doğru Bir His Duydum. Ama Acı Yok.. Tükenmez Kalemle Çizgi Çekiyorlar Sanki.. Anladım Kesildiğini.. Ama Kesinlikle Acı Yok Sakın Korkmayın DoğumdanArkasından Karnımı Çekiştirdi Doktorum Bebeğimin Çıkış yolu Açılmıştı. Her Yaptığını Hissediyor, Ne Yapıldığını Anlıyor Ama Hiç Acı Duymuyordum. O Kadar Heyecanla Bekliyordum Ki Bebeğimi Göreceğim Anı..
Çok Uzun Süre Geçmeden Doktorum Bebeğimi Çıkardı. İçimde İnanılmaz Bir Boşluk Hissi, Arkasından Bebeğimin Ağlama Sesi.. Yaşadığım En Güzel An.. Duyduğum En Güzel Ses.. Perdenin Arkasında Gördüğüm En Güzel Yüz..
Herşey Çok Güzel Gidiyordu. Bebeğimi Sarmak İçin Götürdüler. Biraz Getirecekler Koklayacak Öpecektim Yavrumu.. Ne Olduysa O Zaman OlduDevamlı Perdede, Etrafta Olan Gözlerim Ameliyat Masasının Üstündeki Kocaman Lambaya Takıldı. Lambanın Önündeki Camda Yansımamı Gördüm. Karnım Leğen Gibi Açık Benim Film Koptu Tabi Orda.. Bir Panik, Bir Korku Başladı Bende.. Acı Duymadığım Halde, Acıyormuş Gibi Gelmeye Başladı, Burnuma Kan Kokusu Geliyordu Sanki.. Canım Acıyor Dedim Doktoruma..
Mümkün Değil Sen Acı Duysan Ben Şuan İşimi Bu Kadar Rahat Yapamazdım Dedi.. Ama Benim Canım Yanıyordu Sanki. Gözlerimde Ara Ara Lambaya Kayıyor Yine. Muhtemelen Gördüğümü Farketmiş Olacaklar. Ne Zaman Oldu Anlamadım Ama Narkozu Vermişler BanaGözümü Açtığımda Odamdaydım, Oğlumla Ne Zaman Karşılaştım, İlk Ne Zaman Dokundum, Kimler Vardı Hatırlamıyorum. Yaşamayı En Çok Arzuladığım Oğlumla Karşılaştığım Anı ( Resimler Aşağıda :) ) Hatırlamıyorum.
Başkalarından Duydum Hep, Eşimle Oğlumla Nasıl Karşılaştım, İlk Ne Dedim, Ne Zaman Ağladım, Kimlerle Ne Konuştum..
Öyle Böyle Atlattık Doğumumuzu, Herşeye Rağmen Yaşadığıım En Güzel Gündü O Gün.. Hala Da Çok Güzel Günler Yaşıyorum Miniğimle..
Normal Doğum Mu Sezeryan Mı Diye Sorarsanız, Normal Doğum Taraftarı Olmama Rağmen normal Doğum Yapamadım O Yüzden Karşılaştırma Yapamayacağım Ama Sezeryan Çok Risksiz ve Rahattı Benim İçin. Allah Hepinize Hayırlı Doğumlar Nasip Etsin. Sakın Korkmayın, Allah Dayanma Gücü Veriyor. Birazdan Bitecek ve Bebeğim Kucağımda Olacak Diye Teselli Edin Kendinizi.. Herşey Bittiğinde Dünyanın en Muhteşem Duygusunu Yaşacaksınız Çünkü..
Hepinize Tekrar Teşekkür Ediyorum. Hepiniz Sağlıkla Kucaklarınıza Alırsınız İnşallah Evlatlarınızı..
Birazda Resim Paylaşayım Size. Öpüyorum Hepinizi...
Doğumdan Önce..
Eki Görüntüle 760280
Oğlum Hayata Gelmenin Sevincini Yaşarken
Eki Görüntüle 760281
Yaşamayı En Çok İstediğim, Ama Baktığımda Başkasının Fotoğrafına Bakmışım Gibi Hissediyorum
Eki Görüntüle 760282
Eki Görüntüle 760284
Eki Görüntüle 760283
Merhaba kızlar;
bugün uyandığımdan beri böyle sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi bi ağrı var. çok kısa aralıklarla geçiyo sonra yine başlıyor. Sizce yalancı doğum sancısı mı?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?